Mycket som har hunnit hända.

Datum: 2009-12-28 | Tid: 21:37:22


Nu när man är hemma hinner man inte sitta mycket vid datorn tycker jag och det är ju bra att man inte sitter för mycket för en gångs skull!! ;)
Julafton kom med raska steg och denna jul blev ganska tunn i vår familje tradition, den blev lixom inte som vi hade tänkt oss!! =) Det började med att i början av veckan blev Lisa, Claes, Farfar, Mormor och Hilma magsjuka. Dagen innan julafton var det Timmy och Jonas tur och på julafton var det Papajens tur att åka på sjukan. Petter, Emma och Oliver skulle fira sin jul med Emmas föräldrar och komma senare till oss andra! Men Papajen, Mormor och Farfar kunde inte slå oss följe på julafton så vi fick klara oss utan dem och det blev tunt med folk, man är ju van vid den stora släkten! =) Men det blev väldigt lyckat och mysigt tycker jag, Emil var också med oss och firade så den kunde inte bli bättre! =)
Juldagen tog vi med oss maten från Mamsen och drog upp till Mormor och firade för henne!! På kvällen var det fest som verkligen heter duga! Haha! Vi var uppe i Gummebo hos Frida och Claes och körde våran egna så ska det låta och lite spel och drack till att ganska friskt!! Så juldagen var också lyckad!
Sedan kom annandagen och då var Papajen frisk och då bjöd han på tacos, det var precis vad man behövde eftersom julmaten började stå en upp i halsen!! ;) Farfar och faster Susanne kom till Papajen för att fira och vi hade även där jätte mysigt!! Det jag fick under jul var: Pengar, en fin ljuslyckta, fint julkort, en fiffig vers på kuvertet, en bästis magnet, klocka, halsband, silverschampoo, godis och ett fint släkt kort!! Så jag kan inte vara mer än nöjd och Tack alla för de fina presenterna!! =)
Igår drog jag, Lisa, Bumbi, Timmy och Emil in till Kalmar för att se om det fanns lite rea att fynda! Så jag hittade lite kläder och de var givetvis bara svarta eller en tröja var faktiskt röd! ;) Efter Kalmar trippen åkte jag och Emil ner till Kallekrona med Hanna, så nu är jag här fram till onsdag för då åker vi till landet och fira in det nya året!!

Pussa&Kramar

// S

Ludwigs & min fina snögubbe!! (Inte så bra bild bara)



Julgrabbarna som önskade alla en GOD JUL!! ;)





Jullov?

Datum: 2009-12-19 | Tid: 12:11:50


Jaha i måndags tog jag och min grupp jullov eftersom vi var klara med vårt grupparbete!! =) Så jag och mamma åkte hem till bkvara för lite ledighet. Men ha man varit ledig? Nej jag har haft fullt upp hela veckan, ha passat hundar, barn och pluggat lite!! Som student är man aldrig ledig utan ha alltid sin pluggångest! bläää!! Så denna vecka ha jag haft fullt upp men det var skönt att komma hem till landet och snö fick vi också!! :D Jag o Ludde gav oss ut i snön och hade snökrig och gjorde en jättefin snögubbe de va mysigt tycker jag!! =) Nu i helgen är jag nere hos Emil för att umgås lite med honom och imon dra jag hem till bergkvara igen för 2 års kalas!! =) Hade tänkt hinna en hel del innan julen kommer men tiden går så fort att man icke hinner med allt! Ha iallafall blivit klar med alla julklappar till alla så det känns skönt men ett mysterier jag har är vart jag har gjort av min kamera? Hade den hemma och laddade batteriet och när jag skulle packa jag då hittade jag den inte och jag vände upp och ner på hela lägenheten. Det är ju typiskt när man behöver kameran och ska plåta lite över jul! Men men ha ju ett gäng fotografer i min familj så jag ska nog få ihop lite julbilder!! =)
Nehe nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla ut när det snöa så få jag se om jag och Emil ge oss ut i snön!!

Pussa&Kramar

// S


Mysmys.

Datum: 2009-12-12 | Tid: 12:52:47


Igår kom min EMIL till Växjö som jag ha saknat till tusen!! Så vi gick och handlade middag till kvällen eftersom vi skulle fira våran 6 månaders dag!! :D Så på menyn var det oxfilé med potatisgratäng och rödvinsås!! Mummmaa så gott det var!! Fick en liten present av EMIL som var ett jätte fint halsband med Tingeling!! Jag hade sagt en gång när vi såg det halsbandet att jag tyckte det var så fint o de kom min finaste ihåg!! Fin kille man har!! :D

Så här fint var halsbandet!! wiie!




Idag kommer MAMSEN på besök och stanna ända till måndag! Så mysigt!! Jag tycker om att ha sällskap!! Så nu ska jag fixa lite kaffe lagom till MAMSEN kommer!! Ha en trevlig helg!!

Pussa&Krama

// S

S + E = SANT

Datum: 2009-12-10 | Tid: 21:11:13


Min dag startade som alla andra dagar denna vecka, med plugg på bibblan! Kan tro att det är där man för numera! Men idag började jag ser ljuset! Nu har vi bara sammanfattning och finslip på vårt arbete sen är vi KLAAAARA!! wiiee!! Så imon kommer vi ha handledning med vår lärare och så få se vad som sägs efter det är det dags för mei att ta JULLOV!! :D Lr jullov o jullov kan man väl kanske inte säga men lite ledighet med att läsa till nästa seminarieexemination som vi har i januari!
Imon kommer min älsklings kille  till mei som jag har saknat jätte mkt!! Sakna självklart min andra kille ALFRED hur mycket som helst!! På lördag är det dags för min kära MAMMA att komma!! :D det ska bli så kul med lite besök och mys i helgen!! :) Ha städat ikväll som en galning så hoppas mina gäster bli nöjda!! =) Men det tror jag allt!!

Idag är det min och Emils dag eftersom vi fira 6 månader!! wiieee den killen älskar jaaaag!!

Pussas&Kramas

// Tokkära S





 

LoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLove

 

 


Plugg!

Datum: 2009-12-09 | Tid: 18:59:21


Japp idag har det varit ännu mer plugg och jag o min grupp ha även haft handledning som gick bra!! Min arm och jag mår bra efter gårdagens spruta så jag klarade mei ifrån att bli sjuk! yiihaaa!!
Kollade runt lite på internet nu och hittade lite roliga bilder, tänkte behövde ta ett avbrott i mitt pluggande men nu ska jag plugga vidare!!

Puss&Kram

// S
Min drömbil!! ;)








Plugg, Spruta och Födelsedag.

Datum: 2009-12-08 | Tid: 22:14:12


Idag startade dageb på bibblan som vanligt för en massa plugg, inte så roligt!! Sedan när pluggandet för dagen var klart så gav jag, Maria, Nina & Becca oss iväg för att ta sprutan! 


Sprutan kändes ingenting och gick på två röda!! Just nu tycker jag jag inte känner så mycket, bara ölite lite m i armen men man ska väl inte ropa hej förens man är över bron! =)
Sedan jag vi oss till stan för att gå på kalas som Caroline hade bjudit in oss till! Så hon bjöd på tacos och maräng schwiss! Mumma så gott det var! Så dagen startade tråkigt men den avlutades mycket bra med en trevlig trevlig trevlig kväll!!

Pussa&Krama

// S

Det är ingen vanlig dag för det är Carolines födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

GRATTIS CAROLINE!!


Full rulle.

Datum: 2009-12-07 | Tid: 20:49:05


Idag när klockan ringde var det långt bort jag hörde den! Men jag tog mei upp och med tunga steg gick jag till bibblan 8.00. Ha suttit där med min grupp idag och hade en liten lunch sen gick gruppen hem och jag satt kvar så Becca och Maria kom och joinade men vid halv sex gav jag upp! Helt slut i huvudet var jag av allt skrivande. Så de va bara hem och laga till lite mat, in i duchen, diska och plocka undan en massa grejer så nu ha jag bara att dammsuga och damma kvar och det tar jag imon för nu tänkte jag ta kväll!!

Puss&Kraaam

// S


Hanna, Växjö och önskelista.

Datum: 2009-12-06 | Tid: 16:42:11


Igår åkte jag och Hanna tillbaka till Växjö! Vi tog en tur runt Becca och kollade in hennes och Roberts nya lya och den var jättefin!! Meningen var att vi skulle hängt med på lite festligheter i stan men jag kände inte för att pataja så jag o Hanna gjorde lite tacos (fick ingen i fredags hos Hanna!) och drack rödvin och kollade på dansbandskampen, precis som ett pensionärs par! :) Det var faktisk skönt att komma tillbaka till min lägenhet eftersom det kännt som om jag bor i en väska jämt och ständigt men som Papajen bruka säga att miin adress är så är det: väskan.com ;)
Har även klurat på vad jag önskar mei i julklapp och kommit fram till en hel del men sedan ha jag belutat mei för att bara önska mei pengar. Pengar är jag alltid i behov av men jag tänkte denna gång offra grejer jag vill ha och lägga dem på min älsklings hund Alfred, tänkte nämligen att han ska kastreras!! Så det blir att kolla runt med olika djursjukhhus vad det kommer att kosta, kan vara värt det när man ha en yrboll som Alfred som ha världens energi och älskar att nosa överallt!
När Hanna ändå var här passade vi på att hämta min lilla jullåda som jag har och pyntade till lägenheten lite grann. Har inte så mycket pynt kvar men det räcker till mei så nu är min stjärna uppe! Så lite julkänsla ha man i denna lägenhet o det behövs i dessa mörka tider!
Snart ska jag sätt igång o plugga lite, dra mei för det för har verkligen ingen lust alls att plugga. Man tappar det lätt när man inte  pluggat på ett tag. Så denna vecka kommer att bli tuff, jag och min grupp kommer att typ bo på biblioteken för att vi ska bli klara med rapporten vi ska skriva.. :/

PussA&Krama

// S
Älskar min skrutt sååååå mycket!! <3


Pimp My Blogg.

Datum: 2009-12-04 | Tid: 21:52:31


Japp då ha jag julpyntat min blogg lite grann, måste ju julpynta någonstanns för hemma i Växjö är ju ingen idé är ju ändå inte där i juletiderna!! Men visst blev det fint här?!
Idag var sista dagen på praktiken och det var verkligen tråkiiigt!! Av mei fick de varsin blomma och till avdelningen köpte jag tre pussel o se blev jätte glada för mina presenter!! Av dom fick jag tre fina ljuslyktor och en biobiljett, underbara är de och jag kommer sakna både pedagogerna och barnen!!

Så här fina var lyktorna & presentkortet!!


Det blev ingen Växjöresa på det gamla tåget för min del idag utan jag och Hanna tar en tripp imon och åker!! =) Det ska bli kul att få komma tillbaka till Växjö om man inte tänker på pluggandet då! =)
Så ikväll blir det lugna gatan för mei, känner mei inget bra och inte social för fem öre, ev blir det en tur bort till Hanna sen för lite tacos Vad gör man inte för lite gratis mat? ;) Ne ha faktiskt tjatat om tacos i flera veckor och inte fått äta de!! Och min man ger sei ut på äventyr ikväll så jaa!!!

Bilder efterlyses på denna dam och mei om det är någon som har det??? :)



Vi säger så, så länge och Växjö vi seeeees imååån!! Och speka på om bilderna på mei o Beeec!! :)
Pussa&Krama

// S

Systra Miiiin.

Datum: 2009-12-03 | Tid: 22:54:51


Ikväll sover Lisa över hos oss!! =) Lisa och jag drog ut till blomsterlandet, rusta, öob och maxi och kollade rundt lite! jag hittade lite blommor och spel till min sista dag imon på praktiken. Hade velat ge dem mer men ekonomin tillåter inte det men jag vet att de kommer blir jätte glada iaf och jag har fått så fina grejer av dem innan, bästa praktiken!!
Känns som om dessa fyra veckor har gått alldeles för fort för mei, har inte hunnit med allt jag skulle och praktiken har verkligen gått undan och inte en dag ha varit tråkig att vara där, tvärtom detta har nog varit den bästa praktien så det är tråkigt att det är sista dagen imon :(

Ha inte bestämt mei ännu om jag ska åka till Växjö imon eller om jag ska ta det på lördag! Ha iaf packat lite så de är inte omöjligt att jag tar mitt pick och pack och sticker imåååån!! ;)

Puss&Kraam!

// S
Du&Jag





Forbidden To Remember. Terrified To Forget.

Datum: 2009-12-02 | Tid: 21:24:12


Ikväll var jag o min älskling på bio och kollade på New Moon!! Mysmysmysmys!! Den var jätte bra fast nu vill man ju bara se trean och den är absolut värd att se!! :)
Nu har jag bara två dagar kvar på min praktik och det känns väldigt tråkigt, ha verkligen jätte bra på min praktik så vill verkligen inte byta ut det med den ständiga plugg ångesten! :/ Men men ska man bli något i framtiden och få ett jobb som man vill jobba med så är det bara att bita ihop och plugga på!!
Ett utav mina bästainköp under vår helg nu var min lilla mini mus som jag köpte på netonnet! Den är hur smidig som helst och för Sanna passa den perfekt eftersom jag ha mina mini händer!! ;)
Nu ha Emil dragit igång Flickan som lekte med elden så ska kolla på den så länge jag orka!!

Puuss&Kraam!!

// S

I´m Bbbaaack!!

Datum: 2009-12-01 | Tid: 20:17:47


Igår anlände jag och Emil till Karlskrona igen efter en helg i Göteborg med tjocka släkten!! Här kommer dagarna: (kämpa på ta dei igenom hela texten, det är det värt!!)

Lördag: Strax efter åtta kommer Petter, Emma och Oliver till Lisa för att vi ska åka samtidigt och det var jag, Lisa, Emil, Jonas och Timmy som skulle hänga på då! Papaj, Farfar, Faster Ann-Kristin hade redan åkt upp på fredagen! Vi kom iväg tillslut åkte, åkte och åkte!
I Värnamo tog vi en fikapaus och bensträckare!! Sen spetade vi iväg igen mot Götet och mot vandrahemmet vi skulle på bo som Papaj och Ann-Kristin också bodde på! Petter, Emma och Oliver bodde en bit ifrån på ett hotell istället!!
När alla hade fått sina kort till sina rum var det givetvis rundvandring i alla rum eftersom vi är så nyfikna! :D Jag och Emil hade ett fint dubbetrum medan Jonas fick ett enkelrum som mer såg ut som en garderob då det inte fanns något fönster! ;) Lisa och Timmy var värst eftersom de hade hyrt en lägenhet som vandrahemmet hade, det var en jättefin lägenhet och det får det nog bli nästa gång man åker upp, smidigt!! =)
Petter o CO drog till sitt hotell för att göra sei iordning medans vi andra drog ut lite på Linnégatan som vi bodde typ vid! Vi hittade en pub som vi satte oss på och drack lite vin och öl! :D Efter de blev det raka spåret till vandrahemmet för att göra oss iorning inför Faster Susannes 50 års kalas!
Vi bodde väligt nära Susanne och hennes familj, meeen det var ju en jättestor trappa upp för typ ett berg vi var tvugna att gå upp för att komma fram! Kan ju säga att det var duktigt jobbigt att ta sei upp där, hela gänget flåsade på bra när alla var uppe! =)
Sedan var vi framme och som vanligt var det vi Thornellare som var sist som kom! ;) Men vi fick jättegood mat och givetvis alkohol på de! =) Vi firade Faster Susanne ordentligt sedan var det dags för oss ungdomar att ge oss ut i storstaden!! Alla de andra tog bussen medans Lisa o jag tog taxi eftersom Lisa hade inget leg med sei så vi fick springa hem o hämta de!! Sedan drog vi till Sticky Fingers! Där träffade vi även Helene och Fredrik som var i Göteborg och kollade på Takida! Hade väldigt trevligt, fast som vanligt kom jag bort från mängden och snurrade runt men hittade dem tillslut! :D Sedan var det bra för oss och klockan fyra kom vi i säng!!

Söndag: Vaknade lite halvdålig av att Lisa ringer hela tiden för att få upp oss!! Tillslut tar vi oss upp ich går bort till Lisa och Timmy för att äta frulle och efter en dusch var jag bra igen!!
När Lisa och jag var små och var i Göteborg var vi i Slottsparken och kollade i djurparken som de har där och givetvis skulle vi dit nu med och det var gå avstånd från oss så dit skulle vi!! Tillslut fick vi tag på Jonas och han kämpade sei till Lisa men när Pappa kom och vi skulle gå så vände Jonas, han klarade inte länge!! Som vi sa tur de för han hade nog inte klarat alla trappor som vi skulle kämpa oss uppför ännu en gång!! När vi har gått en bit så ringer Jonas Lisa och säger att han kommer! Efter att lekt busschaufför och dratt i sei tigerkaka så var Jonas på noterna igen!
Vi gick och gick o hittade alla djuren, Jonas blev sämre och sämre!! Tillslut fick Jonas lägg en pizza i parken och var ännu en gång på noterna! =) Så vi såg bla pingviner, älgar, sälar och påfåglar! Jätte mysigt att gå i den parken, så de rekommendera jag!!
Vi var ute och drev i ca två timmar så efter de så åt vi lite pizza!! Efter pizzan såg vi fram imot lite vila innan vi skulle bege oss till Lisebergs Julmarknad, men icke sa nicke! Då kom Papajen sa att de skulle åka och då åkte vi också eftersom vi ville gå allesammans! Ooooo vips så var jag äntligen på Lisebergs Julmarknad som jag längtat till!! Jag, Jonas, Timmy och Emil gick och tog lite kort medans vi väntade på de andra!! Vi hade ganska så tur med vädret den första timmen men sen kom regnet, fast det gjorde mei inte så mkt, jag fick ju vara på Liseberg! Det var så mysigt att gå där, det anda vi åkte var sagoslottet och lisebergs tornet, fränt!! Något som vi hade sett fram emot var att få se is baren men när vi kom fram så visade det sei att det kostade för mkt tyckte vi småläningar för att bara få se det, men det fanns fönster som vi tittade igenom!! ;)
Efter ett gäng timmar och kalla fötter drog vi oss till Faster Susanne för lite advents/avskeds glögg sedan var det bara tillbaka till vandrahemmet och bums i säng!!

Måndag: Tidigt kämpade vi oss upp för att vi skulle komma iväg och plocka Ullared på vägen hem!! Så vi packade inte lite grejer i Papajens bil och sade adjö sen drog Jag, Lisa, Jonas, Timmy och Emil mot Ullared! När vi kom fram var det inte många parkeringar kvar fast ingen kö att komma in. När jag satte min fot innanför Ge-Kås bröt jag nästan ihop med en gång, folk överallt!! Jag och Emil satte ifrån oss vagnen och tog bara en korg! Vi rasslade ganska snart igenom alla pensionärs tanter och barnfamiljer som slog sei fram, alla var ju galna! Vi hittade Lisa och Timmy o bestämde oss för att ta lite fika för varken Timmy eller jag hade ätit frulle! Jonas var det ingen idé att ringa för han hade inget batteri på mobilen, typ bara jag o Timmy som hade de!
Efter fikan gick jag och Emil lite till o bäst var det va så hörde vi ett kundmeddelande som sa: Jonas Thornell var vänligen att gå till julbelysningen där Timmy väntar! Jag och Emil höll på att dö av skratt och gick till julbelysningen för att möta upp alla men ingen Jonas hade kommit dit så vi alla andra kollade vidare och efter en stund igen hör man ett till kundmeddelande som lyder: Lisa Thornell var vänligen att gå till kundtjänst där Jonas väntar!! Hahaha!! Vi hittade Lisa och Timmy igen och jag och Emil gick och hittade Jonas som stod där ute och väntade på oss alla!! Vi gick lite till i affärena utanför sen gav vi upp och styrde mot Emmaboda där Jag, Emil och Jonas hoppade av! Emil och jag tog tågbussen hem till Karlskrona och var hemma typ vid nio och heeeeeeeelt slut var jag efter denna resan men hejdundra vad roligt jag har haft och vi har fått många nya repliker och upplevelser som vi kommer att leva länge på!! :D Släkten är värst!! :)

Nu när min praktik snart är slut (sista veckan) så kryper plugg ångesten duktigt i min kropp och det tycker Sanna inte inte inte om!! Men njut av mina bilder och fler kommer på face inom kort! ;)

Taaack för en trevlig helg!

PussPuss&KramKram!!

// S


(Klicka på bilderna om du vill se dem större)







RSS 2.0