Regn o Regn o Regn

Datum: 2008-09-30 | Tid: 22:43:22


Idag startade jag dagen 8.15 med Matematik Seminarium! Matte är ju så att säga inte min starka sida, men det gick bra iaf! Hade det till 10.00 efter det var det en lång håltimme till 15.15!  SÅ då satt vi och fikade en stund och förberedde oss till Seminariet! Sen började det ju givetvis att spö regna här,som det alltid gör som dom säger! Växjö - Europas grönaste stad!! haha!
När jag kom hem va man ju trött som vanligt! Men Affe och jag tog en promenad och piggnade till så att vi kunde försöka börja på svenska uppgiften som ska vara klar på måndag.. :/  Så jag började lite men de är ju så tråkigt och segt, ska ta och sitta med det imon när jag är ledig, så morgondagen är iaf planerad!!
Va ute med Affe på kvällsrundan nu och det va som vanligt lite fest här på campus! På lördag är det våran tur att festa loss!! De bli tjejligan som ska  ut och svira!!
Nu ska jag kolla vem som åker ut i Idol! Johan åker inte ut, för han heja jag på! haha!


Här kommer Sanna!!

Datum: 2008-09-29 | Tid: 19:13:19


Nu så har jag skaffat mej en blogg, så att alla kan veta vad jag gör! =)
Har precis pratat med Hanna! Hon ska komma till mej på fredag, så ska vi hitta på en massa roliga saker! T ex åka till IKEA ( de är hanna som tjatar) så man få ju ställa upp! ;)  Sen ska vi ut och festa givetviiis!  Nehe nu måste jag ta och läsa på till morgondagen!  Kanske inte det roligaste.. puhh.



RSS 2.0