Ännu en vecka har passerat.

Datum: 2014-03-30 | Tid: 21:31:00


Hej hopp, här har det varit lite sjukstuga. Walter har varit förkyld med feber till och från och så har han haft hosta. Men även att lilleman har varit sjuk, måste jag säga att hans humör har ju varit tipp topp! Glada ungen! :) Vi har passat på och firat våffeldagen med mammagruppen, varit i Ronneby med Sanna och Emil där det handlades POMPdeLUX kläder, min fina kollega Lotta var här i fredags och skämde bort oss rejält, vi var hos Hanna.S och Gustav igår och fick supergod mat och en massa skratt!
Eftersom Walter var febrig förra söndagen så missade vi första omgången av fortsättningskursen i babysimmet, men idag var vi tillbaka och vi såg hur han hade saknat sina dyk och att få plaska omkring med de andra barnen!
Annars är det full fart i vanlig ordning, Walter ålar omkring och hytta på hyss, han också har börjat ta sig upp i krypställnning och tycker om att hålla i sig då han stega sig fram lite! I helgen fick vi sänka hans säng efter ett rymningsförsök! Haha!! :) Lika glad är han för det!
 
 Som sagt går det undan och denna gosse älskar vatten! :)
 
Mys! ♥
 
Trött efter ett bad i baljan!
 
Lotta kom men så fiina & godaa presenter!! Biskvierna är omotståndliga! TACK!
 
 Walter inspektera sitt paket från Lotta! 
 
 En supergullig bok fanns det där! 
 
Underbart fina kläder! 
 
 Hanna.S vet hur man lagar en perfekt tre rätters! Mmmm!! 
 
 Äntligen fick han bada idag, här nyduschad & trött gosse!

Góbitar från 8 månaders plåtningen.

Datum: 2014-03-23 | Tid: 14:31:52


Livets mirakel ♥
 
 
 
 
 

8 månader.

Datum: 2014-03-10 | Tid: 20:57:00


Idag är vår skatt 8 månader och dagen till ära fann vi fyra stycken små tänder som är på g! Han är så underbar vår lilla gosse, blir aldrig mättad av att få vara med honom!
 
Grattis finaste Walter på 8 månaders dagen! Älskar dig av hela mitt hjärta! ♥
 
 
 
 

Välkommen till swea FORM.

Datum: 2014-03-04 | Tid: 12:00:00


Ett av mina projekt under en tid nu har varit att göra en hemsida!! För er som inte vet tycker jag om att spendera mycket tid vid datorn och det är då jag gör mina grafiska tryck! Så nu har jag samlat mina verk och det kommer fyllas på efterhand!
Klicka er in på sweaform.com och ta en titt på mina verk! Välkomna!
 
 

Hit & dit & lite till.

Datum: 2014-03-03 | Tid: 20:41:00


Ja nu var det ett litet tag sedan jag skrev.. Kan säga att det är fullt ös heeeela tiden för vår del, har tyvärr inte hittat tid att skriva! Vad är det vi gör, kan man undra?! :) Jo vi har träffat fina vänner, vi var i Bkvara en vecka och var barnvakt då jag återigen blev stolt moster till en söt liten Hillewi! Vi har sedan varit på banken och röjd, joooo så att nu är vi med tomt i Trummenäs (en liten bit utanför Karlskrona för er som icke vet!)!! Heelt overkligt känns det, vi? bygga hus? JAAA det ska vi göra, lilla familjen ska få sig ett fint hus att bo i! Såklart kommer vi ha min kära tvillingsyster med familj som granne, var ju ett tag sedan vi bodde på samma gata! :) Så nästa år är tanken att vi ska ta och börja vårt projekt: bygga hus! Iiiihhhh!! Ett hus tillsammans med mina underbara grabbar!!
Vad har mer hänt? Jo Walter har minsann börjat åla här hemma i en väldans fart så nu minsann går det undan här hemma! Duktiga gossen! Mitt i allt så har stackars Alfred fått besöka veterinären ännu en gång för sin hudinfektion, så nu är han HEELT rakad (till och med hans stolthet, skägget åkte av denna gång) och gå på antibiotika :( Men han blir bättre och bättre nu när han går på medicin, tur det! Som ni märker har vi något att göra hela tiden och mycket att tänka på nu, (har mitt i allt även ett litet projekt på g) men jag hoppas ändå att kunna slänga in lite inlägg om hur vi har det så ni där ute kan följa oss!
Bjuder på ett bildhav från instagram! :)
 
Nanny-akuten passa dessa godingar!
 
Vi välkomnade fina Hillewi till vår familj! 
 
Kalas med mini-spider hos bror Jonas som fyllde 30!
 
Mina grabbar sover i gymmet istället för att träna! :)
 
 
Tillslut fick jag inse att liten börja bli stor och vi har nu bytt till sittdelen på vagnen! :)
 
Alfred har sitt smultronställe där det regnar rån!
 
Då var tratten framme igen och en Alfred innan han blev "kortklippt"!
 
Mysdag med mamma, Lisa, Lowe, Hillewi, Emil och Walter!
 
Vårt kommande hem kommer att stå här!!
 
Bästa dagen på veckan: SÖNDAGEN då lilla familjen få gå på babysim som vi alla tycker så mycket om!
 


RSS 2.0