Moster x 4.

Datum: 2012-09-30 | Tid: 21:12:42


Wiiiee Idag blev jag återigen moster då lilla Tilde kom till världen!!! :)


Kusinerna.

Datum: 2012-09-30 | Tid: 21:01:01



Weekend i Vadstena.

Datum: 2012-09-30 | Tid: 20:39:54


Ja denna helg har vi då tillbringat i Vadstena!! Tycker det är en mycket mysig stad där jag får Kajsa Kavak känsla med gamla hus och byggnader, smala gator och mysig känsla helt enkelt!
Vi har ätit en massa gott, haft det mysigt, strosat runt i staden och kikat, haft kalas, kollat i Klosterkyrkan, gått vilse, tappat plånbok, återfått plånbok och haft det TOPPEN helt enkelt! Hoppas det inte kommer att dröja (som denna gång) tills vi åker och hälsa på bror med familj! :)
 
Värdparet!
 
Födelsedagsbarnet Ellen!
 
Vi lördagsfikade hos Emma på La Bocata!

Det blåstes upp ballonger inför kalaset!
 
 
 
 
 
 
I klosterkyrkan!
 
 
 
 
 
La liga!!
 
Slottet i Vadstena!
 
 

På vägen till Vadstena.

Datum: 2012-09-28 | Tid: 23:20:40


Nu sitter vi i Vadstena mätta och nöjda! Har fått mat och vin hos bror och familjen!! Resan gick bra och vi fick med oss en liten extra passagerare: Hilma! :) Jag hamnade inklämd i mitten! ;)



Nästa tripp.

Datum: 2012-09-27 | Tid: 21:00:00


Denna helg bär det av mot Vadstena för att hälsa på bror med familj! :) ska även bli kalas för lilla Ellen som fyller år! Ska bli kul att hälsa på och få se Vadstena!! :)

Alfred är bättre nu sedan jag tog bort fästinghalsbandet och duschade honom! Jag rengör även knottrorna och nu är de mycket bättre, skönt!!! Äntligen!! Men strumporna få va på lite till!! ;)


Förhoppningsvis dammfritt.

Datum: 2012-09-25 | Tid: 21:56:15


Idag var Emil och köpte oss en ny dammsugare!! Var på tiden vill jag lova! Körde en provrunda och den var så bra så och inget oväsen förde den heller, kan jag behöva! Det blev en Electrolux ultra silencer som ska få hjälpa oss att hålla dammelefanterna borta!! :)


En helg i Bergkvara.

Datum: 2012-09-23 | Tid: 22:14:15


I fredags åkte vi upp till Bergkvara till kära la familia! Det har blivit tacokväll, Lowe-häng, mamma har haft husmanskost tips och jag har lärt mig göra kålpudding :), vi har FIKAT, fått byxor lagade, vart ute i regnet, UMGÅTTS, varit på kalas för Pappa, ätit gott och en MASSOR, fått ta hem nya kameran, fått överraskningar och haft det PERFEKT helt enkelt!
 
 
Födelsedagsbarnet!
 
Hilma kan posa hon!
 
 
 
Kusinerna leker!
 
 
 
Svårt att få lille Lowe med på bild! Men mamma Lisa blir bra!
 
Min nya kamrat!
 
Stackars Alfred kämpar i vanlig ordning med sina eksem och sjukdomar som kommer och gå hela tiden.. :S Nu har han fått som små knottror på ryggen och jag tänkte ringa veterinären imorgon för att rådfråga. Antingen är det fodret han inte tål eller är det hans fästinghalsband som har orsakat detta. Han har ju en mycket känslig hud och halsbandet kan ha orsakat eksem (läste på nätet), vilket jag hoppas så att han slipper börja på diet. Har tagit bort halsbandet och duschat honom ikväll och ska nu invänta 48 timmar för att se om det blir bättre, HOPPAS! ♥
 
Fick strumpor av snälla kusinen Lowe, är till och med halkskydd på dem! :P
 
 
 

 

Fredag morgon.

Datum: 2012-09-21 | Tid: 07:17:33


Härligt att vakna upp och känna att det är fredag och solen håller på att gå upp samtidigt som det kommer lite regn!! Mysigt!


Wihuuu.

Datum: 2012-09-20 | Tid: 13:12:25


Igår uppdaterade jag min iPhone till mjukvaran iOS 6.0. Jag är en människa som tycker om att använda smilisar och grejer när jag skicka sms och annat! Så imorse hittade jag att det hade kommit en massa nya smilisar till smsen!!! :D


Woooom.

Datum: 2012-09-20 | Tid: 08:35:59


Idag börjar jag en timme senare och istället för att ligga och sova, steg jag upp samma tid och tog mig en morgontur med löpaskorna!! Nu blir det att hojja till jobbet!!


Skördetider.

Datum: 2012-09-19 | Tid: 21:13:12


Tadaaa min första gurka som jag fått på min gurkplanta!! I våras fick jag en planta av Åsa i inflyttningspresent som jag har haft ute på balkongen! Jag har kämpar och vårdat denna planta, även när det såg mörkt ut! Det har alltså blivit två gurkor (+ en pytteliten) totalt och idag när jag tittade ut såg jag ingen planta! Då hade hela plantan rasat ihop och jag fick med mig denna gurka! De andra får sitta någon dag till! Lång historia för en gurka! HAHA! :P Onödigt att veta, men nu vet ni iallafall! :P

En helg i soffan.

Datum: 2012-09-16 | Tid: 18:33:00


När man är förkyld fåår man glömma alla måsten och bara ligga på soffan! Det är vad jag har gjort denna helg, vilket egentligen inte var min mening! Men vad skönt det är och bara skita i allt och ladda batterina!!
 
Det har blivit en hel del film och tv tittande och vi har bland annat avverkat Lorax, Avengers & Dark Shadows.
 


Lorax var en mycket bra och mysig film med bra budskap om att vara rädd om vår natur! Sedan gillar ju jag Dr Seuss berättelser! Klockren film och värd att se!
 
"Om ingen som du, bry sig en massa, kommer inget bli bättre. Det gör det inte."
- Dr Seuss.
 
Avengers hade jag nog lite mycket förhoppningar över och blev lite besviken. Den kändes lite halv dålig och B, inte som super-hjältar-fimer bruka kännas. Den var helt OK och även värd att se!!
 
 
Även Tim Burton och Johnny Depp är storfavoriter hos mig. Dark Shadows är en thriller/komedi som var mycket bra och rolig som helt klart är sevärd! Tim Burtons filmer har verkligen en speciell stil och det är det som jag gillar med hans filmer!

Höst i Karlskrona.

Datum: 2012-09-15 | Tid: 20:51:00



Ullared 2012.

Datum: 2012-09-15 | Tid: 19:49:00


Åkte 05.30 i onsdags, letade rastplats, skrattade, slapp trängas, gick i lugn och ro, fyndade, slösade, fixade presenter, åt god och billig mat, hittade mycket fint, fick punktering, skojade med assistanskårs killen, trötta, kom hem 00.00, somnade = BRA ROADTRIP TILL GEKÅS MED HANNA!!!
 

Fyndade dessa skor från Duffy i en butik utanför Gekås!
 

Smycketräd.
 

 
 

 

Nu kan vi minsann spela i höst.
 

Skojade med Lisa att vi hade köpt en filt till Lowe med våran "favorit" (or not) figur, Tummen!! :P
 
 

The body shop.

Datum: 2012-09-10 | Tid: 19:49:11


Hittade en massa bra till ansiktet i lördags!! Fick mycket bra hjälp på body shop i denna djungel med produkter!! Har inte använt produkterna så länge men de känns mycket bra och de är anpassade till torr hud vilket jag har!
Det blev även smörgåstårta på Tre G som lunch med Hanna och Hanna!!

Jag och grabbarna ligger och kolla på deras favvo program: djurakuten! Affe ligger och vrider på huvudet! :)


En klassisk fredag.

Datum: 2012-09-08 | Tid: 15:14:47


Gårdagen bjöds på i vanlig ordning av Lowe och Lisa häng med sushi!! :) vi fick även med oss Hanna och sedan blev det fredagsmys! Vi kollade även på Snövit filmen och den var helt OK!


Vård till mitt kära ansikte.

Datum: 2012-09-06 | Tid: 22:25:45


Gaaah!! Min hy är inte och leka med :S Antingen är den frasig eller så är den glansig.. Och så har jag fått vit prickar (milier) :( Så på lördag tänkte jag shoppa loss och är det någon som har tips på BRA: rengöring, ansiksvatten, fuktkräm och foundation så TIPSA mig!! Tänkte slå till på ett besök hos Bodyshop, tro de kan ha bra grejer! Eller någon annan?


En liten runda.

Datum: 2012-09-06 | Tid: 18:39:50


Fick med mig Emil på en löprunda idag! Sakta men säkert blev det en liten runda runt Trossö på 4.46 km, kan kalla det en mjukstart! Sedan blev det magövningar när vi var hemma och ett försök att lära mig armhävningar! :P Så helt lata har vi inte varit idag! :)
 




Lowe..

Datum: 2012-09-05 | Tid: 21:55:00


...tycker nog att moster ska piffa till sina blommor lite!! ;) 


Skaldjursafton.

Datum: 2012-09-03 | Tid: 17:48:26


I lördags var vi ett glatt gäng som intog Nivå och deras skaldjursafton!! Älskar skaldjur så jag var mycket nöjd! :) Det blev mycket skratt under kvällen och jag hade det super trevligt, dock är jag sliten fortfarande! :S
 

Mmmmm min skaldjurstallrik!!
 
Fröken Svensson tog en premium-tallrik!
 
Solen lös på det glada gänget! ;)
 

Mitt ♥
 

Nöjda och glada!!

Igår kom Lowe, Lisa och pappa till Kkrona och höll låda! Så det blev donken och en massa film senare!! Haha kollade på en klockren komedi med gänget som jag tycker om, den heter Bucky Larson: Born to Be a Star. Kan rekomendera den filmen!! :D


RSS 2.0