En helg i Vadstena.

Datum: 2013-09-30 | Tid: 13:59:02


Denna helg kan jag säga har gått i sockret och skrattets tecken!! :) I fredags drog pappa, jag, Emil och Walter till Vadstena till bror Petter och hans familj! Det värsta med att de har bageri är att man blir bortskämd med kakor och en massa gott! haha! Vi har ätit och fikat en massa GOTT, Emma och Petter gjorde hjort på lördagskvällen och det var så j*vla gott så jag kunde inte sluta äta! Hahah, jag älskar ju kött och speciellt när det är mört och blodigt! ;) Mmmm!! Helgen bjöd också på en liten runda på stan och en fin höstpromenad i Vadstena, vi firade söta Ellen som fyllde 3 år, upp på morgonen och drog en truddelilutt, skrattade och hade skoj hela denna helg kan man verkligen säga!! :D Mysigt!
 
 
 
 
Tack för att vi fick invadera er, för all skratt och allt gott!

Sköna höst.

Datum: 2013-09-26 | Tid: 17:18:49


Jag är en riktig vår och höstmänniska, det är varken för varmt eller för kallt, det är mitt emellan och det tycker jag om! Så jag är glad att Walter tycker om vagnen mer och mer så vi kan ut och gå i det fina höstvädret! :) Fast igår tyckte han minsann inte om att ut och åka vagn, han var arg hela Stumholmen runt! Igår kom även vår fina vän Annie till oss och jag fixade mat och äppelpaj (som jag sitter och glufsa i mig just nu)! Det är alltid lika trevligt att ha henne här och det blev en massa skratt och en hel del av vår sjuka humor! :D
Imorgon går färden iväg till Vadstena för att hälsa på bror med familj och fira Walters kusin Ellen som fyller hela tre år! :) Vi har ju också sån tur att bror Petter med sambo Emma och hennes föräldrar driver ett fik (La bocata, om ni åker till Vadstena), som vi såklart ska invadera och gå loss på fikat!! ;) Mmmmm älskar fika och de lär nog synas snart haha!! Ikväll är det Hela Sverige Bakar! Wiieee!
 
Idag har Walters humör varit som en berg och dalbana, men varje morgon har han minsann moment och det gör mig varm!
 
Sköna höstväder!
 
Efter en förmiddag med trilsk sov denna herre gott på promenaden!

Kan behövas för en fikagalning.

Datum: 2013-09-24 | Tid: 20:54:06





Godmorgon.

Datum: 2013-09-23 | Tid: 09:10:25


Vi har denna helg hälsat på farfar, haft Hanna & Åsa på besök, Alfred har fått sig en kamning och dusch och varit på kalas hos morfar!! Full rulle är det här! :)
 
Tittut!!

Vissa dagar saknar jag min andra hälft lite mer.

Datum: 2013-09-20 | Tid: 16:40:25



Mormor på besök.

Datum: 2013-09-20 | Tid: 15:03:58


Besök är ju något som vi tycker om Walter och jag! :) Så igår blev det en omplanering i schemat och mamma kom ner till oss!! Hon hade med sig goda bakverk som hon hade gjort, vi kollade i kataloger om tyger (jag har lite önskemål som hon ska sy!) och det blev en promenad i till en början i solen som övergick i regn! När Emil kom hem drog vi alla och handlade lite presenter och kikade i butikerna!! En härlig dag med min mamma! ♥
 
Regnbågen tittade fram på promenaden!
 
Denna grabb var lite missnöjd emellanåt då han hade magknip!
 
En mycket fin kväll med fullmånde och allt!
 

Bullmamma.

Datum: 2013-09-18 | Tid: 18:09:00


Igår kom Frida och barnen ner till oss och det blev fullt ös, så härligt!! :D Hilma hade bakat en kaka till Walter (så sött av henne) och jag hade bakat en hallon- och rabarberpaj, ja ni vet ju att vi älskar att fika! ;) Haha! Frida, jag och Ludwig begav oss ut på stan i sista minuten, Ludwig skulle ha skor så jag passade på att gå och byta lite kläder och kom hem med lite extra!! ;) Otippat! Efter lite kras och köp av jultidningar åkte gänget hem och jag började med att förbereda inför idag då mammorna skulle komma! Jag gjorde sconesdeg och pajdeg (till äppelpaj) som fick vara i kylen över natten så var det bara att skicka in dem i ugnen idag! Var supertrevligt att ha mammorna här och efter allt gottade hade vi träff på BVC!! Idag är pappa Emil på hockey så jag och Walter ska ha vårt kvällsmys!!
 
En bandidoo! :)
 
Ps. imorgon kommer tydligen den nya mjukvaran iOS7 till Iphone!! :D (Dock kommer vissa appar att drabbas, exempel blogg.se) Ds. :P

Baddaren.

Datum: 2013-09-16 | Tid: 19:31:33




På en frisk promenad.

Datum: 2013-09-16 | Tid: 13:25:33







JAG ÄLSKAR DIG ♥

Datum: 2013-09-15 | Tid: 19:16:51


 
 
 
 

Littlephant & Kaxs.

Datum: 2013-09-15 | Tid: 14:11:00


 
Littlephant body, pyjamas & haklapp från Lindex!
 
 

Kaxs byxor från Kappahl!

L Ö R D A G .

Datum: 2013-09-14 | Tid: 23:05:18


Idag kom Lisa och Lowe ner till oss! :) Lisa, jag och Lowe gav oss ut en snabbis på stan för att uträtta lite ärenden för att sedan dra vidare till lyckeby! Såklart hittade jag lite kläder till Walter (bild kommer), tänkte att jag skulle hittat lite dekoration till dopet, men det får bli via nätet! Härligt med en heldag tillsammans med Lisa, Lowe, Emil och Walter vi har alltid lika kul och Lowe är det full rulle på!! Imorgon natt glider dem till Cypern, hmm vem ska jag då prata med, Lisa är ju den jag prata med om dagarna då vi ringer varandra minst en gång om dagen!! :D
 
Lowe kan själv!! :)
 
Kusinmys!

Fredagsmys.

Datum: 2013-09-13 | Tid: 19:39:35




Mamma-mys.

Datum: 2013-09-12 | Tid: 20:15:00


Idag var vi på BVC för föräldragruppen och Walter träffade sina små kompisar! :) Annars har vi mest tagit det lugn och gosat en massa! :) Ikväll hänger pappa Emil med sina kompisar och kollar på hockey!! Jag och Walter myser vidare och så börjar ju hela sverige bakar på sjuan ikväll!! Yeeii!!
 
Två hjälpredor i köket! :)
 
Kaninen Mollie är ett måste vid gos-stunderna! 

G U T T.

Datum: 2013-09-12 | Tid: 15:05:04


Iphone 5S kommer lägligt nu när min börja ge upp efter 2 år, tror jag aldrig har haft en och samma telefon så länge!! ;) Nu längtar vi till de släpper den nya fåånen!! :) 



Ett stycke blött gäng.

Datum: 2013-09-11 | Tid: 13:07:29


Idag var Walter som sagt på BVC och han hade gått upp fint i vanlig ordning! Vi hade även samtal och allt var bra med mig och med Walter, barnmorskan var ännu en gång impad av hans snack och att han är med! :D När vi var klara på BVC plockade vi upp Alfred och gav oss ut för en runda!! Jag var i valet eller kvalet om jag skulle svirat om till mina regnbyxor men tänkte att det droppade bara lite! Jojo när vi kom ut igen spöregnade det, men det var mysigt och Alfred och Walter var rustade så det var lugnt! Kan säga att mina fötter badade i skona när vi kom hem, haha och såklart slutade det regna när vi var hemma! Skönt med friskt väder!
 
Kämparna!

2 månader.

Datum: 2013-09-10 | Tid: 19:58:00


Idag blir våran lilla gullunge 2 månader redan! Fortfarande går tiden fort, ändå känns det som om vi alltid har haft Walter hos oss! :) Dagen till ära blev det 2 månaders fotografering här i Emils och min fotostudio!! ;) Annarsdenna dag har Walter varit lite smågrinig, han har inte riktigt varit nöjd över att bli 2 månader, magen har varit orolig på stackarn! Magen blivit bättre nu med tiden och han har minsann glänst ett par stunder emellanåt idag! :) Imorgon är det dags för BVC och vägning!
 
Grattis på 2 månadsdagen Walter, älskar dig!! ♥
 

Ännu en helg gången.

Datum: 2013-09-09 | Tid: 19:41:00


I fredags var det lugna gatan med familjemys! I lördags åkte vi till Bkvara, Emil skulle hjälpa Timmy med en kamin, pappa skulle greja med bilen och jag och Walter skulle träffa Becca m familj! Lisa bakade en smarrig blåbärspaj och Becca hade inhandlat en massa go fika!! :) Det var mycket härligt att träffa henne, Filippa och Moltas! Häftigt att det nästan skiljer en vecka mellan Walter och Moltas, nästan som deras mammor! Vi är ju BB kompisar!!
Det blev en spontan övernattning i Bkvara, en tipp topp helg med en massa Musse pigg, Lowebus, besök på lekplatsen, svettig långrunda, bajs- och skrikfest, många skratt, god mat och fika! Igår när vi kom hem var vi alla helt slut, tar på krafterna att åka iväg! ;)
 
Grabbarna grus, Moltas & Walter! :)
 
Walter var nöjd när han fick sitta i Lowes gamla babysitter!!
 
Efter all fika fick vi ju röra lite på oss också så det blev en runda runt sjön!!
 
Idag slog jag, Walter och Alfred till med en riktig sovmorgon, var så skönt att få sova ut!! Vi fortsatte denna dag med att ta det så lugnt som möjligt och även en härlig promenad Imorgon blir Walter 2 månader!! 
 
 Stoppa näven i munnen är det senaste!!

Kläder & barnrum.

Datum: 2013-09-07 | Tid: 09:19:00


Har försökt hitta lite kläder till mig men det är ju hopplöst, har ingen lust att handla till mig. Någon annan som är roligare att handla till är Walter, jag menar allt passar honom!! :) De senaste inköpen har blivit från ett av mina nya favoritmärken Littlephant från Lindex! De är så himla fina kläderna och så har jag upptäckt att Littlephant har en massa andra prylar så som tavlor, koppar, kuddar, dekorer och väskor! Något jag spanat in lite till Walters rum och prylar från jabadabado samt färg & form har jag kikat in till rummet! Eftersom jag inte kan bestämma mig färgmässigt så har jag tänkt att rummet ska gå i orange, grönt, gult och såklart basfärgerna svart och vitt!! :) Detta är vad jag klura på nu och försöker finna inspiration här och var!
 
Byxor, body & scarf från Littlephant och onepice från Bamse, allt från Lindex!

Dagar som gått.

Datum: 2013-09-06 | Tid: 11:49:00


Ojoj här är det full rulle!! Dessa dagar har vi vi bla varit i Nättraby och hälsat på en liten 2 veckors bebis (Walter blev helt plötsligt en stor kille!), vi har haft Helen och Fredrik på bebismys och fika, träffat föräldrar gruppen, jag har varit ute och gått med Alfred och Walter (återigen gick det bra) och så har vi såklart myst och myst och myst! :) Något som vi har börjat med i detta hemmet är och fika, och då menar jag fika! Haha! Det är det bästa på dagen, när vi få fika med något gott till! Haha!
 
Uppe med pappa är vi, sedan går vi och lägger oss igen och laddar upp oss! :) Fingret är något Walter ge oss då och då, hmm undra varför?! ;) Haha!
 
Eftersom man inte ska fika med en varm kopp kaffe och bebis i knät så fikar vi på golvet när pappa inte är hemma! :)
 

Balkonghäng.

Datum: 2013-09-03 | Tid: 19:32:51


Alfred har denna dag hängt mestadels på balkongen och suktat efter honorna! Sedan sitter han och kikar in IFALL vi ska gå ut, så han inte missa det!! :)
Jag och Walter var och fikade med några andra mammor idag, jättetrevligt var det!! Alltid kul att träffa lite nya människor!! :)


Pappa på papper.

Datum: 2013-09-02 | Tid: 20:50:13


Sådär, idag var vi hos familjerätten och skrev på Emils faderskap, så nu är det klart!! :)


Pappa upp i dan.

Datum: 2013-09-01 | Tid: 14:57:42


Kort och gott, så ser man på alla plan att detta är pappas pojk!!! :) Fining!


Grabbarna tog en promenad.

Datum: 2013-09-01 | Tid: 11:10:55


och jag är hemma helt själv utan någon liten Walter eller Alfred, det känns konstigt! Undra vad jag ska hitta på?! :)



RSS 2.0