Slut på det roliga.

Datum: 2011-04-25 | Tid: 19:39:21


I torsdags drog påsken igång så jag, Hanna, Helén, Hanna och Ann satt hos Hanna på Saltö och värmde upp inför erotikmässan! Vi i gänget hade verkligen skit kul heela kvällen, tyvärr var det inte så mycket folk som vi trodde att det skulle vara men kul hade vi iaf. Vi drog sedan ut och mötte upp karlarna och festade sedan vidare hela natten låång.

Strippan drog upp Ann på schenen! :)


När vi vaknade upp på fredagen var vi inte alls för kaxiga, men det var bara att ta tag i livet och göra sig iordning för att åka till Bkvara på påskmiddag. Väl där fanns det bara en utväg och det var att riva upp den gamla fyllan med en snaps! "Avloppsvattet ifrån göta kanal" som farfar sa! ;) Åt myycket god mat och alltid lika trevligt att träffa sin familj! Petter och CO var också hemma även påsken, härligt att se dem igen! Halva gänget drog runt i byn för att hälsa på här och där, tillslut hamnade vi hos Tomas och Eva. Där var det lite galej och jag träffade min gamle kamrat Vanessa och det var sjuk kul att se henne igen och supa te att! Bumbi körde sedan hem mig och Emil till kkrona och vi tog lite vin och Johan kom över! Vi gick sedan ut och festade till de ännu en gång!

La liga ute på byn.



Gullungar.



Törstsläckare.

På lördagen när jag och Emil vaknade var jag han eller jag människa. Båda led av sömnbrist, var bakfulla som as och pricken över i:et var att vi hade åkt på nått skit med våra halsar. Har fortfarande problem och luftvägarna är täppta som bara den. Så lördagen fick vi tacka nej till fest, vilket vi tyckte var mycket tråkigt eftersom vi ville gärna till Helén och Fredrik och de hade gjort jansson till Emil! Vi blev soffliggande heela dagen och kollade på film efter film.

Igår började vi bli människor igen, vi gick och mötte Helén för att få janssonen och lite annat gott som blev över efter festen! När vi kom hem åkte Alfred in i duschen och sedan blev det ett par timmars klippning! Nu är han en tunnis igen och jag höll vad jag hade lovat honom! Skönt!

Snyggingen i sommar-frillan.

Idag gick Emil och jag ut till dragsö för att möta upp Helén, Fredrik och Tess för att grilla och bara ha det trevligt! Vi fick bra med motion och maten blev riktigt fin! MMmmmm! De gör vi fler gånger! När vi kom hem kom Papaj, Lisa och Timmy på kaffe och muffins!

Så man kan väl säga att min helg har varit mer än bättre och nu när man varit ledig vill jag inte tillbaka till verkligheten. Men men, imorgon åker jag till Växjö och stannar till fredag, tur jag har Nina som tar hand om mig! :)

Tack alla inblandade för en underbar helg!

Brudar.

Datum: 2011-04-21 | Tid: 09:54:56


Yiiiiihhaa ikväll dra vi ihop ett gäng brudar och glider på erotikmässa här i Kkrona! Det ska bli riktigt skoj! Dra igång hos Hanna innan sedan vidare! :)
Mindre roligt är nu när jag betalt räkningarna, samma visa varje månad, men men. Tänkte städa lite nu, när ska man få gå ut i de fina tro?!! Ciiaaoo.


Ääääääääääntligen.

Datum: 2011-04-20 | Tid: 16:43:18


Är nu klar med mina två uppgifter, sammanlagt har jag skrivit ihop 10 sidor på dessa dagar. Snacka om att vara trött på datorn och i hjärnan. Så nu kan jag koppla av lite, lite grann. Så imorgon tänkte jag att jag ska ha en rejäl vårstädning, kan behövas här kan jag ju säg. Nu ska jag vila innan träning.

Har påskpyntat med en kylling.


Kuckelikuu.

Datum: 2011-04-20 | Tid: 08:15:24


Är upp med tuppen ännu en dag för att plugga, tänkte idag knäppa av min sista uppgift! Alfred slet upp oss här idag då han var på spyhumör, så det var bara att ge sig ut på runda. Så vi gick en bra morgonrunda och Alfred förstökte äta sitt gräs, men de fick han minsann inte. Han la en pizza och var bättre när vi kom hem! Nehe böckerna väntar.




En klar.

Datum: 2011-04-19 | Tid: 21:32:29


Men kents hjälp blev jag klar med uppgiften, yihha, va lite svettigt där ett tag! Men lyckan varade inte länge, hade visst en uppgift till som snart ska vara inne, så det blir att ta tag i den någon dag! Va och tränade innan, shiit vad man kommer ur form snabbt, jag var ju som ett kylskåp! Men gutt var det!

Kent vilar medan jag plockar ihop för dagen.




Till middag stekte vi flundra.



Nehe nu ska min stackars dator få vila lite och mina ögon, är snart fyrkantiga! Ciao!

Jag och den store.

Datum: 2011-04-19 | Tid: 09:24:13


Igår satt jag från morgon till kväll och skrev och skrev på min uppgift som vi har, idag steg jag upp i ottan, gick ut med Alfred, käkade, ringde Mamsen och sedan började skrivandet. Nu har jag ännu en paus, passar då på att plåta Kent, mitt offer! Krängde ju hem appen CamWow för ett tag sedan, den är gratis och man kan ta kort på en massa olika sätt, man får sig många goa skratt av plåtningarna kan jag lova!

Värd att ladda hem till iPhonen.



Min tjocka katt.




Rainbow muffins.

Datum: 2011-04-18 | Tid: 19:18:47


Hanna och jag slog på stort i fredags då vi skulle testa att baka rainbow muffins! Vi började med att blanda till smeten och sedan dela upp den för färgning med karamellfärg. Så här såg det ut:



Jag hade köpt stora muffinsformar med insåg att de va för stora och det hade gått åt för mycket smet om vi skulle haft dem, så vi gjorde två stycken på prov! Hanna fick stå och smeta ut för att få jämt lager, hon va lite stel efter det pilljobbet! 



Vi var nöjda med vår insatts och slängde in dem i ugnen, när jag sedan tittar efter ett par minuter har de j*vla, klena muffinsformarna gett med sig så all smet låg i princip på plåten, men Hanna ger inte upp och vi sätter den i de stadiga, stora muffinsformarna. Så muffins blev det tillslut fastän att det var mycket pill och tog tid! Snygga  och goda blev de  också, här är bilder på de två proven vi startade med!




Påsklov.

Datum: 2011-04-18 | Tid: 09:51:17


Idag startade mitt påsklov! Eller påsklov och påsklov, vi behöver inte vara i skolan denna vecka! Så jag ska på mitt lov, skriva en uppgift, jobba, gå på erotikmässa, åka hem till landet och äta mat och så ska jag förhoppningsvis klippa Alf! Oj det var mycket jag ska hinna med på en vecka! :) Startade denna dag med en varm promenad i solen för att nu sitta instängd inne och skriva på en uppgift! Ciao!


Grilla, grilla, grilla.

Datum: 2011-04-17 | Tid: 20:43:30


Igår trotsade la liga vädret och grillade! Fy tusan vad det är gott med grillat, mums! Det va lite småkyligt mot slutet så då gick vi hem till oss och spelade lite spel och drack te att! Det var en riktigt lyckad och rolig kväll igår, vi hann med mycket och stämmningen var på topp! Idag mår man mindre bra, Hanna och jag har hängt hela dagen och det har blivit skräpmat och glass! Det behöver man söndagar! Föresten bakade Hanna och jag i fredags, kommer ett inlägg om det när jag är piggare!
La liga var på topphumör.











Vilar middag och grillar efterrätt.









Alfred har hängt med tjejerna idag.






Vill ha.

Datum: 2011-04-15 | Tid: 07:33:00


Prylgalen tjej som man är saknar jag verkligen Lagerhaus här i kallekrona, hade verkligen varit kanon om den fanns här! Kan inte nån slå upp den här?! :) De har verkligen fin fina grejer!


Prylgalen.

Datum: 2011-04-14 | Tid: 16:03:02


Gled runt på nätet och fann ännu en sida med en massa roliga prylar, ibland känner man sig verkligen tokig! :) Men men, hittade en massa grejer som min kära systerson Ludwig hade gillat!


Prylgalen.com

Decibel-monstrets kompanjon.

Datum: 2011-04-14 | Tid: 08:00:31


Fick min deklaration igår som jag skickade in med en gång, så nu är det bara att invänta pengarna! :) Inatt har jag legat och hostat som en tattare, inget vidare de inte. Satte i allafall klockan och steg upp för att ta en repa med Alfred och invänta samtal från bemanningsföretaget. De har iofs inte ringt än, men jag har heller inte bestämt mig för om jag ska ta ännu en vilodag för att bli riktigt frisk! Som jag bruka säga: "Få se vad jag säger när det gäller".

Jag knäppte av en uppgift igår och tänkte att jag skulle göra en till idag om de blir så att jag är hemma, hade varit det bästa egentligen.

Ovårdad? Neeej då!



Japp Alfred väntar på en omgång hårvård som ser mörk ut för honom just nu! ;) Jaa, jag vet han ser ut som ett litet monster, men har bestämt mig att blir det inte denna helgen så blir det i påsk som han blir en nakenhund igen med sin sommarfrilla! Det har jag lovat Alfred!

Inte ens på dass får man vara ifred, utan att han måste påminna en!


Ja, jag lever.

Datum: 2011-04-13 | Tid: 12:32:25


Det har varit en hel del hit och dit för min del just nu, därför har det inte blivit så mycket skrivande! Men igår tog jag mitt påsklov så jag behöver inte vara i Växjö förrän den 26:e, gutt! Men jag har nog och göra dessa veckor, ska hinna med att jobba, plugga, vårstäda, klippa Alf och vara social förstås! Idag valde jag att vara hemma eftersom jag fortfarande är krasslig och börja bli en smula värre, så jag tänkte att det är lika bra att vara hemma och vila upp sig. Så kan jag jobba de torsdag och fredag! :)

I måndags den 11 april samlade vi ihop oss på Tufvanängen i Växjö för att starta årets första grillning! Inget är bättre än den första grillningen, vet sen när sommaren har pågått ett tag då vill man bara spy över allt grillat! Men än är vi inte där och det var såå gott med grillat och roligt hade vi också men mycket skratt och glada miner! :) Här kommer det bildbomber!

NinaFina.




Mee.




SannaPian med grabbrna.




Emil var förste hund-stol-hållare.




Glada Maria & Maciej.




Fiiire på grillen.




OBS. Den stora biten är till det giriga decibel-monstret.




Alla väntar ivrigt att maten ska bli klar.




Tillslut var det klart och det blev så gott, så gott.




Bak-paret Sanna & Emil hade med sig bullar till efterätt som var kanongoda!





Decibel-monstret.

Datum: 2011-04-10 | Tid: 19:54:43


Sitter nu på tåget till Växjö och är helt slut! Igår hade Sanna och Evelina 25 årsfest som var kanon lyckad! Jag hade super skoj och kommer inte glömma den kvällen på länge! :) Helgen har varit bra i bergkvara med sol och träff med familj, det gillar jag! Vi fick idag en massa skratt då vi gick loss med iphonen och lekte med korten! Jag har även fått ännu ett smeknamn som lyder: decibel-monstret! Vet inte hur jag har lyckats att få de?! ;) nu ska jag ta och vila mig för när jag är framme ska jag möta upp Nina för lite käk!

Den sjuka löken.

Datum: 2011-04-06 | Tid: 17:59:53


Bahhh när klockan ringde 05.25 i morse var jag inte sugen på att kliva upp, men med dollartecknet i ögonen kom jag minsann upp! Vaknade inatt av att jag var genomsvett, vilket inte tillhör mig när jag sover. Jag har inte varit sjuk på år och dar som jag har skrytigt om, men nu minsann fick jag tillbaka för gammal ost. Till och med när jag hade blöjbyte-maraton idag blev jag genomsvett, vilket jag heller aldrig bli! Men det var skönt att jag fick vilan med kidsen  i allafall! Nu sitter jag mest döende och laddar om till kommande arbetsdagar imorgon och fredag.

Min kur som innehåller: Banan, äpple, keso och vitaminbrus.



Antagligen hade min inre röst i höstas, på känn att Caroline skulle ta sig till Kina (där hon är just nu) då jag gjorde denna bild! Ibland kan man undra vilken gåva jag fick!! ;) Sakna kamrat som tusan!



Nu ska jag kurra ner mig i soffan och slänga på de förloade avnitten av Big brother!

Tråkmåns.

Datum: 2011-04-05 | Tid: 21:35:57


Ikväll är jag en riktig tråkmåns här på bloggen. Tanten vi hade nu i två dagar i skolan vet jag inte riktigt vad hon ville komma fram till, bara sur va hon! Resan hem från Växjö resulterade med att vi fick stå och vänta en halvtimma i Emmaboda. Trött, svinhungrig och kissnödig släpade jag mig själv till affären för att skaffa mat. När jag väl kommer hem har baby städat hela lägenheten, då blev jag glad! Efter att jag hade fått mat i mig så gick jag och solade ist för träna. Vågade inte träna eftersom jag är körd i halsen och vill inte bli bålsjuk nu! Imorgon ska jag jobba igen, 07.00 är det som gäller så nu ska jag strax däcka! Orkade inte ens starta datorn ikväll! ZzzZZzzzzzz

Gottegrisar.

Datum: 2011-04-04 | Tid: 21:20:05


Igårkväll när jag anlände hos Nina bjöd hon på räkmacka och te, riktigt fint var det efter resan! Idag har vi varit i skolan och lyssnat på en kalastråkig tant som tog musten ur hela gruppen! Det suraste är att vi har henne hela dagen imon med, blää!

Efter den sega dagen drog jag och Nina till Erik för att få lite kalastårta och mer energi fick vi! :) När vi kom hem gjorde vi egen pizza med en massa gotte på och snacka om att vi bev mätta!





Ps. Idag är det Marianne som har namnsdag och mitt andranamn är Maryann så grattis till mig!


Glass glass glass.

Datum: 2011-04-03 | Tid: 17:30:33


Idag gav jag, Emil och Alfred oss ut för att köpa glass! Glassiären har ju öppnat igen och där får man verkligen glass!








Stars and stripes.

Datum: 2011-04-02 | Tid: 22:33:04


Igår var det jobb som gällde, efter det mötte jag och Emil upp Helén och Fredrik för lite afterwork. Det var en mycket trevlig kväll i gott sällskap! Idag har vi varit sega och legat framför tvn och fetat oss, de är gott de! Imorgon blir det återigen Växjö till hotell Nina! :)

Jag & min älskade.



Fredrik & Helén.



RSS 2.0