Vi.

Datum: 2011-06-28 | Tid: 18:33:29


Wiiee jag jobba på nu i veckan och de är så kuul!! Min kille jobba därimot 24 timmar om dygnet och ingen kille hemma förren sent, de tycker jag är tråkigt! Nu när sommarn är igång o allt! Har iaf den bästa & ÄLSKA MIN EMIL TILL TUSEN!!










Midsommar.

Datum: 2011-06-23 | Tid: 10:16:11


Ha denna vecka jobbat lite och ska även jobba lite nästa vecka, yiihaaa!! Igår fick jag tillbaka Ninas och min rapport och vi fick VG, såå gutt!! Nu ha man tre VG i den kursen så de blir nog VG på hela kursen! Gutt gutt!! Så jag och alf gick ut till Saltö till Hanna och tog oss några firar öl och sedan kom Emil!
Vi hade lite uppvärmning inför midsommar! Idag är det en av karlskronabornas höjdpunkter, Lövmarknaden!  Få se om jag hinner glida upp där, ska packa och dona här hemma för idag åker jag och Emil till Bkvara för att fira midsommarafton! På lördag åker vi tillbaka till Kkrona för då ska vi ut på Aspö och lyssna på musik ett helt gäng! :)

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA.



Wihoo.

Datum: 2011-06-20 | Tid: 20:32:10


Idag tog jag tag i att göra en mindre uppgift som jag har i sommarkursen! Vad jag har fattat det som ska vi ev läsa en novell av Astrid Lindgren och sedan gräva lite mer om vad vi vill veta eller analysera. Vet inte riktigt var jag ska rikta mig in på, är lite inne på nått med Karlsson på taket, lotta på bråkmakargatan eller bröderna lejonhjärta. Några förslag?

Resten av dagen ha jag bara varit helt slut, blir ju aldrig frisk heller :( Så eftersom Emil är iväg och jobba så passade jag på att ha ett Gossip Girl maraton, de är för mig den bästa serien! :)


Ät fisk, bli frisk.

Datum: 2011-06-19 | Tid: 18:32:17


I fredags blev det blir dryck, god mat och bra sällskap på Stars uteservering, vi mellanlandade lite här hemma med för att fylla på och sedan upp till Stars igen! På natten sedan köpte jag mig en kebabtallrik som jag tänkte att Emil och jag kunde dela. Mitt i maten skulle vi ut och röka lite, när vi sedan kom in stod Alfred och slickade sig nöjt rund munnen bredvid soffbordet. Vilken racka hund man har, han brukar aldrig röra något på soffbordet och då menar jag verkligen aldrig! Han fick sig en tillsägelse och jag tänkte att han tyckte väl att matte inte behövde den där kebablådan. De roliga var med att han hade låtit lådan stå kvar utan att riva ner den, duktig bandidos! ;)

Igår kämpade Emil och jag oss upp till thaibuffén, mmm så gott det var, eller vi åt endast sushi på buffén. Kanske någon enstaka friterad kyckling, men sushin är allt det godaste! :) Sedan låg vi heelt utslagna hela dagen på soffan och hade Narnia maraton och latade oss. Vi skulle gått på bio men inte ens de orkade jag. Men idag minsann har man varit på topp, vi har städat, putsat fönster, vart ute och gått, cyklade och handlade och så lagade jag sjörövarfisk! Så nu som först sitter jag och ta de lugnt.


Imorgon är det en ny vecka med nya tag, vi få se vad den har att bjuda på! :)

Generation Wild.

Datum: 2011-06-17 | Tid: 14:09:12


Wihoo då hittade jag hit igen då, ja jag vet de ha inte kommit nått inlägg på länge! Man sitter ju inte överdriver vid datorn nu när man har "sommarlov" :)

Vårens termin kunde inte sluta bättre än en kväll med mina tjejer! Vi gjorde precis som på den gamla goda tiden, åt gott, spelade spel och gick all in såklart! Taaack min tjejer för att ni gjorde min kväll till den bästa!! :)





Sedan var det bröllop som stod på schemat och Emil och jag var värdpar/barnvakt! ;) Den var mitt första bröllop och det var verkligen superfint och underbart! Lite svårflörtat som jag är kom de ingen tår, men jag var mycket rörd! Det fanns ju de större killarna med tatuering som tog på sig tår-rollen, vem de var nämner jag inte! ;) Sedan kom festen och den var hur braa som helst, god mat och gratis dricka! ;) Ja och som lillasyster så ställde jag till med ett spontan-tal som gick hem hos dem alla! :) Ps. Bagge kom och hälsade på!







Och så kom den dagen som vi i Karlskrona ligan har väntat på: SWEDEN ROCK! Summeringen av den är: SKIT BRAAAA!! Det blev en fem dagars fylla, mat i massor, nya kamrater, snygga och bra band, emil och jag festival-vigde oss, skratt tills man fick magont, helt enkel grym festival som aldrig glöms och nästa år är vi där igen! :D (Eftersom jag inte ha nån kamera än så har jag snott lite bilder!! :))

















Emil och jag firade två år under Sweden Rock!





RSS 2.0