Skruva på.

Datum: 2012-04-27 | Tid: 23:37:48


Ikväll har Emil och jag skruvat på! Fick ihop matbordet, 2 stolar och 2 skohyllor! Kan ju inte skryta om att jag har tålamod när de gäller att skruva, men efter ett tag kommer även jag in i snickeriet! Inget jag skulle vilja göra dagligen dock! :P


Full rulle.

Datum: 2012-04-26 | Tid: 21:58:35


Jobba, kvällsmöte, träna och ut med hunden! Ja, de var min dag och nu ska jag total däcka för jag är skiiiit tröött!! Natti!!


Här bor vi.

Datum: 2012-04-25 | Tid: 21:54:21


Jepp så här bor vi!! Min kära systerson Ludwig har ritat vårt lägenhetshus med oss på fjärde våningen!!


Snarklådan.

Datum: 2012-04-24 | Tid: 22:19:26


Har legat under täcket heela dagen.. Men nu känner jag mig piggare och kryare så imorgon är det nya tag som gäller. Godnatt!


Lite av vad jag gjort.

Datum: 2012-04-23 | Tid: 22:01:00


Ja, snart är sommaren redan här och jag har gjort mitt för denna termin! Jag hoppas att jag blir kvar på förskolan maj och juni iallafall! Sedan drar sommaren igång och då är det tack adjö för mig och jobba i förskola. Många förskolor slås ihop och det finns inget jobb. Men jag ser ljust ut på hösten, då finns det nog alltid någon som vill ha lilla mig för jobb!!! Så i sommar tänkte jag glassa här hemma, hoppas på att jag får några pengar som rullar in och baka! ;) Nä, skämt å sidor, tiden får utvisa hur de blir i sommar och jag spara lite kronor till den!

Denna våren har jag träffat nya arbetskamrater/vänner som jag trivs super med och jag hoppas på att det inte är sista gången vi kommer att jobba ihop! Jag har också under denna våren planerat, utfört, målat, pysslat, reflekterat, klarat examensarbetet vilket lett till att jag är klar förskollärare! Jag har lärt mig en massa nya saker och tror mer på mig själv! Listan kan bli lång!!


Min fin, fina kyckling jag pysslade ihop till Påsken!!



Jag har målat denna fina regnbåge på väggen i hallen på förskolan, som representera allas lika värde och den globala mångfalden!

Boom boom, chicka boom.

Datum: 2012-04-23 | Tid: 19:04:04


Wihi nu har det verkligen rasslat till och många av mina fin fina vänner har blivit föräldrar! Jag är så glad för deras skull och ger min lycka till er! Det är Åsa som har fått en grabb, Therese en grabb och Sanna en tösabit! ♥ Så snart kan jag starta upp en egen förskola för mina vänner och familj!! :P Hahah!

En ledig måndag.

Datum: 2012-04-23 | Tid: 18:37:06


Denna måndag har jag varit ledig! Har varit täppt och halsont hela helgen så passade på att bara gå här hemma och pula! Eller bara var väl och ta i, ha plockat hela dagen, är helt slut! Puh! Tänkte jag skulle få lite space här nu när IKEA möblerna kommer på onsdag! Yeii! Ja och i och med jag är krasslig betyder det, ingen träning. BLÄ!! Det är iallafall tur att jag har Alfred så jag kommer ut och gå!!


Startade dagen ute på balkongen!





Fina blomman jag fick av Mamma förra helgen!



Kenten hittade sig en solfläck att glassa på!



Fick ett brev idag av Mamma!! Blev jätteglad, är kul att få post! :D

Jooosååatte.

Datum: 2012-04-22 | Tid: 21:45:34



Alfreds råtta strök visst med!

Fint.

Datum: 2012-04-20 | Tid: 20:36:15


Det känns skönt att de detta:


Så SKÖÖÖNT!!!

Datum: 2012-04-18 | Tid: 18:47:48


Slutade tidigt idag och när jag kom hem och kollade min mail hade jag äntligen fått de mailet som jag har väntat på läääänge, VI ÄR GODKÄNDA PÅ VÅRT EXAMENSARBETE!!! Jiiiihaaa äntligen är jag behörig förskollärare!! Kan säga att det har varit en och en annan blod, svett och tår över detta arbete, men nu är det fulländat!! Bara en väntan på att de sista poängen kommer in, vilket jag hoppas går undan, hoppas!

Sedan kom Lisa och Lowe ner och medan vi väntade på att veterinärerna skulle ringa och meddela att Alfred var redo att åka hem, så gick vi lite i affärer! Emil joinade oss och vi käkade gott!


Lowe och moster tjoade och tjimmade på Leksakshuset!

Det hade gått bra med Alfred och de är verkligen jättesnälla och duktigadistriktveterinärerna där vi går! Vi fick med oss en fingerborste som vi ska gno Alfreds tänder med och hålla koll på en tand, så om ett halvår ska vi på återbesök! Så denna dag har varit alla tiders! Dock mindre roligt när Alfreds räkning kommer, men de är han värd! :) Hoppar träningen ikväll och stannar hemma och myser med mina grabbar istället! Men imorgon kommer jag ej undan! ;)


En stycke mycket trött Alfred som kommer att sova gott hela natta!

Då är det dags igen.

Datum: 2012-04-17 | Tid: 21:24:19


Imorgon är det dags för min grabb att åka till veterinären. Denna gång ska de ha han över hela dagen då de ska plocka bort tandsten. Min lille gulleplutt!


Ny vecka med nya tag.

Datum: 2012-04-16 | Tid: 20:19:54


Denna vecka har startat bra tycker jag, jobbat, tränat, vart ute med Alf på en längre runda och pulat med arbetet. Och nu har jag tre dagar framför mig där jag sluta klockat ett och jag tror inte golvsliparn kommer dessa dagar (bara för att gör han säkert de) så då kan jag plocka här hemma lite och dona!!

Perfekt avslutning på denna vecka.

Datum: 2012-04-15 | Tid: 21:43:13


Idag har nästan hela familjen varit nere hos oss och hängt! Det har varit fika, rita, äta, prat, skratt och mys! Fick fina tulpaner av Mamma (De första som kommit upp i hennes trädgård) ;) och liten kvist till balkongen! Lisa och Frida hade även en present med sig, prydnads kungen i schack!! Jonas, Ewa och Neo kom med glatt humör!! TACK!!


Jag bakade Blondiie som är motsattsen till Brownie, supergoda blev dem! :)



Sysselsatta!!



Mys och kolla tv!



Majskrokar är gott!



Kusinerna i sitt esse!!

IKEA is the shit.

Datum: 2012-04-15 | Tid: 00:06:34


Ikväll beställde vi lite möbler från IKEA att fylla upp lägenheten med! Det kommer att bli toppen!! :)

Bord (NORDEN) och stolar (NORRNÄS) till köket!



Vägghylla (BESTÅ BURS), byrå (BESTÅ) och skohyllor (TJUSIG), Vägghylla (BESTÅ) till hallen och vardagsrummet!




Sängstomme och huvudgavel (BRIMNES) till sovrummet!!

Jo jag tackar.

Datum: 2012-04-14 | Tid: 19:50:06


All ära till flyttstädare säger jag bara.. Var och påbörjade städningen i andra lägenheten idag, fyyy vad trååkigt det är!!! Kan väl säga att jag klagade från och med att vi gick dit till vi var klara.. Men Emil minsann kämpade på och var duktig utan att klaga, som sagt det skötte jag! Såå det blir fortsättning nån annan dag! ;)


George, george king of the jungle!!!!

Klart, vi är ju tvillingar.

Datum: 2012-04-13 | Tid: 19:27:04


Blev så himlens sugen på smörgåstårta idag och när min fina Emil kom hem överraskade han miig! Han hade köpt en smarrig smörgåstårta! ♥ Sedan när jag pratade med Lisa, ja då hade hon gjort (såklart är de på landet mindre lata att köpa färdigt) ;) en smörgåstårta då hon också hade blivit sugen på de. Snacka om att tänka lika utan att veta om varandra!! Så är de när man är tvilling! :)


MMmmmmmmmmmm.



Kenten fick flytta in i slottet idag och han visade vad han hade saknat! Att håra ner sin säng! ;)


Friday on my mind.

Datum: 2012-04-13 | Tid: 14:13:07


Det bästa med att sluta tidigt fredagar där det är noll planerat är att man kan komma hem, slänga av sig sminket, på med mjukisar och slänga sig i sängen med datorn på magen och SLAPPA!


Idag får man passa sig.

Datum: 2012-04-13 | Tid: 05:44:24



Glad påsk var de ja.

Datum: 2012-04-09 | Tid: 14:13:29


I fredags gick flytten och helgen har bestått av uppackning, slappa och vinkväll! Ha fått smak av ledigheten samtidigt som de ska bli skönt att böja jobba igen, uppvilad och pigg!


Lowe var första flyttaren!



Pappa spanade in vår utsikt..



..vilket parabolen också gjorde! ;)



Fullmånen var på besök.



Det bakades kladdkaka...



..och det blev söndagsmys med Hanna.B!!



Mannen i den vita hatten (16 år senare).

Datum: 2012-04-05 | Tid: 23:13:33



Vi är på gång.

Datum: 2012-04-04 | Tid: 19:02:43


Min skalle är en ända stor röra just nu, lite mer rörigt än vanligt! Det är flytt, nya jobbtider, mentorskap, mycket som ska lösas hit och dit! MEN ur det negativa kommer alltid något positivt! :) Jag stortrivs på jobbet och mina arbetskamrater är underbara! Det är inte många dagar kvar nu tills vi flytta och vi får slipade golv och nya taper i hallarna nästa vecka! Imorgon ska vi ha påskfest på jobbet, jag får klä ut mig till påskkärring och sedan ska jag även spela Alfons Åberg för barnen, hur kul som helst!! :D

Idag var Mamma och Johnny nere och hälsa på, det blev en tripp till möbelhuset och äntligen hittade vi oss en soffa, om 6 veckor är det jag som ligger och gotta mig i den här:    :D


Vår nya fina utsikt.

Datum: 2012-04-03 | Tid: 22:00:04


Så här vackert har vi och kolla på ifrån vår nya lägenhet! Ser havet i vartenda rum och de bästa är ifrån balkongen!!! :D


Tjohej.

Datum: 2012-04-02 | Tid: 21:52:28


Iiihh idag fick vi nycklarna till nya lägenheten!!! Emil och jag flyttade över ett par kartonger, bra när vi inte flytta så långt! ;) på fredag flytta vi allt! LÄNGTAR!!!


SanniieeBananii.

Datum: 2012-04-01 | Tid: 21:44:32


Älskar banan, ha banan på varma mackor, på knäckebröd, i gröt, till efterrätt, mellanmål och mycket mer! Hittade Lokas nya smaker i affären (saknar Lokas smak med kokos) och där hade de bland annat med smaken banan & kiwano som jag köpte! Den var veeerkligen supergod, kan rekommendera den!!! Ska ta och testa de andra smakerna, på återkommande!!





I detta hem är vi inte egoister.

Datum: 2012-04-01 | Tid: 16:46:37



Tillsammans har vi det bra!


RSS 2.0