Då åker vi!

Datum: 2009-11-27 | Tid: 17:26:28


Packade Sanna igår lr? Naaaee!! Att man alltid ska packa i sista minuten, det är jag bra på! Men nu ha jag o Emil iaf packat ihop allt vi ska ha med oss, egentligen skulle vi delat på en resväska men det blev inte riktigt så! =)
Nu ska vi bara vänta påa tt Lisa ska sluta klockan sex sen åker vi ner till Bergkvara o imon bär det av till stora staden Götebooorg!!!! Det ska bli skönt att komma iväg på en tripp!!
Ha en bra helg allihopa så hörs vi snart igeen om jag överlever den stora staden!! ;)

Puss&Kram!

// S



Moooot Göteborg!!!

Datum: 2009-11-26 | Tid: 19:53:43


Ha hittat min hundvakt, världens bästa Mamma ska ha Alfred!! Så nu kommer vi iväg till Göteborg och det ska bli så roligt att åka iväg lite!! Lördagen åker vi och på kvällen fira vi Faster, söndagen ska vi till Lisebergs Julmarknad och stan om vi hinner och på måndagen när vi åker hem blir det ev en runda runt Ullared! =) Så egentligen borde jag packa just nu men ha precis ätit o tröttnade till, men jag gör nog som jag bruka göra, packaa några timmar innnan jag ska åka! =) För måste vara klarpackad imon eftersom vi åker till Bergkvara imon, så då blir det även lite mys!!
Idag fick även Alfred en kompis på våran dagliga runda, Hanna hade Indri med sei!! De kivades lite i början men sen mjuknade de till och gick iaf framåt!
Nu ska jag nog värma på lite glögg som blev över från igår!! Mummmaaaa!! :)

Puss&Kram

// S


Glöögg Premiär!!

Datum: 2009-11-25 | Tid: 19:50:30


Ikväll är det häng med Hanna!! =) Vi har varit ute och gått i regnet, handlat, tvättat, ätit grillad kyckling med julmust och nu myser vi och dricker glögg!! Måste säga att denna glöggen var riktig fin! Hanna och jag köpte kalas glögg och den var verkligen fin! =) Annars tycker jag glögg kan vara lite starkare! Mmmmmm goottgoott!!! Vi sitter även och väntar på bonde söker fru Roger! hahaha!! =)
Ha ännu inte hittat en hundvakt men det ska väl lösa sei tillslut hoppas jag på!!
Nu ska vi glögga vidare! Ha en bra kväll!

// S


En lååång VFU dag!

Datum: 2009-11-24 | Tid: 20:54:11


Idag har det varit en lång dag på VFU:n! Startade dagen klockan 9.00 och lekte med barnen! Sedan klockan 17.00 var det dags för personalen från alla avdelningarna på förskolan att ha APT möte! Det var intressant att få vara med på det denna gången (ha varit med på de fler gånger). Idag hade de om inskolning som några från personalen hade varit på kurs om. Eftersom det inte var längesen vi hade det i skolan var det ännu intressantare denna gången, jag fick mei ett häfte som jag verkligen kommer att ha nytta av och även bra fakta!
I helgen är det planerat att åka till Göteborg då Faster fyller 50 år och vi ska  äntliiigeeen gå på Lisebergs julmarknad som jag ha sett fram emot i ett par år! :) Men vet icke om det blir så, som det ser ut nu ser det mörkt ut för min del. Har nämligen ingen hundvakt.. Min bästaste hundvakt Papaj ska ju åka med som alla andra och resterande som är hemma kan tyvärr inte så jag få ta och klura vidare på detta! Tänk om Alfred hade varit lite lite mindre, inte för att jag vill det men fler hade nog kunnat varit hundvakt då. Men jag är inte heller den som vill vara den jobbiga o lämna bort honom till andra utan ist hoppa vissa grejer. Alfred är trotts allt min skatt som jag älska mest!!

Nu ska jag klura vidare och kolla på DH!!

PussPuss

// S

Vem kan motstå denna myskille?? ;)




Blev helt lycklig!

Datum: 2009-11-23 | Tid: 20:35:04


Nu när det är mörka och tråkiga tider för så är det alltid uppskattat med överaskningar! Idag när jag gick mot dörren när posten kom här hos Emil, så låg det ett kuvert till Sanna Thornell!! Nyfiken som jag är så undrade jag vem som var så omtänksam o skicka brev till mei i Karlskrona!! När jag öppnat brevet o läst så var det såklart från min allra käraste bästis Becca!! =) Så go är du som skicka fina brev och inte glömmer din gamle vän, hehe!! Snart är de dags att ge mei ut i ovädret med Alfred men tills dess blir det Ullared!! :D

PussPuss
// S

LoveLoveLoveLoveLoveLoveLove

LoveLoveLoveLoveLoveLoveLove

Åja Åja!

Datum: 2009-11-23 | Tid: 02:05:53


Hade inte så mkt för mei och surfade in på min gamle hederliga blogg!! Tyckte den såg så tråkig ut så jag började ändra om lite och.. ooopps satt visst lite för många timmar med detta, såå lätt att fastna i att jue!! Satt till och med så länge att Emil somnade!! I helgen har det varit ganska lugnt, Emil har haft halsfluss så jag ha tagit hand om honom och hängt med Hanna!!
Ne himmel vad klockan är mkt nu, ska gå o nana nu så jag orka upp till Vfun imon!!
Sweet dreams*
// S


RSS 2.0