Nu ni jädra.

Datum: 2011-08-31 | Tid: 18:27:23


I måndags gav jag fasiken på att jag ska gå ner i vikt som jag har tjatat om alla år. Kom nu inte och säg att jag inte är tjock!! Jag haar gått upp i vikt och för mycket och nu ska de jädra bort. Så i måndags startade jag med träningen och påbörjade min minskning av magsäcken och då menar jag att portionerna inte är stora eller onyttiga!! Igår beställde jag även protein så jag kan göra shake som jag kan dricka efter träningen och ersätta med något mellanmål! Jag har gett mig tusan på detta nu och det kommer att ske en förändring denna gång och jag gör på mitt sätt!! Dags att förbereda mig för kvällens träningspass!!


Hemkommen från skolan och snart träning, då ser min middag ut så här!

Dag 11: En låt från min favorit artist of all times.

Datum: 2011-08-31 | Tid: 07:35:00


Hardcore Superstar var med mig förr och jag och de är med mig nu, grymt bra musk gör de och det finns ingen av deras låtar som är dålig!!


Ehhh.

Datum: 2011-08-30 | Tid: 16:31:57


 

När jag ser och hör om människor som skadar andra människor, speciellt pensionärer och barn som inte kan försvara sig riktigt och inte har så hög talan i samhället blir jag arg. Varför skaffar/adopterar man barn om man inte ha psyke nog till att kontrollera sig själv? Hur kan man skada någon som är så oskyldig? Hörde också på radion att i Rottne hade personal på ett boende slått vad om när de gamla skulle dö och de hade spexat med en död. Hur f*n kan man bara hålla på så? Hur kommer man ens på en sådan idé? Då respektera man inte sina medmänniskor för fem öre. De är skaldal, jag har inga ord för sådant. Men jag vet iallafall att jag blir rädd över att bli gammal när jag hör sådant.

De människor som inte kan se till sina medmänniskor eller behandla dem illa kan ju bosätta sig på en öde ö, för de har inget i samhället att göra!!


Dag 10: Den bästa låten just nu.

Datum: 2011-08-30 | Tid: 08:51:00




Just nu är det In Flames låt som spelas mycket på min Spotifylista! Denna låten är en av många som jag har fastnat för på deras nya album!! In Flames, de är musik de!!

Frysbox alá Sanna?

Datum: 2011-08-29 | Tid: 21:43:26


Är hemkommen, nyduschad och nerbäddad i soffan efter första av måånga pass som blir i höst. Idag blev det step 1 och jag hade smidighet och kondition som en frysbox!! Huuaa, MEN nu ska de jädra bli en förändring på det här!! Wuhuuu see upp!!

Här ska de bli förändring!

7:e av 7:e terminen.

Datum: 2011-08-29 | Tid: 11:05:00


Yeeeeyy idag starta skolan igen och jag sitter på introduktion! Detta är nu min sista termin jag har kvar! Sedan hat jag kämpat mina 3.5 år som har bestått av blod, svett och tårar! Men ack så stolt jag kommer att vara i januari 2012!!


Dag 9: En låt som betyder mycket för mig.

Datum: 2011-08-29 | Tid: 08:17:00


 

Åååhh älskar denna låten, det är också en låt som jag kan lyssna på hur många gånger som helst i många år! Tro det eller ej men med denna låten spöade Lisa och jag, Hanna och Sabine i singstar! ;) När jag lyssna på denna är det många olika minnen som dyker upp från olika tillfälle, och de flesta är fina minnen!!


Ett härligt gäng.

Datum: 2011-08-28 | Tid: 19:08:04


Här har vi ett glatt gäng som är ivriga att se Cars 2!! ;)





Filmen var jäätte bra och rolig! Som Emil sa: - Ja, det var ju er två (Lisa och jag) som man hörde mest av i biosalongen! Haha men den var verkligen rolig och sevärd! :D



Cars 2 får 5 av 5 stjärnor av mig!

Nu kan jag inte ha det bättre, sitter här och skriver samtidigt som jag kollar på tv. Emil står ute i köket och bakar scones till vår kvällsmat! :) En härlig karl har jag och en härlig helg har jag allt haft det!

BioRio.

Datum: 2011-08-28 | Tid: 12:03:12


Tycker att Conan the Barbarbian var helt okej, en bra film faktiskt. Ska man kolla på denna film ska man gilla action och inte vara känlig mot blod, splatter och krig! Hade inga förväntningar över filmen men det var nog det som gjorde att den blev bra och det hände saker hela tiden, den blev aldrig långtråkig!











Conan the Barbarbian får 3 av 5 stjärnor av mig!

Denna dag startade Emil och jag med en promenad i blåsten, tycker det är skönare att ut och gå när det är svalare, man blir piggare! Annars när det är varm kommer jag hem helt slut och vansinnig för att jag är genomsvett ocg utmattad för att gått en minirunda. Så hösten och våren tycker jag om att ut och gå mina långpromenader med Alfred!
Som dags idag är det en ny dag, efter frukosten såg jag att Lisa hade ringt som en galning och messat. Jag tänkte att det var nått som hade hänt och hon ringde percis när jag skulle ringa henne. Vad ville hon? Jo, hon undrade om Jag och Emil ville följa med henne och Ludwig på bio! :D Jag och Emil har fått smak av bio nu så vi tackade JA! Så idag ska vi gå och kolla på:




Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.

Datum: 2011-08-28 | Tid: 11:49:59


 

Vill ändra lite och säga speciella dagar/period på denna utmaning! Denna låt tillängnar jag till mina Växjö tjejer: Caroline, Rebecca, Maria, Sanna & Nina!! Denna låten lyssnade jag på konstant när den kom ut och jag då bodde på Campus (Kan fortfarande lyssna på låten hur många gånger som helst, tröttnar aldrig!). Det bidrog att den spelades friskt på våra fester som då var onsdag, fredag och lördag! Underbar period tjejer som jag aldrig kommer att glömma!! :love:


En helg med baby.

Datum: 2011-08-27 | Tid: 18:15:50


Igår var en lugn kväll med Emil och film!! Idag tog vi oss upp och gled ut på stan för att köpa lite kablar till min dator och trådlös sändare till Emils dator så vi nån gång kan flytta in den i vårt blivande "kontor".  Och det gjorde vi när vi kom hem, vi surfade även in på IKEAS hemsida och beställde lite möbler som vi behöver och har behövt länge. Så snart kan vi få iordning på vårt lilla hem! :)
Efter att donat här hemma gjorde vi bakpotatis med skagenröra alá Lisa!
2 små burkar skagenröra (ala carte)
1 tärnad gul paprika
1 finskuren purjolök
1 stor burk creme fraiche
Skalade räkor.

Gör så här: Blanda ihop allt och rör om, häll i hackade räkor om så önskas! Låt dra en stund! Den blir så god och den är lätt att göra med! :)

Ikväll är det bio som står på schemat. Emil valde och det blir Conan the Barbarbian 3D, en action, det blir kalas de. Jag tar med min godispåse!

Dag 7: En låt som påminner om tuffa tider, som jag fortfarande får den ”där känslan” av.

Datum: 2011-08-27 | Tid: 13:30:25




Denna låt lyssna jag alltid på om jag är lite nere, men den få mig även på bra humör. Tycker det är bra power i låten och absolut en av mina favoriter!!

Yiihhaaaa!!

Datum: 2011-08-26 | Tid: 19:37:45


Den bästa fredagen på läänge!! Jag blev godkänt på min omtenta!!! :D Så sköönt!! Det är lika med ett VG i kursen Hållbar utveckling!! :D Nu kan jag fokusera på den sista terminen!!
Detta fira vi med........ räääkmacka, te och mys med Emil, för denna helgen blir heller ingen alkohol! :P Mums! Och på måndag börja jag och Hanna med träningen igen, så mooot hösten 2011!!!

82 dagar kvar.

Datum: 2011-08-26 | Tid: 14:16:00


Tills den fjärde filmen Twilight Breaking Dawn part 1, kommer ut, jag läängtar, jag längtar!! Spana in trailern!! Är så nyfiken att jag vill se dem med en gång!


Vad är på gång på Kykogatan idag?

Datum: 2011-08-26 | Tid: 11:50:17



Alfred märker direkt när hans bad- och klippdag är på gång! När vi vaknade idag sa jag till honom att han skulle få duscha och bli fin idag. Under frukosten hittade jag honom här, han "försökte" gömma sig, men ha är inte så smidig som han tror! ;)

Nu är han duschad och han ligger här på golvet vid mig och luktar så gott! När han har torkat till åker han upp på klippbordet för att bli snyggast i stan! :P

Luktar så gott, så gott.

Dag 6: En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.

Datum: 2011-08-26 | Tid: 10:26:18



Denna var inte så svår att lista ut att jag skulle lägga ut den! ;) Den är till min kära tvilling Lisa, det hade nog inte spelat någon roll vilken Kent låt jag hade lagt ut eftersom alla Kent låtar påminner om Lisa. :love: Lisa och jag har lyssnat på dem sedan vi gick i 6:an och gått på konserter med dem. Denna låt är lite extra med dem! :)

Bakdag.

Datum: 2011-08-25 | Tid: 21:23:05


Idag har det varit håll igång! Började med att jag skulle baka pizzabullar, samtidigt kom jag på att jag skulle frosta av frysen. När pizzabullarna var klara bakade jag drömmar och till middag blev det korv stroganoff! Ha haft ett litet kakmonster som har jagat kakorna! ;)
Pizzabullarna blev supergoda! Recept här.

Drömmarna fick man hålla i så kakmonstret inte åt upp alla! :)

Dag 5: En låt som får mig att tänka på en gammal vän.

Datum: 2011-08-25 | Tid: 08:24:00



Denna låt påminner mig om min bästa vän Becca som jag har hållt ihop med i 25 år! :) Denna spelades under våra ungdomsår och förklara vår ungdom ganska bra, crazy! ;) Vi har gjort det mesta man kan göra ihop, det har varit blod, svett och tårar. Jag hoppas på en vänskap förevigt!! ♥

Transformers 3.

Datum: 2011-08-24 | Tid: 20:05:28


Iiihh äntligen har Emil och jag sett Transformers 3!!! Tyvärr blev det inte på bio :( Men det gick bra ändå! Det var kalas bra, älskar Transformers filmerna!!
Idag la jag även ut lite studentlitteratur som bara ligger och skräpa på blocket, så två svar har inkommit och jag hoppas på fler!

Dag 4: En speciell låt för mig och min älskling

Datum: 2011-08-24 | Tid: 14:11:04



Denna låter var ett självklart val! Denna låten skickade Emil till mig och texten var till mig. ♥

Den andra låten jag valde är kanske lite udda för att vara en kärekslåt, men både Emil och jag älskar låten och tänker på varandra när vi hör den.


Ooofan.

Datum: 2011-08-24 | Tid: 13:59:09


Här går man visst och köper möbler av en fd nazist! :P
Aftonbladet.

Dag 3: En låt av en artist som jag beundrar

Datum: 2011-08-24 | Tid: 07:59:07


Glömde ju gårdagens låt så här kommer den.


Ted Gärdestad har jag vuxit upp med och lyssna på honom än. Han har gjort otrolig musik och är en av de bästa svenska artisterna tycker jag. Detta är en av mina favoritlåtar.

Ny människa.

Datum: 2011-08-23 | Tid: 11:15:32


Idag låg jag och drog mig, tycker jag är värd det. Turen vände nog för mig igår, skulle testa den externa hårddisken då jag skulle ha en film och den funkade!!!! Så jag kopierade allt till Emils dator, men måste fortfarande köpa en ny :S Men skönt att ha tillbaka alla bilder och arbeten! Har precis pimplar kaffe nu och ska ta mig en promme med Alfred, sedan blire nog en fika på stan! Denna vecka ska jag bara ta allt som det kommer och vila upp mig inför kursstarten.

Är jag vaken?

Datum: 2011-08-22 | Tid: 17:32:27


Oooff nu känns det att jag har varit upp i ett par timmar, men dagen känns iaf lång! ;) Tentan kändes OK, men jag vågar inte hoppas föör mycket, men bara jag skramla ihop mina 12 poäng till G så är jag mer än nöjd! Jag firade att jag hade skrivit tentan genom att passa på att träffa Becca och Filippa i Växjö! Så trevlig varje gång vi träffas och skratt blir det givetvis också!! Sedan var det att sätta sig på tåget till Karlskrona och senare gick jag och fikade med Eke och CO, mycket trevligt!! På hemvägen svängde jag förbi Subway och handlade med mig min favorit steek&cheese! mmm! Nu ha jag och Alfrid gått lite, han är fortfarande lite risig i halsen och äter sitt gräs :S

Nu när ändå mysisarna är på tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på film, antingen blir det någon av mina favoriter Kalle och chokladfabriken eller Alice i underlandet. Älskar Johnny Depp och Tim Burton, bra grejer de! Få se vilken jag bestämmer mig för eller om det blir en helt ny film! Godnatt!

ZzzzZz.

Datum: 2011-08-22 | Tid: 07:08:36


Då va man på skolan och invänta att få skriva tenta. Va sådär kul att stiga upp vid 03.30 men jag kom upp och med tåget. Har hunnit hinka en del kaffe men mina små ögon är tunga idag..
Pigg tjej?

Dag 2: En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv

Datum: 2011-08-22 | Tid: 07:06:00



Varje sommar när vi var små fick vi alltid åka med Mormor till Öland för att vara där med henne någon vecka. När vi åkte till Öland var det allt Lasse Berghagen som rullade i kassettspelaren! :) Lyssnade på lite låtar med han och det är precis som om jag och Lisa åker där med Mormor och en fullpackad lite clio! Vi sjöng alltid med och låtarna kunde man utan problem! :)

Time to sleep.

Datum: 2011-08-21 | Tid: 20:14:44


Sitter och kolla på nån dokumentär om Arktis, kanske kan få lite kunskap till morgondagens tenta. Halv fyra ringer klockan imorgon på morgonen och kvart i fem tar jag tåget för att sätta mig i skolbänken och skriva tenta, håll tummen. Så snart få jag ta och gå och lägga mig! För övrigt har denna dagen inte varit något bra..

Dag 1: En låt som beskriver min musikstil

Datum: 2011-08-21 | Tid: 08:46:00



Hmm första dagen och den var klurig! :) Men Rocken ligger mig varmt om hjärtat och gjort i många, många år! Lyssna på mycket annat med så som indie, svenskt och pop. Men rock är det som spelas mest här hemma och som är fulltproppat i mina Spotify listor! :) I LOVE ROCK N ROLL!

Musik utmaning.

Datum: 2011-08-21 | Tid: 00:44:44


Utmaningen går ut på att lägga ut en låt/video (youtube rekommenderas) varje dag i 2 veckors tid och berätta lite varför man valt just den. Låter det roligt? Haka på vet jag! Jag börjar idag/imorgon.

 

 

Dag 1: En låt som beskriver min musikstil.
Dag 2: En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv.
Dag 3: En låt av en artist som jag beundrar.
Dag 4: En speciell låt för mig och min älskling.
Dag 5: En låt som får mig att tänka på en gammal vän.
Dag 6: En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.
Dag 7: En låt som påminner om tuffa tider, som jag fortfarande får den ”där känslan” av.
Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.
Dag 9: En låt som betyder mycket för mig.
Dag 10: Den bästa låten just nu.
Dag 11: En låt från min favorit artist of all times.
Dag 12: En låt från en ny favoritartist.
Dag 13: Den bästa videon just nu.
Dag 14: En låt som gör mig glad.

 


2+1=3

Datum: 2011-08-20 | Tid: 19:43:10


Idag har Emil och jag varit ute på stan och kollat runt, härligt att ha en dag ihop! Emil hittade lite nya byxor och linnen och jag fick mig ett par byxor, självklart blev det även sushibuffé! :)
Alfred fick även en ny kompis idag som heter Rocky, de kom mycket bra överens och lekte och hade kul tillsammans. Nu har Alfred tre kompisar, Kent, Frank och Rocky! :)
Rocky


Alfred delade med sig av sin korg och leksaker

Ikväll blir det lugnt för min del, ska plugga in omtentan. Egentligen är jag helt slut, men få sitta här och läsa lite högt för Kent och Alfred så nått fastnar i alla fall. :)

Hmmm.

Datum: 2011-08-19 | Tid: 19:17:17


Velig som jag är och tröttnar snabbt på saker och ting, har jag funderat på o starta upp en ny blogg, men vet inte var, vad jag ska heta (domänamn) eller något, är precis som om fantasin är borta. Någon som har några tips?! HJÄLP miig!! :D
Nu: Mys med Emil! :)

Då var det dags igen.

Datum: 2011-08-19 | Tid: 08:41:30


Idag vaknade jag av att det smattrade så mysigt utanför, när jag steg upp var det mörkt i hela lägenheten. Har hösten redan kommit? Jag tror på en mycket fin och solig höst i år och lite regn gör mig inget. Så nu blir det frulle, på med regnkläderna och ut med min trofasta. Efter det så är det plugg som gäller. Vad innebär energi? Vad innebär biologisk mångfalld? Vad orsakar överfödning? hur lyder energiprincipen? Vad är fördelarna med en värmepump? vad är innebörden i en näringspyramid? åååå tusen andra frågor...
Se mig, hör mig.

Kolla videon.

Datum: 2011-08-18 | Tid: 17:25:11


Caroline har lagt upp denna video på sin blogg och jag håller med henne om att ALLA borde se denna video.

Ännu en dag.

Datum: 2011-08-18 | Tid: 11:14:40


Denna dag går också i studiens tecken. Började lite smått igår på min öbninf inför tentan och ska förtsätta idag och hela helgen! Kaffet var slut såg jag nu lagom till jag behövde det. Inte min dag idag heller. Igår la min externa hårddisk av helt.. ALLA mina bilder från 2009 till 2011 är helt borta och alla mina arbeten från skolan är borta ännu en gång.

Snusk i Disney.

Datum: 2011-08-17 | Tid: 20:02:46


 

Tjá vem vet, det kan mycket väl vara så!


Det närma sig.

Datum: 2011-08-17 | Tid: 10:28:34


Jaa då var jag hemma igen i Karlskrona och ångesten är med mig. Varför? Jo för på måndag har jag en monster omtenta som jag kan börja gråta över jag tänker på den, tycker INTE om den. Men jag måste i alla fall ge den ett försäk och går det inte får jag göra det igen. Så dessa dagar kommer att gå till att plugga. Måste även kolla upp när jag börja och dona med det. Puuh, en termin kvar, here we goo!!

Skratta man mycket, lever man längre.

Datum: 2011-08-16 | Tid: 21:13:15


Marie hade en mycket fin lägenhet med bra potetial till att bli ännu finare! ;) Hon är som oss, man blir aldrig klar med inredningen, det ska göras också som vi säger. Efter en kopp kaffe hos M så drog vi en snabbsväng förbi Maxi och sedan IKEA. Tycker jag gjorde bra fynd av lampor, mattor, stol, skålar osv. Kanske att jag slänger upp bilder när jag kommer hem. Lisa, Lowe, Marie och jag har skrattat till tusen idag, man kan inte ha tråkigt när vi hänger och bilen blev packad, vi var familjen taikon!
Imorgon bär det av hem till Karlskrona igen efter ett par underbara dagar i Bergkvara med Lowe och CO. Borta bra men hemma bäst!!

Mot Käälmar.

Datum: 2011-08-16 | Tid: 11:04:00


Som alla andra säger och tycker är jäättekul! hmm! Själva säger vi Kalma, inte med ä, bara bort med R:et. I alla fall, vi ska in till kusinvitamin Mare och dricka kaffe, sedan tar vi med henne och dra till IKEA!! JAAA!! Äntligen!! Ha en bra dag så länge!! :D

Den som söker, han finner.

Datum: 2011-08-15 | Tid: 23:47:15


Mamma och jag var iväg ett par timmar i skogen och vi fann allt lite guld.
Sedan var det bara till att börja rensa och putsa dem för att sedan förvälla dem.

Jag förvällde kantarellerna genom att ta en klick smör i kastrullen. Jag lät de puttra på mellanvärme i cirka 10 - 15 min, rörde om försiktigt då och då.  Lät dem svanlna lite och sedan ner med dem i burkar och in i frysen!

Hotell Kantarell.

Datum: 2011-08-15 | Tid: 11:39:00


Igår kom Ludwig till Lisa och mig för en myskväll, kollade på Rango, riktig rolig film! :D Idag hänger vi och myser i det halvdryga vädret, men jag och Mamsen ska ut i skogen sen och se vad vi kan finna! ;)

Ett sail, ett dop.

Datum: 2011-08-14 | Tid: 17:06:05


I fredags drog vi över till Hampus och Rebecca för lite inflyttningsfest!! Det var mycket trevligt med en massa folk! Senare gled vi ner till Sailet och hängde i öltältet och vidare ut på stan. Det blev en mycket lyckad kväll och jag hade verkligen skit kul med alla!
Igår kom Lisa och plockade upp mig (bakfull som tusan var jag). Hon slet ut mig till Maxi där vi pantade ett antal säckar med pant och sedan handlade vi. Efter att varit iväg ett par timmar och jag började bli ännu segare hämtade vi upp Emil och Alfred och sedan gled vi till Bergkvara. "Äntligen får jag vila" tänkte jag, men icke sa nicke. Lisa och jag drog vidare till kapellet för att duka upp till fikat som tog lite tid. Därefter gick jag på överenergi eller jag vet egentligen inte vad jag gick på, fick iaf mer energi, så vi lagade mat och sedan hjälpte jag Lisa med tårtorna. När klockan var över midnatt fick jag äntligen gå och lägga mig och slocknade som en sten, en effektiv dag!
Så idag kom dagen då Lowe Fredrik Lasse skulle döpas! Han skötte sig exemplariskt och vi åt smörgåstårta tills vi nästan spydde! ;) Jag var fortfarande slaven och hängde i köket och assisterade, kaffe gjorde vi till ett helt kompani med! Nu slappar vi bara och jag ska stanna här i ett par dagar men Emil åker hem snart :(

MSN VS. SKYPE.

Datum: 2011-08-12 | Tid: 12:39:36


Sitter här nu och ha åter installerat både Skype och MSN, men känner att det är ganska onödigt att ha dem båda, men så har jag vissa vänner som bara har Skype och vissa som bara har MSN. Använder man verkligen de båda nuförtiden eller kör man allt genom facebook chatten och mobilt? Båda av den har sina fördelar men jag föredrar nog Skype numera, kan alla skaffa det istället?! ;) Vad använder ni?

Radarparet.

Datum: 2011-08-12 | Tid: 08:16:00


Haha tänkte eftersom jag lär och ligga sova just nu så är detta inlägg förinställt för att ni ska få er ett gott skratt att börja dagen med! :D Emil och jag bjuder på dessa bilder, vi själva höll på o dö av skratt!! :D

Torsdagskväll.

Datum: 2011-08-11 | Tid: 21:59:54


Och imorgon har vi fredag igen. Jag har inte bestämt mig vilken förfest jag ska på eller om jag ska göra. Men hur eller hur hamnar man alltid ute. Men ska försöka att vara reko till lördagen då jag tydligen ska hjälpa till att duka upp till dopet! ;)
Emil och jag tog oss en runda på sailet men var typ hemma lika fort, var inte så mycket som åren innan. Så vi slängde på en film istället och hade det mysigt! Kvällrundan tog vi upp till bibblan för att lämna tillbaka alla mina böcker som jag har lånat, skönt att bli av med dem! Kan inte bestämma mig om jag ska gå och lägga mig nu med Emil eller om jag ska sitta uppe en stund till, men jag blir uppe en stund till så jag verkligen somna gott sen!

Äpplet faller inte långt från trädet.

Datum: 2011-08-11 | Tid: 13:41:54


Iiiiiihhh idag kom vår nya familjemedlem!! :D Sitter med den just nu och håller på och bli en riktigt bra kompis!! Är som ett barn innan julafton, så glader är jag!!! :D

Tröttkeps.

Datum: 2011-08-11 | Tid: 11:23:37


Uuuuuusch inatt kunde jag verkligen inte sova.. Hanna och jag rekade Sailet igår och sedan när de var dags att sova gick de inte. Fatta inte varför John Blunder alltid ska hoppa över mig, kan ju sällan somna gott. :| Så jag gick ut och satte mig vid datorn, gick in och la mig igen, ut till datorn igen. Tog då med mig den snarkade Alfred som störde Emils sömn. Sedan satte jag på ett par avsnitt av fåret Shaun, sen sisådär efter fem hugget somnade jag nog nån gång. :bigeyes: Är det så att jag är överkänslig mot kaffe under de lediga dagarna? När jag jobba kan jag balja i mig en kanna och somna plask. Igår drack man liksom en Chai latte klockan två på eftermiddagen och inte kunde somna. Hmmm!

Som jag nämnde ovan är Sail Karlskrona nu igång och jag och Emil har bara backen ner så är vi där, lyxigt! Det är en massa knallar, aktiviteter och öltält, så Emil och jag ska ha lite kvalitetstid och smecka runt bland knallarna ikväll! ;)


Heldag med HannaMontana.

Datum: 2011-08-10 | Tid: 18:44:06






Så här gott hade jag och Hanna det idag! :) Har även varit och skrivit ut mina arbeten och skickat dem till min handledare, CHECK! Hockeyn är återigen igång och Emil är på plats och heja fram KHK. Själv tänkte jag och Hanna chilla vid bryggorna till Orups stämma. Vi är ju inga fan, men att bara sitta vid sjön en sommarkväll och bara njuta och ha det gott i härligt sällskap är inte fy skam de inte. :love:

Hoppas på att den nya familjemedlemmen kommer imorgon! :P

Dagens sötis.

Datum: 2011-08-10 | Tid: 10:37:05


Kan man motstå att krama om en sån här sötnos när man vaknar?! Inte jag iaf! Min lilla igelkott!! :D


Pause.

Datum: 2011-08-09 | Tid: 17:47:30




Tar en mat paus som bjuder på köttabit, potatis i ugn, stekta champinjoner, sötsur sås och bea! Det går bra i rensandet, jag fastnade inte vid datorn! Fick ihop en kasse till Afrika barnen, tycker det är bra att städerna/byarna ha containrar som man kan lämna kläder till de behövande! (och så hoppas man att det går dit de säger och inte slängs eller nått). Ha gått på övriga grejer i lägenhet, så nu åker allt i soporna som jag tröttnat på eller inte förstår varför jag har sparat den. Känns skönt eftersom ofta köper man saker men rensar aldrig de gamla!
Några tavlor har jag även spikat upp, tro det eller ej men de måste ju upp nån gång! ;)

Vad bjuder denna dag på?

Datum: 2011-08-09 | Tid: 10:34:14


Idag blir det till att fila på mitt arbete (lär fastna vid datorn). Sedan är tanken att jag ska ta o rensa min garderob ännu en gång o nu ska jag minsann inte spara. Tänker ALLTID "men den här kan vara bra o ha" sen använder man det inte iaf! Så bort med den tanken idag, här ska rensas!

Gegga.

Datum: 2011-08-08 | Tid: 19:59:10


Heela dagen har jag suttit med denna förbaskade uppgift, men nu har jag gjort det igen, jag har skrivit klart mitt temaarbete om Astrid Lindgren i förskolan. Under press skriver jag som bäst, men ändå känns det inte helt hundra, tro jag har blivit lite ringrostig under sommaren. Så imorgon ska jag läsa igenom mina två uppgifter sedan ska de skickas på posten!
Nyss slog vädret om från att vara en OK sommarkväll till att bli helt mörkt med regn, dunder och blixt. Tycker om åskan och blixten, men ännu bättre om min baby hade varit hemma med mig nu! Snart så kommer han! Tills dess sitter jag här i soffan omringad av Astrid Lindgrenböcker, tänt ljus, Kent och Alfred i min närhet och självklart datorn i knät! :P Föresten, jag ha en överraskning till mig själv också, men lovade mig själv att jag inte får den förrän jag är klar med denna kursen, så posten nu kan ni skicka hit avin! Hmm vad kan det vara tro ni?! ;)


Hmm undra som en flundra!

Blir glad av denna låt.

Datum: 2011-08-08 | Tid: 11:19:44


Det kan jag behöva idag, när solen återigen lyser och jag sitter inne omringad av böcker!


Åååhhh.

Datum: 2011-08-07 | Tid: 19:06:28


Uuusch, just nu är jag riktigt trött på Facebook, går inte fixa med bilderna förrän de står att de är fel på sida. Skit med! :mad: Ha nog suttit hela eftermiddagen och kämpat, men få väl ta nya tag imorgon.
Känns som om jag håller på att bli sjuk eller nått, är helt slut utan anledning. Men de är väl min jädrans tand som tar ut all min kraft! :tired:

Me and myself.

Datum: 2011-08-07 | Tid: 15:01:45



Kaffet..

Datum: 2011-08-07 | Tid: 12:20:10


..är igång för snart kommer Pappa på fika!!! :D


En natt av toner.

Datum: 2011-08-06 | Tid: 22:48:59


Picknickfestivalen var liika trevlig och bra som förra året! Med musik i bakgrunden och goda vänner runt om sig kan man inte ha det bättre! Supermysigt!
























Värmer upp.

Datum: 2011-08-05 | Tid: 12:47:49


Iiiihhh ikväll får jag se Caj Karlsson med RevolverBlå, så nu värmer jag upp med deras album! Det är alltid lika grymt att se dem! Caj Karlsson = SOMMAR!  :cool:


Äntligen.

Datum: 2011-08-05 | Tid: 10:04:54


Ikväll är det äntligen Picknickfestivalen som jag har väntat på hela sommaren! Det är supermysig stämning med mat och musik! Iår blir vi ett större gäng till skillnad från förra året och det tycker jag är kul! :)


Ännu en lyckad dag.

Datum: 2011-08-04 | Tid: 20:59:46


Denna dag har verkligen varit kalas, mycket skratt och härliga stunder! Alltid skönt när man får besök från skogarna! ;)


Lowe blev glad att se moster!


Vi åkte runt Karlskrona med centrumtåget!


Avslutade med glass i stora lass! :cool:

De är påväg.

Datum: 2011-08-04 | Tid: 10:52:41


Iiihhhh nu är detta härliga gäng påväg till oss här i Karlskrona! Så det blir att göra stan och bara ha det kanon! :cool:


Åsa, Lowe, Lisa & Frank.

Nöjd.

Datum: 2011-08-03 | Tid: 23:04:57


Blev nöjd över denna dag, jag påbörjade mitt skrivande av min uppgift som ska vara inne nästa vecka. Efter det cyklade vi ut till Långö för att grilla och bara njuta i kvällssolen!




Jag knöt även ny bekantskap! ;)


 

Nu när jag skulle gå min kvällsrunda som bruka vara runt Stumholmen gick det inte då Håkan Hellström var där och spelade fick de bli längs vattnet till musiken och det var inte fy ska de heller!

Imorgon kommer Lisa och Lowe till mig och då ska de minsann bli mys på hög nivå! GODNATT! :love:


ALLRAKÄRASTE SYSTER.

Datum: 2011-08-03 | Tid: 11:49:38


Ha nu pratat med min kära Lisa som jag gör dagligen! Vi kan hänga i luren och snacka lite, göra lite annat och snacka ännu mer. Så ett samtal kan innebära, från fem minuter till två timmar!


Lika som bär?! :P

Medan resten av Sverige ligger ute och steker sitter jag inne och ha sådär roligt. Men plugget måste bli klart. :bigeyes:


RÄTTELSE.

Datum: 2011-08-03 | Tid: 09:15:22


Skrev visst i inlägget "Bildbomb från Gotland" att jag hade plåtat 100 bilder, men riktigt så var det inte. Jag gick loss och fick nästan ihop 1000 bilder, mycket viktigt! :P

VILL HA, VILL HA, VILL HA.

Datum: 2011-08-03 | Tid: 08:54:00


Japp just denna väska vill jag ha NU!! :rolleyes:


BILDBOMB FRÅN GOTLAND.

Datum: 2011-08-02 | Tid: 21:07:56


Det var visst närmare 100 bilder som jag hade hunnit och plåta på Gotland! :) Men plockade bara ut en del, se och njut! ;)




































































































MIN SKATT.

Datum: 2011-08-02 | Tid: 10:04:14


Jag blev väldigt nöjd med denna bild som jag tog på Alfred vid klipporna och sjön.



Sedan redigerade jag bilder lite och då blev den ännu finare.

Så ska jag göra en canvastavla snart så vet jag vilken bild jag ska välja, det blir kanonfint!! Nehe dags att lägga på ett kol, snart kommer Hanna och plocka upp mig för lite handling!

TIDSFÖRDRIV.

Datum: 2011-08-01 | Tid: 20:56:21


Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Fyra.

Vilken svordom använder du mest?
Fan & Helvete.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Tycker bäst om att stå bakom kameran!!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Ny dator, lägenhet, kläder & inredning.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Oooooja, händer varje dag! ;)

Äger du en bandtröja?
Japps mer än en, Metallica, Kent, Crashdiet, Sweden Rock & In Flames.

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
De lite lugnare, typ Flumrider! ;)

Tittade du på tecknat när du var liten?
Japp en massa, disneydags var ju en höjdpunkt!

Hur många syskon har du?
Fyra.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jaa, vill ha många fler tatueringar.

Vad har du för väder just nu?
Det är kvällssol här.


Vilken är din favoritfrukt?
Banan såklart!

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Jaá det vet jag inte faktiskt.

Gillar du senap?
Japp!

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Dunderklumpen, Lilla My & Karlsson på taket!

Tycker du om att krama folk?
Jajemen!

 


FEM DAGAR PÅ GOTLAND.

Datum: 2011-08-01 | Tid: 14:15:42


Då var man tillbaka i verkligheten igen, lite segt efter ett par vrålgrymma dagar på Gotland med gänget! Tyvärr kommer fotosladden imorgon och då kan jag lägga in bilder, plåtade cirka 700 bilder så har ett gäng att sortera ut! :P

Onsdag: Dagen bestod av att packa, när det var klart kom Hampus och Rebecca och hämtade mig. Vi åkte till Oskarshamn och sedan vidare på båten. Vi bodde cirka 3 mil ifrån Visby och väl framme i stugan väntade Emil, Jonas, Emma och Helen! Vi var framme ganska sent på natten men lite cider och snack blev det.

Torsdag: Vi startade dagen med att softa lite för att sedan ta oss in till Visby och kolla staden! Visby var mycket mysigt och tro det eller ej men jag shoppade ingenting, måste vara något fel på mig! ;) Vi började i alla fall med att käka och för min del blev det planka med biff, mmmm!! Sedan gick vi lite till på stan, grabbarna satte sig och drack lite öl på en krog och vi tjejer gick och kollade upp Visby och plåtade! Helen och jag slank även in på ett Café och provade den omtalade saffranspannkakan, jag tyckte det smakade som ostkaka med saffranssmak, gott var det!
När vi sedan kom hem till stugan blev det grill och dryck!

Fredag: Jag, Helen, Jonas och Emil steg upp tidigt för att åka och kolla på Lummelundagrottan, det var mycket fint och häftigt, men kanske lite väl dyrt för den lilla turen som vi fick. Sedan åkte vi till stugan och hämtade de andra för att sedan dra vidare till Kneippbyn och vattenlandet! Iiiihh vi var inne i originalhuset från Pippi, de var coolt!! Iofs vad vi när när vi var små, men de är ju inte något man minns så starkt! Sedan var det vattenlandet som gällde, var också det som kanske var mer för oss vuxna! Men dunderklumpen som jag är hinner jag inte vara inne på vattenlandet i fem minuter förrän jag dra en vurpa och slå i heela mig, så nu har jag feta blåmärken överallt :S Men det var kul att åka i alla vattenrutschbanor och känna sig som ett barn igen.
Vi gjorde en snabbvisit i Visby innan hemfärden, men just denna dag regnade det heeela dagen och det var inte lite. Så vi åkte hem och hade mys i stugan, det blev poker och kortspel!


Lördag: Nu kom äntligen solen, så vi åkte till den Blå Lagunen, som är ett kalkbrott som nu är vattenfylld och något högre badtemp! Det var jätte vackert och hur skönt som helst att bada i, visst till en början var de lite kyligt men det gick fort att hoppa i! Efter en skön badtur tog vi oss ut till Fårö där vi käkade och sedan besökte vi Sudersand som är en av Gotlands finaste sandstränder! Det var jätte fint där och vissa av oss badade i vågorna! Men jag stod på land och kollade på minsann! :) På tillbakavägen stannade vi till och kollade in Langhammars raukområde vilket var coolt, att stenar kan blir formade så som de blir!
På kvällen när vankades det kräftskivaa! Fy tusan vad gott det var och så kul hade vi verkligen! Kräftor är en av mina favoriter och räkor, vi provade något nytt, vi grillade räkorna med skalen på och det blev kalasgott!! Sedan drog halva av gänget in till Visby för att prova nattlivet där, jag stannade kvar med andra halvan av gänget och vi höll ställningarna tills de andra kom tillbaka! Vi hade stugan några meter ifrån havet och klipporna, så på morgonen blev det en promenad dit och fina bilder.

Söndag: Alla var halvsletna efter ett par intensiva dagar men full fart. Så en sovmorgon tog vi allt och sedan var det bara till att packa ihop och städa stugan! Innan vi hoppade på båten tog vi en tur i Visby ännu en gång!

Det har varit mycket bra dagar på Gotland med hela gänget och det är inte omöjligt att vi gör detta till en tradition! Taaack hela gänget, detta är bland det bästa semestrarna jag gjort! :thumbup:

Nu när man är hemma, har Kent saknat oss så mycket att han plockat min väska ifall vi ska åka igen!


Lovar att det kommer bli en bild bomb så fort jag har sladden till kameran! :cool:


RSS 2.0