Fantastisk dag tillsammans.

Datum: 2014-06-11 | Tid: 11:13:00


Gårdagen blev helt underbar då vi firade Emils och min 5 årsdag tillsammans och såklart att Walter blev 11 månader! Vi startade på Stumholmen med lite grill, sedan fångade vi kvällssolen på Dragsö där det blev mjukglass och mys! Vi avslutade kvällen på balkongen med lite vin! En fantastisk familjedag med grill, sol, mjukglass, mys och kärlek! En dag jag aldrig kommer att glömma! Älskar er mina killar! ♥
 
Klart min underbara Emil är värd fina blommor!
 
 Grill på Stumholmen!
 
Underbart vackert!
 
 
 
 
Vi packade grillen! :)
 
 
Glasstajm på Dragsö!
 
 Glupsk tjej?! ;)
 
Mina fina ♥
 
Walter övningsgick för fulla muggar!
 
 
Familjen! ♥
 
 
Mys på hög nivå!
 
 
 
 
 
 
Såklart grabben skulle gunga också! :)

11 månader.

Datum: 2014-06-10 | Tid: 20:38:00


Idag denna dag blir vår guldklimp 11 månader!! Nu är det bara EN månad kvar sedan är han ett helt år! Jisses var tog tiden vägen?! Allt går så snabbt! Vi njuter iallafall var dag med vår finaste och han tar mer och mer steg för var dag! SÅ duktig är han! Igår upptäckte jag att hans kindtand tittat ut och den andra är på g, tio gaddar ligger han inne med nu den stora killen! :) Vår underbara skatt, du är det finaste som finns!
 
Grattis finaste Walter på 11 månaders dagen! Älskar dig av hela mitt hjärta! ♥
 
 
 
 
 
 
Heeej vad det går!! ♥

5 år tillsammans.

Datum: 2014-06-10 | Tid: 07:38:00


Du finns alltid vid min sida oavsett vad det gäller, att älska någon som dig är obeskrivligt och hos oss finns en kärlek som växer i varandra för var dag! Du får mig att må bra, kunna vara mig själv och få mig att känna mig speciell! Vi har gått igenom otroligt mycket under våra 5 år tillsammans samtidigt som vi har blivit starka ihop! Från början var vi natt och dag, nu är vi ett! Du har gett mig den underbaraste gåvan som man kan önska sig, vår finaste son Walter och ett liv med dig! Kärleken till dig finns hos mig nu, imorgon och för alltid, du är bäst Emil och jag ÄLSKAR dig av hela mitt hjärta!! ♥
 
Du & jag! ♥
 
Två blir tre!

Sol, glass, full fart & lekplatser.

Datum: 2014-06-09 | Tid: 15:06:00


I fredags på självaste nationaldagen gled vi till Bkvara för att hjälpa Timmy och Lisa! :) Nu när de har flyttat ut så checkade vi in hos Mamma för att vara där över helgen! Medan Pappa, Lisa, Timmy och Emil kämpade med huset så var jag och mamma barnvakter! :) Det blev en hel del bus, sol, glass, vi var på lekparken på Dalskär med Åsa och barnen, vi var också på en annan lekpark, besök hos min Mormor och bad! Kan säga att det verkligen har varit fartfyllda dagar samtidigt som vi har haft det skoj med skratt och stoj! :) Nu är vi hemma i några dagar och på onsdag kommer Walters Farmor och Anders på besök, det blir en repa på torsdag mot Bkvara för att hjälpa till, sedan ska jag firra håret på fredag och till helgen blir det sista rycket med Lisa och Timmys hus och så på söndag ska vi på Trummenäsdagen! :) Som ni märker så är det inga problem att fylla vår kalender i denna familj! :D
 
 Walter återigen i gungan, en favorit! :) 
 
 
 
 Lowe ville med prova bebis gungan! :) 
 
 Våra gamla Viking toys leverera fortfarande! 
 
 Alfred & Walter morgonleker! 
 
 
 Ny dag, ny lekplats! Tjoho vad skoj vi hade, till & med så skoj att hatten flög av! ;) Haha!
 
 Walter känner efter! 
 
 Två sekunder senare har han mjuknat till! 
 
 Sanden är både intressant & god! ;) 
 
Efter lek & bus ute var det rak ner i "Mormors pool" som Lowe sa! ;) 
 
Bada är livet!

Sweden Rock fast för ett år sedan.

Datum: 2014-06-06 | Tid: 09:53:00


Idag är det exakt ett år sedan vi var på Sweden Rock och rulltade omkring! :D Kämpade med min solstol som jag fick sitta i, men jag var tapper och hade en fantastiskt rolig heldag nere på Sweden Rock! Det är verkligen en speciell känsla att gå på festival, dock ingen i år men några år till sedan dra vi ner hela familjen! :) Så Walter fick höra KISS live när han låg i magen näästan en månad innan han kom! Men jag tyckte inte såå tungt under min graviditet som många hade sagt att det var och så fick jag ju se bl.a. KISS, festivalkänslan och älgwoken, så vem får inte energi då?! :) Vill ni se alla godbitar från förra året, blicka då HÄR!
 
 
 

En förmiddag på jobbet.

Datum: 2014-06-05 | Tid: 19:40:00


Igår på kvällen var jag på jobbet för lite möte inför hösten och det ska blir så kul att komma tillbaka till mina fina kollegor och alla barn! :) Det blir en del förändringar då jag byter avdelning, från stora till små! Ska bli kanonkul och spännande att få jobba lite med småttingarna, det kommer att bli en bra höst!! När jag kom hem senare var inte Emil och Walter hemma, så tomt utan dem när man alltid är van att ha dem i sin närhet! Så jag började städa och dona lite här hemma! :) Just de ja, fick veta Walters förskoleplats igår med. Dock blev det inte vårt första val, men vi är nöjda iallafall och det kommer blir jättebra på denna förskola tror jag, det tvivlar jag icke på! :)
 
Idag tog Walter jag och en promenad ut till jobbet där det vankades sommarfest för barnen och Walter fann sig, inga problem! Han, tog för sig, tjoade och hade kul med barnen och fröknarna! Det blev dans, sång, gunga, mat, trolleri och bus! Till slut var han så trött att han somnade i Annies famn, ett gott tecken på att förmiddagen på mammas jobb varit bra! :) hihi!
 
Gunga var toppen tyckte Walter, speciellt när de andra barnen puttade på fart eller fröknarna som busade! ;)
 
Helt slut kille på vägen hem!

Alfred 9 år.

Datum: 2014-06-04 | Tid: 11:25:04


Igår var det vår fina Alfred födelsedag!! Hela 9 år blev han och lika lekfull och full av energi har han fortfarande! :) Dagen firades med en burk fästingpulver som han fick, leverpastej, häng med kusin Frank och promenader! :) Haha!
 
Åren går fort!
 
 Fina Alfred! ♥

Åå så iväg.

Datum: 2014-06-02 | Tid: 22:13:44


Wihuu idag tog vår gosse hela fem steg helt själv! Han är så duktig och jag är såå stolt mamma!!! :) Walter tog lite små steg hit och dit hos morfar och balansera ha han gjort ett tag! Sedan blev han vågad och tog sina fem!! Jaa ni märker ju hur stolt jag är! Han få ta sina små steg i den takt han behöver, vår finaste, finaste!! 


Regnbågens alla färger.

Datum: 2014-06-01 | Tid: 23:07:37


Eftersom Emil ändå var iväg i helgen kom Lisa och barnen ner till mig i fredags, så jag slapp vara själv!! ;) haha! Vi tog en liten tur på stan sedan gick vi och köpte SUSHIIII!!! Det var det ändå vi hade i huvudet!! :) Väl hemma avnjöt vi sushi och rosé, det blev även lite balkonhäng in på natten med prat och skratt! 

Lördagen tyckte barnen inte att vi skulle sova så det var bara att stiga upp!! Sedan kom Annie till oss och vi gick ut på stan för att kolla på PRIDE-paraden!! Måste säga att det är verkligen kul att så många människor var där för att titta och lika så i paraden! Kul att ens stad är så engagerad och kärleksfulla! Sedan inhandlade vi fika och begav oss till den nya lekplatsen som de byggt, myyycket trevligt och den var kanon!! :) Sen var det mat i kistan, hem packa ihop och verkligen packa vi in allt i bilen, sedan gled vi till Bergkvara! Så ja nu är jag här igen och ska hjälpa Lisa så de blir klara med allt innan utflyttning! :) Idag laddade vi lite med promenad och utelek inför morgondagen! :) 

Så här nöjd var Walter i torsdags när han vaknade, med halva tröjan som han tagit av sig!! :) 


Början av paraden!

Vi tjoade med!! 

Två glada fikatjejer i lekparken! :) 

Kör kusinens bil igen! 

Walter vaktar Hillewi! :) 


RSS 2.0