Kontrollfreak.

Datum: 2013-08-31 | Tid: 19:18:00


Sitter och fyller i vår nya familjekalender som kom på posten häromdagen!


Föräldragrupp.

Datum: 2013-08-30 | Tid: 13:37:00


Det är fredag, jag och Walter har idag varit på föräldragruppen och träffat andra bebisar och mammor!! :) Det gick fint och det verkar vara en bra grupp även att vi inte var så många idag!! :) Vi ska träffas för lite fika på tisdag, trevligt!!
 
Fina killen ♥

Kusinvitamin.

Datum: 2013-08-29 | Tid: 21:16:00


Idag fick vi finbesök från Kalmar, min kusinvitamin Marie!! :) Såklart hängde Walters kusin på och hans mamma!! Det blev en massa fika, kaffe och det var verkligen ett kärt återseende med skratt och minnen!!
 
Mariee var kaffesugen i vanlig ordning!! :)
 
Hembakad äppelkaka och köperkakor!!
 
 Kusinmys!

O N S D A G.

Datum: 2013-08-28 | Tid: 14:50:00


Idag gled jag och Walter till BVC för ett läkarbesök! Vägen dit gick bra, besöket gick bra och vägen hem gick bra! :) Walter charmade damerna på BVC med sitt leende och jollrande! :) Barnmorskan tyckte att han kändes äldre! På fredag  kommer han minsann att vara minstingen i föräldragruppen som börjar!! :D Ska bli KUL! Walter hade gått upp fint och växt 3 cm sedan han föddes! Magen var bara att hålla ut, hon sa att det kommer snart att bli bättre, så vi håller ut! :D Tur att han är väldens goa kille och är glad! :)
Eftersom Walter hade haft sitt moment och fortsatte med det så tog vi vår klassiska runda runt Stumholmen, första gången bara vi tre och det gick superbra! Skönt!
 
Påväg till BVC!
 
Boysen!
 
På sjukan gick det bra, jag blev röntgad i ett stort vitt rum! Jag fick inget veta idag, läkaren ska kolla på bilderna sen hör han förmodligen av sig eller så pratar vi om det när barn två ska komma!
 
Nu ska jag och grabben gymma vidare! :)

Andra dagen.

Datum: 2013-08-27 | Tid: 21:09:00


Då har jag och Walter klarat av dag 2 själva utan pappa! Det går bra tycker jag, lite krångligt om jag ska äta och Walter inte riktigt tycker att jag ska det!! ;) Lite praktiska saker så! Idag fick vi dessutom klara oss läänge då Emil jobbade över och det gick fina fisken!
Imorgon ska jag och Walter gå till BVC själva för första gången (utan pappa) det med! Denna gång är det dags för läkarbesök, så ska jag även passa på och fråga lite frågor jag har! Annars brukar jag vara den som inte kommer på något att ställa! Hah! Få se vad barnmorskan tycker vi ska göra härnäst gällande Walters magknip, om hon har mer tips att ge! Efter BVC är det nästan raka vägen mot sjukhuset då jag har en tid för röntgen. Ska göra en bäckenmätning, så får vi väl se om de har något att säga om de eller om det ser normalt ut.

Vi har det bra här hemma!
 
 

Saaaaakta, sakta, sakta.

Datum: 2013-08-26 | Tid: 22:11:00


Men säkert börja Walter bli vän med vagnen! Eller ja de är ju magknipet som gör att stackarn inte alltid tycker om att ligga på rygg! Vi håller humöret uppe för det går över tids nog, säger de!! Sötnosen!


Helg i Bergkvara.

Datum: 2013-08-26 | Tid: 11:05:00


I lördags gled vi till Bkvara hela familjen! Det blev kräftskiva, barnpassning, en massa kusinmys, övernattning, promenad, ge hästar äpplen och ännu mer mys!! En lugn och skön helg där mamma/mormor tog hand om oss alla!! ♥
 
Så fiin bild på kusinerna!! En på miljonen att man får till en sån här bild!! :)
 
Mmmm det var såå gott med kräftor!!
 
Nanny Alfred parkerade sig vid bilarna!
 
Lowe och Hilma ge hästarna lite äpplen!
 
Cooling!
 
De är tufft att hänga med moster, mormor och Emil!!
 
Mys!

Idag har pappa Emil börjat jobba efter sex och en halv veckor med mig och Walter här hemma! Vi vill ju ha honom här hemma med oss, har ju haft det så bra dessa veckor hela familjen!! Det blir lite tråkigt men jag och Walter får helt enkelt klara oss själva!! :)

Ännu en bra dag.

Datum: 2013-08-22 | Tid: 22:05:00


Idag var vi på mitt jobb och hälsade på alla barnen och fröknar! :) Så härligt att se alla igen, stora som små och kul att höra att alla saknar mig, då vet jag att jag uppskattas. Jag har verkligen underbara barn och kollegor på mitt jobb! Såklart fick Walter också lite uppmärksamhet, så ni inte tror att jag stal hela showen! ;) Haha! Från fröknarna fick Walter finfina kläder och så fick både jag och Walter teckningar från barnen, så söta såå!
 
Blir helt varm i mitt hjärta!!
 
Efter besöket på förskolan så tog vi en tur till babyproffset för att köpa en babysitter! Vi hittade en svart och fin, billigast var den också! Det var mest sving i denna och den var snyggast, de andra var så becha och stela! Ett plus är att Walter älskar att titta på svart/vita saker bla tavlan på mig och Emil, den kan han kika på hur länge som helst! Babysittern blev helt klart godkänd av Walter som satt så belåtet i den där han kikade och sprattlade! :)
 
 
 
Det blev även några småärenden på stan och efter att vi fått i oss lite mat kom Walters kusin Linus till oss!! :) En härlig eftermiddag/kväll med lite fika, lite middag, lite snack och lite fika till med Linus! Alltid trevligt att få besök av släkt och vänner!
 
Kusinerna!! :)

Datum: 2013-08-22 | Tid: 15:15:42


Nu i dagarna kom vår tavla som vi har beställt! Den blev kanon på väggen och den gamla tavlan fick flytta in till sovrummet där den gör sig perfekt!
 
 
 

Myspys.

Datum: 2013-08-21 | Tid: 19:47:30


Idag kom en av de bästa serierna med posten, Big Bang theory!! :) Så jamasen är på och det blir mys i soffan för hela familjen!! :)


F A M I L J E N ♥

Datum: 2013-08-19 | Tid: 20:29:00


Foto: Jan Thornell
Tänk att vi är en egen liten (lycklig) familj, heelt gaalet!! ♥
Denna bild (i färg) skickade vi in till tidningen!

Villervalla.

Datum: 2013-08-18 | Tid: 20:35:44


Som sagt vi gick loss i Villervalla butiken och köpte en hel del till grabben, köpte mest större storlekar så han har något att växa i!! Vill grabben ha kläder, är det klart att han ska få de! :P Haha!
 

L Ö R D A G .

Datum: 2013-08-18 | Tid: 17:16:00


Igår åkte familjen till Karlshamn för att spana in Villervalla butiken och med oss hem hade vi en kasse med kläder till Walter! (Bild kommer) :) Vi gick sedan och små kikade lite i de andra affärerna tills Walter bröt ihop! Efter lite mat i kistan och ny blöja var Walter nöjd igen och vi styrde hemåt. Eftersom Walter var nöjd stannade vi vid Galtsjön och åt en bit mat vi också! Sedan blev det en spontantripp till Hasslö för att hälsa på Sanna, Emil, Ninja och mopsarna!! :) Vi fick go fika och det blev en massa prat och klockan sprang verkligen iväg! Var så nöjd över dagen när jag kom hem, härligt!!

Boysen i Karlshamn!
 
 I väntan på maat! :) 
 
Walter fick nya vänner och Ninja var snäll och vaggade han :)
 
Vi har en liten herre här hemma som har vaknat i god tid om morgnarna nu och det betyder att jag har kommit upp i tid, vilket är skönt! Så idag tog hela familjen en morgonpromenad, skönt det är att komma ut och gå! Gäller att passa på för än är Walter inte riktigt dunderbästis med vagnen, men det börja ta sig! :) Sedan startade jag projekt: garderobsrensning! Emil har ju slagit upp garderoben som vi lagom hann köpa helgen innan Walter kom! Så jag har verkligen haft storrensning, är trött på att varje gång tänka att "denna kan jag nog ha igen" eller denna är bra att ha"! Det blev en hel blå IKEA kasse som jag fyllde och ska skänkas! Gutt att få i ordning på kläderna och det får bli lite uppgradering av kläder så snart jag kommit i bättre form så att säga! :)
 
På promenad!
 
Sköönt med en stor garderob!

Grattis Walter på namnsdagen.

Datum: 2013-08-17 | Tid: 20:24:44



F R E D A G .

Datum: 2013-08-16 | Tid: 22:07:26


Idag kom Lisa och Lowe ner till oss!! Det blev en tur på stan, men hittade inget sådär. Vi köpte med oss sushi som Lisa tjatat om!! ;) Sedan blev det karlskronaglass som efterrätt!! :) Senare kom också Pappa och hälsade på en sväng! En härlig fredag har vi haft!
 

Soffmys.

Datum: 2013-08-15 | Tid: 08:23:00



Fina blomma.

Datum: 2013-08-13 | Tid: 15:25:00


När Hanna kom till oss förra veckan hade hon med sig en fin orkidé!! Hon vågar visst ge mig detta stora ansvar att sköta en orkidé, jag kör ju bara med gröna och lättskötta växter här hemma!! ;) Nu har jag sökt information om hur jag ska sköta och vårda våran fina orkidé!! Tack för denna fina blomma Hanna, jag ska sköta den med kärlek!! :) Jag kanske blir en mästare på blommor!!
 

Alfreds dag.

Datum: 2013-08-12 | Tid: 16:32:26


Idag har denna sötnos fått en skön dusch och blivit kammad av husse!! Så nu är han len och go igen fina Alfred!! :) Dock är det ingen favoritdag för Alfred när han ska bli fin, han hade nog hellre varit svart av all smuts istället för att få duscha och bli kammad. Ingen favoritsyssla om man fråga Alfred alltså! :)
 
 

1 månad.

Datum: 2013-08-10 | Tid: 22:27:00


Idag denna dag är Walter 1 månad gammal!! Tänk att det redan har gått en hel månad sedan vår underbara son kom till oss! Det är fantastiskt att se och följa hans utveckling, han följer med blicken, blir större och större, ler och jollra på som bara den! Dagen till ära knäppte jag lite bilder på vår 1 månadsgrabb, han är såå underbaar! Må hända att jag är lite tjatig men det gör inget för det är min blogg och Walter är det finaste som har hänt oss!
 
Grattis på 1 månadsdagen Walter, älskar dig!! ♥
 
 
 

En dag i Bergkvara.

Datum: 2013-08-10 | Tid: 15:59:00


Igår drog vi en sväng till Bkvara! Det blev fika hos Åsa med lite snack och goda kakor! :) Sedan hämtade Emil och jag Lowe på förskolan för att sedan bege oss till Pappa en sväng! Där blev det bl.a. grillning, Lowe badade i morfars handfat efter att vi plockat upp honom från förskolan :), en massa mys och familjefotografering såklart hos Papajans fotoateljé (så håll koll i era tidningar)!! :)
 
Han är för underbar denna sketaunga, stolt moster är man allt!! :)
 
Walter mös med moster Lisa!
 
Walter hos moster Lisa & Lowe hos moster Sanna!
 
Det tar på krafterna att ligga på topp!!

Together we make a family.

Datum: 2013-08-07 | Tid: 19:30:14


Med en pappa som kan fotografera, ett barn som nästan sover och två föräldrar fick vi ihop denna bild!! Så nu ska jag beställa en stor canvastavla med denna underbara bild! :)
 
 

4 veckor.

Datum: 2013-08-07 | Tid: 14:07:00


Idag blir goss hela 4 veckor!! Han är så underbar vårt lilla mirakel!! ♥ Att jag har burit på denna klimp i nio månader känns nu så långt bort, hur illa jag mådde i början och hur ont jag hade från och till! Fast sista tiden tycker jag att jag mådde prima, inte alls så jag har hört att man skulle må, fet och inte orka ett skit. Det var nog mina morgonrundor runt Stumholmen med Alfred som gjorde att jag var pigg och inte kände mig fet! :) Det var iallafall värt att bära på denna klimp!
 Annars har vi det bra här hemma, Walter har dock haft magknip och gaser från vecka 2. Han blir vansinnig när det är en liten prutt eller bajs på gång. Stackars liten, hemskt att se han ha så ont och vara så ledsen. Nätterna har inte varit några problem då sover han som en sten men på dagen och eftermiddagen kommer magknipet från och till. Vi har provar med sempers magdroppar, tycker de funkar sådär. Eftersom jag ammar och jag ska tänka på vad jag äter "får" jag ju knappt äta någonting eftersom de påverkar Walters mage, så jag får typ hålla mig till vatten och bröd! ;) Tror dock att hans magen inte påverkats så av mina matvanor eftersom jag provat mig fram med det man "får" äta och "inte får" äta, typ kolsyrat, choklad, ägg, juice, jordgubbar, lök, kål osv. BVC rekommenderade andra gången efter att vi provat magdropparna, pysventil till Walter. Vi köpte windi pysventil till goss och har provat dem i ett par dagar och de gör verkligen susen. De släpper ut gaserna plus bajs som Walter har problem med och han blir nöjd! Man får endast använda windi max tre gånger på en dag och vi försöker hålla oss till en eller två gånger på en dag! Efter att vi börjat med dem har Walter blivit mycket bättre med magknipet. Sedan ammar jag honom typ 30 min och oftare för att det inte ska bli för mycket för hans lilla mage att jobba med och det har också visat positivt! Walter blir med andra ord nöjdare och nöjdare, visst sedan finns det dagar så magen krånglar med det tillhör och hans små tarmar utvecklas för varje vecka så det blir snart bättre!

En dag med mina fina.

Datum: 2013-08-01 | Tid: 18:41:00


Idag var vi på BVC med Walter och han hade gått upp lite mer än 200g sen förra veckan, han kan han minsann!! :) Sedan tog vi en tur på stan och spanade in skärgårdsfesten som smygstarta idag!! Vi fyndade lite till Walter såklart och avslutade på Stumholmen med karlskronaglass! Nu blir det soffan och filmtajm med mina grabbar!!
Denna man älskar jag mest av allt!
 


RSS 2.0