BLÅ LAGUNEN.

Datum: 2011-07-30 | Tid: 14:11:18


img_8995 (MMS)

 Nu ha vi badat i den blå lagunen!! :) Så nu bär det av mot Fårö!!


SAFFRANSPANNKAKA.

Datum: 2011-07-28 | Tid: 19:16:28


img_8377 (MMS)

SAFFRANSPANNKAKA.


PACKAT & KLART, SNART PACKAD & GLAD?!

Datum: 2011-07-27 | Tid: 15:56:42


 

Skeepp å hååj här kommer ett stycke Sanna ut på sjön!! :) Efter sex snåret kommer Hampus och Rebecca och plocka upp mig sedan glider vi mot Oskarshamn och sedan Gotland! Jiippi! Är snart färdig men packningen och allt, men de är ju så tråkig det här med att packa, usch! Första gänget är nu på båten till Gotland, vi eliten anländer något senare! ;)

Idag dimpte det ner denna fin, fina inbjudan till mig och Emil från min guldklimp Lowe ♥ KLART ATT VI KOMMER, går ju ininte att motstå denna söta krabat! :)



Jag kommer att lämna min dator hemma, så den också få lite semester! Däremot kommer jag att mobilblogga istället så håll utkik om våra hyss på Gotland!! :cool:

IDAG ÄR DAGEN..

Datum: 2011-07-27 | Tid: 09:12:00


..då vi glider till GOTLAND!! Vi är ett glatt gäng på 8 pers som kommer att ha superkul! Så denna dag kommer att bestå av att packa, packa och fixa och trixa inför resan!! :cool:


HUNDRA PROCENT.

Datum: 2011-07-26 | Tid: 18:43:40


Jag donar och donar, fixar och trixar, lägger en massa timmar med designen av bloggen, men känner ändå inte att jag är hundra procent :bigeyes: Tro det är för att jag aldrig kan hitta någon bild som är klockren och sedan göra en header utav de. Få suga på karamellen ett tag till annars tror jag att jag ska börja kolla på lite gratismallar för olika bloggdesigner som jag kan infoga, några tips på bra sidor? :cool:


Ska visst bli lite regn imorgon, tur att vi ändå sitter i bil & båt.

NÄR MAN INTE KAN SOVA, FÅR MAN ROA SIG MED ANNAT.

Datum: 2011-07-26 | Tid: 11:55:48








 







 

 


OLE, DOLE, DOFF.

Datum: 2011-07-26 | Tid: 09:37:00


Hmm, tycker dessa bilder är fina och kanske nån gång att man framkallar en, men vilken utav dem är bäst? 1:an eller 2:an? Det skiljer en liten detalj i bilderna!




SOL.

Datum: 2011-07-25 | Tid: 20:59:52


Och så kom äntligen solen idag vilket innebar att jag och Hanna tog våra picknickkorgar och drog till sjön. Idag var vi ute på Knösö här i Karlskrona och vi badade en, en gång! Det tar en liten stund innan vi kommer i, men väl i vattnet så är vi som två fiskar i vattnet. Eller kanske snarare knubbsälar! ;) Hahaa!

Efter att legat på stranden i ett paar timmar åkte vi hem och mötte upp Emil för att käka sushi! Mmmmm det är så gott, så gott!

Just de igår kunde Emil och jag inte hålla oss längre och laddade hem sista Harry Potter och kollade på, den var verkligen se värd och lär vara mycket bättre på bio! Så ev blir det att se den på bio snart, men innan dess ska vi allt försöka hinna se Transformers 3 innan den sluta gå på bio!


LIKA SOM BÄR.

Datum: 2011-07-25 | Tid: 08:36:00




Den flinande katten.
Kent & den flinanande katten Cheshire har en viss likhet! ;)

EN KALAS BRA DAG.

Datum: 2011-07-24 | Tid: 17:36:00


Igår tog vi med oss picknickkorgen med oss och gick ut till klipporna på Saltö! Till en början var det lite mörkt på himlen och några droppar regn kom, men vi har trotsat förr och gjorde det igen och JA solen kom! Det var en lugn dag med många skratt och ingen stress! En toppendag helt enkelt vilket vi firade med lite pataj på kvällen! ;)
















Datum: 2011-07-24 | Tid: 15:06:13


Bild skapad av Tobias Lindman.

 

Det som har hänt i Norge är helt ofattbart, jag fattar inte hur f*n man kan döda så många oskylda människor som inte har gjort någonting. Bort, bort med sådana, usch!

 

Jag sörjer med hela Norge och mitt hjärta & hoppas på ljusare tider.

 

"Håll världens medborgare i handen för att visa din avsky mot våldet"

Gå med Vi holder sammen genom att klicka HÄR.


 


SNART KOMMER HANNA.

Datum: 2011-07-22 | Tid: 21:05:26



MYSVÄDER.

Datum: 2011-07-22 | Tid: 11:48:57












Ja så här ser det ut i Karlskrona en fredag som denna, då är det vissa som passa på att slappa till det lite extra, med gott samvete dessutom.



Själv har jag tänkt att jag ska göra lite nytta här hemma, tvätten ska vikas ihop, ska skramla ihop lite cash så jag kan handla tillbehör till min stek. Just de steken ska jag göra idag, så goott! Är nån sugen är de bara att titta in!  :) Vet inte heller vad denna helg kommer att bjuda på, har inget planerat vilket är ganska skönt. Som sagt är man ju inte så rik heller så de är väl lika bra att bara vara inne, men man vet ju aldrig!

BLIXTRAR & DUNDER.

Datum: 2011-07-21 | Tid: 23:48:04


Har kryit till kojs och kan inte sova, ligger och lyssnar på regnet som låter ljuvligt! Emil och jag satt som två små barn vid fönstret innan vi gick och la oss och kollade ut på blixtrarna och lyssnade på åskan! Det är allt mysigt de! Jag var duktig idag och gjorde mer än en vettig grej! Jag: skrev klart en uppgift, diskade, lagade mat, tvättade, dammsög och moppade golvet! Ibland får man småenergi! Imon är det fredag och då blir det fredagsstek!! Mmmm! *GODNATT*

Latmasken Sanna.

Datum: 2011-07-21 | Tid: 11:46:02


Ussch jag har blivit så laat, ha tusen saker soom jag egentligen måste göra. Men jag bara skjuter på allt och tänker att det gör jag imorgon. Kooom igeen Sanna energi, energi. Idag lovar jag mig själv att jag ska göra en vettig sak iaf!


Gotland.

Datum: 2011-07-20 | Tid: 19:10:06


Om exakt en vecka bär det av mot Gotland och ett härligt gääng! Det ska bli så sköönt att komma bort lite och bara va!! Längtar som tusan tills dess!!


Härligt.

Datum: 2011-07-20 | Tid: 11:43:02


Igår blev del sol, bad och som avslutning grilllning! Det var en perfekt tisdag!





Idag ska jag återigen ta tag i plugget, men var ska jag börja?


En kvar.

Datum: 2011-07-19 | Tid: 12:15:34


Igår: Jag bakade en äppelpaj till mitt Harry Potter gäng Hanna och Emil, det blev Harry Potter in på natten så nu är de bara sista filmen som vi inte ha sett!



Idag: Beachen med Hanna och picknickkorgen!

Hasslöfestivalen 2011.

Datum: 2011-07-18 | Tid: 15:24:32


I lördags var det dags för Hasslöferstivalen som bjöd på Hoola Bandoola Band, Eldkvarn, September, dryck, gammalt återseende, många skratt. En sjukt bra kväll helt enkelt!
















Igår var det en riktig slö dag med donken, Svinalängorna och två Harry Potter filmer, fler blir det ikväll! Eftersom vädret är lite risigt denna vecka..

..tänkte jag att jag skulle starta med plugget idag, nää då låser sig min mobil när jag ska uppdatera den, så jag har fått sitta med det hela dagen. Men tur att det kommer en dag imorgon med och då hoppas jag att Astrid Lindgren och jag ska ta oss fram i skrivandet!

Mina hjärtan.

Datum: 2011-07-16 | Tid: 13:13:46


I veckan var vi på besök i bergkvara och hängde, det blev sol och bad i poolen och mys med Lowe. Emil hjälpte pappa att lägga sten och det blev fina fisken!
I förgå hade vi Ludwig här över natten och det blev mys och film, vilket var supermysigt!
Igår fortsatte Emil och jag med mys då vi bara var hemma och tog det lugnt eftersom Alfred har varit dålig i kistan :/
Men idag blir det minsann andra bullar, ikväll blir det Hassslöfestivalen med goa vänner!! Det ska blir suuperkuul!



Gröngölingarna.

Datum: 2011-07-11 | Tid: 21:18:54


I fredags bestämde Hanna, Johan och jag när vi var och åt langos i parken att en grillning hade varit trevligt, så vi sa till lite folk och fixade käket inför kvällen. Alltid när vi ska göra något ute så blir det alltid skitväder och det började givetvis regna. Men vi trotsade regnet och gick ut till Saltö för lite kubb, grillning och bara va! Det kom lite regn, med sedan kom det fint väder och det blev en kanon kväll ute på Saltö. Fördelen när det är molnigt på kvällen är att det blir varmare! :) Så det var en mycket lyckad kväll som ledde oss ut på krogen och efterfest in på morgonen! :)


Ett glatt gäng som är taggade.



Det var tjejerna mot killarna, tyvärr gick det inget vidare för oss tjejer.



Premiär för grillen.






Hanna skulle minsann ha revansch av killarna.



Det blev kubb in på natten. :)



På lördagen åkte jag, Hanna och Emil till Ronneby för att gå på tosigabonnadagen och vi hittade en hel del på marknaden, bland annat: strumpor, korv. munkar och t-shirt!

Igår gled Emil och jag ner till Stumholmen och badade och solade för fulla muggar! Senare på kvällen mötte vi upp Johan för en, eller två öl/cider på Stars n stripes! Även igår blev en mycket lyckad kväll/morgon! ;) Denna helg har varit återigen kanon och ikväll åker Emil och jag till Bkvara. Emil ska hjälpa Pappa och jag ska mysa med Lowe! :D


Hahahha.

Datum: 2011-07-07 | Tid: 15:48:48


Hahaha jag tröttnar aldrig på detta videoklipp, så jäkla rolig! Den är verkligen klockreen!! :D

"En medelålders tant på chartersemester försöker träffa nya vänner och ha kul. Rollen spelas av en ettårig flicka, övriga skådespelare är marionettdockor."

 

 

 

 


Mat tajm.

Datum: 2011-07-06 | Tid: 17:20:45


Varför ska man äta sin egna mat, när lillebroderns är goare?!



Efter en jobbdag tar jag också mig nått att äta, nyttigare har jag allt blivit (försöker) numera och ikväll blir det träning för tredje gången denna vecka! Here I go again!!


Världens bästa Sanna.

Datum: 2011-07-04 | Tid: 17:30:07


Festen på Öland vad mycket trevlig och det är alltid lika kul att träffa det gamla tjejgänget! ;) Det blev många skratt och snack om den gamla tiden! När vi kom tillbaka till Kkrona slaggade jag över hos Hanna för att slippa sova själv och vi var väl i säng runt fyra snåret! :)
Igår bjöd Hanna på en finfin frulle och efter det blev det en långrunda, varmt och kvavt var det! Vi har länge pratat om att vi ska ta och käka på fiskrestaurangen som ligger på Saltö, men det har liksom aldrig blivit av, till igår! Hanna och jag knallade över och tog oss varsin räkmacka de lux, och där snackar vi räkor! Mätta och goa blev vi!



Hanna ville inte sitta och ljuga! ;)



Lite senare tog jag och Hanna oss ut på en söndagstur, så vi styrde mot Sturko för att spana in hur det ser ut där. Men vi blev inte direkt överraskade. Fast kan varit att vi inte hittade de rätta smultronställerna, men vi tog oss en glass och gick runt campingen som var helt tyst" ;)



När vi åkte hem åkte vi runt Trummenäs, och det var det verkligen värt! Hanna och jag har funnit vart vi ska bo i framtiden! Det var hur fint som helst där och mysigt som tusan! Har haft en kanon helg denna helg! Idag är det återigen måndag och det blev inget jobb för mig så jag har istället plockat lite här hemma och hämtat böcker på bibblan. Vi ska i sommarkursen välja en karaktär som Astrid Lindgren har skapat och sedan analysera den, jag har självklart valt Karlsson på taket! Undra varför?! ;)


Eeeyy vad händer?

Datum: 2011-07-02 | Tid: 13:42:55


Midsommarafton.
Midsommarafton firade vi hemma i Bergkvara hos far, där det bjöds på sill med dess tillbehör, snaps, tårta, kaffe och många, många skratt!

Emil & Lowe.



Grabbarna var barnvakt, medan..


..Lisa, Hilma & Papaj gjorde tårtan.



Själv njöt jag av solen och vinet.



Alfred lekte under kvällen prinsessa, medan Frank..



..Tog friheten och dansade på bordet.



Midsommardagen.

Vi åkte tillbaka till Karlskrona för att åka ut till Aspö och lyssna på Jolly Maith Craic som lirar irländsk musik och de var kanonbra! En mycket lyckad kväll samt vinglig! ;)

Sannapian var på topp.



Laaagfoto utanför kastellet.



Jolly Maith Craic.



Denna vecka.

Denna vecka har jag jobbat på och det har varit kalas kul!! Igår kom min sötnos Lowe ner med mamma Lisa! Vi gick på stan och shoppade lite. Moster hittade en perfekt liten dress till Lowe som han fick för att han är så söt och jag kunde verkligen inte låta blir! Så här söt blev han i dressen:





 

Emil gled idag till Göteborg för att kolla på Metallica och så var man gräsänka igen! Men tur att datorn finns så man kan trösthandla och det blev dessa:



I eftermiddag glider jag och Hanna till Bergkvara, sedan glider vi vidare med Lisa och Lowe till Kalmar där vi möter upp Sanna och Evelina med killar för att sedan glida vidare till Öland där Stina och Peter stället till med fest! Dock ska min lever få vila ikväll! :)
Ha en fortsatt trevlig helg!!


RSS 2.0