Kärt barn har många namn.

Datum: 2010-09-30 | Tid: 14:31:10


Drog idag iväg till Växjö för ett seminarie, ganska meninglöst kan man tycka men är det obligatoriskt så är det. Man kan ju också ibland undra vad för någon filur vår seminarie ledare i svenskan är?! Om man säger som så: hon kommer nästan alltid för sent, hon ska dela in oss i grupper även om alla redan har gjort det, inte blyg för fem öre och det hon är mest av allt är flummig. Ändå gillar jag henne och hennes flummiga tankar, hon har en skön stil! Bara det med närvaron tar typ en kvart för henne då hon ska fråga varenda en om deras namn, hur man utala det, osv för att hon ska få en bild av var och en. Då hon kom till Sanna Thornell blev det idag att jag fick mig ännu ett nytt smeknamn: Sanna Termos! :) Haha! Hon frågade om det inte var jag som alltid brukade sitta med min termos och mycket riktigt det är det, eftersom kaffe måste jag få i mig! Så eftersom jag heter Thornell och det börja med T så var det lätt att förknippa med termos då det också började på T och jag har min termos med mig! Så jaá ännu ett smeknamn är nu förknippad med mig.! :)

Min bäste vän på morgonen! :)

Igår var Lisa hos mig näst intill heeela dagen och lika trevligt och kul har vi varje gång! :) Vi fikade, drog en mini repa på stan och salongen, åt lite mat, fikade och sedan var det dags för att äta kvällsmat! :) Denna vackra bakelse fann vi hos konditoriet Lennarts! :) Vi fick också en bild på nytillskottet och hon var så sööööööt!! Men den bilden behåller jag för mig själv! Nehe nu ska jag ta tag och skriva på tentan så den blir gjord, ha ju all tid på mig!

Andas djupt..

Datum: 2010-09-29 | Tid: 11:51:26


...1....2.....3....4....5...6...7.....8.....9....10... Fy vad denna dator snart knäcker mig i tusen bitar.. Ska antligen vara duktig o ta tag i min hemtenta nää då håller den på och gå i snigelfart så man tappar ju andan varje gång man klickar och den står bara laggar.. Pricken över i:et är ju att word är segare än någonsin..Ett under om jag få ihop texten och har humöret kvar och inte brytit ihop på första meningen..

PS. Inatt var storken på besök, jag blev faster till en flicka, den goda nyheten kunde inte komma bättre!! Den behöver jag verkligen nu i dator psykbrytet! Jag tycker om GODA NYHETER! :) Jag är en stolt faster och grattis till er Petter & Emma! När jag tänker på det kan jag plugga lite mer sansad! :D


(Ett under om man lyckas publicera detta inlägg med: snigeldatorn X2000)

Film taajm.

Datum: 2010-09-28 | Tid: 20:06:19


Nu ha jag och mina grabbar dragit igenom två filmer! Så mysigt så! :)

Det blev först "Vampyrer suger". Ganska rolig delvis, men för att förstå skämten gäller det att ha sett Twilight som den är baserad på! :) Men klart godkänd blev den allt!

Som andra film blev det "A Nightmare on Elm Street". En ny remaker av den gamla goda verisionen och den var mycket bra tycker jag, lite hoppade jag allt till i soffan ska jag erkänna! :) Så får se om jag vågar somna ikväll! ;)

Nu blir det kvälls mat och idol med mina grabbar!!


Toppenbra Helg.

Datum: 2010-09-27 | Tid: 14:00:50


Måste få säga att det har varit en kanon helg och det är nog för att Jonas 25 pataj blev så himla lyckat, vi alla hade kul! Fast det känns in idag att man fortfarande är sliten! Snart kommer baby hem och då blir det mys och ladda batterina till morgondagen då jag ta tag i hemtentan! Jag säger som Caroline att snart går min dator i graven då den inte vill vara med mig och ingen att lita på till 100 %, så dator kämpa med mig ett tag till! :)

Uuupps..

Datum: 2010-09-24 | Tid: 18:10:10


Om man säger som så, så hamnade jag visst framför datorn lite längre än beräknat, men gör man nått som är kul rinner tiden iväg speciellt om man ha andra grejer att göra. Tusan med, nu blir det som vanligt att jag öva en liten stund sedan ger jag upp för kvällen. Går det inte vägen denna gång så finns det alltid fler vägar!
Jag har iaf hunnit vara ute i det sköna vädret en stund idag, innan (som ni ser) jag började projektet med bloggen, ändå är det inte klart eller 100 % nöjd. Men det blir en annan dags göra!



Stars will glow.

Datum: 2010-09-23 | Tid: 21:19:11


Sitter här i soffan med tända ljus och med Kenten och Alfred och känner mig ganska nöjd! Ha denna vecka dragit igång med träningen på allvar med min vän Hanna! :) Så det ha blivit tre gånger denna vecka och i helgen blir det långa promenader med Alfred! Så en guldstjärna till mig!!
På lördag bär det av till Växjö för att skriva tenta i matematik och jag är som vanligt lugn inför den, lärarna har sagt att det inte är så mycket att öva till utan att använda det vi har gjort och läst! Så imorgon kommer jag att sätta mig ner och läsa lite till tentan, sen är jag nöjd! Imorgon bli det även att storhandla inför helgen och givetvis blir det också pataj på lördag! Förra helgen var vi i Bkvara hela helgen! Fredagen bjöd Mats, Åsa och Märta in till middag i deras nya lya och vääldigt trevligt hade vi! Lördagen bjöd Papajan in till en rejäl 60-års skiva som inte kunde bli annat än LYCKAD!! :D
Måste även passa på och tjata om att hösten är här och det märks här i Kkrona, det är så skönt när solen är framme och lagom varmt är det också! det gillar jag! ;)

Jag & min bästaste systerson!


Faamiljen!!

Alfred & Bumbi var sega dagen efter! :)


Nu ska jag ta mig en kopp te och fortsätta att kolla på: After dark med Babsan! Är ju bara föör bra!! :)

Två tappra själar.

Datum: 2010-09-15 | Tid: 20:21:56


Efter mycket slip och släp, redigering fram och tillbaka, ändring hit och dit, många timmar framför datorn så bleev vi äntligen färdiga med vår photostory som nu är fulländad!!! Vi är bra!!

Sanna Hattmakare.

Datum: 2010-09-14 | Tid: 21:21:44


En av mina favoriter. Jag är cool.

Tadaaa.

Datum: 2010-09-13 | Tid: 14:58:37


Ikväll så.

Finbesök.

Datum: 2010-09-10 | Tid: 09:41:13


Igår hängde denna dam med mig till Karlskrona och ska hänga här heela helgen, för vi ska hitta på en massa skoj!! :)

Trevlig helg på er!!

Då drar vi.

Datum: 2010-09-05 | Tid: 19:26:44


Hanna & jag bestämde oss spontat att vi skulle ta en roadtrip till Ullared och GEKÅS!! :) Så jag tog mig upp på lördagen tiiidigt för att ge oss av, Hanna blev lite sen men tillslut kom vi iväg! :) Vi gjorde ett mini stopp i Växjöl för att plocka upp Caroline, sedan gav vi oss iväg igen! Det var en del folk men vi kämpade oss igenom ett par timmar och vagnarna blev fullare och fullare! :) Vi alla blev nöjda av alla våra köp och lite trötta men glada styrde vi hem igen! En mycket lyckad lördag måste jag få säg!!
Chaffisen hinka i sig lite kaffe i Växjö!

Fikapaus!!



Nöjd tjej!!

Väl hemma blev det lite upp-packning! :)

Alfred var mer än nöjd med sin leksak!

Nu: Mys med mina grabbar sedan ladda inför en ny vecka i skolan!

Walk 100 miles.

Datum: 2010-09-03 | Tid: 12:23:43


Japp igår var jag, Hanna och Alfred duktiga! Vi gick heela vägen ut till wämöparken och tillbaka plus ett varv runt stumholmen! Och enligt fröken Svenssons uträkning sedan så hade vi tagit oss igenom cirka en mil! :) Vi kändes oss duktiga som hade varit ute i det friska i två och en halv timme! :) Så igår somnade jag för en gångs skull som en sten! Skönt!

Geten bor visst i parken! :)

Suggan rörde sig inte ur fläcken!

Alfred och Hanna!

Hanna fann sitt drömhus! :)

Alfred är tacksam som modell!! :)

Hanna plåtar för fulla muggar!

Båten Hulda.


Hanna vinkar hejdå till parken och hoppas på ett besök snart igen! :)

Sedan styr vi fötterna mot stan igen!


Nu ska jag ta och piffa till mig för snart är det dags för en lunch med Lisa & Hanna! :) Yihhaaa!!

Sköna Höst.

Datum: 2010-09-01 | Tid: 20:10:49


Nu märker man minsann att hösten är här! Skolan är igång så hjärnan är gegga efter en dag i skolan, men måste ändå säga att det är en givande kurs även denna! Förhoppningsvis kommer det gå neråt hela denna kurs! Men numera när jag pendlar så är jag lite småseg framåt slutet av veckan, det bli ju en del tidiga mornar! Idag slutade tolv o jag var cira hemma två timma efter, yiiha! Medans jag hade lite ork kvar idag passade jag på och göra Tacobiffar ála Caroline som jag tänkte ha med mig till min matlåda imorgon! :) Sedan hände de något som aldri händer mig, jag somnade till en bra stund på eftermiddagen och de kan jag inte minnas när de va senast! Jag känner verkligen hur skönt det är ut och gå nu med Alfred, det är svala vindar samtidigt som solen är framme och man orka mer och ha en bra känslar när man kommer ut o gå på rundorna, det tycker jag om!!

Så här kan Alfreds och min kvällsrunda se ut!



RSS 2.0