Vad är inte en lördag utan glass?

Datum: 2013-06-29 | Tid: 21:12:08


Idag har jag minsann varit lite mör, men jag tog mig en siesta och efter de mötte vi upp Helén, Fredde och Hanna! :) Det blev lunch på Skeppsgossen där vi åt oss proppmätta såklart! När vi gick hem stannade vi på cafét som har öppnat på Stumholmen och köpte med oss 1 L karlskronaglass!! Haha deras glass är ju så goood! :)
 
Stooor bägare på stor mage! :D
 

Vilken superkväll.

Datum: 2013-06-29 | Tid: 09:12:00


Igår blev det en kväll med mina kära kollegor!! :) Vi var först och åt på Toscana där jag passade på att ta lamm, mmm fy tusan så gott det var!!! Hade kunnat äta hur mycket som helst om det fick plats, skrapade iallafall tallriken! ;) Efter några timmar begav vi oss till Stars n stripes där det blev drinkar i mängder!! ;) Jag tog mig såklart en också, en alkoholfri frozen strawberry daiquiri, smarrigt!! Hade verkligen en superkväll där det blev myyyycket skratt, mina kinder och magmuskler fick definitivt jobba, haha!! TACK mina goa vänner för en kväll som kommer minnas läänge!!! :D
 
 

Våfflor & smultron.

Datum: 2013-06-27 | Tid: 22:04:04


Ikväll blev det våfflor till kvällsmat!! Mmm så smarrigt och en hel del över blev det till min lunch imorgon!! ;) Till efterrätt hittade jag några smultron som
var mogna ute på balkongen, inte fy skam de inte! Så ikväll blev det minsann ingen glass Lisa!!! ;) Är det enda jag ätit känns de som, men är det sommar så är det! :)


Jabadabado.

Datum: 2013-06-27 | Tid: 17:56:00


Nu har vi fått hem trämobilerna från jabadabado som vi har tänkt ha över spjälsängen och skötbordet!! Vi köpte även till två mobilarmar från jabadabado i trä, dock blev den över skötbordet inte som vi tänkt oss så vi får se hur vi löser de!! :) De har mycket fina saker från jabadabado så de bliir nog mer inhandlat därifrån!! ;)
 
Jag valde elefanterna & Emil valde båtarna! :)

Dagens projekt.

Datum: 2013-06-26 | Tid: 17:39:00


Idag har det varit projekt: ta bort katthår! ;) Fixade även lillemans säng som nu är så gott som färdig! De var hemskt vad meckit det var att fixa och trixa med madrass och spjälskydd, trodde att det var bara att slänga i, men icke sa nicke! Nu är de på plats iallafall!!
 
 
 
Häromdagen var vi och hämtade ut lite paket, i ett av dem var det ett gosedjur till lilleman som är en mini Alfred! Klart att han ska ha en egen liten mini Alfred att gosa med! :)
 
 

Flytten.

Datum: 2013-06-26 | Tid: 17:30:23


Alfred och Kent busade innan Kent skulle ge sig av igår! Resan till landet gick bra, Kent mjauade ordentligt men skötte sig! ;) Väl framme trivdes han, mycket att nosa och kika på så det kommer bli superbra för han! Pratade med mamma idag och han hade sovit på "sitt" rum inatt, han har det redan bra med eget rum!! Han gillade också att springa i trappan! :D Här hemma var det tyst när jag och Alfred steg upp, konstigt hur man vänjer sig vid djurens agerande! :)
 
 

Sista natten med gänget.

Datum: 2013-06-24 | Tid: 21:06:00


Imorgon är det ett litet knyte som flyttar ifrån oss och det är Kent som ska flyttar till sin "mormor"!! ;) Kommer sakna honom som tuusan, hans mjauande, när han knäcker oss, hans uppmärksamhetsbehov, hans kelande, helt enkelt hans starka personlighet! ♥ Det känns hårt att han lämnar oss, samtidigt som han kommer att få det kanon bra! Skönt för han att göra sina sista år på landet där han kommer må gott och vara ute och jaga fåglar (om tjockisen orkar de)! Haha! Saknaden kommer att vara stor, samtidigt som någon annan snart kommer att sno vår uppmärksamhet och Alfred såklart!
 
 

Fantastiskt & underbart.

Datum: 2013-06-24 | Tid: 11:09:00


Det är otroligt egentligen hur man kan se ett litet liv så tidigt! Ännu mer fascinerande är när man kan se genom 3D sitt barn, hur han/hon ser ut! Första gången vi fick se lilleman var skit häftigt, det var verkligen en liten mini människa där inne! Nu när vi var sist på ultraljudet fick vi se han ännu en gång och då fick vi se han ännu tydligare, vi som tyckte att första gången var tydligt haha! Häftigt att kunna se sitt lilla mirakel innan han anlänt till världen! ♥
V 18 (19)
 
V 35 (36)
 
Idag är det 2 veckor till BF (beräknad födelse), vi får se när Lilleman behaga att titta ut, om det blir innan eller efter! Jag tror inte att han har bråttom ut så att säga! :)

Midsommar 2013.

Datum: 2013-06-23 | Tid: 20:47:00


Denna midsommar har verkligen inte varit som alla andra år! :) Denna midsommar har gått i det lugna tecknet, det har varit, sill, grillat, barnbus, skratt, bad, jordgubbar och mys i Bergkvara! En perfekt midsommar har det varit, lite trött har jag varit emellanåt men tur att Lowe har hållt igång moster "anna"! :D
 
Ikväll kom vi hem, borta bra men hemma bäst! ;) Emil gjorde en kladdkaka förut som vi har gottat i oss, Kent har mjauat för fullt och nu blir det soffhäng! :)
 
Lowe i sitt paradis!
 
 
Neo och Lowe hade superkul ihop!
 
 
Bad i poolen blev det såklart!
 
 
Gott meed kladdkaka!! :P
 

Glad midsommar.

Datum: 2013-06-21 | Tid: 18:33:23



Lövmarknad.

Datum: 2013-06-20 | Tid: 20:47:00


Ja idag var det lövmarknaden här i Karlskrona, tydligen många av karlskronabornas nationaldag som är en tradition! Jag, Hanna och Lisa som aldrig har gått på denna marknad tänkte att vi testar väl och gå, alla i Karlskrona pratar ju om denna marknad! Så vi gav oss ut i hettan med Lowe och vi mötte upp Emil när han slutat jobbet och drog oss in i folkmassan. Tjohoo vilken varm dag det var dag, haha, gick och svettades hela gänget och trängdes. Trevligt med lite marknad men som Lisa och jag sa, marknad är nog inte riktigt vår grej, det är bara trångt och drygt! ;) Så lövmarknaden kommer nog inte bli ett måste för min del hädanefter! ;) Vi hade iallafall en trevlig dag ihop och fyndade lite kläder till Lilleman på Åhléns!
 
Lite bus hos moster innan vi gav oss ut!
 
Fick köpa glass och svalka ner oss med! :)
 
 
 

Frukostbesök.

Datum: 2013-06-18 | Tid: 17:08:00


På morgonkvisten kom Sanna och Ninja till mig med frallor och gopålägg!! :) Ninja lekte för fullt med nanny Alfred! :) Härligt att ha Sanna och Ninja här, nästa gång vi ses blir kanske på fina Hasslö! :) Toppendag!!


Det händer grejer i vårt boskap.

Datum: 2013-06-17 | Tid: 16:45:20


I helgen blev ju som sagt fondväggen inne i sovrummet omtapetserat till vitt, såklart! :) Tur att jag har en sån händig kille! :) Nu är det ganska vitt i sovrummet så nu ska vi in med lite detaljer! Till Lilleman har vi beställd en fin mobil som han ska ha över sin säng sedan så måste jag klura ut något till väggen och lite sådant!
 
Före och efter!
 
 Här har vi vårt nya soffbord som blev superbra!! Nu slipper vi tränga oss in till soffan!! :)
 
Tadaaa vi har ju köpt tumlare och tvättmaskin också! Så dessa sattes in i helgen!! GUTT!

Regnbåge & Alfred.

Datum: 2013-06-17 | Tid: 14:30:00


Igår hade vi fullt upp i vanlig ordning! Vi var och köpte oss ett soffbord som vi spanat in på Karlskrona möbler, vi ha inte riktigt hittat något perfekt men detta blev kanoners! :)
Alfred fick sig en dusch så han kunde vara ren och fin tills hans skulle gå till frissan idag! :) Så nu behöver han inte löka lika mycket i värmen! ;)
 
Regnbågen tittade fram igår! :)
 
Hudinflammationen är och hälsa på igen :( Så stackarn fick sova med sina strumpor inatt!
 
 Beach 2013 here comes Alfred! ;)
 
 

Nu försvinner den mörka & fula tapeten.

Datum: 2013-06-15 | Tid: 18:18:00


 

Låång dag.

Datum: 2013-06-15 | Tid: 09:55:03


I torsdags kom Åsa med Märta och Alfons till mig! Även Lisa och Lowe dök upp så kan säga att det var full rulle här hemma och varmt hade vi det med! :) Det var superhärligt att få lite besök och hänga med dem! :) Med två trötta barn åkte Åsa hem och jag gav mig ut på stan för att möta upp Lisa och Frida som var i shoppingtaget!
Upptäckte att jag inte hade så mycket bodys som jag trodde så jag shoppade på mig så nu ska vi nog ta och klara oss ett litet tag! :) Fast tror lilleman kommer få ligga mest i blöja i denna bastu till lägenhet, så det blir billigt! ;) Senare på kvällen mötte Lisa och jag upp Hanna för att äta sushi som Lisa hade längtat efter och vi andra tackar ju inte nej till det! :) Efter den långa dagen med fullt ös tog jag och Alfred en lugnt och behaglig kvällsrunda i det gråa vädret, var hur skönt som helst!
 
Idag är solen tillbaka men för vår del blir vi inne då vi måste fixa klart med både det ena och andra här i lägenheten!
 
 

Det finaste vi gjort.

Datum: 2013-06-12 | Tid: 15:33:00


Sakta men säkert händer det grejer här hemma! :) Idag fick jag upp dekoren: Det finaste vi gjort på lillemans spjälsäng!! ♥
 
 

Rock N Roll.

Datum: 2013-06-11 | Tid: 14:45:34


 
Tadaaa desssa coola bodys köpte vi till Lilleman på Sweden Rock! :) Ska ju börjas i tid!

Du & jag.

Datum: 2013-06-10 | Tid: 14:18:04


Idag har jag och denna karl årsdag, 4år har vi nu hållt ihop och många år till kommer det bli! :) Älskar min Emil mest av allt på denna jord!! ♥ Han är mitt allt!

Kunde inte hålla oss.

Datum: 2013-06-08 | Tid: 20:25:36


Till midsommar med sill och potäter, så vi tjuvstartade idag!! Mmmm det är så gott så goott!! Fick igenom att vi skulle köpa en 6kg vattenmelon när vi var och handlade så det är bara till att börja sätta tänderna i den! ;) haha! Nu ska jag fortsätta kolla på Transformers 3, riktigt grym film!!


Wokad älg & Sweden Rock.

Datum: 2013-06-08 | Tid: 13:35:00


I torsdags på Sveriges nationaldag åkte vi ner till Sweden Rock och solen hade vi verkligen med oss! :) Härligt att få komma ner och känna pulsen på rocklivet och festivalkänslan, det är verkligen en underbar känsla! :) Band som vi bla spanade in var: Raubtier, Survivor, Rick Springfield, Status Quo, Five Finger Death Punch & KISS! Kiss spelade ju sist och då kan jag erkänna att jag var duktigt mör i min kropp, men jag är ändå överraskad över mig själv att jag höll mig på benen så pass länge som jag gjorde! Jag hade ju min stol med mig som jag kunde sitta på lite här och var! ;) Vi kikade såklart in marknaden och Emil handlade två bodys till Lilleman som det kommer bilder på senare! Jag fick även min wokade älg (TVÅ gånger) som jag tjatat om, mmm den är verkligen smarrig!! haha! Jag hade verkligen en helt FANTASTISK dag och KISS var ju såklart bäst med deras show där det bjöds på fyrverkerier, konfetti, blod, linåkning och en massa spex. Dock hade Paul Stanley problem med sin röst, men vad gjorde det när de levererade kanon!! :) Lilleman var nöjd hela dagen och njöt av rocken som han fick höra och jag längtar redan tills nästa gång vi intar Sweden Rock!
 
 
Glada grabbar!
 
 
 
Kan man bli mer nöjd efter älgwoken! :)
 
Emil var paparazzi och plåtade Snowy Shaw som spelar för tillfället i Sabaton!
 
 
 
 
 
Nu börjar jag bli något sliten!
 
 
 
 
 
 

SWEDEN ROCK 2013.

Datum: 2013-06-05 | Tid: 16:10:00


Yiiihaaaa imorgon bär det av till  SWEDEN ROCK!! Så gutt ska det bli!! :D Jag har förberett mig med solfaktor 30, gympadojjor och vatten, inte så rock n roll kanske, men tjockisen kommer till festivalen iallafall!! :D Skönt att jag kommer i min KISS tröja, fast att den var tiiight!! ;) Vi blir hela dagen imorgon så jag lär ligga slut på fredag, men det är det lätt värt! :) Lilleman måste ju introduceras med rocken i god tid!! ;)
 
 

Ultraljud nr 2.

Datum: 2013-06-05 | Tid: 09:59:00


Idag var vi på ett extra ultraljud för att kolla så lilleman inte är för stor gentemot mitt bäcken! Allt såg superbra ut, han var piggelin och vägde ca 2500g så det var inget jag skulle vara orolig över! Skönt att det var bra och att lilleman inte lagt på sig för mkt! :) Vi fick med oss två bilder med 3D där vi ser hans söta ansikte! Han var lite busig och skulle ha händerna för ansiktet! :)

Nu gotta de tre knubbisarna på balkongen (jag, Alfred och Kent)! Tänkte jag skulle lägga mig och vila hela denna dag, men inget kul när solen är framme! Dock får jag tänka att imorgon kommer jag vara ute heeeeela dagen!! :D


Karlskronaglass.

Datum: 2013-06-04 | Tid: 20:33:53


Idag åkte jag till jobbet där det var sommarfest för barnen och de som ska börja skolan fick rosor! Kommer sakna varenda kotte!!

Drog sedan en sväng på stan och spanade in HMs "stora" utbud av mammakläder (bara dem som har de i denna stad). Hittade en blus på rean och lite! Efter att jag varit hemma en stund och fått i mig mat så begav Emil och jag oss till salongen där Frida skulle fixa mammas, Ludde och Hilmas hår! Så vi fick agera barnvakt! :) Det blev lek i parken och bus!
Sedan gick vi till fisktorget där Karlskronaglass har parkerat sin buss!! Jag tog en smak med banan och en med melon, jag ljuger inte när jag säger att de ha den godaste glassen!! Mm så mycket smaker!! Längtar tills de slår upp cafet vid stumholmsbron, då ska jag köpa glass på varenda morgonrunda! :) haha!


Återträff med en gammal kär vän.

Datum: 2013-06-03 | Tid: 18:21:00


I morse kom Lisa och Lowe till mig och vi åt frukost här! Efter vi hade gjort oss iordning och vart ute i den gassande solen med hundarna begav vi oss till Trummenäs! Det var på tiden att vi hälsade på Thesse och lille Willian tyckte vi och vi blev bjudna på mycket good lunch och fika! :) De bor hur fint som helst ute på Trummenäs och vi passade på att vara ute, dock höll jag mig i skuggan! ;) Mycket tillbaka blickar på den gamla goda tiden blev det och såklart om den nuvarande tiden för oss alla! :) Synd bara att man är så dålig att få ihop träffar med alla, de är tur att alla är lika dåliga på att så slipper man känna sig ensam om det! ;)

Idag är det ingen vanlig dag för det är Alfreds födelsedag, hurra, hurra, HURRA!! Idag säger vi GRATTIS till Alfred som fyller 8 år! Börja bli gamla gubben, men inget som märks på den energiknippen! :D
 
 

Gotte helg.

Datum: 2013-06-02 | Tid: 20:57:29


I fredags kom Annie till mig!! :) Det blev sushi, chokladfondue och en massa prat! Det blev en sen kväll men värt varenda minut! :)
Igår kändes det som om jag var bakis efter den sena kvällen! :) Men efter en dusch och lite så mötte Emil och jag upp Helén, Fredde, Tess, Hanna & Hanna vid Nivå och tog oss en bit mat! Fint var det med en riktig köttabit! Efter det hade Emil och jag en myskväll med film, vet inte när vi hade det sist.. jag slocknar ju numera tidigt, så de blir riktigt aldrig av, men mysigt hade vi! :)
 
Idag gav vi oss ut till Karlskrona möbler, är ju på jakt efter ett soffbord! Fatta inte hur svårt det ska vara att hitta ett, men vi hittade ett bord som vi fastnade för som det förmodligen blir! :) Efter det begav vi oss till Vissefjärda för att hälsa på Eke och Lina och vovven Zelda såklart! :) Mycket trevligt att ta en tur och hälsa på!
 
Nu har jag parkerat mitt arsle på balkongen i denna ljuvliga kväll, kan ju hoppas på att sommarvärmen kommer nu på allvar!
 
 
Haha knäppte en bild på Emil och Affe när de var ute på kvällsrundan!! :D


RSS 2.0