Slöfockar.

Datum: 2011-09-30 | Tid: 17:25:06


 

Kom hem tidigare idag och sängen var mycket lockande! Så slumrade nån timme och ligger fortfarande kvar med mina tappra grabbar Kent och Alfred! Kommer nog bli sängläge hela denna fredag, palla inget annat just nu.



 

 


Testing.

Datum: 2011-09-28 | Tid: 21:52:25


Testing, testing!! Prova nu den nya appen så jag kan blogga genom iphonen! :) få hoppas på att den funka bra!

För övrigt är jag på praktik nu och jag trivs som bara den och det är så kul att vara ute i verksamheten!! Detta kommer bli bra fyra veckor!

Tänkte lägga in en bild och se hur de blir, Kent ställer upp som modell! ;)


Klagramsa.

Datum: 2011-09-27 | Tid: 21:40:32


Börja bli trött på mina fötter.. nått problem är de ju med dem, går ju snett i alla skor och trampa sönder dem. Lisa va och kollade upp sina och fick stödsula så antagligen ha jag samma problem. Borde kanske ta tag i de eller nått. Nu när jag träna så funka ju inte en enda skojäkel att träna i, fötterna känns som betongklumpar eller så strama det i smalbenet, inte så bra eller skönt.

De senaste dagarna på facebook tycket jag alla bara har klagat på designen av det nya utseendet. Konstigt, alltid när de ändra om klagar alla så mycket det bara går, men efter ett tag är de inne i att och har glömt hur jobbigt det var i börja. Hmmm I-landsproblem eller? :P Palla bry sig, gilla läget!

Om jag nu då ändå ska klaga jag med så vill jag klaga på 3 och deras nät, tycker de ha blivit mycket sämre på det senaste och jag som alltid har varit nöjd! Har även problem när jag spela Wordfeud, den tjabbar med mig och säger att jag inte har någon connecting (hur de nu stavas?!). De blir jag lätt irriterad på när den poppar upp konstant!

Vill avsluta med något positivt och det är att blogg.se har nu fixat en gratis app där man kan blogga genom mobilen på ett smidigt sätt! Som jag har längtat! Ha laddat hem den och ska testa det!! Ni hittar den på appstore.


Time to sleep. Natti! :tired:

VFU.

Datum: 2011-09-26 | Tid: 20:31:43


Idag startade VFU:n (praktik) för sista gången! Jag trivs super på mitt ställe som jag är på! Känner dem lite sen innan då jag har varit där och jobbat! Så nu väntas fyra veckors trötthet men lärorikt och roligt! ;) Så idag kom jag hem halv åtta eftersom jag va med på föräldramöte vilket var spännande! Snart läggdags igen för imorgon börja jag 6.00! Yiihaa!!

Jag är beroende.

Datum: 2011-09-25 | Tid: 18:53:07


Ååh vilken helg i Bkvara jag har haft, men en massa sol och mys! Lisa skulle måla klart så jag hade kvalitetstid med Lowe så vi tog med oss Emil och hundarna och gick en runda i solen upp till kusinerna Hilma och Ludwig! :) Det har verkligen varit kanon väder, tycker om när det är detta väder och höst, supermysigt!
Hela gänget gick vidare till Lisa och Timmy för att fika och en efter en trillade in! Kusin Marie kom också och hängde! Senare var det dags för Papajans tacofest som blev kalasbra och sååååå goott! :D Alfred och Frank fick även en tjejkompis!




Åååh vad vi har myst!

Jag har sett att många spelar Wordfeud och jag har alltid trott att det bara är på engelska! Men så introducerade Marie mig för spelet och nu är jag FAST plus att man kan ju välja svenska!! :P Jag har även fått med mig Frida och Lisa, så vi satt och spelade igår och vi är även fast idag! Hahaa fasiken vad roligt det är och ordförrådet blir större, precis vad jag behöver! ;) heter Sannathornell om ni vill möta mig i det! ;)


Pappas födelsedag.

Datum: 2011-09-23 | Tid: 14:34:32


Wuhuu snart kommer Emil hem och efter det bär det av till Bkvara en heel helg! Och jag ska mysa som tusan med mina systrars barn, mestadels kommer jag ha Lowe då vi sover över hos han och familjen! ;) Imorgon ska vi till Papajan som ska ställa till med tacofest eftersom han har fyllt år! Känner att detta kommer blir en bra helg med en massa mys med familjen! ♥ (OCH festligheter såklart!) ;)


Nördarna ska ha en helhelg! :P

Får rysningar.

Datum: 2011-09-23 | Tid: 11:04:27


La upp trailern för Twilight för ett tag sedan och här kommer en till! Får rysningar bara jag ser den! Vill se den nu!! :)


Detta trodde jag ej.

Datum: 2011-09-23 | Tid: 10:10:11


Ussch inatt har jag få sova ute på soffan med papper i varje näsborre och mått skit. Emil är också lite små risig och har snarkat på ordentligt inatt! ;) När jag vaknade kom jag på att det finns ju inget te hemma och de är ett måste när jag är sjuk med honung i! Så Alfred och jag kämpade oss upp till affären och shoppade te, jag köpte även nässpray som jag aldrig trodde att jag skulle använda igen.
Jag har alltid haft problem med mina polyper, så när de blir kyligt är jag alltid lite täppt. Jag har opererat dem två gånger och det skulle bli en tredje men den rann ut i sanden och istället fick jag ett kontisonspray. Då gick jag väl i högstadiet eller nått och jag fick inga intruktioner hur man skulle använda detta spray. Så varje gång jag tog de var det en obehaglig känsla och jag fick näsblod av detta spray, vilket jag aldrig annars få. Detta spray hjälpte inte speciellt mycket och jag orkade inte ta tag i att opereras igen. Så åren har gått och jag har inte använt nässpray sedan dess, hur täppt jag än har varit, dåligt av mig men sant. Jag har inte kunnat ta de efesom jag få den obehagliga känslan jag bara tänker på de.
I våras var jag hos doktorn i och med att jag har dålig hörsel, tydligen trodde han det var tränga och igentäppte örongångar och vad fick jag av honom? JO ett kotisonspray.. NEJ tänkte jag men, men jag plockade ut det. Skillnaden nu var att doktorn förklarade hur jag skulle göra när jag skulle ta sprayet och att det var viktigt eftersom annars kunde det skada nått i näsan som fick den att blöda. Ooops snacka om att gjort fel sist.
Så idag tänkte jag, jag vill inte bli värre eftersom jag vill kunna träna, så jag plockade ner ett nässpray i korgen och gav det en chans, men fortfarande är jag inte riktigt vän med nässprayet, den obehagliga känslan lever kvar..


Banka in siffror?

Datum: 2011-09-22 | Tid: 20:14:12


Igår blev det myskväll på hög nivå med Sanna och vovvarna! Så mysigt var det och skönt och bara chilla, Sanna är så gästvänlig så! :)
Idag skulle jag boka tågbiljett hem och som vanligt tog jag mobilbiljett. När biljetten aldrig kom till mobilen kikade jag på bekräftelsen, en siffra fattades! När jag bokade tog jag och kopierade numret från hitta och missade sista siffran. De är vädelöst och inte kunna sitt nummer, men siffror är något som jag bland annat har svårt för. Men men jag drog in till statonen efter seminariet och sedan provade att hämta ut den i automaten: gick ej! Jag gick då till SJs reception och fick hjälp, jag slängde upp min mobil och sa numret. Hon skickade då om mobilbiljetten, men jag fick inget då heller. :S Hon skrev då ut en biljett, när jag tackat för mig och hade gått slog jag ett öga på min tillfälliga biljett. Mycket riktigt sista siffran fattades! Ja det kanske är på tiden att jag har en traggel-dag och försöker öva in mitt nummer, men de är ju bara ett i-landsproblem egentligen! :P

Känner mig lite halvkrasslig och det är inte bra, så idag kände jag mig värd lite sushi. ;)


Mellis.

Datum: 2011-09-21 | Tid: 13:02:06


Skoldagen är över för denna dagen. Jag har käkat lite mellis och Sanna är kvar i skolan lite med hennes grupp. Själv har jag mystajg med dessa två i mitt knä som snarka så gott! Asså de är ju så söta och jag smälter varje gång! ;)




Mys grabbar nr1! :)


Växjö med övernattning.

Datum: 2011-09-20 | Tid: 21:44:59


Imorgon är det dags för skola igen och jag ska stanna kvar! Jag ska natta över hos Sanna och hundarna och så ska vi försöka få in en date med Becca! (Måste ta och höra av mig till henne med) ;)  Jag i ett nötskal, alltid sista minuten!
Já så imorgon ta jag min väska ut på färd igen! Natt natt!

Dagens stackare.

Datum: 2011-09-20 | Tid: 11:00:12




Expressen.

Jag tycker han var kalassöt och en riktig stackare. Jag menar han blir både rödhårig, halvblind och utstött. Fy vad de andra djuren är elaka! Tur att han fick ett nytt hem och kan leva lyckligare!

Måndag.

Datum: 2011-09-19 | Tid: 17:05:09


Ny vecka och nya tag är det som gäller! Lisa och jag har idag pluggat på vårt grupparbete och senare blir de träning, behövs efter denna helg kan jag säg! :P


Energi noll.

Datum: 2011-09-18 | Tid: 22:12:48


Igår var vi på inflyttningsfest som var mycket trevligt och en jättefin lägenhet, är riktigt avis! :) Det blev även lite slir på stan efter. Idag är vi riktigt sletna här hemma, det har inte blivit så mycket gjort! Frida, Claes och barnen kom ner idag och lämnade ett bort och hämtade min gamla klippaan soffa! Så snart är nog även kontoret iordning! ;)


Myskväll med tända ljus och regnets smatter.

Crocs winter boots.

Datum: 2011-09-17 | Tid: 12:30:27


Nina har dem, Caroline har dem och nu har även jag dem, Crocs winter boots. De är peerfekta för slask och kyla och kommer även passa perfekt i mitt yrke som förskolelärare då man behöver vara utrustat för väder och vind!

Torra och varma fötter i höst & vinter!

Kent showar.

Datum: 2011-09-16 | Tid: 17:12:37


Vi har kommit på att Kent av någon anledning inte tycker om när man nyser. Numera när man nyser blir an pissoff och glider iväg när man nyser! :) Haha vilken katt man har!


GooooodMoorgoon!

Datum: 2011-09-16 | Tid: 05:52:06


04.30 drog min klocka igång i morse och jag slet mig upp! 8.00 är det jag som skriver tenta om Skolan och Demokrati i Växjö. Så håll tummen för mig, det kan gå precis hur som helst! Dags att kila till bussen!


Studieteknik.

Datum: 2011-09-15 | Tid: 13:53:23


Vi alla har olika studietekniker när det gäller att plugga! När det gäller salstentor är min teknik mycket färg och bilder! ;)


Jah, här sitter jag med skolan och demokratin!



Denna bilden är från förra hösten då vi hade om barnets språkutveckling!


Det värsta med att sitta hemma och plugga är ju att man blir hungrig hela tiden och äter hela tiden, inte bra de inte! Ha som ni ser smäckt pizzabullar och te till lunch!


Hahaa.

Datum: 2011-09-15 | Tid: 10:19:06



Vill också.

Datum: 2011-09-14 | Tid: 20:03:15




Ja så här har vi det här hemma, när jag pluggar och sliter slappar vissa! ;) Ha suttit och skrivit tills krampen i fingret kom och nu har jag näästan tagit kväll, har tvättstugan kvar! Nu blir det Bonde söker fru!! :P

Ooohhff.

Datum: 2011-09-14 | Tid: 10:21:03




Bjuder på denna pigga och fina bild på mig! Ska strax ta tag i tentaplugg som vi har på fredag, kul, kul cykelhjul eller inte! Sitter och ta mig en kopp kaffe i världens finaste mugg som jag fick av Lisa i julklapp, mmmmm! :) Uuusch vill inte ha salstenta, värsta jag vet, men de är den sista och ett försök ska jag allt ge han annars sätter jag den andra gången, så det så!

Finbesök!

Datum: 2011-09-13 | Tid: 15:57:09


Igår kom mina guldklimpar ner till mig och vi kikade i affärer, käkade en het potatis, hade parkerings mys och soffmys! Är lika härligt varje gång systeryster kommer ner och hälsa på, man vill aldrig att dagen ska ta slut!! Efter att gänget hade dragit begav jag mig till träningen, ohoo igår va de kämpigt att träna med träningsvärken, men jag gav inte upp!! Ikväll gå vi på att igen! ;)




Soffmys.


Lille Lowe är med i en tävling med denna bild som jag har här under! Ni gärna få gå in och rösta på honom! Klicka HÄR!



Idag har det gått undan, eller rättare sagt jag har gått och gått känns det som! Först i morse gick jag en halvtimme ut till min praktik som jag ska vara på sedan har jag gått i full fart fram och tillbaks från stan och hem känns det som! Va hos kära Frida idag som fixade min utväxt så man ser ut som människa igen, häärligt!

Hej å håå.

Datum: 2011-09-12 | Tid: 10:36:59


Igår kämpade Emil hela dagen med att sätta upp IKEA möbler, jag hjälpte förstås till på en hörna! ;) Vilken förändring det blir med lite möbler i hemmet, blir hur bra som helst! Nu ska bara byrån och tv-bänken fyllas! De dryga nu är att de gamla möblerna står här ivägen tills vi kämpa oss ner med dem i källaren och blivit av med dem! :)


Var första passet på skivstång/intervall igår, idag kan jag säga att jag inte är kaxig, kan knappt börja mig eller resa mig! Hahaa! :D Men riktigt skönt var det att gå på det passet!
Idag kommer la liga Lisa, Lowe och Frank för att hänga, de ska bli mysigt! Så dags att göra sig iordning!

Slappa, slappa.

Datum: 2011-09-11 | Tid: 09:15:14


Igår hände det inte så mycket här hemma, tanken var att vi skulle slå upp möblerna men vi valde att slappa. Jag var helt trött heela dagen och somnade på soffan ett antal gånger, vilket aldrig händer mig! Så nu när batterina är omladdade så få vi se om möblerna kommer upp idag. Det kommer iallafall bli träning för min del ikväll och då blir det skivstång, så imorgon kan jag nog inte resa mig! ;)

Långa nätter.

Datum: 2011-09-10 | Tid: 14:49:48


Igår blev jag inbjuden till Hanna som hade bjöd på middag och efterrätt samt vin! ;) Hanna gjorde en suuupergod fisk- och skaldjurssoppa, ååh så god den var! Är ni intresserade av receptet finns det HÄR.


Supermysigt!

Till efterätt gjorde Hanna frukter i ugnen med riven vit choklad och glass till det, det var också supergott! Sedan fortsatte vi kvällen med att babbla och kolla gamla bilder! Guud vad jag såg ut på vissa kort i min ungdom! Tänker bara: hur tänkte jag där? Bjuder på mig själv och dessa bilder som jag hittade! ;)






Thesse och jag på den gamla goda tiden! :P

Hanna och jag fixde även med en grupp Hanna har gjort på facebook, att vi ska ha en återträff vi som gick ut 9:an då det är 10 år sedan nästa år! Så vi försökte leta upp de som fattades. Så ni som gick ut 9:an i torskolan och ni läser detta kan ju kolla igenom era vännerlistor och lägga till de som fattas, hade varit gulligt! :) För fest vill man ju ha!

Min klass, 9D,  år 2002! :D

När Hanna och jag har våra kvällar brukar de bli ganska sena, så framåt småtimmarna gick jag och Alfred hem i full fart! :) Kännde mig duktig som gick dit och hem, PLUS att jag höll mig i schack denna helg också! (Brukar inte vara min grej, går alltid all in) :P Men ändringar sker med tiden senni!


Alfred kurrade ihop sig och tog ett glas med tjejerna! ;)

Ikväll har Emil och jag myskväll och då är det tacopaj som gäller!

Två funderingar över tvätten.

Datum: 2011-09-09 | Tid: 13:54:13


Vek ihop tvätten nu och kom på att rarje gång jag viker ihop tvätten fundera jag över:

Fyran.

Datum: 2011-09-09 | Tid: 11:15:03


Fyra jobb jag haft:


1. Servitris/Bartender
2. Vaktis på skolan (sommarjobb i högstadiet)
3. Industri
4. Plockat jordgubbar

Fyra filmer jag kan se om och om igen:


1. Alice i underlandet
2. Kalle och chokladfabriken
3. Pirates of the Caribbean
4. The Rock

Fyra ställen jag bott på:


1. Växjö
2. Torsås
3. Bergkvara
4. Söderåkra

Fyra Tv-program jag brukar titta på:


1. Gossip Girl
2. Humorprogram
3. Uppdrag granskning
4. CSI o vad alla heter

Fyra platser jag semestrat på:


1. Mallocra
2. Egypten
3. Gotland
4. Danmark

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:


1. Facebook
2. Min blogg
3. Hotmail
4. Andras bloggar

Fyra favoritmaträtter:


1. Sushi
2. Tacopaj
3. Söndagsstek
4. Smörgåstårta

Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:


1. I ett varmt land..
2. ...med en drink...
3. ...tillsammans med Emil...
4. ...på en riktigt lång semester !

Tiiips.

Datum: 2011-09-09 | Tid: 07:17:59


Oj oj oj idag är jag uppe med tuppen och jag ska inte ens till skolan! Men det kan vara skönt att komma upp i tid ibland! :) Märkte igår att min foundation snart är slut, tänkte om det var nån av er där ute som har tips på någon? Gärna någon teckande men luftig! :) Den jag har nu är väl sådär, jag både glänser och den gå bort ganska fort, gilla jag inte!

Nu blire kaffe!!


Gooootte.

Datum: 2011-09-08 | Tid: 17:25:25


Fy faan vad skönt, idag slutade vi tidigt och jag var hemma i god tid! Broder kom över på en kopp kaffe och jag har verkligen inte gjort nåååååån ting! Eller ja Emil och jag lagade mat ihop och vi är ju inte de bästa teamet när det gäller att göra något, den andre tycker något och den andre tvärtom! Men men, mat fick vi ihop! :) Inte långt efter att jag hade kommit hem åkte daffedressen på!! Såå skönt nu när det är lite kyligt att få gosa in sig i den igen! Så nu blir det inte många knop resten av kvällen för jag tänker bädda ner mig i soffan och stanna där!


Ursäkta röran i bakgrunden! :P (IKEA möblerna kom föresten i måndags!)

Rök under fötterna.

Datum: 2011-09-08 | Tid: 07:12:58


img_6154 (MMS)

Jag hann i sista minut igår till träningen! Men vägen dit var svettig! :P Att powerwalka med dessa skor från bussen och hem var ingen höjdare kan jag säg! ;) Nu är jag påväg till skolan, för ett seminare sedan slipper jag åka upp till Växjö på en vecka! :)


Kaffestund by my self.

Datum: 2011-09-07 | Tid: 09:20:56




Morgonkaffet är det viktigaste för mig när jag ska göra någonting! Sitter här nu med en kopp halvfärdig och ska snart ge mig ut i regnet med Alfred. Sedan blir det att åka till Växjö och skolan, idag sluta vi inte förren 17.00 det innebär att jag är hemma 19.00. 19.15 kommer Hanna och plocka upp mig för att dra iväg på träning, hoppas jag hinner! :bigeyes: Så ha en bra dag alla!

Virvelvind.

Datum: 2011-09-06 | Tid: 21:25:23


Jag fick en gång smeknamnet Snigeln av en anledning och den håller i sig än. Men numera känns det som om snigeln har fått turbo där allt sker pang, pang PANG. Med det menar jag att mina dagar är ganska tidspressande och jag ska hinna med så mycket. Vi går i skolan om dagarna och säger vi att jag slutar 15.00 är jag hemma runt 17.00, som idag är det träning vid 18.00 de andra dagarna 20.30. Då är det bara att slänga i nått i magen och dra iväg. Sedan ska man duscha, käka, packa och förbereda dagen därpå.
Jag vet jag jag själv valde att flytta och jag vet att jag väljer att gå på träningarna. Just de, plugg ska jag hinna med att göra om kvällarna, det blir liiite, men ska bli bättre på de. Är ju trotts allt sista terminen. Mina kära grabbar Emil, Alfred och Kent ser jag inte så mycket av heller, men då är det tur att det finns helger! Biter ihop och är tapper för det är bara 4 månader kvar av denna stress, trötthet, yber tidiga mornar och skola! Nu säger jag GODNATT!


Det närma sig.

Datum: 2011-09-05 | Tid: 18:03:32


Idag hade vi introduktion till examensarbetet! Nu känner jag att jag börja närma mig slutet!! :D Lisa och jag kommer ev. att spinna vidare på utsatta barn som Nina och jag skrev om i våras, fast denna blir då mycket större och ett annat innehåll med andra frågeställningar! Det känns helt OK just nu och som Janbanan sa, "se studieguiden som ett sjökort, håll fast vid den!" Ja, han är en stackare som ville skoja till det och ge oss en sista push!
Annat känner jag över salstentan som vi ska ha nästa fredag och jag känner inte riktigt att jag än har kommit in i denna kursen. Visst jag vet att den handlar om demokrati och lärarrollen, men sen då? Liiite tiight varsel och slänga in en tenta sådär.
Ikväll blir det återigen träning, trött är jag men skönt att få träna koppla bort allt  i en timme!


Nyttigt vs. frossa.

Datum: 2011-09-04 | Tid: 12:11:16


I fredags var det dags för dam-middag, det var mycket god mat och många skratt! Det var så trevligt och vi hade kul heela kvällen lång!


Syskon-trion är redo!

Igår kom Ludwig ner till Emil och mig för att sova över! Jag har ju lovat Ludwig hur långe som helst att vi ska se Smurfarna, och det var precis vad vi gjorde!




Den var riktigt rolig och smurfarna är ju så sööta! Klockren film ni borde se!!

Innan vi kollade på bion så smet vi in på glassiären och tog oss lite glass! :)





Gjorde en grymt god GI thaisoppa med nudlar i helgen med som jag slänger ut recepter på om ni är sugna på att testa! :D




2 portioner

300 g kycklinglårfilé (strimlad)

80 g vårlök/salladslök (hackad)

1/2 gul paprika (strimlad)

1/2 röd paprika (strimlad)

15 g färska ingefära (finhackad)

4 vitlöksklyftor

1 l vatten

2 msk kycklingfond

1 msk olivolja

1 msk fisksås

1 tsk sambal oelek

1 tsk röd currypasta

färsk koriander (hackad)

1 pkt platta och breda risnudlar (250g)

Gör så här:

Blanda alla ingredienser utom korianden och risnudlarna i en kastrull och låt koka upp. Låt sjuda 5 minuter och ta sedan bort kastrullen från plattan. Koka samtidigt två portioner risnudlar enligt instruktionerna på paketet. Blanda varje portion nudlar med en portion soppa. Toppa med hackad koriander efter smak och servera!

Själv hoppade jag sabal oelek då den var slut i affären, men det blev bra krut i soppan i alla fall! Även korianden hoppade jag också!

Ikväll blir det återigen träning, skönt att man mår fint idag!!

Klister under fingrarna?!

Datum: 2011-09-03 | Tid: 13:42:00


Tycker det kommenteras väldigt dåligt av er läsare!! Det är enkelt, bara klicka på kommentarer längst ner av inlägget och skriv precis vad som faller er in! Kanske kul att lämna ett avstamp när man läser vad som händer i min värld?! Så skärpning TACK!! :P


Dag 14: En låt som gör mig glad.

Datum: 2011-09-03 | Tid: 13:28:00


Den låten är så härligt och jag blir så glad när jag hör den! Beatles har gjort många bra låtar och de håller än idag! Nu var denna utmaning slut, hoppas ni har tyckt den har varit rolig!


Många bloggar i luften?

Datum: 2011-09-02 | Tid: 12:58:00


Läser du många olika bloggar om dagen? Då har jag ett tips! På bloglovin.se kan du bli medlem gratis och samla på alla bloggar som du läser. Du lägger enkelt till bloggarna, sedan är det bara att logga in och så visar den när bloggarna har uppdaterat! Smidigt och enkelt, så slipper man gå in på alla och kolla om de har uppdaterat!





I min sidomeny till höger har jag gjort det enkelt, har man då bloglovin kan man bara klicka på min ikon så kommer man direkt till följa-sidan! Så bara klicka på!!

Hösten är igång på allvar.

Datum: 2011-09-02 | Tid: 11:06:40


Idag är jag hemma, no school! :D Så Alfred och jag tog vår vanliga morgontur, man märker verkligen att hösten är här nu! Jag gillar när det blir lite svalare och man kan gå sina rundor med lite power!! :P


Så resterande av denna dag är då tänkt att umgås med städgrejerna, enda problemet är att jag brukar fastna vid datorn! Men ska försöka ta mig upp för det behövs verkligen städas här! Man orka inte riktigt det alltid, undra varför?! :P

Ikväll ska jag göra mig fin för det blir middag ute med damerna, ska bli riktigt kul!! Det är Helén som fyller 40 år, så jag hänger med Centrumsalongs-gänget plus några andra damer, ut för att fira Chiif! (Jag är pry-eleven på salonen) ;)

Dag 13: Den bästa videon just nu.

Datum: 2011-09-02 | Tid: 10:29:30


 

Blink-182s nya låt och video är riktigt grym!! Detta är också ett band som man har lyssnat mycket på! Grymma!


Säga vad man vill.

Datum: 2011-09-01 | Tid: 14:51:48


Aftonbladet

 

Hahaha stackars liten, glider in i väggen med! :) Så Sötful är råttan! Ja ibland är det allt tufft att vara kändis, även för en råtta, men trodde inte att djur gick in i väggen! Meen man lär sig något nytt varje dag!! :D



Dag 12: En låt från en ny favoritartist.

Datum: 2011-09-01 | Tid: 08:13:00


Adele har jag inte lyssnat på överdrivet mycket, denna låt hörde jag som först i måndags och älskade den direkt! Efter denna låter kommer jag deffenetivt lyssna mer på henne, älska hennes röst, de ska vara lite hest tycker jag!

 



Mat Kearny hittade jag på Spotify och fastade för! Coldplay är en av mina favoriter och hans röst påminner om dem! Detta är skön musik!!


RSS 2.0