Den är påväg..

Datum: 2011-10-31 | Tid: 16:29:27


Nu är den nya Iphone 4S påväg hem till mig, så om 1- 2 veckor är jag ägare av telefonen!! :D


Do you want to play a game?

Datum: 2011-10-31 | Tid: 14:41:17


Och så var den härliga helgen över, kan säga att jag var rejält sliten igår och det var det värt för jag hade verkligen kalaskul på halloweenfesten i lördags! Ja och vem var jag då? Jo jag klädde ut mig till Jigsaw, dockan i Sawfilmerna. :D (Skräckfilmer för er som inte vet vad Saw är).




Ja så här såg jag då alltså ut i lördags! :) nedan ser ni orginalet!




Min käre partner Emil spökade ut sig till en gullig en! ;) Hahaa! Vi hade verkligen en rolig kväll!!



Idag har Lisa och jag pluggat sedan var jag på lunchpass och tränade! Fy tusan vad skönt det är och vara igång igen, ha ju vart ifrån träningen länge nog nu pga min förkylning :S Men nu är det nya tag och jag har även ringt en ortoped idag som ska kolla på mina fötter, så nästa vecka fick jag en tid att kolla upp dem!! :D Yeeeii!!

Nu när höstrusket och vinterrusket kommer har jag även idag beställ ett nytt täcke till Alfred, de andra börja bli lite slitna nu och det blev detta fina täcke!


En riktigt snygging blir han Alfred! Blev även ett lysande halsband så Alfred syns ute i vintermörkret, själv har jag en massa reflexer!

In i dimman.

Datum: 2011-10-27 | Tid: 19:04:01


Tänkte slängt iväg ett inlägg imorse med då ville inte appen vara med mig :S Men nu kommer det istället! :D Idag var de skola och även att det inte var så många timmar tycker jag att jag är tröttare än en arbetsdag! Uscha!


Dimman låg tungt klockan 07.00

Ikväll har Emil och jag pysslat lite med kontors-rummet och det börja likna något nu, äntligen! :D Känns skönt att det bli klart nu när man nästan är klar i skolan! ;)


Tadaa, datahörnan!

Ikväll blir det inte så mycket mer än att ut med hunden, fixa klart tvätten och ta kvällmackan för sedan är de läggdags! Ska jobba ett monsterpass imorgon 07.00- -19.00, sedan tar jag helg! ;)

Hard work work.

Datum: 2011-10-26 | Tid: 20:57:54


Idag startade jag första arbetspasset halv åtta, klockan ett drog jag vidare till nästa som jag jobbade till åtta nu ikväll! puuh vilken lång dag, meeen vad roligt det är och vara i förskolan!! :D
Så denna blir inte så lång! Jag har vart ute i regnet med Alfred, skrivit i mina reflektioner om VFU:n, gjort mig en kopp varm choklad och kollat igenom uppgiften som vi har till imorgon (som jag skrev klart i måndags). ;) Ja så imorgon glider vi till Växjö i ottan för skolan ett par timmar!


Varm choklad måste man dricka ur sin stora mugg med Musse på!!

Pysselipyssel.

Datum: 2011-10-25 | Tid: 20:16:03


Idag blir det några timmars jobb och imorgon ska jag jobba dubbel-pass!! yeeeii!! När Emil kom hem drog vi ut på stan en sväng och jag hittade byxor, skjorta och skor!! Emil hittade sig ett par skor och så köpte vi det sista inför halloweenfesten på lördag! :)



Ikväll har det varit pyssel på hög nivå här hemma! Vi ha fått en hel del uträttat!! Nu blir det kvällsmat och ladda inför morgondagen!

2 av 3.

Datum: 2011-10-24 | Tid: 17:12:52


I lördags gled vi som sagt ner till Bkvara och det blev en massa mys med alla syskonbarn som alltid är lika mysigt! ♥ Var dålig med att komma ihåg att fota men fångade ett av trollen på kort!



Idag har Lisa varit här och vi har pluggat på vår gruppuppgift som vi snart är klara med! Jag påbörjade min individuella uppgift nu som jag tänkte komma en bra bit på ikväll! De är de två uppgifterna som jag har kvar sedan är det bara examensarbetet kvar innan jag är klaaaar! :D GUTT!
Imorgon, onsdag och fredag blir det jobb för mig och det är fint med lite extra klirr i kassan, behövs alltid vare sig de är en mini summa eller en stoor!
Ingen träning blir det för min del heller och arg är jag för de, VILL JU TRÄNA!! Men är inte riktigt hundra än med min förskyldning och då är de ju lika bra att hålla sig hemma!

Boooohh.

Datum: 2011-10-22 | Tid: 13:59:39


Sååå där ja, då har jag beställt till min utklädsel inför halloweenfesten som vi ska på nästa helg! Beställde förra veckan lite annat med de passade inte alls så det skickade jag tillbaka och ändrade mina planer, så ska klä ut mig till något annat istället som jag tror blir mycket bättre!
Detta blir tredje året som jag är med på den traditionella halloweenfesten och lite besviken är jag på mig själv att jag inte tagit någon riktig helbild på mig själv :S Detta året ska jag banne mig göra det!


2009 var jag Tingeling!





2010 var jag en Snuskig-Iphone-nörd!



Vad jag hittar på i år får ni veta om en vecka! ;)

Ikväll ska jag och min finaste åka till Bkvara även denna helg! Broder med familj är på besök och då få vi passa på att umgås! Papajan bjuder återigen in oss på tacomiddag! :D MUMMS!


Trist.

Datum: 2011-10-21 | Tid: 17:45:31


Idag var sista dagen på praktiken och det var jätte tråkigt att sluta, har både fått ny bekanskap och ny kunskap. Jag har verkligen stormtrivts på mitt ställe! :) Jag har fått mycket kunskap som jag kommer att ta med mig i kommande arbetsliv! Fick en superfin present av dem på förskolan!


Tro ni jag druckit kaffe på praktiken?! ;)

Ikväll kommer Hanna och Helen hit för lite Idol och vin! Skönt med en myskväll och en helg där det ska fixas och trixas här hemma, ha verkligen stått stilla här hemma nu när man var i Bkvara! :) Ska kurera mig med så jag slipper den envisa förskylningen! Ha en trevlig helg!

Tv-kväll.

Datum: 2011-10-19 | Tid: 20:32:05


Ja då va de onsdag och det innebär bonde söker fru! ;) ha stoppat ner mig i soffan och ha de fint!
Tog mig till praktiken idag, tycker inte om att vara sjuk och vill gärna inte inse det! Men var piggare idag, de som var jobbigt var motvinden som var ganska kraftig idag på min cykeltur! :)
Imorgon blir det en lång dag! Först ska jag vara på förskolan och efter den ska jag vara med på personalmöte som ska bli spännande att vara med på!


Sjuklingen anropar.

Datum: 2011-10-18 | Tid: 16:52:48


Idag fick jag stanna hemma eftersom jag var riktigt risig idag. Har kurerat mig med en massa te, vitlök och vitaminer för att bli frisk! Känner mig lite bättre, så pass att jag kan dra mig till praktiken imorgon, vill ju inte missa den!! Så de har blivit lugn dag idag med kik på datorn och tv tittande med bland annat fåret shaun och disney channel! ;)
Usch orka inte skriva mer, nu blir de tillbaka till soffan!


Drygo.

Datum: 2011-10-17 | Tid: 19:50:02


Har blivit krasslig, riktigt drygt är det. Värsta är att man inte har någon ork :S Så idag blev det ingen träning heller, de är ju de värsta! Ska ta tag i att gå till doktorn med mina fötter och ben, så jag kan få ilägg som jag kan behöva till mina tossor och slippa värken!

Suprise.

Datum: 2011-10-14 | Tid: 16:27:24


Att jag slog till på ett G på salstentan var verkligen en överaskning för min del, men att jag fick VG på fråga 1 de hade jag aldrig trott! :D Bättre start på denna helg kan de ju inte bli! ;)


Titta vad jag har i kylen..

Datum: 2011-10-13 | Tid: 18:30:11


EN JULMUST!!!! :D Jag har redan tjuvstartat med musten och den var ljuvlig! Julmust för mig påminner om förra året då jag hade Caroline och Maria här på övernattning och pluggeri till max. Kan ärligt säga att vi klippte ett paar flaskor med must till pluggeriet och tröttnade var inget som vi gjorde! ;) Härliga tider de!
Gjorde den varma smörgåstårtan ikväll igen, mmm så gott det var! I helgen blir det återigen Bergkvara då vi är bjudna på kroppkake/inflyttnings middag hos Mamma, de ska bli härligt!


Så gott, så gott!

Firat.

Datum: 2011-10-12 | Tid: 21:43:15


Firade mitt godkänt av tentan idag med Hanna! Vi gled till vårt favvisställe och käkade sushi och efter det blev det friterad banan/ananas!! Det kunde inte firas bättre! Mumms!


Så GUTT äre.

Datum: 2011-10-10 | Tid: 17:28:17


Drog i lördags till Bkvara för häng med Lisa och la familia! På kvällen blev det även överanskningsfest för Joel som fyllde år, hos Anton och Sabine och det var supertrevligt!! Igår lagade jag stek till familjen och de var nöjda! Ha myst dunder mycket med Lowe i helgen med, han är ju bara för sööööt! :D Mosters gull såklart!


Han är ju bara föör söööt när han sitter i sin kungatron! :D

Fick idag tentabesked från tentan som handlar om Skola och demokrati. Jag fick GODKÄNT!! Så gutt att jag klarade den salstentan, hade inte haft tid med en omtenta nu, för snart är det dags att dra igång med examensarbetet!! Behövs lite goda besked nu i dessa mörka tider! Jag firar mitt godkänt med ett träningspass ikväll!

Varm smörgåstårta alá Sannaa.

Datum: 2011-10-07 | Tid: 20:04:28


Ikväll skulle jag egentligen gjort stek till middag, men eftersom Emil är iväg på hockey kände jag att det var kanske lite väl att göra en stek till 1 person! ;) Så jag tog och gjorde varm smörgåstårta, och fy bubblan vad god den blev! :)



4 portioner

3 skivor hönökaka (halvcirklar)
150 g philadelphiaost

Fyllning:

1 liten purjolök
1 burk skivade champinjoner
2 dl créme fraiche
Svartpeppar
200 g strimlad bacon

Topping:
Riven ost
2 tomater
Oregano

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Stek den strimlade baconen och lägg sedan på ett papper för att rinna av. Skölj, ansa och strimla sedan purjolöken fint. Fräs upp i lite smör tillsammans med purjolöken. När purjolöken börjar mjuka, stäng plattan och tillsätt creme fraiche, bacon och peppar.


Bred philadelphiaost på de tre skivorna hönökaka. Fördela fyllningen på två av skivorna och strö över champinjoner. På översta lagret lägg riven ost och skivade tomater. Krydda med oregano och sccvoosch in i ugnen ca 20 min.

Blev så gott, så gott!

Nu har jag, Alfred och Kent parkerat oss i soffan för fredagsmys och en lugn och skön kväll!


RIP.

Datum: 2011-10-06 | Tid: 19:33:36




Lite besviken.

Datum: 2011-10-05 | Tid: 19:21:32


Ja igår redovisades den nya Iphonen och det blir en Iphone 4s, en uppdatering av Iphone 4. Jag hade väntat mig en Iphone 5, med en ny design. Jag tycker bäst om designen som är på min 3GS, men eftersom jag vill har en uppdaterad och bättre kamera kommer det att bli en Iphone 4s, för nu orka jag inte vänta på nästa Iphone. I slutet av oktober väntas de börja sälja Iphone 4s i Sverige.



Min babys dag.

Datum: 2011-10-03 | Tid: 22:02:50


Idag är det ingen vanlig dag för det är Emil födelsedag, HURRA HURRA HURRA!! Emil blir hela 28 år denna dagen! :) GRATTIS min finaste! ♥


Älskar dig!

Idag åkte Sweden Rock banden av, de har suttit i ett par månader nu! ;)




Lite färg har man kvar iaf! ;)

Såhär..

Datum: 2011-10-02 | Tid: 18:53:39


har jag känt mig idag :S


Underbara höst.

Datum: 2011-10-01 | Tid: 15:40:25


Älskar när hösten är som den är just nu, massa sool! Det är bättre än sommaren tycker jag! Det blev en ljuvlig morgonrunda med mina grabbar!
Nu är vi hemkomna från stan med Hanna där vi spanade in torghandeln, stan och avslutade med en fika!









RSS 2.0