Bjällerklang.

Datum: 2010-11-29 | Tid: 21:21:08


Nu är alla julagrejerna uppe och det är så mysigt här och stämningen har vi utanför med snöö! Kenten hjälpte mig idag att sätta upp de sista julisarna!

Ja, när jag ska sova om kvällarna bruka det ta sin tid och då bruka jag pyssla med lite av varje på mobilen och datorn som kan exempelvis resultera till:






Kämpar innerligt med mina ljuslyktor som jag är så rädd om och har fått upp i fönstret nu, men ha problemet med att värmeljusen läcker av någon konstig anledning och det blir stearin i lycktan. Någon som vet varför det gör så???

1:a advent.

Datum: 2010-11-28 | Tid: 19:43:10


Denna helg har gått o lugnets tecken, eller lugn och lugn kanske den inte ha varit. "Vita" helg om man säger så! :) haha! Jag har julstädat som en dåre och än är jag väl egentligen inte riktigt färdig, men julgardinerna, stjärnorna med mera är i alla fall äntigen uppe! Vi har även varit ute och storhandlar som verkligen behövdes då kyl och frys bara skrev av tomhet!

Denna dag började vi med att tända första ljuset.

Syndade även med den dundergoá filen.

Mötte upp Hanna för att gå på julskyltningen på stan och äntligen slog jag till på min efterlängtade klocka.

Myst har vi gjort i en massor.

Har en duktig man som bakat lussekissar.

Taddaa.

Emil är givetvis skojfrisk och gör tuttar.

En dag som denna blev det också en söndagsstek.

Snart är det glögg och lussekissar som gäller, vi nallade lite glögg igår och hejdundra vad god denna glögg var.

Denna helg har verkligen varit superdupermysig och än är det några timmar kvar på denna helg.

Min önskelista.

Datum: 2010-11-27 | Tid: 17:31:21


1. Pengar till fortsatt träning.
2. Frisör schampo/balsam/silverschampo
3. Lanza frisörpulver (oziz)
4. Digitalkamera
5. Pengar till tatueringen
6. Pengar

Finns säkert mer, men kommer inte på mer just nu.


F*********n.

Datum: 2010-11-24 | Tid: 15:04:01


Helvetersjävlarskiiiiiiiiit........Under dessa snart två och halv åren i skolan har jag prydligt sparat ALLA mina arbeten i olika mappar för olika kurser på mitt USB-minne. Gissa då hur många arbeten de är. Nu skulle jag in och lägga till flera..mmmm hela jävla mappen va borta med alla mina arbeten.. kan man tänka sig hur hon kan vara så dum o bara spara de på USB:t.. Där va den lilla lågan av min postitiva intsällning borta, hur allt bara kan rasa så fort....de va droppen..palla. Dra täcket över mig.


Vad prata alla om?

Datum: 2010-11-24 | Tid: 14:28:53


Det är ganska kul när man går in på facebook på morgonen och se att verkligen ALLA har någon form av kommentar på vädret på sin status. Jo visst det har varit snöigt i ett par dagar i Sverige men vi vet ju alla att snön kommer vid denna årstid, lika förvånade är alla för det. Meeen det är ju superdupermysigt med snön och det lyser trotts allt upp i mörkret så det går inte att undgå att inte prata om snön, typisk svensk som man är! Jag gillar snön och Alfred blev lika glad han idag när han kom ut och såg snön, så han började busa som aldrig förr!



Har idag suttit och kollat igenom inför den nya delskursen som börja om någon vecka och man tappar suget direkt! Denna delkurs vi har nu har varit att läsa till varje seminarie och ingen inlämning., hyfsat slappt som behövs ibland Så ser man det nya schemat och det är i princip åtta till fem varje dag och vääldigt intensivt över julen, det sista jag ville ha, man kunde  ju bytt plats på delkurserna i stället. December känns vääldigt fullspäckad just nu och pengar, ja de har man nog aldrig haft december månad. Tur att jag har min kalender som jag kan skriva ner i allt och inte glömma något eftersom det är jag bra på. Ska njuta till max i helgen och lyssna på julmusik, julpynta och mysa ordentligt så jag är laddad resten av december månad och har energin till alla händelser!

Kent är alltid nöjd, speciellt med sin guldkääädja.

Effektiv.

Datum: 2010-11-23 | Tid: 19:18:46


Idag när jag vaknade kände jag att jag va TVUNGEN att göra någon nytta. Så jag drog i mig frulle, sedan tro jag och Alfred en låååångrunda i regnet och blåsten. Inga problem för oss! Sedan när vi var tillbaka så åkte Alfred in i duschen och så här tycker Alfred om den dyrbara schampoo och balsamdoften: :)

När Alfred hade torlat till så var det bara upp på klippbordet för att bli julafin och efter timmars slit så är han nu gatans snyggaste kille! (som alltid)! Kort kommer! Sedan har jag kämpat med tvätt, disk och förplockat här, i dagarna kommer jag starta mitt julpyntande! :D Såå fint kommer det att bli här!

Nu sitter jag helt slut och trött som jag vet inte vad, hur ska det gå den dagen man börja jobba och har en hel familj att se efter. Oohuua! Då bli de inga lata dagar i soffan som jag har nu, så resultatet blir att jag har det bra som jag har det nu ett braaa tag framöver!

Snart blir det ut på i regnet igen och sedan kvälls teét med macka, det tycker jag är en bra avslutning på denna dag!


Så mycket bättre.

Datum: 2010-11-22 | Tid: 12:14:51


Helgen blev sliten för Sannas del, men jädrigt kul hade jag! :) I fredags efter skolan tog jag och Hanna en fika på stan, sedan knallade vi hem till henne och hämtade oss lite vin! Hemma var det de lite folk så vi drack o snackade skit allesammans! Emil gick och jobbade och vi andra gick ut den sista timmen! När de stängde drog vi på efterfest och ja, vi höll på till morgonen så lördagen var jag inte kaxig! Meen jag vilade och tog mig en dusch och sedan gjorde mig fin för att gå på Lisas invigning som blev lyckad och vad fiiin lokalen var, det kommer bli kanon där, det vet jag! :) Så jag rev igång en gammal fylla med lite starkglögg och vin, sedan gick jag över till Jessica där hon och Helen satt och pimplade och sedan kom det en massa tjejer! Jag gled hem hyfsat tidigt då jag skulle öppna upp till Lisa eftersom Franken var hemma och såklart var jag trötter! Så igår förstå ni att jag inte gjorde ett enda vettigt! Idag därimot är jag piggare och har redan varit ute på låångrunda och handlat med pensionärerna i ottan! Få se vad man gör av denna dag!

Så mycket bättre är nog bland de bästa program som de kunde komma på nu till hösten! Jag gillar det starkt! Ha måånga favoriter och hoppas en samlingsskiva kommer ut efter programet!

Plura tolkar Petters låt Logiskt. Han är jädra bra den karln.

 

Semptember tolkar Petters låt Mikrofonkåt. Hon är så cool.

 

Petter tolkar Lasses låt Stockholm i mitt hjärta. Han är grym.

 

Lasse tolkar Petters låt Längesen. Lasse han kan han.

Ja jag kan ju hålla på till imorgon och lägga upp olika klipp, har många favoriter. Ne nu ska jag surfa runt lite, lär nog fastna vid datorn idag som vanligt! :)


Närma sig.

Datum: 2010-11-18 | Tid: 15:22:32


Har nu skickat in min komplettering så den är avklarad, snart ska jag läsa lite barnböcker vi har till imorgon, sedan tar jag helg! Igår var dans-aerobic inställd så de blev latino- dans igen, Hanna och jag är heta nu! :) Ikväll blir de core/bosu!

Igår satt jag nästan heela kvällen och försökte få ihop min jul inredning. Insåg att det verkligen är många som älskar julen, allt var ju slut överallt! Så jag fick gång på gång tänka om hur jag ska ha det, men tillslut hittade jag en del som får räcka så länge, få spana lite i affärena också om vättar! ;) Här är lite av vad som du kommer att finna hos mig och Emil iår:



I år kommer jag även vara en av många som följer julkalendern, det var inte igår för min del! Såg en trailer för den häromdagen, toppen bra verka den vara! :) Tro lite för att jag tycker den liknar Greveholm som är en av mina favoriter! Så 1 December sitter jag bänkad i soffan för att se: Hotell Gyllene Knorren.

 

Som jag nämde igår så gjorde jag klart min prov-photostory igår så se och njut av min film om djurens vänner som jag nu lägger ut! :)

 


Teknik, teknik, teknik.

Datum: 2010-11-17 | Tid: 16:11:26


Helgen var som väntat kalas bra på kära landet! Jag hann träffa hela familjen och göra en massa saker! Ha idag bara varit hemma och kikat vid datorn, ok var en lite runda på bibblan och lånade lite barnböcker som vi ska läsa till fredag! I skolan  håller vi på men ännu en photostory och jag satt idag och gjorde klart den jag på började sist vi hade det, den kommer snart!
Innan jag åkte hem till landet, laddade jag ner en app till iphonen som jag varit heelt inne i! Smurfs village heter den och jag rekomendera att den som ha iphone att ladda ner den, man kan skicka gåvor till varandra med då man logga in sig på facebook med telfonen, tyvärr har ingen nappat på min förfrågan än, men snart kanske! Jag lovar det är kul! :)


Vi bor på landet.

Datum: 2010-11-12 | Tid: 12:40:47


Håller nu på med att packa för fulla muggar! Alfred och jag ska ha en weekend i Bergkvara fram till måndag! :) Har tänkt att försöka hälsa på alla, så schemat blir fullspäckat! Det ska bli skönt att komma till landet, var ett tag sedan nu, och det är en annan sak när jag slipper bor där under en längre period! Är nog mer för staden! Så vad händer denna helg då? Jo ikväll kommer även kusin Marie ner och även Åsa till Lisa för en myskväll med mycket skratt och gamla goa minnen. Jag ska även göra klart en komplettering är det tänkt, om jag nu lyckas ta tag i det. Sedan ska jag som sagt hinna med alla i familjen! Ett måste som ska med är gummistövlar, regnkläder och Alfreds "Käääiipp" :) Nehe nu ska jag försöka få ihop mitt liv i väskan! Ha en trevlig helg alla!

Jaaaaaaaaaa.

Datum: 2010-11-11 | Tid: 15:41:17


Fick idag meddelande om att jag klarade omtentan som jag gjorde i matten för ett par helger sedan!! Såååååååå jädrans gutt är de! Så skönt o klara salstentor för de är inget kul o ha efter sig!!! Och fy skam så var jag även 2 poäng ifrån VG. jag kan ibland om jag vill!! Så ikväll blir de firande med träning som ikväll är: Core/Bosu (om det inte är inställt!). Nu ska jag röja lite här hemma!!

Dansande pinne.

Datum: 2010-11-10 | Tid: 21:52:47


Hanna & jag går på onsdagar på dans-aerobic, men när vi kom till friskis idag visade det sig att den var intsälld och istället var det lantino-dans. Jag försökte med att jag inte kunde dansa de men gav mig så småningom eftersom det är kul och testa nya grejer! Jag säger då de, det var riktigt kul med latino-dans, men herregud vad man är stel som en pinne! Vi skulle göra "timmy" movsen men efter en stund var man helt slut och ja efter de passet var jag duktig svettig och slut, precis som man ska vara efter ett träningspass! Så detta var inte sista gången vi var på latino-dansen!

Soffpotatis? Joo dee.

Datum: 2010-11-10 | Tid: 16:29:55


Jag är nog bland de tröttaste i världen just nu, har ingen ork till något annat förutom att sitta vid datorn! :P Ha kollat lite på gamla filmer som jag hittade i datorn som jag tänkte dela med mig av!

Hasslöfestivalen. 2010.  Sinn Fenn.

 

Hilma sjunger samtidigt som Morfar äter för fulla muggar. ;)

 

Är man på landet är gräsklippa race ett måste. KUL var det. :D

<object width="424" height="372"><param name="movie" value="http://videofyme.resources.s3.amazonaws.com/player.swf?videoId=125201"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://videofyme.resources.s3.amazonaws.com/player.swf?videoId=125201" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="424" height="372"></embed></object>

Höpp Höpp.

Datum: 2010-11-09 | Tid: 22:15:05


Tänker man efter så hinner hinner man med en hel del om dagarna även fast att de inte känns som om man gör något! Caroline var som sagt hos mig i en massa dagar, även att vi hade mycke, mycke förslag på vad vi skulle göra, hann vi inte med allt vi velat. Men saffrans glöggen var fin kan jag lova! Igår stannade jag över Hos Nina i Växjö och vi hade mys pys precis som den gamla goda tiden! :) Hon gjorde en smarrig pizza som hon bjöd på och givetvis drack vi te som förr!
Idag när jag kom hem hade Alfred kusin Frank på besök så det var på med "kääiiperna" ;) och ut på en promme. Lisa och Åsa kom sedan och husa som jag är lagade jag mat till dem och det blev köttfärslimpa med brunsås som jg gjorde för första gången och JA det gick och äta! :) Vi snackade en massa och drack kaffe och åt peppakakor samtidigt som de fick en egen photstory som jag gjort! Alltid lika mycket skratt när vi ses! Så lite av vad jag har pysslat med:

Två-mannar gänget matchar.



Pluggat.

Maskerad.

Slappat såklart.


B..L..O..SS..A.

Datum: 2010-11-05 | Tid: 15:20:35


Caroline och jag tog oss en sväng på stan idag och givetvis en tur förbi gröna skylten! Vi fann årets glögg som iår har smaken saffran! Vi köpte oss en flaska för att inviga årets första glöggkväll! Till det köpte vi peppakakor!!
Imorgon är det dags för den årliga maskeraden och jag läängtar!! Jiippii!!

Jag är ganska bra.

Datum: 2010-11-03 | Tid: 19:48:21


Wuhuu hade redovisningseminare idag och jag var inte riktigt klar med min hemtenta ändå gick det vägen för mig! Det tog inte slut där för efter seminariet fick vi tillbaka på begreppstentan vi hade för ett tag sen och jag fick G!! Yiiihhaaa första gången på dessa år på universitetet som jag får G på första omgången gällande salstenta! Jag är bra!
Nina hängde med till kkrona efter skolan och vi hade häng på stan och hemma sedan bytta Caroline av henne så ikväll ska vi fira våra resutat i väntan på resultatet av en annan hemtenta!! Vinet väntar!

Minne som en guldfisk..

Datum: 2010-11-02 | Tid: 15:29:51


men vissa saker glömmer man inte! När Lisa, jag och Bumbi var små och kollade på barnprogramet så kommer denna sången nedan som vi tyckte var jätte, jätte rolig och som vi inte har glömt idag! De är coolt att man verkligen inte glömmer vissa saker eller uttryck! Lisa skickade denna till mig idag och muntrade verkligen upp mig i stunden!

Ika rutan var även ett populärt program vi gillade! :)

Klockren remix!

Julkalenderna är så mysiga att se tillbaka på, tro jag ska ta och ha olika julkalender maraton snart! :)

I say hello you foul I love you, känner ni igen de tjejer? ;)

Simpor och grodfötter

Man kan sitta hur länge som helst på youtube, har så många favoriter! :) Men nu ska jag ha lite krubb sen dyka ner i böckerna igen :/


Tomten jag vill ha en riktig jul.

Datum: 2010-11-01 | Tid: 15:17:14


Nja men lite julmusik måste man få lyssna på nu! Jag slängde även in min julskinka på griljering och mumma vad gott det var med en skinkabit på mackan till frulle!! Igår var jag inte mycket till världen då jag i lördags hade varit upp med tuppen och åka till Växjö för att skriva tenta. Den kunde gå hursom, kändes ganska bra men jag tror att det är för att man skriver så mycket, jag höll ut från nio till tollv, sedan gav min hjärna upp och skrivkrampen kom! Efter de skulle jag egentligen börjat lite på min hemtena men jag tyckte att jag hade pluggat så bra att jag va värd en utgång! Joo dee blev en utgång som heter duga, runda fötter och ett riktigt rolig kväll hade jag! Så tänk er själva igår var jag ett kollie! Låg i sängen typ heela dagen och bara kollade runt på datorn. Sedan på kvällen när jag även fått liv i Emil ville jag kolla på den omtalade filmen: Paranormal Activity.Det har varit mycket snack om att den är så himla läskig att folk inte vågat sova efter den och vissa ha sagt att det inte var så farligt. Tvåan är ute på bio nu så då tänkte jag att jag måste ju se ettan. Så jag och grabbarna burrade ner oss i sängen och drog igång filmen. Jag kunde ju räknat ut att jag skulle få kolla på den själv för bara efter en stund så sov alla mina grabbar! Faktiskt tyckte jag filmen var helt ok, visst var den lite läskig mellanåt men inte så jätte, jag bruka vara tålig gällande skräckisar och sova det kunde jag absolut göra efter den! Spana in trailen om ni är nyfikna på den!
Galen som jag är i Gossip Girl så började jag kolla på säsong 1, farligt man vill bara kolla på fler avsnitt och kan ju fastna hur länge som helst! :) Idag plöjer jag lite böcker så jag vet vad jag ska skriva om och så jag inte är helt borta på seminaret på onsdag! Till hjälp när jag pluggar har jag julmust och saffransgifflar!! Tro jag ska leta upp lite fler skräckfilmer och bädda ner mig när jag har pluggat klart för dagen!


RSS 2.0