Nu bliiir det fredaagsmyys.

Datum: 2010-01-30 | Tid: 01:00:15


Japp det har jag och Caroline gått och trallat på heeela eftermiddagen! Vem kom på en sådan trallande låt egentligen som fastnar så lätt i huvudet?! Givetvis så hade jag och Caroline fredagsmys till max! Vi hade god mat, grönsakssnacks och filmer uppladdade! :D
Vi startade med komedin Sommaren med Göran, den var mycket rolig!! :) Andra filmen blev dokumentärfilmen The Cove. Hemskare film kan man ju leta om, det blev både en och en annan tår under den dokumentären. Den handlar om hur de fångar och slaktar delfinerna i Japan. USCH!! Fatta inte hur man kan göra något sådan mot de stackars glada och oskyldiga djuren. Så nu ska jag ta av avstånd från både japan och djurparker. Djur ska inte vara i fångenskap..!

Kolla in trailern till The Cove, en mycket sevärd film kan jag lova! Går dock på vissa biografer nu men så småningom kommer den ut på dvd!!

 

.Rock N Roll Dolphins.

// S


Sanna bjuder in till middag.

Datum: 2010-01-28 | Tid: 16:28:10


Morgonen började bra, Maria & jag gav oss ut i snön med grabbarna för att ta oss igenom en runda pulsande i snön!! Jag var duktig att börja läsa igenom det som vi iaf MÅSTE (egentligt all litteratur) för att få ihop något till seminariet imon. Det gick bra fram till att jag skulle ta det stycke som jag valt ut "vad är människan". Hmmm det var ju inte den roligaste texten och med det försvan min motivation men jag klottrade iaf ner några rader om det så man ha något till imon. Nu ska jag ta och plocka utan här hemma och förbereda inför kvällen för ikväll är det jag som står för middagen till tjejerna!! På menyn är det Paradisisk räkgryta som gäller!! Så kanske att jag hinner läsa igenom lite till inatt. Men nu ska jag bara tänka på den trevliga kvällen som jag har framför mei!!

.Rock N Roll.

// S

En mycket glad Sanna.

Datum: 2010-01-26 | Tid: 19:35:32


Ikväll är jag allt glader!! :) Caroline, Becca och Leon var här i eftermiddag så vi hängde lite och var ute ocu gick, myyys!!
Jag, Becca och Maria fundera även på att ta och plugga i sommar för att ev förkorta studietiden och bli klara lite fortare eller om det inte går så tänkte vi kanske läsa till något extra! Appropå skolan så fick jag idag mail från min basgruppsledare som vi hade under ett år på inriktningen (en favorit för min del). :) Vi hade ju en muntlig tenta för att avsluta inriktingen och resultatet jag fick på den var så här som hon skrev:

"Jag har bedömt din insats under den muntliga tentan som godkänd
Lycka till i din utbildning
Det var särskilt starkt av dig att våga argumentera för en annan dvs din egen ståndpunkt när någon talade.
Du har vuxit under det här året. Öva dig i att skriva dessutom så kommer du att lyckas bra!"

Visst att jag inte ha skrivet men det har jag utvecklats under tiden som jag har pluggat nu och kommer att utvecklas ännu mer! Så det var ett roligt besked som jag fick idag!!! wiiieeee!!

.Rock N Roll.

// En glad S

 

 


Mamsen på besök.

Datum: 2010-01-25 | Tid: 22:00:17


Igår kom Mamsen till Växjö för att vara här i två dagar då hon ska börja skolan! :) Emil åkte hem halv nio och lika tråkigt är det varje gång. :( Men som tur var ju Mamma här så jag slapp vara helt ensam! Så idag kämpade jag mei upp för att gå på en engelsk föreläsning, inte så givande om jag få säga mitt, kunde hellre legat kvar i sägen! Så här kul hade jag på föreläsningen, lite fotoredegering i mobilen:

Fint va?! :)




Sedan när jag och Mamma båda hade kommit hem så hjälpte jag Mamma med datorn och facebook! :) Sedan blev det mat och sedan drog vi iväg och handlade eftersom jag inte hade kaffe och det måste Mamma ha! ;)
Så när vi kom hem igen blev det kaffe och muffins som jag hade bakat igår!

Så gott så gott var det!! :)




















*Tänker på dei min vän C*

Pussa&Kramar

// S


Lugn och ro vad är det?

Datum: 2010-01-23 | Tid: 17:35:09


Mitt nya skal till mobilen kom i veckan!! :) Så fint så fint!!



I onsdags tog jag  mei även i kragen och gav mei ut med Maria, Nina och Sanna + hennes klasskamrater!!

Nina & Sanna laddar!
Min bordskamrat Maria!


På torsdagen så drog vi alla tjejer hem till Becca för att ha middag! Det är en ny grej vi har nu och det är att en utav oss tjejer bjuder på middag en gång i veckan!!

Den glade mästerkocken Beec!!



Och igår var det äntligen fredag och då kom ju givetvis min älskling! Så igår var det mys med mat och idag tog vi oss en promenad i solen!! :)

Min E!!


Så nu blir de fortsatt mys med E och imon kommer Mamsen!! Underbart med besök!!

Pusssa&Kramar

// S



Peeerfekt runda.

Datum: 2010-01-19 | Tid: 18:38:18


Idag var det dags igen att sitta o lyssna på föreläsningar, inte så kul jag blir så trött av att sitta o lyssna o lyssna!! Men när föreläsningarna var över så kom Becca o Leon för att ut och springa med Alfred och mei! Så vi gav oss ut på en runda och det var inte fel!! :)
Middagen idag var ingen lyx direkt, men gott var det. Nu i de svåra tiderna får man gräva ganska friskt i kylen och frysen så min middag ikväll blev hamburgare med ost, gurka och kokt morot! Inte fel de inte! ;)

Pussa&Krama

// S

Nu när 2010 är här så har Alice i underlandet premiär och den måååste jag bara se!! Som de skriver på moviezine: Att Tim Burton ska göra film av Alice i Underlandet känns lika självklart som att handen passar i handsken. Med sitt fantasifulla och galna bildspråk är han som gjord att ta den rätt skruvade sagan till vita duken. Och Johnny Depp som hattmakaren är bara så rätt. Årets knäppaste?

Längtalängtalängta!! Kolla in trailern! ;)


Ny vecka. Ny kurs.

Datum: 2010-01-18 | Tid: 16:12:39


Japp idag då var det måndag och vår nya kurs började som heter: En skola för alla. Verka helt okej faktiiskt!
Vi fick även nya basgrupper så jag hamnade i basgrupp 1 med bla Maria, Caroline, Nina & Sanna tyvärr kom inte Becca med i vår grupp och det tycker jag var tråkigt :(
Har varit ute och gått långrunda med Sanna och det var skönt, tråkigt nu när Emil åkte hem igår så det är tomt här.

Ne nu vänta disken på mei!

Pussa&Krama

// S

Denna låt spelas just nu på repeat på min dator!! ;) (Lyssna gärna genom att klicka) Iiiihh!

 


Tycker inte om avsked.

Datum: 2010-01-17 | Tid: 20:52:12


Denna helgen har Emil varit hos mei och nu ha han åkt. Tycker inte om när min käraste åker ifrån mei, nu kommer det troligtvis dröja två veckor till innan vi träffas igen. :( Men vi ha iaf haft en underbar helg med mys och kollat på Transformers tillsammans och dom filmerna tycker jag var bra!! Imon är det dags för den nya kursen att starta så få hoppas att man hamnar i en bra grupp!

Nu ska jag burra ner mei i sägen med Alfred och kolla på filmen på fyran!

Pussa&Kramar

// S

Bomber & granater.

Datum: 2010-01-13 | Tid: 20:38:53


Idag träffade jag min grupp nio noll noll. Va nära på att försova mei, hade somnat väldigt tidigt i sängen igårm ed alla mina papper jag hade tänkt att läasa igenom men det blev inte riktigt så!! Vi i gruppen rättade till lite i vår rapport så nu är vi så gott som färdiga men vi ska ta och träffas på fredag för en sista finslip!!
På fredag har jag även seminarieexamination som en liten fin avslutning på denna kurs som vi ha haft i ett år nu!! Eftersom vi hade redovisningen igår och kämpat med rapporten har det inte blivit att jag har hunnit läsa så mycket inför fredag men jag tror att om jag spekar långt bak i huvudet så ska det nog gå vägen i allafall!! :)

Jag har tagit tag med att plocka undan här i lyan, usch vad grejer jag haaaaar!!  Vet i tusan vart jag ska göra av allt! Men det får bli en omgång imon också så jag & affe kan ta oss fram här!!

På fredag kommer min kära Emil, sooooom jag har längtat efter min finaste!! Mysmys!!!

Pussa&Kramar

// S

 


Redovisning.

Datum: 2010-01-12 | Tid: 19:22:42


Idag har heeela denna dag bestått av att lyssna på en massa redovisningar så jag är så trött så trött nu och orka inte skriva ett långt inlägg idag men det gick iaf bra för min grupps redovisning!!

Sakna E!!!

Pussa&Kramar

// S

Vilken helg.

Datum: 2010-01-11 | Tid: 16:37:52


Helgen går undan som vanligt och denna helg tillbringade jag med Sanna, Nina och stan med Becca! Fredagen kom Nina & Sanna så vi spelade mitt nya spel som jag fått till xboxet, det är som ett frågespel om film, jätte kul!
Lördagen drog jag, Nina & Sanna in till stan och mötte upp Becca och Cicci! Där inköpte jag mei ett par träningsskor eftersom jag och Becca ska börja träna!! =) Senare på kvällen fortsatte jag, Nina & Sanna att spela spelet och drack vin, det blev en lång kväll och natt hos mei så igår levde jag knappt, inte kul! Men jag Nina & Sanna tog oss iaf ut för att gå en sväng och senare kom Carro o vi käkade!!
Idag var det som vanligt upp o iväg till bibblan men denna gång var det sista genrepet med gruppen för imon är det dags för REDOVISNING så den håller vi tummarna för och jag ska öva lite ikväll! =)

Nu ska jag ut på långrunda med tjejerna och hundarna!!

Pussa&Kramar

// S

Jag har även beställt den nya iphonen nu, vit!! Så nu är jag en i gänget med iphone!! :D




2 X Sanna.

Datum: 2010-01-08 | Tid: 18:52:32


Idag har jag klarat av en stund i bibblan med min grupp och sedan en långrunda med Sanna!! Jag ha även börjat att packa upp mina Ikea grejer och ska snart tvätta, Sanna ligger här på soffan och slappa!! :) Så kvällen blir lugn med lite fisk o till det wok och Let´s Dance!! :)

Imon ska jag ge mei in till stan för att möta upp Becca så ska vi leta upp oss varsitt par träningsskor!! :) Tjohoo!!

Pussa&Kramar

// S




Ikea, Växjö, 2010 & Julstädning.

Datum: 2010-01-07 | Tid: 20:20:51


Då har jag städat bort julen från bloggen iaf, fast jag ha inte tagit bort pyntet här i lägenheter men det kommer en hel helg att göra de! =)

I tisdags drog jag och Mamsen in till Kalmar i snöyran för att ta en repa på IKEA!! Det var lite smågrejer som jag behövde till lägenheten, så jag passade på att handla lite eftersom nu blir man kvar i Växjö ett tag framöver!! Hade en underbar dag med Mamsen och vi hade så trevligt!! =)

Igår så var det Papajen som fick köra mei till Växjö i snörusket!! Vi gav oss av på förmiddagen och fikade en sväng hos mei innan vi gav oss iväg till MEDIA MARKT och JULA! När man handla med Papajen hitta man alltid något fynd, som jag tillexempel gjorde, fyndade disksvampar på JULA på 12 kr!!! ;) Kuul hade vi på vår tripp!

Jag har verkligen de bästa föräldrarna som finns, de ställer alltid upp för lilla mei!! <3

Senare kom min tjej Becca på besök så vi pratade om allt mellan himmel och jord! =) Sedan så lagade vi tacopaj och drack lite vin, gotte!!! Nu också när det är nytt år, 2010 så är det självklart att man ska ta tag i livet lite! Så Becca och jag ska tag i våra och gå på diet och motionera som bara den! :D Ja nu tänker ni att de kommer aldrig Sanna klara, men nu är det så att jag har bestämt mei denna gång!!!!! Både jag och Becca är oxar och vi oxar är envisa och ger inte upp!! Så detta året ser jag fram emot!

Idag var jag i skolan för att träffa min grupp då vi ska läsa en annans grupps rapport och kommentera, vi ska även träffas imon för att planera vår redovisning som vi ska ha på tisdag!
När jag sedan kom hem så gav jag, Becca & Alfred oss ut för att springa runt sjön: trummen!! ;) Det var skönt och vi alla kände oss nöjda efter rundan! ;)

Nu ska jag försöka att packa upp alla mina grejer som fortfarande står här o stöka!!

Pussa&Krama

// S
2010 är här!! ;)








RSS 2.0