Plugg o Plugg o Plugg o Plugg o Plugg oPlugg!!

Datum: 2008-11-20 | Tid: 03:01:54


Jaha då sitter man här kl tre på natten, verkligen underbart.... eller inte! Vi fick idag en hemtenta på tre frågerställningar som man ska skriva två sidor per fråga..mkt skoj. Ha inte haft någon koncentration för fem öre idag o de släpper inte heller.. få väl se om man får ihop nått... den ska vara inlämnad på fredag kl ett! Det är verkligen fullt upp i skolan nu, så mkt heela tiden.. men de kommer väl ljusare tider snart.. o de är väl bara att kämpa på som man säger.
På lördag blir de väl att jag åker till karlskrona på nått vänster, ska ju på VFU (praktik) där i två veckor så det ska bli skönt men vi ha ju iaf uppgifter sm vi ska göra..!
Nä nu ska jag väl ta o återgå till min hemtenta!!
Hej Å Hå
 //S


Blodpudding & Muffins

Datum: 2008-11-07 | Tid: 23:41:34


Idag var man ju ledig men jag tog mej upp rätt så hyffsad tid!! Så jag mötte upp Becca vid bibblan så skulle vi plugga lite till seminariet på måndag men hittade typ inga böcker, men vi gjorde lite iaf!!
När jag kom hem blev det en skogsrunda med affe innan det blev mörk! Sen lagade jag lite blodpudding! mums!! =) Efter det gjorde jag lite kladdmuffins, lr de blev nog mer chockladmuffins förde blev ju inte så kladdiga! Men goda blev dom iaf! Muffinskungen! haha!
Fick ett fint vykort av mamsen idag med o hon tackade för vistelsen här och hade kul!! =) Blev glad när jag fick de, inte så ofta man får så rolig post direkt! Så då va min kväll räddad! =)
Jaha och imon får vi allt ser vad de blir, iväll har det varit lugnt för min del, ha haft mys med Affe!
Och igår hittade jag en bra låt: Olle Ljungström - En apa som liknar dej! Tycker den är mycket bra faktiskt! Man blir lite glad så! haha! Satt nämligen på youtube igår och kollade in lite kent video o drömde mej bort! =) den 6:dec är det ett år sen jag o glans var o kollade på dem i lund! tiden går så fort!! Men men har iaf önskat mej Kent boxen i julklapp så hoppas att jag får den!!
Imon blir det till att tvätta och så måste jag bli klar med Svenskan som ska vara tillbaka på måndag tro jag de va!
Och nu bli de mer tv och godis med Affe!

/S

Oj oj!

Datum: 2008-11-06 | Tid: 21:11:58


NU har jag visst glömt av o skriva här helt och hållet! Ja mitt minne är ju allt som en guldfisk!!
Så vad har hänt sen sist, ha nog hänt ganska mkt men de är nog inte så mkt jag kommer ihåg av!
Förra veckan kom mamsen hit så vi hade mys och så gick vi på stan o gjorde en massa!! hon lagade god mat till mig med som uppskattades ganska så mycket!! Sen åkte jag hem med henne på torsdagen i snörusket! Påfredagen var det torsås marknad, men jag kände inte gör att gå på det så jag skickade mamma att köpa strumpor! De är dem man vill åt!! Sen ås åkte jag ner till Hanna panna och vi drack en del o gick ut sen, och det va lika roligt som alltid i kkrona! =) men dan efter mådde man inte direkt som en prinsessa, fast det blev bättre senare då jag ,becca, hanna och lisa lagade lite tacos, drack vin och givetvis så så spelade vi GH! När söndagen kom så kom även ångesten. Vi hade ju fått vår hemtenta på onsdagen och den skulle vara klar nu i tisdags! Så på måndagen när Becca o jag kom till växjö så va det direkt till bibblan o där satt vi till halv tio och när jag kom hem satt jag till halv fyra. Och upp igen kl sju på morgonen duschade och gjorde mej iordning och nio va jag på bibblan igen till fem då hemtentan skulle vara inlämnad! Så snacka om att man ha varit sönder stressad och skrivit ihjäl sig nästan, har nog aldrig skrivit så mycket i hela mitt liv! haha! ! Men de är bara att bita ihop, de löser sig alltid som jag bruka säga! =) Fastän att de kanske kommer lite omtentor och så! =)
Har äntligen fått reda på min VFU-plats och den blir i karlskrona på Trossögården! Det ska bli riktigt kul!! =)

Min helg har nu börjat vi är lediga imon så då ska jag städa lite och tvätta, på lördag ska vi ta och ha en liten spelkväll hos Carro!! =)

S



RSS 2.0