Alla hjärtans dag varje dag.

Datum: 2014-02-14 | Tid: 23:05:01


Alla hjärtans dag en dag är antingen en dag man uppskatta varandra lite extra och ger presenter eller tvärtom man bojkottar denna dag bara för att! 
Jag tycker att varje dag är alla hjärtans dag för mig (nu brukar inte vi direkt "fira" denna dag men budskapet är ju iallafall att man ska tala om för dem man tycker om), jag har ju de bästa i mitt liv, min kärlek Emil och vår helt underbara son Walter!! Vi ger varandra blommor, uppskattning, hitta på saker, bara är, ha kul ihop, ger kärlek men även bråkar gråter, oense, stressad vardag och irriterade ihop, vilket behövs i ett förhållande för inget förhållande är helt perfekt! Att gå igenom livskriser och lycka med sin partner så som motgångar och medgångar tillsammans tror jag stärker förhållanden, iallafall vårt!
Så varför fira sin kärlek lite extra en gång om året när man kan göra det varje dag (eller vilken som) med sina finaste?! :) 
Nu är jag varken för eller mot denna dag men man borde nog bli bättre på att säga till varandra hur mycket vi uppskattar och älskar varandra! Kan erkänna att jag är en av dem! Det är nog lätt att ta det mesta för givet ibland! 
Med detta vill jag säga att jag är så glad att jag har mina killar och att jag får dela varje dag och mitt liv med dem! Familjen och vännerna ligger mig lika varmt om hjärtat som Emil och Walter, är glad att jag får vara en del av allas liv! 
Lite kvällstankar så här denna fredag! Kanske lite flummigt men men! ;) Natti natti säger en trött tjej! 


7 månader.

Datum: 2014-02-10 | Tid: 20:44:00


Idag är vår fina skatt hela 7 månader! Det händer mycket i utvecklingen och han blir mer och mer en liten person för var dag som går! Han är så fin vår underbara Walter!
 
Grattis finaste Walter på 7 månaders dagen! Älskar dig av hela mitt hjärta! ♥
 
 
 
 
Ni får ursäkta min frånvaro här på bloggen, det är nu full rulle och jag har mina små projekt på g! :)
 

Kristallglaset har kommit.

Datum: 2014-02-01 | Tid: 14:41:00


Nu har Walters fina kristallavgjutning kommit från Lifestone!! :) Den är verkligen, verkligen jättefin och jag hade nästan glömt hur tufft det var att få till avtrycken med handen och foten, nu när jag har den framför mig! :) Walter 4 månader, 10 juli 2013 står den på den och TACK alla som har varit med och bidragit till denna fina dop-present! ♥
 
 
 


RSS 2.0