Ladies night.

Datum: 2011-02-27 | Tid: 19:31:59


Igår när det var melodifestivalen så bjöd jag in till tjejfest och det blev jag,Caroline, Hanna, Hanna, Jessica och Helén! Åååhh vad kul det var att bara vara tjejer och tjattra! Det var en mycket lyckad kväll som vi få ta och göra om. Idag därimot har jag inte mått som en prinsessa, stackars Caroline fick stå ut med mitt pustande och klagande! Den damen har nu åkt hem och det blir alltid lika tomt när hon har åkt, TACK för denna fina helg Caroline!


Fredagsmys.

Datum: 2011-02-25 | Tid: 20:26:54


Idag kom Franken till oss för att leka med kusinen och glida i Kkrona med rak rygg. Klockan 16.45 gick jag och grabbarna och mötte vår tjej Caroline vid tåget. Yiihaa! Vi ha lagat god mat och nu myser vi med rödvin! Imon kommer bror med familj och hälsa på oss och sedan på kvällen blir det tjejkväll med glitter och glamour! :)


Längtan, lycka & festligheter.

Datum: 2011-02-24 | Tid: 19:15:30


Kom idag hem ifrån Växjö, hyste in mig hos Nina igår! Vi drog efter skolan in till stan för att fönstershoppa lite sedan begav vi oss till Caroline för lite kvällsmat och Big Brother! Mysiigt!


Idag när jag kom tillbaka till Kkrona syndade jag och Hanna på donken och planerade inför helgen och då fick vi även beskedet att vi blir en man till: CAROLINE! Yihha vilken helg detta kommer bli kan jag säg redan nu! Imorgon blir det helghandel med Hanna i vanlig ordning!

Nu är det bara 6 dagar tills jag och Hanna ska gadda oss och jag lääääängtar som tusan!!

Välkommen till världen ditt lilla knyte!

Håpas du trifs bra i fengelset.

Datum: 2011-02-21 | Tid: 13:00:25


Nu i den nya delkursen kommer vi gå igenom bland annat missbruk och barn som har dåliga förhållande hemma. Därför ska vi läsa en skönlitterär bok och då har jag valt Håpas du trifs bra i fengelset av Susanna Alakoski som även har skrivit Svinalängorna som jag läste i en annan kurs.

Håpas du trifs bra i fengelset:

"Det är anhörigvecka på behandlingshemmet. Anni är motvilligt där, hos Sami. Efter alla vändor, löften och återfall har hon inte mycket hopp kvar. De är syster och bror och delar samma uppväxt - där det aldrig fanns pengar, alltid fanns alkohol. För Anni har livet ändå ordnat sig bra, med arbete, man och barn. För Sami har det gått åt helvete. Långa perioder har de ingen kontakt, men Annis längtan efter att få tillbaka sin bror finns alltid där."


Jag har nu fått tillgång till en katalog på internet som har i princip alla böcker så jag har laddat hem denna på talbok så nu ska jag lägga mig och lyssna på boken!

Vilken skiva.

Datum: 2011-02-20 | Tid: 17:26:27


Bumbi vet hur man ställer till med kalas, det blev en skiva som heter mer än duga och sliten är jag verkligen idag! Mycket lyckat var det också att Playtones gick vidare till final, riktigt goa var de! :)

Heavy ville gärna hänga med till kusinen Kent.


Kent kände direkt att Heavy hade gottat sig på Emils väska.

Ikväll börja Big Brother och givetvis ska vi se det, man ha lite förväntningar sedan de tidigare sändningar och säkerligen kommer ja nog bli en av dem som fastnar i programmet. Meningslöst program kanske med kan de bli roligare än att se människor som gör bort sig inför hela Sverige?!


KalasKalasKalas.

Datum: 2011-02-19 | Tid: 13:00:52


Igår kom Marie till Bkvara och det blev en lång natt med mycket snack och mycket skratt! Alltid lika kul har vi när vi träffas och som vi sa nu när vi är gamla nog bråka vi inte så som vi gjorde som barn! ;)




Så fint, klockan börja närma sig tre och då ska vi vara hos Bumb för kalas, gotte gotte! För att fördriva tiden har Timmy och Emil dragit igång GH och jag gjorde en fin entré när jag spöade Timmy i första låten! :)

Grattiis i efterskott Bumb.


I´m alive.

Datum: 2011-02-18 | Tid: 11:55:27


Onsdagen blev mycket lyckad hos Evelina & Tobias, mycket tjatter och kaffe! TACK! Igår fortsatte färden till Växjö med Mamsen och vi hade kursintro, fasen vad jag gillar den här kursen, den har verkligen gett mig mycket och kommer att ge mig mer! Fast visst ibland är det motgångar också, de är de alltid!
Efter att jag och Mamsen hade slutat åkte vi och handlade till Bumbis kalas som går i stabeln imon och då blir det SMÖRGÅSTÅRTA! Gottgott!!! Köpte även Marabou Mango, visst den funkade men den var inte överdrivet god, ha mina favvosar som är polka, apelsin och nöt!


Det har även blivit att jag och Lisa ha suttit upp sena kväller och snackat en massa, underbart och hänga med systeryster! Ha även busat med Ludde och Hilma och det kommer det blir mer av! Ikväll Landar min älskade Emil här och jag har redan saknat honom en massor!

Frank vet hur man tar över kusin Alfreds grejer, inget att diskutera bara.


Idag är Lisas och mitt schema fullspäckat Marre kusin kommer i eftermiddag för kaffe och snack! Mycket kafferep just nu! ;) Gutt!

 


On the road again.

Datum: 2011-02-16 | Tid: 12:40:49


Istället för att packa ihop mitt liv som jag egentligen borde göra nu sitter jag och gör allt annat, klistra ihop lite bilder, ta nya bilder osv! Slet mig upp i morse för att gå till systeryster och få min utväxt, eller som Frida sa det är ju ingen utväxt! Men jag är envis och tycker det!

Snyggot.



Det har visat sig att vara ett år med bröllop för min del iår! Jag har aldrig i hela mitt liv varit på bröllop, skulle isåfall i mina drömmar då jag drömmer om ett riktigt sagobröllop! ;) Så nu äntligen så ramla det in två bröllopsinbjudningar på mindre än två veckor och snacka om att blir glad!! JAG SKA FÅ GÅ PÅ BRÖLLOP! Lär visseligen lipa ihjäl mig, men det är så det ska vara! Så i sommar är det jag som går på bröllop, UNDERBART!

Frida & Claes - Ullis & Andrew.



Plåtade min rosor som jag är så stolt över innan jag hängde upp dem torkning.

Som sagt ger jag mig snart ut på turné igen, åker med Frida till Bkvara när hon har slutat. Sedan har Lisa bestämt en date med Evelina idag så det är bara till och hoppa in i nästa bil och åka till Kalmar! MYSIGT!


Nya tag.

Datum: 2011-02-15 | Tid: 17:13:43


Idag kämpade jag mig upp för att tvätta alla våra tusen ikea påsar med tvätt, inte riktigt så mycket var de kanske inte men kändes nästan så! Alfred och jag fick barinfreeze ute på morgonrunda så vi vaknade i allafall till ordentligt! Sedan var det bara att ta tag i att skriva ett åtgärdsprogram som jag tillslut fick ihop och inskickat! Sköönt! Kent tyckte det va kul att plugga med matte!



Snart är det dags att bege sig för träning, känns lite tråkigt att man knappt kommer igång sen ska man iväg och fara hela tiden, får aldrig till rutinerna :/ Men nu har jag i allafalla min rockring jag kan ta med mig! Imorgon far jag då till bkvara, torsdag växjö över dagen, sen tillbaka för att stannar i bkvara hela helgen, sedan vidare till växjö på sön eller måndag har inte orkat planera längre, blir ju knäckt varje gång! Tjoheej!

L ♥ V E.

Datum: 2011-02-14 | Tid: 18:24:37


Ååååhh trött jag blir, så fort man ska ta lite bilder och det är en gnutta mörkt blir bilderna grusiga.. GE MIG EN NY KAMERA!! :P

Nåja Baby kom hem med dessa fina rosor till mig idag, mega stora va dem, även att man inte kanske se de på kortet! ♥ ;) Gulligast är han!


Av mig fick han en bok som jag har suttit och knåprat med, en bok om oss blev det!



Vi firar den inte så intensivt direkt, ge varandra nått sen är det bra, tycker affärerna överdriver lite väl med allt sket!Det är inte presenterna det handlar om egentligen utan om kärleken och den har man hela tiden! Ikväll är Emil iväg och träna, lagom till han är hemma sticker jag för att röra på fläsket! Haha!
Pratade med min kära mor innan och fick hjälp och insperation till en uppgift som jag få ta och göra inatt, för idag gick ju inte! :/
Nähä dags att ta sig upp ur soffan och på med tightsen! ;)

Baaaaahh.

Datum: 2011-02-14 | Tid: 11:02:00


Min tanke är egentligen att försöka plugga just nu, men grannen där nere håller på och renovera eller nått, det är i alla fall en mega borr som är igång konstant och knäcker mig och djuren! Men man blir väl tillslut van vid ljudet...hoppas jag!



Jahhop idag är det alla ♥-dag så pussar och kramar till er alla från mig!


Wonderful.

Datum: 2011-02-13 | Tid: 14:19:55


I fredags kom jag äntligen hem, det var sköönt att komma hem men kändes ändå tomt efter att ha lämnat Caroline! Kent och Alfred blev jätteglada att kommandoran var hemma igen, de blev lek för fulla muggar! Jag hade fått min rockring med, fy tusan vad kul det var och den är verkligen kanon, kan rekomendera att köpa en rockis! :)

Ett bra tips till den som gillar att rocka. ;)



Mina fyrfotade vänner.






På kvällen hängde jag med Emil, Hampus och Jonas ut för att hänga lite och käka! Det var en mycket trevlig kväll, jag och Emil fortsatte kvällen ute och igår mådde vi inte som några kungar direkt! Men vi va ute på promenader och det var en hel del mys!


Melodifestivalen igår hade jag inte någon speciell favvo denna omgång heller, men de som gick vidare va ok!
Idag då är vi pigga och har redan varit ute och gått runt trossö och snart blir det och laga mat!

1 år & 8 månader.

Datum: 2011-02-10 | Tid: 18:04:55


Har jag varit tillsammans med min finaste Emil idag. Det har varit blod, svett och tårar. Men vem säger att ett förhållande är lätt?! Det finns inget som är det! Givetvis har det varit mycket glädje och lycka! Vi vet båda att vi älskar varandra mest av allt och vi kommer att dela glädje och sorg tillsammans så länge vi lever!



Emil är min one and only förevigt ♥

Myyys.

Datum: 2011-02-10 | Tid: 09:09:10


Ja som vanligt surfar jag runt på nätet och kikar på allt möjligt. Hittade ännu en riktigt go sida som har allt, mycket, mycket man vill har där! :D (butikstylish)

Som flicka hade mina kära föräldrar en vetekudde som va så go när man frös eller hade ont någonstanns. Vill lätt ha en nu med, hade suttit fiint!

Butikstylish.se

Hade jag varit barn hade jag lätt velat ha denna vetekudden som kommer från bluebox.se Så jädrans sööt är den!

Pluggstugan.

Datum: 2011-02-09 | Tid: 20:15:41


Nu i två dagar har jag suttit här på Vårvägen i Växjö och skrivit, skrivit och skrivit. Jag har gjort klart två uppgifter och känner mig näst intill färdig. Men så kom Nina idag och sa att den tredje uppgiften som vi har ska vara inne den 15:e, jag trodde den 24:e. Så där försvann min lediga helg, men den tredje knäpper jag nog av ganska snabbt, har ju även måndagen på mig om det skulle vara så.
Nina kom som sagt hit, vi gick och mötte Caroline för en långpromenad och idag skrapade vi ihop 8 km! Efter det kände vi oss värda lite nostalgi käk på Palermo, jag tog en gyrossallad! Hade det varit för några månader sedan hade jag slagit till på en fet pizza eller tallrik!
Ikväll sitter jag, Nina och Caroline och pluggar, så duktiga så är vi!


Litter Kwitter.

Datum: 2011-02-09 | Tid: 10:00:00


Hahaha jag döör, skulle detta vara något för Kent tro?! :)



Litter Kwitter är ett toaletträningskit med vilket du lär katten att använda din vanliga toalett på under 8 veckor. Detta görs genom att du långsamt ändrar kattens beteende steg för steg för att han till slut ska kunna gå på toaletten helt själv utan några hjälpmedel!

Coolstuff.se

Jag, jag, jag & jag.

Datum: 2011-02-08 | Tid: 09:54:38


Japp detta året blir man stor, alltså 25 bast, och jag har redan tagit friheten att göra min önskelista för den som är ute i god tid och ska handla present till mig! Egoist? Joo dee!

Fjällrävens Kånkenväska (vanlig eller laptopväska i svart).
Kamera (helst system, men Sony Tx.. går också bra i rosa, svart eller turkos).
Damcykel (stabil med korg i vit)
Daffedress (svart/turkos)
Presentkort (stadium)
Parfym (amor amor)



Det är vad jag har kommit på hittills och jag vet jag det är lite höga önskningar, men önska kan man alltid göra! ;)

Rock N Roll.

Datum: 2011-02-07 | Tid: 16:58:26


Måndagen har då kommit och denna dagen är avklarad i skolan. Vi hade en föreläsning, sedan blev det lunch med Caroline och Sanna på Tufvan!! Efter att Caroline hade slutat gick vi från campus in till stan, 4,5 km fick vi ihop! Duktigt, duktigt!
Jag kommer att stanna här på Vårvägen hos Caroline tills på fredag! Längtar även lite tills jag kommer hem, för jag har nu fått hem min ROCKRING! Här ska rockas ordentligt kan jag lova, får hoppas att inredningen står kvar efter första turen med min kära ring! Återkommer när jag har testat den! ;)

Sccchclager.

Datum: 2011-02-06 | Tid: 15:49:19


Igår var det Melodifestivalen så jag och Caroline åkte ut till Sanna & Emil för att digga och dricka lite vin! Tycker det inte var någon av låtarna som fastnade så, men de som gick vidare var helt OK. Det blev även spel, jag och Caroline vann första rundan och andra rundan vann jag och Sanna! :) Det var mycket trevligt igår med mycket skratt och tjat! :)

Sötare än sötast!

Idag vaknade jag och Caroline pigga och mötte upp Becca för en promenad runt Växjösjön, vi lyckades skrapa ihop 8 km på vår runda, bra gjort!! Sköönt väder!


Doggles.

Datum: 2011-02-04 | Tid: 13:40:45


Fann ett par coola brillor till människans bästa vän, vi har ju brillor så varför inte också hunden då? :)

Fakta om Doddles:
När man tänker på att ögon är bollar av slem vars enda skydd mot omvärlden är en tunn hinna förstår man att de kan vara värda att skydda mot väder och vind. Sten i ögat är till exempel inte kul men jobbigast för ögonen är egentligen solen, och alla dess olika besynnerliga strålar. Du kan lätt åtgärda detta med ett par solglasögon men vem sätter solglasögon på den som inte har några egna pengar att köpa glasögon för, inga armar att sätta på dem med och dessutom ingen möjlighet att säga till att det vore skönt att ha ett par solisar? Nej, jag pratar inte om barn. Jag pratar om människans bästa vän, hunden.

För hundar har ju även de ögon. Och tänk om "vov, vov, vov" i själva verket betyder "Husse, jag har sjukt ont i ögonen nu"? Och om inte din hunds ögonhälsa är din största prioritet: Tänk på hur rolig och skön din hund ser ut i ett par Doggles solglasögon!

Doggles, precis som hundar, finns i olika storlekar och färger, från XL (Grand Danois) till XS (Chihuahua) och en mängd olika nyanser. De har 100% UV skydd, okrossbara linser som inte immar och superflexibel gummibåge. Låt din hund inte bara vara bekvämast i kvarteret utan också coolast. För hur tider och trender än förändras finns det en sak som är säker: En hund i solglasögon är en helskön grej.

 

Coolstuff.se har verkligen ALLT, kan rekomendera den sida, coola saker helt enkelt!


Datanördar?

Datum: 2011-02-03 | Tid: 23:39:40


Jooo de! Caroline och jag ha suttit och testat lite redigeringsprogram, men vi stannar i våra gamla program som vi anser vara bättre! Här kommer lite exempel av kvällens resultat:







När jag surfade rund hittade jag även en blogg som hade gjort ett inlägg om det kända facebook och dess budskap.



"Det dålda budskapet som avslöjar vad Facebook egentligen är för slags kontaktsida.

Sanningen är den också att de ville heta FaceKook (FaceCock) från början.... Men det blev inte godkänt då deras sida även skulle rikta sig till användare under 18 år."

Fann även en fin klänning som man bara drömma om och givetvis är det är det Blake Lively i Gossip Girl som bär klänningen perfekt. (T-Shirten på bodygarden är inte så tokig den heller ;))




Växjö.

Datum: 2011-02-03 | Tid: 13:06:02


Igår anlände jag till Växjö igen, gick i skolan hela dagen, sedan drog jag hem till Caroline! Vi käkade god mat, var ute och gick en lååååångrunda, kollade en massa tv och tjattrade! Kommer ev. att hysa in mig här hos Caroline längre än beräknat! ;) Få se hur länge det tar innan jag knäcker donnan! :)
Idag är det plugg som står på schemat, Caroline, Maria och Becca plugga tenta och jag och Sanna plugga specialpedagogik! Hepp hepp!
Nu återgå vi till pluggeriet! Tjohej!


Skrället & jag.

Datum: 2011-02-01 | Tid: 21:44:29


Eller? Idag ha jag ring och pusslat en massa, Alfred åkte iväg med Frida för att hänga hos Papajan! De är sjuk hur tomt det kan bli med en gång när ens hund ha gett sig av. Man tror att han klacka runt här men icke, och ingen hund som möter en när man kommer hem. Ha ju Kent här hemma men han ligger ju bara och lata sig hela tiden och Emil är iväg och jobba. Så Idag tog jag och pumpade upp mitt gamla skrälle till cykel för att ta en tur bort till Friskis! Jodå jag kom iväg men va livrädd när jag cyklade, väntade bara på att de gamla däcken skulle sprängas eller nått. De som såg mig trodde säkert att det var en pensionär som va ute och cyklade, kass är jag verkligen på att cykla, så jag får allt ta tag i att cykla mer. Idag var det Aerobic och det är verkligen roligt, kräftan det är jag de i gruppen. Tro jag kommer ha mest träningsvärk imorgon efter min cykeltur, hemvägen var ingen hitt, motvind i två kilometer kändes som tusan uppe på skrället!
Imorgon är det dags för den skygge att ge sig ut igen, imorgon bär det av till Växjö och jag har packat den stora väskan för jag har bestämt mig att jag stannar hos Caroline fram till måndag! Wiiihuuu vad mysigt vi ska ha det!! ♥



RSS 2.0