Pang i Pannkakan

Datum: 2008-10-23 | Tid: 22:16:47


Då är det redan torsdag och jag är ledig imon så de betyder att jag har helg nu!!!! Det har blivit en del lediga fredagar nu på sistone och det bli man bortskämd med!
Festen i lördags blev mycket lyckad, fast de blev lite suddigt mot slutet, men det förvånas ju inte när det gäller Sanna Thornell!!
Dock blev söndagen väldigt lugn, Nina och jag tog en halvlång promenad. Sen var det månad igen och då blev det föreläsningar och så fick jag reda på resultatet av tenta.......................................och det blev ett underkänt för min del.. men jag var ju förberedd på det så jag blev inte förvånad. Det är bara att ladda om till omtentan som är den 15 november. Vi fick tillbaka tentorna idag och gick igenom dem. Det var uppbygt på tre olika delar, A, B och C. Jag klarade B och C delen men icke A. Fastän det så får jag göra om HELA tentan och det känns faktiskt surt.

Idag dlutade vi vit 10.00 så jag och Caroline fikade en stund, mötte upp Becca och höll henne sällskap till hennes seminarium började! Sen så gick jag ocg Caroline hem till mej och gjorde pannkakor med nutella!! Såååå gott!! =)

 I Måndags fick jag fin besök av Ludwig, Hilma och Frida som stannade till tisdagen! Så vi ängnade måndagen till att gå på stan och sen på tisdagen så gick vi till Teleborg slott som Ludde hade tjatat om! Så fin är det!! Och Ludwig var verkligen nöjd att få komma hit till växjö och vara hos moster!
Igår mötte jag upp Becca på bibblan så vi skrev ut lite grejer sedan gick vi och handlade lite gott till våran myskväll som vi hade!! =) Alltid lika underbart att få ha sin bästis här!!!
Och imorgon kommer Hanna igen och ev Lisa! Lisa hade inte riktigt bestämt sig men hoppas att hon följer med! Så vi få se vad vi hitta på i helgen flickor!! =) Men trevligt kommer det iaf att bli!!
Det jag just nu tycker om mest av allt så är det mina undebara vänner, även om att en av dem är lååååååååång iväg! ;) Ni är mina stjärnor!


Party! *<:o)

Datum: 2008-10-18 | Tid: 14:21:29


Då var det lördag igen och det betyder fest! =) Så jag ha sovit lite extra länge idag! (som vanligt)
I veckan har vi haft en del föreläsningar, ha fått en ny uppgift som vi ska göra i grupp och precis när vi ska vara klara med den så få vi en ny uppgift över halloween som måste vara klar till veckan efter, så få se om det bli att åka hem den helgen eller om jag få vara kvar och plugga som en dåre! Fast de kommer nog att vara lite fest här med! Campus är ganska bra på fester!
På måndag får vi också reda på hur det gick på tentan, men jag har redan förberett mej på ett underkänt så jag är inte speciellt nervös över det. Dom sa att det är en del som ha blivit underkända så man behöver ju inte känna sig ensam iallafall!! =)
Nina och jag har varit duktiga denna vecka när det gäller att motionera! Vi har gått hälsans stig heter den och den leder rund växjö sjön! Den rundan är ca 4.5km plus vägen dit så iallafall 8 km ha vi gått två gånger denna vecka och fler rundor kommer det att vi för vår del!
Igår blev det en lugnt fredag! Alfred och jag kollade på Walk the line som handla om Johnny Cash. Ganska så bra, kanske lite långtradig. Sedan kom min kära bror och hälsade på lite så vi kollade lite på tv och drack te och åt glass! =)
Nu ska jag fundera på vad de bli o äta innan man börja göra sig iordning för festen ikväll!!
Party Party*

Greveholm Maraton

Datum: 2008-10-07 | Tid: 19:07:25


Idag har det varit en skön dag! Jag fick sova ut en bra stund, det var fint höstväder så de va perfekt för mej o affe att ta en långpromenad! Efter det så tog jag äntligen tag i att städa ordentligt här! Så nu skiner det som bara den!!
Samtidigt som jag städade passade jag på att ladda hem avsnitten med Mysteriet på greveholm, som jag tänkte jag skulle kolla på ikväll! Få se hur långt man kommer med de!! =)

Äntligen!

Datum: 2008-10-06 | Tid: 17:51:03


Äntligen så är jag klar med min utredande text som vi lämnat in idag! Känns skönt att ha den avklarad så kan man bara ta det lugnt ikväll med gott samvete! =)
I fredags så kom Hanna till växjö! Då så tog vi de lite lugnare, hanna jag o becca! Fast det blev en hel del skratt! =) Lördagen tog jag och Hanna oss upp för att åka till IKEA i älmhult! Bara de att vi va ju smarta nog att inte kolla vilket håll vi skulle köra så det blev ju lite fel körning från vår sida! haha! men som tur va så kom vi rätt till slut och jag fick min soffa som jag tjatat länge om nu! =)
När vi väl kom hem igen så va det bara in i duschen och fixa iordning oss, för sedan va det fest som gällde! Vi va ett gäng tjejer här innan vi gick till stenladan som ligger bara över vägen här! Det var en mycket trevlig kväll och natt! Becca och jag tog en promenad till statoil när vi kom hem, hanna gick i däck! haha!
Igår var det betydligare lugnare här! Jag gjorde en dunder frukost till flickorna och hanna va ganska så sliten! hehe!
Idag tar jag det lugnt, har sparat städningen till imon då jag är ledig! Är även ledig på onsdag och fredag, så jag hoppas på att Lisa ska komma i helgen, håller på o tjata på henne! =)

Nu är det dax för filmtaajm!!
Tack flickor för en underbar helg!!




RSS 2.0