Longe time!

Datum: 2008-12-09 | Tid: 18:03:37


Ja, som sagt jag är ju lite dålig på detta med att skirva! Man ha ju fullt upp jämt! ;)
En liten kort sammanfattning är väl att jag har varit nere i karlskrona i två veckor på praktik!! Va på trossögården heter det och det va sååå roligt att vara där o komma bort från skolan lite!! Det var 1-3 åringar där som jag hade så mysigt med!
Så när jag bodde där nere hos Hanna så passade jag på att träffa så många som möjligt av mina vänner där! Sen bjöd Eke in till inflyttningsfest som va mycket trevligt kan jag lova! =)
Pojken i mitt liv blev sjuk också så jag o Hanna fick åka med honom till vetrinären så de fick ta hand om honom!! Han hade fått hudinflamation, så nu går han på tabletter och grejer och det är mycket bättre nu!!
Och nu är jag tillbaka i växjö igen med en massa plugg som vanligt, icke att man slipper de inte! Så Nina och jag ska gå till bibblan sen o plugga! För imon blir det lite pataj! Det behöver vi! Torsdag ska vi flickor ha lite julmys med baka o dona och på fredag ska vi ta en liten roadtrip!! Så det ska bli underbart!
Ska ta tag i min packning nån dag med och packa upp så man kan tvätta o komma fram här lite!!! Blev ju en del packning på två veckor för min del!!
HAD.
/S



RSS 2.0