Gott nytt 2011.

Datum: 2010-12-31 | Tid: 13:25:33



I´m bbback.

Datum: 2010-12-28 | Tid: 13:39:31


Då var julen över för detta året och jag är tillbaka i Kkrona. Är helt slut och ingen motivation har jag, skönast är att ligga kvar i sängen och inte veta av några måsten, de kan jag ta nästa år.
Julen var great i Bkvara med la familia, jag orka inte skriva allt i detalj så jag lägger ut bilder, (en bild säger mer än tusen ord) =) Tomten kom till oss och vi firade julen i två dagar. Dag 1 var vi på Lotsgränd hos Petter & Emma och Dag 2 var vi hos Mormor. Det jag fick var en mugg av min kära syster, pengar, tomtar, presentkort och kort på barnen, TACK alla för julklappar och mysiga dagar ♥

Muggen i olika vinklar.




Värdinnan fixar glöggen.


Oliver & farbror kör radiostyrd bil.


Oliver tackar tomten.


Ellen ska öppna paket.


Det coola slottet på Lotsgränd.


Petter fixar kaffet till gästerna.


Pooolarna chillar i soffan =)


Gottetaajm.


Oliver fixar en macka.


Här lagas det mat för fulla muggar.


Alfred är med och leker.


Mamsen hos Mormor.


Bumbi fick en spelande tomte.


Det är kul att åka hiss i gammelmormors säng.


Ludwig fick den bästa julklappen.


Jag var Ellen tjuven.


Vi avslutade i gott sällskap & buzz.

God Jul 2010.

Datum: 2010-12-24 | Tid: 09:51:17



Snökaos.

Datum: 2010-12-23 | Tid: 19:15:29


Igår tog jag mig ner till landet i stormen! Tycker det är mysigt när det är en maassa snöö! Visst det tar en stund innan man kommer ut med Alfred då jag ska packa på mig alla kläder, men blir till och med lökig på promenaden! Idag har Lisa & jag skottat som bara den, till svetten rann om oss! Nu är jag hos Bumbi och vi ska slå in lite julklappar och dricka glögg!

Lekte fotograf idag.



Då var det dags.

Datum: 2010-12-22 | Tid: 17:18:59


Återigen ligger mitt liv i väskan och julklapparna är nerstoppade. Snart bär det av till Bergkvara och kära familjen. Häär ska mysas. ♥


Testa han mig igen?

Datum: 2010-12-21 | Tid: 13:10:58


Ja i två dagar ha nu min dator gårr i snigelfart, den hakar sig, hakar sig, hakar sig, hakar sig och tar sig långsamt framåt. Han testade mig ordentligt nyss då jag satt och skrev på hemtentan och helt plöstligt bara stannar han, det går inte att göra något och jag kom ingen stanns. Till slut blev det blått och jag fick stänga av datorn med en klump i magen att hemtenta inte sparats. Jag bruka alltid trycka på spara knappen tusen gången eftersom jag är rädd att detta ska hända, den är även duktig och spara av sig själv då och då. Men när jag logga in så hade det sista jag skrev försvunnit och lagom glad var det bara att formulera in en ny mening. Jag lääängta verkligen till jag köper en ny dator och ska min skruttpelle hålla på så här så kan inget stoppa mig att köpa en ny.

Min skitdatorns efterträdare. Macbook.

Fann även en bra artikel över årets julklapp som var: Omtanke. Läs artikeln här, (klicka på länken): Årets julklapp. En bra artikel om vad julen egentligen ska handla om, som man lätt glömmer bort, även jag.
Jag har i allafall skrivit klart för idag, tro jag. Tänkte ta ett varv med dammsugarn för snart får jag besök av Mamsen och Lisa!!! =) Tycker om när jag få gäster och få strya och ställa med lite mat och fika =)

En jul-insatts.

Datum: 2010-12-20 | Tid: 18:39:10


I och med att jag tycker att människan hela tiden skänder välgörenhet till medmänniskan (till sig oss själva) valde jag att vara tigerfadder då man glömmer bort att djur, natur och vår miljö är minst lika viktig. Jag är absolut inte emot att stödja människor som har det svårt, men jag tycker man ibland kan uppmärksamma vår omvärld med djur och natur mer.  Eftersom det är vi människor som förstör för djuren är det vårt ansvar att se till att de få det bra med och inte utrota dem eller förgifta jorden på grund av människan är girig och vill tjäna pengar. Jag fick idag i mitt nyhetsbrev från WWF:

 

Nyfiken som jag är så letade jag upp filmen som de nämner i texten och jag tycker att ni verkligen ska titta på den, där ser man att det inte bara är människan som drabbas jämt.

 

Så om man vill kan man göra en liten jul-insatts och skänka en liten peng eller blir fadder så gå in på: http://www.wwf.se/insamlingsportal/


Vad har hänt här då?

Datum: 2010-12-20 | Tid: 11:25:11


Yeii då var det måndag igen och det känns helt ok för jag behöver inte åka till växjö förrens nästa år! =) Det var i fredags som vi tog oss lite "jullov", så lite vin blev det ju såklart. Lördagen hade jag och Emil bara mys han och jag, det tycker jag om! Igår var det kalas för Hilma som fyller 3 år, vi fick god mat och tårta! Det bästa med alla kalas är när man få träffa hela familjen och alla syskonbarn som är supermysiga och goa! Nu behöver jag bara vänta till fredag igen innan jag får träffa alla! ♥

Vad är inte ett kalas utan fiskedamm? (Kassa bilder bara)



Om ni trodde att jag hade ledigt från skolan, så ha ni fel! Idag fick vi ut en hemtenta som jag ska ta och sätta igång med nu, så man kan få lite lediga dagar i jul!

Jag & grabbarna.

Datum: 2010-12-16 | Tid: 10:39:08


Igår var jag på min första hockey match live med Emil och Häll! Det var ju riktigt kul, konstigt att jag aldrig hängt med innan när jag fått förfrågan! =) Det var Karlskrona mot Kristianstad och Karlsrkona vann, men tydligen var det redan avgjort så det spelade ingen roll, tro jag, vad vet jag! =)
Mitt sällskap.



I vanlig ordning var givetvis olyckan framme igår igen, när vi kom hem så hade min dragkedja paajat på min vinterjacka. Både jag och Emil kämpade med att få den i spåret igen, men icke. =( Det var inte direkt vad jag behövde just nu, så till vidare få jag gå med min korta vintejacka och hoppas att jag inte fryser röööven av mig!!

Vad är en bal på slottet?

Datum: 2010-12-14 | Tid: 13:15:07


Varför är det alltid samma visa varje år? Alla "roliga" räkningar och besked kommer lagom till jul. Idag fick vi våra hyresavi och givetvis har de höjt hyran, känns som om de bara höjer och höjer, då kan de väl göra nått själva med längenheten utan att vi ska göra de. Två hyror och golvet som vi la in är avbetalt, borde man ju tycka, nä då höjer de hyran istället och sedan igen efter årsskiftet. Är trött på att vara student nu och leva på minimum och aldrig kunna unna sig själv det man hitta och villa ha, utan att man hela tiden måste vänta ett år innan man kanske kan köpa det man har suktat efter. Visst jag kan extrajobba men så mycket som vi har i skolan och jag måste alltid ha fokus på det jag gör hinns inte jobb med. MEN jag får försöka tänka på att i januare är det bara ett år kvar och sedan har jag förhoppningsvis jobb.
Tanken med denna dagen var att jag skulle ta tag i städandet här hemma, men just nu palla jag inte och ibland behöver man slappa dagar, där man inte behöver lyfta ett finger. Ska i allafall laga mat till min finaste när han kommer hem. Vi lever på kärleken vi! ♥

En av årets jullåtar som piggar upp i vardagen, haha så ful är han! :)


Igår var det lucia och tyvärr såg jag inte ett enda luciatåg men jag hade en mysig kväll i alla fall!

I de byggnader som vi hänger oftast numera i skolan finns det lite uppstoppade ljur här och där, så jag gick och plåtade lite för att mms bomba Lisa. När jag kollade på en av bilderna visade de sig att en art hade visst bytt namn! oopps!

Hardcore Superstar.

Datum: 2010-12-12 | Tid: 15:25:06


Sitter och lyssna på bästa Hardcore Superstars nya platta: Split your lip. Faan vad bra den är, det är bland de de bästa jag hört just nu och det kan behövas i vardagen just nu.


Running to the edge of the world.

Datum: 2010-12-11 | Tid: 20:04:06



Ljuvlig dag.

Datum: 2010-12-10 | Tid: 15:03:40


Har idag hunnit med och plugga en sväng på förmiddagen med en klasskamrat och efter det blev det en ljuvlig promenad med min bästa vän! Lekte fotograf och längta verkligen till man blir "rikare" och kan få köpa sig en riktig kamera (helst systemkamera) som ta bra bilder ist för att ta med mobilen som det blir grusiga bilder av.så fort det blir mörkt Så ja snart är de bara ett år kvar till man är inte är en fattig student längre. Tills dess lever jag i drömmarnas värld som vanligt.







Hipp hipp hurra.

Datum: 2010-12-08 | Tid: 16:58:13


Idag är det bara denna tjejens dag och ingen annans!! GRATTISPUSSAR TILL DIG MIN KAMRAT!


Snark.

Datum: 2010-12-06 | Tid: 18:55:30


Klockan ringde 04.30 idag, startade en skit kurs idag som vi ska köra racet i två veckor, ta livet av oss långsamt. Va hemma 17.30 senast 20.00 sover jag för klockan kommer att ringa 04.30 typ varje dag.

Avbrott, avbrott, avbrott.

Datum: 2010-12-02 | Tid: 23:14:52


Slit, slit, slit med denna hemtenta tills man är totalt knäckt kan jag säg. Vi har varit en trio fram till i eftermiddag då Mary åkte hem och lämnade oss i skrivträsket. Men igår tog vi kväll redan vid julkalendern fär att andas ut efter en heel dags skrivande, men idag tog jag och Mary oss upp till julkalendern på morgonen, sjusovarn Caroline susade en längre stund. Sedan var vi alla igång igen och kämpade med denna text. Känns som om man skriver, läser, skriver, läser, men det fastna ingenstans, det bara försvinner! Jag är i allafall nu klar med uppgift 1, tyvärr måste jag korta ner den då jag har överskridit sidorna, men det ska jag göra imon när texten har vilat lite. Ikväll tänkte jag starta uppgift 2, så jag och Caroline blir nog uppe ett tag till för att få ihop skiten. Imon 15.00 då är det jag som skicka in tentan och korka upp och är dyngrak efter en timme! ;)
Min spellista som rullar slitsamt på min sportify under mitt skrivande är: Så mycket bättre. Tyvärr har inte denna låt kommit ännu, men jag väntar!!


Hemtenta.

Datum: 2010-12-01 | Tid: 11:16:33


Igår kom två flickor från Växjö till mig här i Kkrona för att joina mig i hemtenta skrivningen, blir så glad när jag får besök!! :) Man behöver lite fler skallar ibland för att vädra om de frågor och reda ut lite på vägen! Blir lite lättare att komma igång och få lite fler tankar och idéer! Vi ska lämna in tentan på fredag, så dessa dagar blir gaaanska  så intensiva och kämpiga. Men idag är det den 1:a december och då ska vi ta en pause för att se julkalendern!!! :) Nu är det dags att skriva vidare.




RSS 2.0