På moln.

Datum: 2013-11-30 | Tid: 15:13:24



Påslakan från Färg & form Sweden blev det till vårt lilla gryn! Älskar denna gula färg! 

Julstök.

Datum: 2013-11-29 | Tid: 23:08:41


Denna dag drogs det igång med julmusik!! Jag testade att baka mina saffransbullar med vanilj i den runda varianten! :) Dem blev jättebra så med, dubbelt så många fick jag ut också! Walter var också med i köket och julstökade med både glatt joller och mindre glatt då och då! :) 


När Emil kom hem och vi hade fått i oss lite mat skulle vi "bara" ut till babyproffset, men de blev lite andra affärer också! Haha! Ett påslakan blev det till Walter (såklart) och bild kommer! :) Väl hemma igen blev det lite fika sedan fick Walter sin veckobadning och han trivs mer och mer i det där badet! Han är så söt när han sitter i badet och plaska runt, den lilla knobbisen! 
När klockan blev lite sent tog jag och Emil oss varsitt halvt glas rött och jag fick iallafall upp en stjärna ikväll, det var det enda jag tyade! Nu tackar jag för mig och säger godnatt! 

Åh min fina stjärna från Åhléns är ny för iår & får pryda vardagsrummet! :) 


Nanny-akuten har varit i farten.

Datum: 2013-11-28 | Tid: 20:30:00


I tisdags kom Lisa och Lowe ner till oss, Emil hade barnen medan Lisa och jag passade på att handla på maxi! :) Sedan behövde Lisa och Timmy någon som kunde ha Lowe på onsdagen några timmar och då fick nanny-akuten (denna gången halva gänget, jag och Walter) rycka ut!! Det gick så bra så, inga problem, även att Lowe har energi mer än 190! Så är det i den åldern, vi kommer dit också! haha! :)

Gollongarna & gollhundarna!
 
När Lisa var tillbaka tog vi oss en runda till skogen för att leta lite mossa och kottar! Fy faan vilken runda vi hade! haha! Det var hundar som inte ville som vi ville, den lilla skogsvägen från när vi var små hade de lagt lite större sten, vagnen Lisa hade vägrade i princip rulla (tur deras nya kommer snart), vi tappade Franks koppel så jag fick springa och hämta de. Haha ja fy vi var helt slut efter den rundan, svettiga och dana! MEN mossa och kottar fick vi minsann! :)
 
Lisa (och jag) var nöjd när vi kom ut på gamla järnvägen! :)
 
Idag har jag påbörjat lite städning inför mitt julstök jag ska ha imorgon! Då åker stjärnorna upp och så blir det lite bak! :) Wiiieeee!!

RÖSTA RÖSTA RÖSTA.

Datum: 2013-11-26 | Tid: 09:18:00


Vi beställde för ett tag sedan en avgjutning i svenskt kristallglas och nu är vi då med i en tävling på Lifestone! Så Walter skulle bli glad om ni ville lägga en liten minut och rösta på hans bild! :) Har ni fler mailadresser, bara rösta på! ;) Klicka HÄR för att rösta!!
 
Vem kan motstå att rösta på denna goa unge?! ;)
 
Ps. Rösta bara på Walter, ingen annan! ;) Haha!

Ute i det friska.

Datum: 2013-11-25 | Tid: 17:01:15


Var är Walter? 

HÄR är jag!! ;) 


Lite nytt i mini garderoben.

Datum: 2013-11-25 | Tid: 16:05:00


Lite kläder från lindex och littlephant, kappahl och newbie! :) 

Moltas dop.

Datum: 2013-11-24 | Tid: 21:05:00


Igår var vi på Moltas Elvin Ludvig dop, som han och hans familj bjöd in oss till! :) Det var jättefin, supergod mat, fint dukat och fina människor! Tack för att vi fick vara med och förgylla denna underbara dag! ♥
 
Från oss fick Moltas en doptavla som jag gjorde till honom! Gjorde även en tavla till hans syster så de kan matcha! :)
 
Supergoda tårtor bjöd de på efter maten! :) Becca med Moltas, jag med Walter, prällen med Moltas & de tre BB-kompisarna som häng ihop i 27 år, har vi här på bilden! ♥

Skitdagkomintetillbaka.

Datum: 2013-11-23 | Tid: 10:13:47


Usch vilken hemsk dag jag hade igår. Inget ville gå som jag ville.. Walter hade sovit dålig under natten (den första förkylningen var på g) och de resulterade i en trött mamma!! Gick till polarn och pyret för att se om de fanns en mössa att hämta ut (de delade ut, gratis), smålänning som man är! ;) Men de var såklart slut, så jag köpte en go pyjamas till Walter istället! Stod länge och velade om jag skulle ta en marinblå eller röd. Det fick bli en marinblå då han har mer röda kläder! ;) Köper den röda nästa gång, är inte så förtjust i babyblått och sånt så den marinblåa blev perfekt! :) 
Ja sedan fortsatte de gå mot mig, grejer var slut när jag skulle handla, mitt led ljus krånglade, Affe var dryg på rundan.. Ja ni fattar, små små saker var stora igår! :) Tur är det att dem dagar inte är varje dag, inatt sov Walter gott och vi med så idag är vi utvilade och ska gå på fina Moltas dop! Mysigt!

Här ska mysas!


Var hos mamma på Me&I party i torsdags där de visade en hel del fina barnkläder, köpte dock inget! ;) Lowe fick gosa med Walter som han tjatar om! ;)  


Kusinhäng.

Datum: 2013-11-20 | Tid: 22:49:00


Tog en snabbis på stan för att hitta byxor men icke sa nicke, det enda jag köpte var ett blockljud med timer! Haha! 
Efter våran snabba tur på stan gled vi och köpte lite bakelser och vidare till Walters kusin Linus! :) Där bjöds det på hemmagjort lasagne alá Linus! ;) Det var så gott att jag åt tills magen var full, som vanligt!! Haha! Mmmm de va gott! Alltid lika härligt att hänga med sin stora kusin tycker Walter och vi med såklart! :)
 
 

Góbitar från 4 månaders plåtningen.

Datum: 2013-11-20 | Tid: 13:41:00


 
 
 
 
 
 
 

Staun med fröken Svensson.

Datum: 2013-11-19 | Tid: 22:37:35


Igår skulle jag och Hanna.s söka vår lycka på stan efter lite kläder! Men inte en trasa hittade vi, typiskt! Det jag hittade var en stjärna till vardagsrummet, nu behöver jag bara någon belysning till sovrummet! Eftersom Hanna och jag inte hittade några kläder gick vi och fikade istället, där hittar man ju iallafall något gott! ;) 
Idag åkte Lisa och Lowe ner till Hanna, så jag tog hund och barn och traskade ut till Saltö där vi fick goofika av Hanna! Måste ta och sluta med all fika innan jag rullar fram! Haha! Lätt innan jul med! Nån gång kanske! 
Passade även på att klicka hem lite kläder från nätet ikväll, ett par klick sen har man en full varukorg, farligt! Internet har ju allt och dem kan man lita på! ;) 


Malter.

Datum: 2013-11-17 | Tid: 22:58:59


Det blev em härlig dag i Bergkvara igår! Eftersom Lisa jobbade tog vi med oss Lowe och Frank och gick till gammel mormor! Där var även Walters andra kusiner som han mös med! :)

Största & minsta! 💖

Kom på att Lowe inte är helt ute och cyklar när han inte riktigt kan säga Walter än, utan han säger Malter. Vänder man på W:et så är det inte så ologisk! ;) hihi! 

:) 

Denna dag har varit så skön som en söndag ska vara, jag fick mig en rejäl och välbehövlig sovmorgon, TACK min fina Emil!!! :) Det var ju ljuvligt väder idag, så vi tog oss en långpromenad tillsammans! Så mysigt så! Sedan har vi bara tagit lugn, SKÖNT! Just de vi plåtade Walter också, kommer nog en liten bild på det imorgon!! Nu säger jag godnatt efter ännu en toppenhelg!!

Bortskämda.

Datum: 2013-11-16 | Tid: 12:50:00


 
Så här fina bokstäver gjorde Hanna.B till Walter och de fina blommorna fick vi av henne! Den goda tårtan fick Walter av sin mormor! Ger man sin kärlek, får man också tillbaka! ♥
 

Det goda fortsätter.

Datum: 2013-11-16 | Tid: 10:57:00


I torsdags kom Lisa och Lowe till oss för lite kusinmys! Och mys blev det allt, Lowe tog hand om Walter och skulle vara där han var! :) På kvällen kom fina Hanna.B för lite mys och det blev fika i stora lass! :) Med sig hade Hanna jättefina blommor och bokstäver till oss och Walter, hon är minsann en omtänksam person Hanna och glad är jag att ha henne som vän! ♥
Det blev en sen kväll så vi fick nattgäster, Lisa och Lowe!! Så mysigt att ha dem här över natten och umgås hela fredagen! :)
 
 
Lisa har fullt i hennes knä!
 
Walter trivs hos Hanna, men här ser han liite butter ut! ;)
 
Så igår hade vi en bra dag då vi fick vara med Lisa och Lowe hela dagen, vi hade frukostmys, sångstunder, Lowe övade på sin kommande roll som storebror och han var jätteduktig och tog han om Walter så ömt och fint! Vi hade också Mamma/mormor på en bit mat och fika, med sig hade hon en liten leksakstårta till Walter! ♥ Det blev sedan en promenad och en sväng till lekparken!
 
Walter & jag låg och väntade ivrigt på morgonen att Lisa & Lowe skulle vakna! :)
 
Lowe tröstade Walter!
 
Gungeligung!

Senare på kvällen kom min fina vän Annie! till oss :) Vi gick och köpte en massa godis och pizza och tryckte tills vi alla hade ont i magen, haha! :) Mysigt att få ha henne här och det kunde inte bli bättre avslutning på fredagen och start på denna helg!
 
Har aldrig tråkigt i detta sällskapet!! :)
 
Mina fina!

Haha efter att läst igenom detta inlägg märker jag att allt låter perfekt, men kan säga som så att när jag få ha mina nära och kära som jag älskar runt mig då kan inget vara dåligt! ♥ Så är det nog för oss alla! Kan erkänna att jag var trött igår och det blev en tidig kväll men det är det värd varenda minut med mina fina!
Idag är Emil iväg och jobbar en sväng och när han kommer tillbaka så blir det en tripp till Bergkvara då bilen ska servas (hur nu de stavas) för besiktningen på måndag! :) Fortsatt trevlig helg på er!

Till Walter.

Datum: 2013-11-14 | Tid: 12:50:29


Emil har hjälpt våra söta pensionärsgrannar med att sätta upp en markis eller vad det nu va! ;) När han kom tillbaka hade de plockat rosor till Walter när de varit ute på Aspö där de har en stuga och så hade de skrivit några fina ord! Vilka söta grannar och de är verkligen glada i Walter!!
 
 

Ett litet provsmak.

Datum: 2013-11-13 | Tid: 20:38:00


Varje morgon är jag duktig och äter havregrynsgröt, är också det nyttigaste jag få i mig under dagen! ;) Haha! Iallafall så fick Walter smaka två smakprov från mitt finger! Han gapade i vanlig ordning och duttade med munnen så ner gick det iallafall även att han inte förstår riktigt än hur han ska äta, vilket kommer! :D Så nu ska vi prova lite gluten i små små mängder! :)
 
Ja, man kan ju inte säga annat än att denna lilla parvel är nyfiken på ALLT! :)
 
Sedan kom fina Helén och hälsade på oss!! Vi fikade på de goda bullarna och så gick vi en långrunda, skönt att ha någon med sig för en gångs skull!! :) Annars blir det att man tar hund och barn och bara glider ut på sin runda! haha! Ikväll har jag faktisk varit helt slut, brukar inte vara det, men de ska man ju vara de med ibland!

Att få ett litet mini-avtryck.

Datum: 2013-11-12 | Tid: 20:47:21


För pengar som Walter fick på sitt dop och som vi har sparat, ska vi göra en kristallavgjutning med hans fot och hand! Avgjutningen beställer vi från Lifestone, det blir ett fint minne och något värdefullt som Walter få med sig i sitt liv!
Vi passade på att göra avgjutningen när Walter låg och sov, lättare sagt än gjort kan jag säg! haha! Att få det perfekt och bra var ju hopplöst, men vi fick tillslut till tekniken och foten blev fin fin! :) Handen tog vi idag när han låg och sov, så nu är avtrycken postade och vi är nyfikna på resultatet! :)
 
Den lille foten! ♥

Guldet som blev till bullar.

Datum: 2013-11-12 | Tid: 20:36:00


Vi hade en riktig lattja kväll igår och lekte gubben i lådan och Walter hade hur kul som helst! Han är så go den lille grabben, vi skrattade och busade en massor! Tur han har töntiga föräldrar haha! :D
 
Hur nöjd som helst!
 

Denna dag har jag och Walter hängt i köket och bakat mina årliga Saffransbullar med vanilj, de är så herrans goda och kan ätas tills man är helt gul haha! Receptet hittar ni HÄR!
 
Guldbullarna!

FARS DAG.

Datum: 2013-11-11 | Tid: 14:51:00


Igår firades alla pappor och det var Emils första fars dag!! :) Det blev lite morgonmys här hemma, sedan besökte vi våra pappor och firade vidare under dagen!!
 
 
 
 
Walter var idag på månadskontroll och hade gått upp nästan ett kilo! :) Han börjar bli en liten knobbis, gossen! Han har börjat med oroliga nätter, så man är lite smått halvdöd om dagarna, men med lite kaffe så! För vila när han vilar, vad är de? ;) Barnmorskan trodde att det kunde ha att göra med tillväxtstadiet, eftersom han går upp som han ska så berodde det förmodligen på de. Det går nog snart över! :) Han är en glad gosse om dagarna iallafall och håller ställningarna på topp!

4 månader.

Datum: 2013-11-10 | Tid: 22:18:00


Idag är vår finaste 4 månader, han är verkligen det underbaraste som finns!!! 
 
Grattis på 4 månadsdagen Walter, älskar dig!!
 

Nu har vi varit duktiga.

Datum: 2013-11-09 | Tid: 19:50:00


Emil startade med att ta en runda med Alfred, sedan kammade han igenom honom och sedan duschades Alfred! Efter det åkte han upp på klippbordet och jag klippte honom som tog sin lilla tid! Sedan blev det en runda ut igen och en dusch igen så nu är Alfred ren och fin!! :D Emil lagade maten som blev supergod och nu har vi parkerat oss i soffan med en massa gotte, helt slut, i väntan på Så mycket bättre! GOD KVÄLL!
 
Det är en pärs för oss alla att bli fina! :)
 
Mmm nu blir det alkofritt vin och gotteee!!
 

Mammabesök.

Datum: 2013-11-09 | Tid: 12:04:00


Igår hade jag och Walter en heldag med Mamma/Mormor och det var supermysigt!! Mamma hade med sig lussekatter och biskvier som hon hade bakat, mmm det var så gott!! :) Sedan tog vi en repa på stan och det blev lite kläder till Walter, såklart! ;) Härligt att få vara med mamma en dag och bara umgås! ♥
Senare på kvällen åkte familjen och handlade mat och tillslut fick vi sjunka ihop på soffan och bara va!! :)
 
Tjäääna!
 
Denna fina ljuslykta fick jag av mamma!! ♥ Älskar ljus!!
 
Gick loss på alkofri-hyllan i affären och denna cider var smaskens! :D
 
 Ja detta ska då föreställa vår hund Alfred, just nu är han lika sliten som hans fårapäls som han ligger på. Så idag är det hans lyckodag (inte om man fråga honom förstås) då han ska få sig en dusch och avskalning! :) Önska mig lycka till!! :P
 

T O R S D A G .

Datum: 2013-11-07 | Tid: 12:12:00


Inatt var det en liten gosse som sov lite oroligt, och upp tidigt skulle han också! :) Så jag tog barn och hund och gav mig ut på en långrunda! Skönt det är att komma ut och gå, bara man kunde göra det till en vana, eller ja gå gör jag ju men kanske lagom rundor och inte långa, vilket jag hade behövt!
 
Gossen somnade så gott så gott!
 
Runt Trossö och Stumholmen knatade vi på!
Annas apelsinpepparkakor är ju ljuvliga och med kaffe till satt det som en käftsmäll!!
 

Piffat till glasburkarna.

Datum: 2013-11-06 | Tid: 13:38:00


Med glasburkar från IKEA, lite snöre och dymo-apparat så blev mina glasburkar lite snyggare! :) Dock är jag på jakt efter fler band och snören!! :) Tips på någon bra butik som har, tas gärna emot! :)
 
 

Matkasse alá City Gross.

Datum: 2013-11-05 | Tid: 19:23:21


Lisa, jag och Walter hade en jättemysig dag hos Evelina och tvillingarna igår, en riktig tvillingträff!! :) Alltid lika kul att ses när man inte har träffats på ett tag och gofika är ju aldrig fel!! :D
 
Eftersom jag var i Kalmar och Bergkvara igår också och kom hem sent så började vi inte med matkassen förrän idag! Vi har valt att testa en laktosfri matkasse från City Gross! Idag då blev det: köttbullar i citronsås med capellini och det var supersmarrigt, detta blir en spännande vecka!! :)
 

Cupcake & bygge.

Datum: 2013-11-03 | Tid: 22:33:13


Det blev en supermysig kväll med
Nina, Sebbe och lilla Viggo i fredags!! Härligt att ses, snacka och bara va! Kul att de har stugan på Sturkö så det blir fler träffar!! :) 

Igår gled vi till Bergkvara för Emil skulle hjälpa Timmy med huset och de kom en bra bit framåt! För Walters och min del blev det en hel del häng med morfar, Åsa, Lisa och Lowe!! :) Vi har gottat oss med gofika som både Lisa och Åsa har bakat, vi lagade lite lyxmat igår, varit ute på långrundor i regnet och haft det super helt enkelt! :) Emil åkte hem till Karlskrona ikväll (sakna han redan), medan jag och Walter sover ännu en natt hos morfar! För imorgon ska vi och Lisa till Kalmar och träffa Evelina och hennes fina tvillingar! :) Godnatt!! ✨ 

Lowe lyxar han med när mamma jobbar! ;) 

Walter fick låna hörselskydden när grabbarna bankade som mest! 

Utslagen hjälte! 

Kusinmys! 


Kompisträff.

Datum: 2013-11-01 | Tid: 12:43:00


Här var det kompisträff igår, Walter och jag fick besök av Becca, Filippa, Moltas, Nina och Viggo! Hihi vi sa de att det är lite skillnad sedan vår studentid! :) Härligt att ha dem här och att Walter få träffa lite kompisar, de är ju synd att vi bor en bit ifrån varandra då Nina bor i Malmö och Becca i Växjö! Annars hade vi kunnat hänga jämt! :)
Sötnosnarna Filippa, Walter, Moltas & Viggo!
 
Äldst till yngst!
 
♥ ♥ ♥
 
Tjejerna är glada iallafall! ;)
 
På kvällen hade vi sittning nr två då Annie och Robban kom på lite tacos! :) Som vanligt i deras sällskap blev det en hel del skratt, haha!! En fullspäckad dag och trötta var vi, men ack vilken härlig dag vi hade!!! :) Ikväll ska vi träffa Nina med familj ute på Sturkö! Mysigt!!! ♥


RSS 2.0