Ääääntliiigeeen.

Datum: 2010-03-31 | Tid: 18:55:15


Rapporten är klar sedan några timmar tillbaka och imorgon är det redovisning!! Så jag firade idag, med att beställa mina skor som jag har suktat efter i ett år snart, och det var inte lätt att hitta dem kan jag lova!! :) Behöver nya tygskor eftersom mina gamla, gamla converse har jag gått sönder likaså mina andra tygskor! Jag kan minsann!!

Tadaa här är mina blivande gyllene skor!!! :D



Nästa gång blir det dessa!! :)

Jag har även ifag tagit mig en långpromenad med Becca & Leon och fått höra hennes tid i Kina!! :) Härligt att ha henne tillbaka!!

Jag är riktigt, riktigt kluven hur jag ska ta och göra i helgen! Jag vill åka hem till familjen och Emil jätte mycket men sen samtidigt är jag så trött på att bo i en väska och bara fara runt hela tiden, aldrig lugn o ro. Jag behöver också duscha och klippa Alfred och det måste isf helst bli denna helg!! ÅÅÅHHHH vet inte hur jag ska göraa!!! :(

Aja löser sig kanske alltid, snart kommer Sanna & Zlatka till mig och vi ska göra tacos och ett glas vin till det för att ladda inför redovisningen imon!! :)

.Rock N Roll.

// S


Drömmarnas land.

Datum: 2010-03-30 | Tid: 22:07:38


Min första tanke om denna dag var att jag skulle ta mig upp i tid och fortsätta skriva på rapportern, men jag starta dagen men att sova till det lite extra men jag kom iväg och skrev en hel del på rapporten så nu är det inte mycket kvar. Min andra tanke var att jag skulle ta och skriva klart rapporten ikväll, men vad gör Sanna? Jo jag somnar som en sten vilket aldrig händer mig, jag bruka aldrig kunna somna om kvällarna för att jag vet att jag måste somna senare också!! Den tjockaflickan kom fram och jag drömde om att jag värmde bananer med choklad i. MUMMA så gott! :) Gotte var ingen idée att tänka på mer även om det var en fin dröm utav jag fick glatt bege mig ut med Alfred på kvällsrundan och nu är jag tillbaka! Jag tror allt att jag snart ska ta mig till sängen igen och stiga upp och skriva rapportern imorgon för då måste jag ju i alla fall vara pigg! :) Fatta inte hur jag kan vara så trött hela tiden, kanske sover för mycket? Neeej de är ju så gott att sova!! :)
Sötaste nallen!


.Godnatt.

// S

Lätt som en plätt?.

Datum: 2010-03-29 | Tid: 21:34:22


Sanna sov över här inatt och då passade vi på att ta lite sovmorgon innan vi begav oss till bibblan för att skriva på rapporten!! Efter en stund när vi hade kommit igår med den insåg att vi kommer nog bli klara hyfsat fort och för en gångs skull kändes helt ok att skriva på detta arbete! Bakgrunden till att det känns lätt är att vi ha redan gjort grov arbetet innan vi gick ut på praktik så nu är det mest sina egna tankar man ska printa ner och det är hyfsat lätt att få ner!! Så målet är att vi ska bli klara imorgon!! :) Efter att vi hade skrivit på rapporten så gick jag, Carro och Sanna hem till mig för att käka lite o ut o gå en minirunda! Av någon konstig anledning tyckte Carro att jag och Sanna var väligt slappa och lata! Anledningen kankse var att vi hade en massa doodis som snaskade i oss och satt med datorerna i knät! Men vi drog då igång mitt xbox och spelade ett frågespel!! :)

Nu blir det att ringa min lööööv och sen nana för att upp imon och skriva klart rapportern!! ;)

.Rock N Roll.

// S

Sleeeteeen.

Datum: 2010-03-28 | Tid: 22:16:06


I fredags hade jag tenta och muntligredovisning så jag va helt slut på kvällen så jag och Alfred hade myyskväll som var riktigt skönt!! Vi åt gott och frossade i doodis!! Så jag gjorde kyckling i ugnen och till det gjortde jag en tomat och mozzarellasallad!! Mumma!! Kycklingen som sitter så fint i skålen fick jag av min praktik som en liten bonusgåva eftersom jag inte hade någon kyckling nu till påsk!! ;) Men det blir de ändringar på till nästa påsk när jag bor med Emil!! :)

Jag fick även ett presentkort på HM laddat med 100 kr som jag fick användning av igår när vi var i stan en snabbrunda!! På kvällen blev de pataj så vi var nere hos grannen, smidigt att bara springa ner en trappa o festa!! Sedan drog vi till Sivans och dansade loss och det känns idag kan jag säg. Jag är inte dålig utan bara så seeeg! Så ikväll ha jag Sanna här med mig i soffan och vi frossa och frossa och frossa i godis och chip! Bröllopsfotografen har vi också kollat på och det var en mycket rolig film måste jag säga!! :)

Imon börja allvaret igen :( vi ska skiva ihop en rapport på ca 8 - 10 sidor som ska vara redovisas på torsdag och det känns inte så roligt, så denna vecka få man bor återigen på bibblan och det är inget roligt!!

.Rock N Roll.

// S

Mycket hinner man.

Datum: 2010-03-25 | Tid: 11:01:02


Klockan sju i morse stack jag, Mamsen och Alfred till Växjöö!! Igår kände jag bara hur tråkigt det skulle bli o lämna familjen , Emil och den roliga praktiken, men när jag kom hit idag kom jag på att jag hade saknat mitt egna boende och fint väder var det också!! Så jag tog mej lite kaffe och knäcke sedan slängde jag på mig ryggsäcken och som två töntar gick jag och Alfred bort till Willys för att handla med pensionärerna!! :D Eftersom kylskåpet var tomt blev det en hel del att handla och tur då att jag hade ryggan!! :) Lyxade även att köpa laktosfri mjölk och yoggi, eftersom jag har varit rejält risig i kistan. (Det är nog Lisa som ha smittat mig) Haha! Nä men jag få väl prova de och se om jag bli bättre annars kan jag återgå till min älskade mjölk igen!! :) Nu har jag plockat här lite och gått igenom den stora posthögen så snart tänkte jag ta tag i pluggandet eftersom jag har tenta imon och jag har icke öppnat böcker, fy på mig. Men ha verkligen varit heelt slut när jag varit på praktiken om dagarna och när man kommer hem ha jag ingen ork att öppna en bok om barnpsykologi. Men tar igen detta idag! Fast nu ha jag startat datorn så få se när man kommer härifrån!! ;)
Jag kämpade även med att ta med mig Alfreds klippbord eftersom han ser ut som ett odjur så det blir nog helgnöjet att klippa han kanske! :) Klippbordet står nu ute i hallen och Alfred gör allt för att inte komma nära det och går omvägar! :)
Så varför går jag då aldrig upp tidigt så jag hinner en massa saker? Svaret på den frågan är lätt och det är för att Sanna är en stor latmask som inte orka ta sig upp!! :) Men nu kommer jag faktiskt upp lite lättare när det är ljusare!!

Juuust det i måndags när jag låg hemma sjuk passade jag på att ladda hem Alice i underlandet som jag och Emil kollade på!! Var den bra? JAAAAA den var gryymt bra och den kommer jag nog kolla sönder! och favoriten var ju självklart hattmakaren!! Filurkatten tycker jag också om och larvern som bara röker hela tiden! Hahaha!  Så den är verkligen att rekomendera!!

 

Och ett STOOORT TAAACK till Papajen som har varit superduper snäll och haft Alfred alla dessa veckor!! :) Alfred och jag är så tacksamma för att han va så snäll och ställde upp!! :)

 

.Rock N Roll.

// S


Väskan.nu.

Datum: 2010-03-23 | Tid: 21:55:29


Ikväll är det packa kväll för imorgon åker jag till Bkvara för att få håret fixat kanske och på torsdag morgon drar jag och Mamsen till Växjö för skoltajm.. Blää!! Jag stannar ju inte allför länge på samma ställe utan far ofta hit och dit!!! ;) Som Papajan bruka säga att min adress är: väskan.nu :) Fyndig Papaj jag har!! :) Dessa praktikveckor har verkligen varit roliga och kommer sakna alla barnen och personalen och imon på sista dagen ska jag bjuda på glaass!!! :D Men mest av allt kommer jag sakna min Emil och Kent såklart!!
I lördags bjöd Hanna in till tjejmiddag!! Det var jag, Lisa, Stina, Åsa, Sanna, Sabine och Hanna! Vi åt god mat som Hanna hade lagat och god dryck fick vi också!! :) Framåt småtimmarna gav vi oss ut på stan för att prova nyöppnade Harrys och Sliver och det var riktigt snyggt där inne och kul hade vi!!! Pluset var att DJ båset höjdes då och då! Coolt!! ;) Haha! Minuset var isf att det nog var föör mkt folk men vad gjorde de? :) Så lördagen var riktig lyckad, längesen jag hade så trevligt! Så TACK Hanna för en trevlig kväll!! :)

Nu är det dags att packa vidare och sedan nana för att orka med sista dagen på praktiken!!

.Rock N Roll.

// S


Grillpremiär & Daff Daff.

Datum: 2010-03-18 | Tid: 14:23:25


I helgen drog jag och Emil hem till Bkvara för lite melodifestival och träffa släktet! Givetvis så hejade jag på Salem al fakir och synd att han inte vann!! På söndagen drog vi förbi stugan som mamma höll på o rensa ur. Vi hittade en del, Emil hittade Lp skivir och jag en klotlampa! Lisa o Timmy hittade en massa utemöbler! Eftersom solen sken så passade Lisa på att tända grillen så vi grillade lite korv och satt ute och åt! Mysigt var det allt!
Nu är det redan torsdag och jag har bara fyra dagar kvar på min praktik innan den är slut. Det ska bli tråkigt eftersom jag trivs så himla bra där jag är och skolan är bara en enda stor ångest! Idag var vi iaf på teater och såg clownen Daffa Daff! Jag skrattade nog mer än barnen! Hahaa!!

 

Ikväll åker Emil till Sölversborg för att jobba och han blir borta hela helgen så då få jag och Kent hålla ställningarna själva! Men på lördag blir det tjejmiddag at Hanna så då jag nått att göra och trevligt ska det bli!! :)


Nehe nu ska jag ta o förbereda mig inför min uppgift jag ska göra med barnen imon!!

.Rock N Roll.

// S

Denna låt sluta jag aldrig att älska.

Datum: 2010-03-11 | Tid: 18:59:27


Pimpla lite rödvin & lyssna på musik ikväll! Love this song!



.Rock N Roll.

// S

Sjuker.

Datum: 2010-03-06 | Tid: 23:00:21


Denna vecka har gårr fort som alla andra och jag trivs som bara den på praktiken och det är tråkigt att man inte är där så länge. Men tufft är det med att stiga upp tidigt! :) Igår blev de lite vin och utgång och det var mycket trevligt! :) Idag har jag varit på stan som smakråd åt Emil och Jonas! Det gick bra, båda grabbarna hittade en hel del och vi avslutade stan med en middag på Nivå. Men det tråkiga var ju att jag är genomförskyld och inte känner smaken, men jag tror nog att det var gott! :) Hihi! Tycker inte om att vara sjuk och tycker de bara blir värre och värre :( Men man bli nog snart frisk hoppas jag!! Emil och jag gick och handlade en massa gotte till kvällen och vi har kollat på melodigfestivalen som var ett stort fiasko!! Hur kunde de gamla kasssa gubbarna går vidare och inte Neo? Fatta verkligen inte vad svenska folket har för musiksmak och aldrig kan de jag heja på gå vidare. Neo va bäst!!
Nehe nu ska jag gosa lite med Kent för Emil sover ju redan!! :)

.Rock N Roll.

// S

Hur många bollar kan man ha i luften?

Datum: 2010-03-01 | Tid: 20:35:02


Idag har jag klarat av min första VFU dag! (Praktik) Det var roligt att komma tillbaka till samma förskola som jag har varit på innan men denna gång ska jag vara på avdelningen Guldfisken och där är det 3 - 6 åringarna som är! Dagen gick undan fort och som jag känner på mig just nu kommer dessa knappt fyra veckor försvinna väligt snabbt!!! Det som grämmer mig är uppgifterna som vi har, jag ha inte riktigt fått grepp om dem än och med den dåliga informationen vi ha fått blir det ju inte bättre! Men det löser sig nog! Denna praktikomgång kommer jag har lite mer tidiga morgornar så få se hur de går för trötter! :)
Skulle ikväll söka in sommarkurser, två stycken. Meen nej då kan de inte finna den andra kursen som jag söker på och det konstiga är att Becca har lyckas söka in men när jag ska söka finns den inte, men slängde iväg ett mail till de som ha hand om ansökningarna så få hoppas de ha en bra förklaring. Alltid ska det vara nått!
Igår åkte jag och Emil till bkvara och hjälpte Mamsen att flytta! Hehe vi var verkligen ett stort flyttgäng så det gick undan med alla grejer och det bästa var att när vi skulle hem så hängde min gamle katt Kent med och är nu karlskronabo! :) Det har gått jätte bra han har hittat sin plats och det är min plats i sängen! Där ligger han heeeela dagarna den gamle late! :) Så det är bra för sen när vi flytta till vår trea så får både Kent och Alfred mer sällskap! hihi!!
Imorgonkväll ska jag få följa med på finmiddag då Lisa ska ta emot sitt gesäll och det ska bli så himla kul och spännande! Det är ju en massa andra hantverkare där med! Egentligen hade jga behövt ta tag i min tenta snart och öva på den men de är så mkt grejer nu och händelse att jag känner att det får vänta någon dag till. Full rulle!


.Rock N Roll.

// S
Gottegrisen Kent! :)



RSS 2.0