Blixtrar & dunder.

Datum: 2012-06-30 | Tid: 09:12:34


Givetvis kunde jag inte sova inatt. Det gjorde inte så mycket för efter ett tag började det blixtra och dundra, så jag steg upp och kollade på det mysiga vädret från balkongen! Självklart plåtade jag lite på spökstaden! :)
 
 
 
 
Det var ganska skarpa blixtrar!

Helgen är här.

Datum: 2012-06-29 | Tid: 19:33:30


Och jag ska JOBBAAAA!! Känns helt OK att jobba helgen, gör mig inget, behöver ju pengarna! ;) Ta mig lite ledig på tisdag istället! Så denna kvällen går i lugnets tecken! Ligga på soffan med en skål på magen och bara slöööa!! Det är gutt det! :D
 

Sandaler minsann.

Datum: 2012-06-28 | Tid: 20:57:50


Att köpa sandaler och heta Sanna kan vara tufft! Jag har inte de optimala fötterna för sandaler. För en tjock, bred, liten och snegående fot får jag minsann leta! Hittade äntligen ett par gladiatorsandaler som jag har letat om huuur länge som helst! De satt bra, foten fick plats och pluset är att lönen trillade in! Kanske blir någon mer färg! :P
 
Sandaler från Duffy!

Blir man trött eller?

Datum: 2012-06-28 | Tid: 11:14:42


Idag är det den 28:e och imorgon ska princip räkningarna vara betalda. Jag är så duktig att jag alltid betalar den dagen jag får lön. Men att jobba för Karlskrona kommun har sina nackdelar. Förra månaden fick jag till en början lön för 50% när jag skulle ha för 90%. Denna månaden? Jaá än så länge behaga det komma in 1600:- vilket jag inte kommer sååå långt på. Ja, det är ju jag som få ringa och jaga lönetanten.. så har hon mage och fråga om jag kan få resten nästa vecka.. Ehhhh neeej säger jag, har ett liv, räkningar att betala.. Så jaá det är bara att vänta och se.. Blir så TRÖTT!!! Nu ska jag ta mig lite mat, sedan ska jag gå och jobba!!

Saade vs. Sandén.

Datum: 2012-06-27 | Tid: 15:43:08


Kollade in Eric Saades respektive Molly Sandéns nya musikvideo de var och en har gjort. Känslan efter att sett de olika videorna, är det någon grej att göra varandra svartsjuka? Eller är det bara en slump? Båda sjunger med en av den andra parten. Bedöm själva. Mollys låt och video är klockren och bra! Saades? Njaae ingen höjdare.
 
 
 

En lycklig Alfred i hundgården.

Datum: 2012-06-27 | Tid: 15:21:19


 
 
 
 

Ubåt & don.

Datum: 2012-06-26 | Tid: 17:16:11


När jag går mina promenader runt Stumholmen brukar jag se ubåten som ligger vid försvarets. Så tänker jag - Hoppas att den inte dyker upp från ingenstans när jag går här. Idag hade jag turen att ubåten gled på vattnet och inte bara dök upp. (En parentes bara). :P
 
 
 
Som ni ser på bilderna är vädret i Karlskrona inte på topp. Eller det beror på vad man tycker om. Jag blev nästan sur när jag såg att det inte skulle vara skitväder på min lediga dag. Är det fint ute och jag är ledig får jag inget gjort i hemmet. Det rör mig inte så mycket i ryggraden hurdan vädret är för övrigt, jag bor här i Sverige oh det är så här vädret är varje år. Idag då har jag fått en gjort, har bara problemet vart jag ska göra av allt. Ska kånka lite möbler sen när Emil kommer hem, få ser när jag bli nöjd! :S
 
 
Igår kom min nya parfym!!! Nu kan jag lukta gott som en nyponros! :P Haha! Tror att jag kommer att trivas med denna parfymen! GUTT!

Tre år sedan Michael Jackson lämnade oss.

Datum: 2012-06-25 | Tid: 23:14:37


Jag minns att min syster Frida hade en skiva med Michael Jackson när jag var mindre. Den brukade jag låna och lyssna flitigt på! I alla år har Michael Jacksons låtar hörts, på radion, på fester, ute på nattklubbar och i hemmet. Jag har alltid gillat Michael Jacksons musik, en grym artist är vad han var!!
 
Jag minns att jag jobbade och hörde på radion att Michael Jackson var död. Jag kunde inte fatta och ville inte att han skulle vara död. Men det var han. Det var 25 juni 2009 som Michael Jackson lämnade oss. Hans musik kommer alltid att leva vidare och hela världen älskar honom! ♥
 
 

Midsommar 2012.

Datum: 2012-06-24 | Tid: 20:45:00


Midsommarafton blev det såklart sill och potatis! Vi var i Bergkvara, hos Lisa & Timmy med familjen och vänner! Sedan blev det tårta och grillning! Det blev en rejäl skiva som heter duga!
 
Midsommardagen var vi snäppet slitna och Lisa, Hanna och jag hade låg humor hela dagen haha! Senare på kvällen kom Rebecca och Robert över och vi bjöd på chokladfondue!! Mums! Det blev såklart många skratt och snack om gamla goda minnen!
 
Idag tycker jag att jag fortfarande har varit superseg även att det bara blev två glas vin och en teguila rose igår. Men det saknas nog en del sömn! Lisa, jag, Hanna och Lowe gav oss ut på cykeltur i Bkvara och kollade läget lite här och var! Trevligt! :) Tyvärr blev det inte en enda bild från helgens gång. hmmm! :S

Det närma sig.

Datum: 2012-06-20 | Tid: 20:48:03


Jahoop så börja midsommardagarna närma sig! Imorgon efter jobba tar vi vår packning och drar till Bkvara för umgås med familj och vänner! :) Och jag ska såklart göra min årliga nubbesallad! Ska bli mysigt med ett par dagar på landet och bara koppla av!
 
Få se om bloggappen är med mig i helgen eller om den ska fortsätta att strula :S Vi hoppas på det bästa!

Slog att.

Datum: 2012-06-19 | Tid: 20:35:46


Det har varit min lediga dag idag och jag kan väl säg att jag inte har gjort något speciellt! :P Fast kom på lite försent att jag har en del att göra! Drog till gymmet och sprang idag 7 km! Yeiii! Har nu fina blåsor på fötterna :S Trött är jag nu och det blir förhoppningsvis snarklådan snart, har dock varit överpigg numera om kvällarna när jag väl ska sova! Men sova behöver jag minsann för imorgon är det andra dagen på mitt sommarjobb! :)

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Gardenia.

Datum: 2012-06-19 | Tid: 11:50:00


Har haft min parfym Amor Amor så länge jag kan minnas. Det luktar väldigt gott men kände att det är dags att förnya mig lite! Så när Emil och jag var på stan för ett tag sedan så sniffade vi upp parfymen Gucci Flora by Gucci Gorgeous Gardenia som luktade ljuvligt!! Fastade för den direkt och jag har nu beställt den! :) Om ni ska beställa parfym kan jag rekommendera Nordicfeel.se, där har de parfymer till billigare priser, mycket billigare!!
Denna vår presenterar Gucci en ny, utsökt blomdoftkollektion som en hyllning till ett av sina mest ikoniska motiv. Flora by Gucci: Flora Garden Collection är en bukett av dofter som är inspirerade av Husets berömda Flora-mönster.
En sprudlande inledning av saftiga röda bär och läckra päron lämnar plats åt ett frodigt blommigt hjärta. Lenheten hos gardenians blomblad förhöjs av den rika hettan hos frangipaniblomman, stöttad av den ljuvliga aromen från patchouli och farinsocker.
Gorgeous Gardenia är en lovsång till lättheten när busken slår ut och den oemotståndliga rikedomen när den står i sin fulla blomning. Resultatet är härligt feminint.

Topnoter: röda bär, päron
Hjärtnoter: vit gardenia, frangipaniblomma
Basnoter: patchouli, ackord av farinsocker
Källa: Kicks

Första dagen.

Datum: 2012-06-18 | Tid: 20:11:58


Idag var det första dagen på mitt sommarjobb! En dag men många timmars arbete och information! :) Jag tror att det kommer blir kanon i sommar! Alla var jättesnälla och timmarna flög iväg! Det kommer att bli en bra jobba-sommar! :) Är supertrött nu med all info och nya intryck, men så ska det vara! Starta andra dagen med ledigt sen jobba jag på onsdag igen! :)

Äntligen.

Datum: 2012-06-17 | Tid: 21:24:41


Är soffan på plats och golvet är slipat! Så nu kan jag packa upp mina prydnadssaker!


Vet vart jag ska hänga när jag är ledig! :)




Till hemmet.

Datum: 2012-06-17 | Tid: 21:04:00


Detta inhandlades i fredags när mamma och jag var på stan!
 

Klocka från Enkla!


Fruktfat från Enkla!


Jag har världens bästa kille! Idag fick jag en extra-försenad present av honom!! EN MOCCAMASTER!! Har önskat mig en länge och så fick jag en av mig fina kille!! ♥ Älskar min Emil!!


Blä för fästingar.

Datum: 2012-06-17 | Tid: 21:02:26


I fredags hittade jag en fästing på Alfred. Det visade sig efter en hel del plockning att han hade 31 fästingar. FY FAN säger jag.. hatar fästingar, de är så äckliga (fatta inte ens varför jag skriver om dem). Så igår åkte han in i duschen och sedan var det raka vägen till apoteket. Det är nu tredje året som jag kör med fästinghalsbandet Scalibor, vet att det inte gillas av alla men kan säga en sak och det är mycket effektivt! Så nu hoppas jag att det inte kommer att hoppa på några fästingar på Alfred!

Igår blev det grillning och häng i goda vänners lag! :) En trevlig kväll som slutade lite senare än tänkt!





Det är sååå gott med grillat!

Lowe-Moster & Mormor häng.

Datum: 2012-06-16 | Tid: 01:11:32


Idag kom Lisa, Mamma och Lowe ner till Kkrona!! Lisa skulle fixa sitt hår, så jag och mamma tog Lowe ut på stan! Vi shoppade loss lite (kommer bilder), mötte upp Emil och hade premiär på glassiären! Mmm så gott det var med glass!! :) Men vi blev lite kalla så vi gick hem och tog oss lite värmande kaffe lagom till Lisa kom! Sedan tog Mami och jag oss lite vin! :)

 
Lowe och jag väntar på glassen!




Det blev citronsmak idag!




Det var roligt att rota i mosters skåp och riva ut allt tyckte Lowe!

Golvet blev ju som sagt slipat idag och det blev jättebra! Till min förvåning var har jag knappt hittat något slipdam, vilket jag trodde skulle vara överallt, men de var duktiga golvslipare som var här idag! Imorgon hämtar vi förhoppningsvis soffan och jag kan få iordning lite här i hemmet! :)


Jaaaaaa!!

Datum: 2012-06-14 | Tid: 22:46:43


Wiiiieee fick idag veta att jag har fått sommarjobb!! :D ska jobba inom socialförvaltningen och det blir även helger, så mig ser ni inte förren till hösten! :P nää då så illa är det inte!! Gutt att sommaren löste sig! :) börja på måndag och imorgon är det sista dagen på förskolan, men som sagt hoppet finns om att komma tillbaka lite i höst på timmar!!! :) Imorgon kommer mamma, Lisa och Lowe ner tills kkrona!! :) 

- Jag skrek gubbjävel av kärlek.

Datum: 2012-06-13 | Tid: 23:06:16


Fortsättningen följer med det exklusiva klippet på Aftonbladet! :) Haha kommer aldrig att glömma detta klipp! Här kommer en intervju med parets efter det kända klippet! :D

Om du inte kan se filmen, klicka HÄR!


Toppenbra.

Datum: 2012-06-13 | Tid: 21:09:26


Nu känns det verkligen som om det mesta kommer att lösa sig! Pusselbitarna börjar helt enkelt falla på plats! Jag mailade även till bovärden igår, om vårt golv som ska slipas. Idag hörde golvsliparn av sig att de kommer på fredag, kl 7.00!!! Yeeeiii!!! Så i helgen kanske vi få sitta i vår nya soffa och kanske till och med få iordning lite här hemma! :D


Chefen kom förbi jobbet idag och vi alla fick varsin gerbia (en av mina favoriter), en snäll och omtänksam chef har vi allt!! :) 



- Spring för helvete!! Gubbjävel, upp för helvete!!

Datum: 2012-06-12 | Tid: 22:30:30


Får ett SMS av min kära syster Lisa med en print screen men ett klippa från Aftonbladet med texten:

"Kolla på denna videon på Aftonbladet några gånger du kommer döö av skratt :D"

Då jag och Emil är ute och gå så ser jag inte SMS:et och efter en stund ringer Lisa och frågar om jag sett filmen samtidigt som hon håller på och dö av skratt! Jag lovar att kolla in klippet och ringa upp! Jag kollar på klippet en, två, tre, fyra, fem gånger och skrattar liika mycket varje gång! Fifann vad roligt klipp! :D Förstå varför Lisa tjatade på mig!

Då jag glömde ringa upp Lisa ringer hon efter en timme igen och jag får knappt fram något ur henne då hon fortfarande chippa efter luft av allt skratt och kolla på klippet!! HAHA! Om ni inte har sett klippet så delar jag med mig av det här på bloggen! :D Har ni lika dålig humor som oss kan jag verkligen rekomendera att ta ett kik, eller två! ;)

Om ni inte kan se filmen, klicka HÄR!


Vilka finingar.

Datum: 2012-06-12 | Tid: 19:34:00


Jag kommer verkligen sakna mina fiiina arbetskamrater! Jag hoppas att jag komemr få komma och jobba iallafall lite timmar hos dem i höst! :) Fick en superfin blomma av dem idag, som jag hoppas kunna hålla i liv ett litet tag iallafall! :) Kommer att sakna eeer!! ♥


Sicka finingar jag ha haft till arbetskamrater!! ♥



Inte mycket till fan.

Datum: 2012-06-11 | Tid: 21:27:43


Jag har aldrig varit något fan av idrott i sig. Halv-tråkig av mig så! Men visst jag kolla när Sverige spelar om ändå någon annan gör att! Ikväll kollar Emil (och jag) och då upptäckte jag att jag hade ett par halvdassiga, sletna, gula strumpor till Sveriges ära! Eller till Ukrainas, hur man nu vill se det! Det är vad jag bjuder på ikväll till de gula och blåa! Är såklart inte i klass med alla som lagt upp på Facebook som är gula och blåa, topp till tå! ;) Men strumporna räcker gott och väl för mig! Heja Sverige!


Joosåatte.

Datum: 2012-06-11 | Tid: 19:49:53


Det var mycket segt, tung och jobbigt. Tillslut tog jag mig själv i kragen, tog ma upp ur sängen, svirade om till träningskläder och gav mig ut och joggade en runda. Idag joggade jag heeela vägen! Bruka variera lite och köra intervall! Och snart blir det kvällsrunda med Alfred, ännu mer motion. Kan ju behöva nu när jag har fetat mig i två veckor, fetaknoppajävel!! :P USCH! Nä nu får det ta och bli bättring fröken SANNA THORNELL!


Fick igång Runkeeper denna gång och rundan var visst på 6.16 km.

Shoppat.

Datum: 2012-06-10 | Tid: 20:09:19


Här kommer bilder på vad som shoppades i lördags!


Byxor & Linne från Stadium



Ett par brillor från Stadium som jag shoopade i torsdags!

Tre år.

Datum: 2012-06-10 | Tid: 19:59:50


Idag firar jag och Emil 3 år ihop!!! Tiden går fort, känns som om vi har hållt ihop i evigheter! :) Vi har denna dag bara slappat och ätit en massa gott!! :) Perfekt dag har det varit!

ÄLSKAR DIG MIN EMIL FÖRALLTID!!!


2009


2010


2011


2012


Sushi ch tre små rätter gottade vi oss med!! :)


Me and my lööööv.

Datum: 2012-06-09 | Tid: 17:26:19


Idag är dagen innan vår dag! Vi har shoppat lite kläder (visar en annan dag), haft kul, myst, sotter på ballen och lyssna nu på musik, prata musik och vi drog fram vinet tidigt! (erkänner att jag är smått dragen) haha! :D dee är gööött dee! Löv joo Emil! ♥

 


Fredagsfika.

Datum: 2012-06-08 | Tid: 20:50:30


Efter jobbet drog jag ut i regnet och mötte upp Hanna.B för en mysfika!! :) Köpte mig ett paraply också, få se hur länge det håller i denna blås-stad! ;)


Hanna inväntar maten! :)



Bakad potatis blev det idag!



Nöjd tjej!

Rock N Roll på morgonen är grejer de.

Datum: 2012-06-08 | Tid: 07:23:00


Mmmmm denna låten vaknar jag till varje morgon..

 

...och denna

 



..och denna


..ifall jag skulle försova mig har jag ännu en



 
Ja som ni förstår så är jag ganska orolig av mig att jag ska försova mig! Eller så kan vi ser det som så att jag är ganska borta när klocka ringer så jag behöver rejäla backups, och det fixa dessa grabbar åt mig kanon! ;)

Den ultimata mackan.

Datum: 2012-06-07 | Tid: 20:37:37


Oj vad hände där? Älskar frallor men smällt ost på, vilket blev min kvällsmat ikväll! Kan ju undra vilken diet jag går på egentligen, en liten del LCHF och en liten del GI kanske? :P HAHA! Jag är en liten unnare (vilket jag tycker att man ska vara), men kanske unna mig lite väl mycket ibland! ;) Har sagt det förut och jag säger det igen, - Jag tar tag i att på måndag! :D


Tröttkeps.

Datum: 2012-06-07 | Tid: 18:53:12


Inatt ville jag inte somna tydligen och när jag inte somnar grubblar jag. Det är inte riktigt harmoniskt inom mig just nu. Imorgon har jag en vecka kvar på mitt jobb som jag stortrivs på, med både barn och personal. Känns sorgligt att jag inte kommer att vara kvar som månadsanställd. Kan hoppas att jag få hoppa in på timmar i höst! Hur sommaren kommer bli för min del ser mörk ut just nu. Jag hoppas kunna få pengar från a-kassa men mina förväntningar är inte höga. Jag blir nöjd om jag har till räkningar iallafall. Jag är en sådan människa som gärna vill ha kontroll och planerat, så jag vet vad som ska ske och veta att jag klara mig, överlevnadsinstinkt.

Det har inte missats att folk har fått sina skattepengar idag iallafall, Facebook talar. Själv fick jag tillbaka 168:-, inget att skryta med, men ser vi ur det positiva så slapp jag iallafall betala tillbaka pengar!

Rabarber- och jordgubbspaj.

Datum: 2012-06-07 | Tid: 06:48:00


Gjorde Leilas paj med smak av rabarber, jordgubb och ingefära som blev en god kompination ihop! Dock var rabarberna och jordgubbarna frusna vilket jag inte tyckte va bra! Vet jag till nästa gång! ;)



Äppeltantens smuldeg (grundrecept):
1.5
dl
råsocker
1.5 dl kokosflingor
1.5 dl havregryn
2.5 dl vetemjöl
200 g kallt smör

Jordgubbar, rabarber och syltad ingefära
3 st rabarber
6 dl jordgubbar
4 st knölar syltad ingefära
1 dl strösocker
2 msk majsstärkelse
smör till formarna

Gör så här:
» Nyp ihop råsocker, kokosflingor, havregryn, vetemjöl och smör tills det blir en smulig deg.
» Sätt ugnen på 200 grader.
» Skala rabarbern och skär den i bitar. Halvera jordgubbarna. Hacka ingefäran och blanda den med rabarber, jordgubbar, strösocker och majsstärkelse.
» Lägg blandningen i botten av en smord ugnsfast form, strö över smuldegen.
» Grädda pajen gyllene i mitten av ugnen, cirka 25 minuter.


En fet dag.

Datum: 2012-06-06 | Tid: 19:25:59


Denna dagen har varit annat än smal kan jag säga! ;) Har haft trevliga vänner på besök som jag har fått uppvakta med frukost och fika! Det har varit många skratt och sockerkickar på en och samma gång! ;)

Tråkiga är att vissa av bilderna blev mörka :S


Hanna, Åsa+Alfons, Lisa+Lowe och Emil vid frukost!



Mosters gull vet hur man charmar!



Fikataajm, jag bakade en rabarber- och jordgubbspaj!



Nanny-Sanna!



När vi ändå hade syndat hela dagen, så varför inte slå till på donken som avslutning?! :)



Åsa & Hanna!



Lilleman fick såklart också burgare! :D

Tack fina ni för att ni finns och förgyller mitt liv! ♥ Imorgon är det dags att jobba igen och så ska jag träna med min PT Hanna.B, den skojar man inte bort kan jag säg!! ;) Hehe!


Sveriges nationaldag.

Datum: 2012-06-06 | Tid: 09:26:49


Varförför fira vi denna dag och vad betyder den egentligen? Många (jag) tänker nog sig bara Sveriges nationaldag som en dag då man alltid har sjungit sånger som barn och att Sverige har en egen dag. Spekade upp lite varför vi egentligen firar denna dag.


Svenska flaggans dag blir Nationaldag
År 1893 hölls den första vårfesten på Skansen i Stockholm. Den fick sin avslutning den 6 juni med en stor flaggfest på den dag som 90 år senare skulle bli Sveriges nationaldag.

Skansen grundare Artur Hazelius hade valt denna dag av två skäl. Den 6 juni 1523 var den dagen Gustav Vasa hade valts till Sveriges kung. Samma datum 1809 hade riksdagen underskrivit den gällande regeringsformen, som fastslog de allmänna medborgerliga rättigheterna. Bland annat yttrande- och tryckfriheten, viktiga steg mot den demokrati vi lever i idag.

Samling och samförstånd

1916 konstituerades en styrelse för svenska flaggans dag som ville verka för en nationell samling kring flaggan. På så sätt blev den 6 juni officiellt den svenska flaggans dag. En dag av samling och samförstånd mellan alla svenskar, oberoende av politisk färg. Därför kan det ses som en helt naturligt utveckling när flaggdagen år 1983 blev vår officiella nationaldag.

Svenska folkets födelsedag
Nationaldagen, eller det svenska folkets födelsedag, firas den 6:e juni, lagom till att syrenerna blommat och landet klätt sig i sommarskrud.

Sverige är ett demokratiskt land med fred, frihet och respekt för mänskliga rättigheter, oavsett religion eller ursprung. Sveriges nationaldag är dagen då vi firar dessa värden, hälsar nya medborgare välkomna och hyllar Sverige som en fri nation med fritt statsskick.

Hur firar jag nationaldagen?
Sedan 2005 firas Nationaldagen som en arbetsfri helgdag. Hur man väljer att fira nationaldagen är upp till var och en. De flesta kommuner anordnar olika typer av lokala evenemang och festligheter. Många kommuner har också en särskild ceremoni för att välkomna nya svenska medborgare.
Källa: nationaldagen.se

Jag själv firar denna dag med nära och kära! Lisa+Lowe, Åsa+Alfons och Hanna kommer till mig för att äta frukost och fika! Bättre kan det inte bli och just nu sitter jag på balkongen och skriver mina tankar till er samtidigt som jag tar mig en kaffe, hör hur fåglarna kvittra, hur vattnet skvalpa, vindens sus och solen lyser på mig!

God Sveriges nationaldag på er!




Irritationen..

Datum: 2012-06-05 | Tid: 18:10:10


..som växer när jag kommer hem ifrån löprundan och inser att min runkeeper inte har varit igång är stor.. :bigeyes: Latmasken kröp ur idag och jag plockade Stumholmen och runt Trossö som blir lite mer än 7 km, inte illa det inte! :thumbup: När jag tränar eller är ute och går föredrar jag musik med riktigt klös i, och favoriter är Disturbed, Slipknot och In Flames! Ger er lite smakprov!


Det börjar ta sig.

Datum: 2012-06-05 | Tid: 06:58:00


Igår fick vi upp tavellisterna i köket! Yeiii, sakta men säkert går det framåt här i hemmet! Vi är nog inte speciellt kända för att komma i ordning med en gång, men vad gör väl de! :)


Köksbordet och stolarna var först upp i köket! (1 månad sen!)


På väggen i köket har vi Emils idol Moberg och såklart min idol Leila! ;)


Ååhh nneeej.

Datum: 2012-06-04 | Tid: 21:52:45


Som alla vet är jag världens sämsta på födelsedagar, nu när facebook finns kan jag iallafall hålla reda på de flesta!
Men det finns två som inte har facebook och som jag glömmer varje år.. och det är stackars Kent och Alfred!

♥ 29 maj fyllde Kent 9 år!
♥ 3 juni fyllde Alfred 7 år!

Mina älskade djur, kan verkligen säga att jag är så glad att ha dessa två i mitt liv, vissa tror det inte men de förgyller ens tillvaro otroligt mycket! Människans bästa vän!

GRATTIS MINA KILLAR!! :)

Dåligt med bilder på när Kent var liten, hittar inte mitt album heller här i flyttkartongerna men hittade några bilder! ;)

Kent 2 år & Alfred 0 år, 2005!


Som tvååring tog han studenten och sedan gick det utför! :P


Hundögonen fanns där tidigt!




O R A N G E .

Datum: 2012-06-04 | Tid: 10:31:17


När golvet är slipat i vardagsrummet och jag kan börja inreda (vilket jag hoppas blr snart) är min tanke att ORANGE ska vara min detaljfärg i kombinaion av svart och vitt!! Tycker verkligen att ORANGE är en fräch och uppiggande färg som jag har fastnat mer och mer för numera! Det kommer bli kalas! Bjuder på lite inspirationsbilder från styleroom.se, gå gärna in på deras sida, där hittar jag en maassa inspiration!












Scones.

Datum: 2012-06-04 | Tid: 09:01:28




Antal portioner: 8

Ingredienser
:
7.5 dl vetemjöl
0.5 tsk salt
1.5 tsk bakpulver
0.5 dl råsocker 

125 g kallt smör 

1 st ekologiskt ägg 

2 dl mjölk 3% 


ekologiskt ägg, mandelspån och råsocker till pensling

Gör så här:
» Sätt ugnen på 250 grader, varmluft.
» Blanda vetemjöl, salt, bakpulver och råsocker i en bunke.
» Tärna smöret och nyp ihop det med de torra ingredienserna.
» Vispa samman ägg och mjölk.
» Blanda vätskan med de torra ingredienserna till en deg.
» Platta ut degen, cirka 3 centimeter tjock på mjölat bakbord och skär dem i trekantiga bitar.
» Lägg på en plåt med bakplåtspapper, pensla med ägg och strö över mandelspån och råsocker.
» Grädda tills sconesen får en gyllene färg, cirka 10-15 minuter.


Sängpotatis.

Datum: 2012-06-03 | Tid: 20:18:45


Nääääeee det blev ännu en heeeel dag i sängen.. Diskningen är det ända vettiga som jag gjort idag. Eller ja, jag har ju haft datorn på magen hela dagen och det resulterade till att Lisa fick sin header klar, plus lite redigeringar på hennes blogg!


Klicka på bilden om ni vill besöka Lisas blogg, vilket jag tycker ni ska göra!

Sköna söndag.

Datum: 2012-06-03 | Tid: 12:17:09


Utvilade och relativt pigga gjorde Emil och jag scones till frukost! Receptet kommer såklart från Leilas (piece of cake) bok och blev supergoda! Recept kommer!
Idag ska jag försöka ta tag och göra lite nytta här i hemmet, få se hur det går! ;)





Vampyrer & glass.

Datum: 2012-06-02 | Tid: 19:39:31


Igår var det en riktigt trevlig kväll med mina kära kollegor! Tummen upp!! :) Ikväll äter vi glass, chips och ha maraton med Vampire Diaries!!

 


Redo.

Datum: 2012-06-01 | Tid: 17:58:31


Att ha en uuuunderbart trevlig kväll med mina kollegor!!!! :)

 



RSS 2.0