Pressat Schema.

Datum: 2010-05-27 | Tid: 20:53:52


Ha nu legat och grovskrubbat toan och börjat torka av lite här och var i lägenheten, men än är jobb kvar  mednatt packa ner och städa. :/ Men imorgon kommer mina tre slavar och då är det bara att sätta dem i arbete och lördag kommer Papaj med bussen och då flyttaaa jaaag!!! :) Vill ha lördag nu!!
Igår hade jag och mina tjejer en sista umgåskväll tillsammans innan sommarlovet intar!  Vi hade superduper mysigt och underbart, PERFEKT avslutning på denna termin! Imorgon har jag seminarie mellan 8.15 - 10.00 sen tar jag sommarloooov!! Äntligen!!

Min själsvän Caroline!! ;)


Mina tjejer!

Underbart!

Så gott, så gott!

Alfred njuter in i det sista av utsikten!

Via direkt, kan jag hjälpa till med något?! :D


.Rock N Roll.

// S

Lyckligast.

Datum: 2010-05-25 | Tid: 11:00:11


Känner att det inte är roligt att vara övertrött men aldrig somna om nätterna numera. Men så tänker jag, nu är det bara fyra dagar kvar sedan få jag sova med älsklingen, då kommer jag att somna gott när jag få känna mig trygg och lycklig! Längtar som ett litet barn innan julafton till lördag då jag bli sambo med den bästa killen i världen som jag älskar mest mest!!! IIhhh!! Tre dagar är nu kvar i skolan och jag börja se slutet på denna tuffa termin!! Wiieie!!

Snart är det du & jag!

Ha glömt att nämna att i helgen pressade vi in en liten grilling, så jag fick en paus i mitt packande! Och grillningen bestod av detta härliga gäng!!



.Rock N Roll.

// S

Vad?

Datum: 2010-05-24 | Tid: 14:04:44


Det börja nu bli påfrestande med allt som heter skolan.. Många sömnlösa nätter, ständig ångest och tryck i kroppen börja nu sätta sina spår..Men visst det är fyra dagar kvar i skolan och jag börja se ett litet ljus i tunneln, men de är fortfarande en del uppgifter kvar plus att jag måste packa ihop lägenheten och städa.. Aja dags o fortsätta öva på tentan tills imon.. efter detta lovar jag att jag kommer sova i flera veckor...

.Rock N Roll.

// S

Dunder&Brak.

Datum: 2010-05-20 | Tid: 18:48:24


Dagen startade som vanligt med bibblan klockan 8.00. Idag tog vi tag i redovisningen och herre giiises vad det ska vara pill med det!! Sedan tog jag Carro och Becca en runtur med grabbarna och speciellt väder det var det allt. Samtidigt som det regnade sken solen och sedan kom åskan och blixten, mycket mysigt var det!! När vi kom hem tog oss kaffe och då kom nog den största smällan av dem alla, ojoj vilken smäll det var! :)
Mamsen och jag tog oss sedan en tur till rusta, så 10-pack flyttkartongen köpte jag, så nu kommer jag inte undan längre att börja packa! :) Vet att jag i början lägger allt så fint men slutar med att jag slänger ner allt i stället, flyttpacka tycker jag inte riktigt om men de är väl för att jag har gjort det ett par gånger nu och lika tråkigt är det varje gång!! Men kul blir det i i alla fall att flytta ihop med baby!!
Nu är det dags för kääk!! Mums!!


.Rock N Roll.

// S

Sommar Sommar.

Datum: 2010-05-19 | Tid: 20:37:38


Jaaaaaaaaa idag kämpade vi in i det sista med rapporten och vi är nu klaaaaaaaara!! Hela 19 sidor har vi fått ihop och jäävligt bra är den!! :) Så nu börja det kännas lättare för min stress!! Nu har vi ca en vecka på oss att planera redovisningen och det låter lätt med det är jobb med det med!
Nu när jag och Alfred var ute på vår kvällsrunda kände jag äntligen att sommaren är påväg!! Det är varmt ute, fåglarna kvittra och det luktar sommar!! Ett annat sommartecken är att fästingarna börja vakna till och då behöver Alfred nytt fästinghalsband igen, ooj vilken tur att Alfred fyller år den 3 juni för då kanske han får ett nytt? :)

Sommar här kommer jaaag!!


*Lite mer än en vecka kvar tills jag och älsklingen flytta ihop!!*

.Rock N Roll.

// S

Sanna Fyrkant.

Datum: 2010-05-18 | Tid: 21:56:34


Stiger upp, ut med hunden, plugga till seminariet, äter, gå ut med hunden, gå till skolan, gå ut med hunden, läser igenom och kommentera vår rapport (fördjupningsarbetet), går ut med hunden, fortsätter läsa rapporten. Vart leder då allt detta till? Jo, man får fykantiga ögon med wordliknande blick!!


Och ja, jag får klaga på att det är så j*vla drygt nu i skolan med tusen saker att göra.. Ni som säger att studenter glider hela tiden, SLÄNG ER I VÄGGEN!!!!! (På lärarutbildningen glids det då inte i allafall, kanske dem som inte vill gå ut med examen när de är klara).

.Rock N Roll.

// S

Snark.

Datum: 2010-05-17 | Tid: 20:56:02


Idag skrapade vi ihop 11 timmar på bibblan..Får man övertid när man går i skolan? NEJ! Ungefär så här känner jag mig just nu under dunderplugg veckorna..


.Rock N Roll.

// S

Fadder.

Datum: 2010-05-16 | Tid: 19:44:26


En sak som är bra med denna kurs hållbar utveckling är att jag verkligen har vaknat till gällande miljöm och vår påverkan. Man tar lite väl för givet iband känner jag. Jag har länge tänkt att blir fadder åt ett djur men har hela tiden skjutit fram det eftersom jag inte är spara! :) Men nu satt jag och hade problem i vilket djur jag skulle bli fadder till för alla djuren är lika söta och synd om men tillslut blev det TIGERN! Kan lite ser det som nu när jag har slutat röka kan jag lägga de pengarna på något som gör nytta!! Vi alla kan göra något för att rädda världen och jag starta idag!!

Titta gärna på filmen!

 

Klockan 20.00 starta en dokumentär på 2:an om Mcdonalds och det får man inte missa! Våga man kolla?!! ;)

.Rock N Roll.

// S


Sluuut.

Datum: 2010-05-16 | Tid: 16:56:53


Heeelt slut är jag denna helg. Vi sitter i genomsnitt i åtta timmar om dagen och bara punpa hjärnan på information som vi skriver ner, man äter dåligt och sover dåligt.. Men måste säga att sista dagarna var vi så övertrött så vi skrattade åt ingentin i princip o de va kul!! =) Caroline och jag bestämde oss i fredags för att lägga pluggandet åt sidan och glömma det med lite fest! Så igår gjorde vi ingenting och det var såå skönt att bara lägga allt åt sidan, inte ens städa ha jag gjort och det behövs verkligen.. Nu är det cirka två veckor kvar och ser man på det goda sättet så är det skönt men sedan kommer krossaren, allt plugg som vi ska ha klart, tentor och redovisningar, åååh vad mycket det är nu då. Plus att jag ska packa ihop lägenheten och dona. Nehe nu ska jag fortsätta lite med dilemmat som vi har till tisdag..

Bibblan stängde tolv i fredags så vi fortfatte fördjupningsarbetet hos mig!!


.Rock N Roll.

// S

CBS.

Datum: 2010-05-13 | Tid: 10:06:19


Igår flydde jag och Alfred in till stan med Becca & Caroline, det blev först plugg sen gjorde vi burgare alá CBS (Caroline, Becca & Sanna) Sååååååå goooda blev dem!! Fiiint!!

Glada tjejer när vi plugga!! (En i allafall) ;)

Mums så gott med Burgare!!

Burgare alá CBS!

 

Det är ju röd dag idag och alla är lediga men inte vi plugghästar för vi är uppe i ottan och plugga för fulla muggar, så åter till fördjupningsarbetet!!

.Rock N Roll.

// S

Liv?

Datum: 2010-05-11 | Tid: 19:27:10


Orka inte skriva här så mycket nu när man ha full rulle i skolan och skriver på datorn från åtta till fyra varje dag! Vårt grupparbete går nu i allafall framåt och helt slut är jag när jag kommer hem, värre än att arbeta tycker jag, då kan man i allafall gå hem o få ro inte med plugget inte! Imon flyr jag in till stan efter bibblan till Becca och stannar till torsdag! Här på campus är det nu allkår (campusfestival) fram till söndag så vart man än vänder sig här på campus hitta man någon med en öl i handen!
Surfar runt lite och förgyller min trötta vardag, ett exempel kommer här!! :)


Blir det föresten någon vår i år?

.Rock N Roll.

// S

Ny vecka, nya tag.

Datum: 2010-05-10 | Tid: 20:19:58


Måndagen är kommen och jag bor även denna vecka på bibblan och kämpa med grupparbetet. Man bli heelt slut i hjärnan. Har ikväll gjort en makaronlåda till mig och mina lunch tjejer!! Eftersom vi äter så mycket makaroner blir det en del över också och då blir det makaronlåda!! :)
Nehe nu ska jag fortsätta att kolla på sista avsnittet av Håkans Bar! Markus är allt min favorit, klockren är han! Hahaa!


.Rock N Roll.

// S

Inget kalas utan kras.

Datum: 2010-05-09 | Tid: 15:48:03


I fredags kom Emil och vi käkade gott och drack lite vin sen gick vi i däck! Så igår va vi uppe med tuppen och gav oss ut på långpromenad med Alf och jag passade på och plugga lite när vi va tillbaka!! :) Sedan ringde Petter och undrade om jag hade något kaffe till de genomresande! Och sjäälvklart hade jag de så jag fick en fin solros och skylr av dem! TAAACK!! Charmtrollet Oliver var med och spekade runt här!! :)
Två nyfikna grabbar! :)


Senare kom la liga över på vin och spel!! Här kommer ett smakprov från gårdagens kväll!! :)






Taaack alla för en jävligt, jävligt bra födelsedag och underbar heelg! Nu ska jag umgås med min man sista timmarna innan han åker!

.Rock N Roll.

// S

Hipp Hipp Hurra.

Datum: 2010-05-07 | Tid: 21:58:50


Idag är ingen vanlig dag för det är min.......och Lisas födelsedag Hurra Hurra Hurraaa!! Jaapp då va man 24 hela år och inte gammal känner jag mig för det!! :) Tänk egentligen vad konstigt det kan kännas, här har man alltid haft en andra del att fira sin födelsedag med och helt plötsligt är det inte så. Tänk när man alltid satt rygg mot rygg och öppnade paketen för att man inte skulle se vad Lisa fick eftersom jag fick lika dant! :) Och fick man olika blev det liv för det! Vill ju fira med systami och inte ensam. Meeen snart så tar vi upp de gamla vanorna när jag flytta nämre, då bli de dubbelkalas igen!! Nu minsann sakna min andra del en massa massa!!

TACK ALLA FÖR DE FINA GRATULATIONERNA, DET BETYDER MYCKET!!!!

Det var bättre förr!!

Nu blir det mys med älsklingen!! TACK alla ännu en gång!!

.Rock N Roll.

// S


Bjuden på middag

Datum: 2010-05-06 | Tid: 20:47:54


När mamma hade slutat idag drog vi int till stan och gick och kikade lite och jag fönstershoppade lite!! :) Efter det gick vi och åt goooood mat som Mamsen bjöd mig på eftersom jag fyller år imorgon!! :) Jättegott var det verkligen!!

Taaaaack Mamma du är bästa Mamsen!!



En dag kvar mina vänner!! ;)

.Rock N Roll.

// S

Tummen upp för kalas.

Datum: 2010-05-05 | Tid: 21:15:50


Ikväll hade jag och Becca födelsedags kalas ihop!! Jag är ju van vid att ha kalas med Lisa så Becca fick ta hennes plats nu när vi bor i Växjö!! :) Det blev lyckat och ooj vad gott vi åt, mums vilket kalas!!

Tårtorna & Buffén med bulle & pannacotta!

Morotskaka alá Beez!

Giriga fruntimmen!!!! :)

Två gottesugna grabbar!!

Födelsedagsbarnet NR1!!

Obooy vilket glatt kalas gäng!! :)

Tack så välldans mycket flickor för de fin, fina presenterna!!! :)

 

På fredag är det min födelsedag på riktigt!!! ;) Grattis ännu en gång Beeez!!!

.Rock N Roll.

// S




Hurra Hurra Hurra.

Datum: 2010-05-05 | Tid: 13:15:13


Det är ingen vanlig dag för det är Sjöbeergs födelsedag!! Hurra Hurra Hurra!!!! Grattis Grattis min allra käraste kamraat, 24 hela år blir damen idag!!!!


Jahoop.

Datum: 2010-05-04 | Tid: 20:56:36


Fick reda på min salstenta nu om naturvetenskapen och det var som jag befarade ett U. Så liten och ensam får jag allt göra om den samma helg som jag ska flytta och några dagar innan de så ha jag en annan salstenta som jag ska göra om  men den kommer jag i alla fall klara och kommer att öva på, den andra kan bli mindre engagemang i eftersom naturkunskap inte är min grej och då ha jag i alla nått att läsa i sommar. Det är mycket nu i skolvärlden att man inte har något annat liv utanför de, jag måste även börja packa ihop min lägenhet. Så tung är de för Sanna just nu, men ska i alla fall göra klart alla skriftlig, för det kan jag!!
Nu ska jag forsätta förbereda mig inför fördjupningsarbetet som vi ha nu i ett par veckor.

.Rock N Roll.

// S

Mycket händer i min värld.

Datum: 2010-05-02 | Tid: 22:46:50


I fredags trottsade vi vädret och gav oss ut och äntligen grillade! Som jag och Caroline har läängtat efter deet!! Roligt att man står ute och vänta på att få glöd och grilla sin stek och sedan äter man den på två röda!! Så gott, så gott! :) Sedan drack vi lite vin jag, Emil, Nina och Caroline och det var mycket trevligt hade vi det, tyvärr kom vi inte iväg till majbrasan men fyrverkerierna fick vi allt se på min "balkong" :)!!
Igår var det soffan som gällde och mys till max med baby, det behövdes att varva ner!! Idag tog vi oss upp och gick Växjösjön och sedan mötte vi upp två slitna tjejer, Nina och Caroline för en glass på Tufvanängen!! :) Sedan va det bara och gå hem för att gluffsa i sig chokladpuddig! Yuummii! Sedan åkte baby hem och det var lika tråkigt som vanligt :( Men snart är de jag och Emil igen och för alltid!! :)

 

 

 

 

.Rock N Roll.

// S

 



RSS 2.0