Olyckan Dyker Upp Igen.

Datum: 2010-07-16 | Tid: 11:51:51


Igår tyckte jag att jag såg ljuset i tunneln och skulle bli bättre! (Lycklig va jag) Men den lyckan varade inte länge för på kvällen fick jag sådana smärtor i magen att jag bara såg svart, går inte beskriva hur ont jag hade. Så ambulansen kom och hämtade mig och jag fick åka ambulanss för första gången! ;) Det var lite häftigt även att jag inte tänkte på det då! När jag sedan kom in tog de prover på akuten och det visade att jag hade vätskebrist och vita blodkroppar i urinen. (Vad det nu innebär). Sedan fick jag vänta lite till och så gjorde de fler prover för att se vad magsmärtorna kunde vara. Akuten var överbelastad så de varnade mamma och mig att vi kunde få vänta ett tag. Klockan gick och gick och efter ett par timmar då jag och mamma hade slumrat till kom en doktor in. Han kände på hela mig och sedan sa han att jag hade magvirus. Ja han var lite lam och jag hann nog inte reagera förrens han var borta igen. Så jag och mamma vinglar ut runt två snåret på natten (hade varit inne sedan tio) och väntar på att Lisa ska komma och hämta oss. Inga skor hade jag fått mig heller, typiskt!
Det då doktorn rådde mig var at kroppen läker av sig självt och att jag ska vila och dricka vätskeersättning, det jag har gjort nu dessa dagar, men men sängen här är jag igen och stanna nu till jag är pigg. Det som är tråkigt är att jag känner mig reko när jag ligger still och bara dricker, men äter jag så är det kört och jag som är den matglade nummer ett :/ Men men det här är nog sart över hoppas jag, jag vill ju så mycket jämt!

Taaack alla i min omgivning för eran omtanke, det värmer!!

Mitt jobbacrew som tänker på mig och är underbara!!

Papajan som är kanon och tar hand om mig och speciellt Alfred!!

Mamsen som också är kanon och tar hand om mig och hänger med mig till sjukan!!

Systrami som kommer och hämta mig o Mamsen mitt i natten och handlar åt mig!!

Och såklart Emil som alltid är i mitt hjärta!!


Så nu ska jag se till och bli frisk så jag inte behöver klaga mer och få tillbaka min energi!! ;)

.Rock N Roll.

// S

Fy Faan.

Datum: 2010-07-15 | Tid: 10:39:11


Tredje dagen som jag ligger hemma i min säng, har åkt på magsjukan.. Hade glömt hur tufft det är med magsjukan, jag har mått så dåligt och haft ont i magen så jag inte visste vad jag hette. Idag tycker jag att det känns bättre, men de tyckte jag igår också och så på kvällen kommer det värsta igen. Jag vill inte vara sjuk jag vill vara pigg och kunna jobba och vara med mina kamrater. :( Något som jag faktiskt tröttna på är denna sol och värme. Och ja, varför blir det alltid liv när man säger att man inte gilla sommaren lika mycker som man gilla vår och höst? Vintern får man minsann klaga på, men sommaren är förbjudet. Konstigt! Nehe nu är det dags att sova en sväng till, viiiilll bliii friiiissk!!!!!



.Rock N Roll.
// S

Hard Work Work.

Datum: 2010-07-08 | Tid: 18:22:14


Japp här är vi inga glidare i sommar, jobbar och stå i är vad jag gör i sommar och vaaaarmt är det som tusan. Sommaren är inte riktigt min årstid, jag gillar våren och hösten!! Solen tar musten ur en och man orka ju inte göra någonting!
I lördags hade vi spelning på Strandbygget och det gick allatiders! Kul att ha baren ute! :) Oliver har hunnit fylla 2 år också, grattis Oliver! :)

Oliver beundrar presenten från faster Sanna! :)

Fin, fina baren ute!

Glada Emma & glada Sanna!! :D Hahaa!

Pimpat drycklådan hade Emma gjort! :) Fint!


.Rock N Roll.

// S


RSS 2.0