Kärt återseende.

Datum: 2013-01-27 | Tid: 19:57:00


Igår kom min fina BB-vän Becka med sin lilla sötnos Filippa till Kkrona!! :) När vi träffas fortsätter vi där vi var sist vi träffades och det är så härligt med sådana vänner, som alltid finns hos en i vått och torrt! :) En annan vän som jag känner lika dant med är Sanna som kom med sin Emil och lilla Ninja!! :) Det blev en hel del snack och fika såklart! Sanna och Emil har ju nu flyttat tillbaka till Kkrona så där kommer det förhoppningsvis bli fler träffar! :) En superhärlig lördag på länge hade jag som jag kommer att leva på ett tag! :) Längta tills nästa träff äger rum! 
 
Denna bild bjuder jag på! ;) 2009 var vi Kopps!

Sushi premiär.

Datum: 2013-01-26 | Tid: 11:14:00


Igår kom Pappa på besök för att få smaka på den eftertraktade sushin vi pratar om!! :) PapaJan godkände sushin gott och väl!!


Nudlar.

Datum: 2013-01-21 | Tid: 19:45:28


..är minsann underskattat! Mmm smarrens och de bästa efter: piggelin! Tro jag ska ta mig en till till Guldbaggen som börja snart!! ;)


Jan. 20, 2013

Datum: 2013-01-20 | Tid: 20:27:02


Idag kom solen fram och med den kom den energi i detta hem! Vi tog oss en härlig promenad i solen till en början! Numera få jag hålla i Emil om jag ska hålla takten och inte komma på efterkälken! Sedan duschade Emil Alfred och jag fixade ihop tvätten! Sen slapp jag göra mer för Hanna kom på fika lägligt!! :) Härlig avslutning på denna helg! Snart är det dags att säga hej till John blund! Är bara att acceptera att jag inte är kvällsmänniska längre i och med graviditeten!! ;)


Min andre hälft.

Datum: 2013-01-20 | Tid: 18:10:25


Är mycket viktig i mitt liv och jag tror inte att det går att beskriva det i ord! Att alltid ha en bästa vän som man kan ventilera sina tankar med är inte lätt att hitta, det är tur att jag föddes med min kära Lisa!! Lisa och jag pratar med varandra varenda dag ( finns vissa undantag) på telefon!!


P3 Guldgala.

Datum: 2013-01-20 | Tid: 09:58:00


Satt och kollade på P3 Guldgala igår och hoppades på lite för mycket. När vi kollat en stund undrade vi om det var ett skämt, hela galan kändes B. Det var artister som man aldrig hört som var nominerade i vissa kategorier och de kända artisterna som var nominerade var inte där. Ja, nä ingen gala som jag kommer att kolla på igen. Fast ett positiv med programmet var att Kent var nominerade i årets grupp och såklart kammade de hem priset!!
 
 

Snark.

Datum: 2013-01-19 | Tid: 18:21:20


Inatt skramlade jag ihop nästan tolv timmar som jag sov, kan säga att det var skönt! Känns som om det är det enda jag gör numera sover eller bara ligger på soffan. Detta hem får sköta sig självt helt enkelt! Tur iallafall att jag har en duktig karl som fixar! Ja som sagt idag har jag bara legat på soffan och inte gjort ett skit, åt dock för mycket chokladpudding förut och nu vill jag bara spy!!
 
Jag kommer nog att fortsätta blogga framöver och det är ju kul att iaf tre av er läsare visar intresse! Tack och hej nu ska jag fortsätta slappa på soffan!

Hmm.

Datum: 2013-01-18 | Tid: 12:26:17


Ja då har sjukan kommit och tagit mig.. Var hemma från jobbet idag och igår, är såå tråkigt :( Har fått ont i halsen, känns som om jag sväljer knivar och så går det upp i huvud och öron :( Jag har laddad med varm blåbärssoppa, te med honung, halstabletter och isglass så idag känns det iallafall lite bättre! Ska bara ta det lugn och vila hela helgen så jag är piggelin till måndag!
 
Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med min blogg.. om jag ska ha kvar den eller ej.. Just nu känns det som om jag inte skriver så mycket, i och med att jag jobba hela dagarna händer det i princip inte så mycket! Men visst om jag kommer att fortsätta blogga, så kommer bloggen att ta en annan vändning och handla om min vardag men även om mitt nya liv som blivande mamma. Så jag ska ta en liten funderare, vet på ett hum hur jag ska göra! Självklart får ni gärna komma med era tankar och kommentarer vad ni tycker!
 

Mammas pojkar.

Datum: 2013-01-13 | Tid: 12:49:00


 
Igår var vi på bio och kollade på Mammas pojkar! Det är verkligen min sjuka humor och såklart skrattade jag i princip hela filmen! Man kan tyckas att handlingen är lit lam men skämten är det inget fel! Jag tillhör ju den som tycker om Bröllopsfotografen och Smala Sussie, det är min sorts humor! :D
 

Fy fabian sa gutt.

Datum: 2013-01-09 | Tid: 20:30:00


Wiiieee idag fick jag veta att jag fick tjänsten som förskollärare 100% som jag har sökt och där jag jobbar nu!! Iiihihhh känns så bra att veta att jag var BÄST och att jag kommer att få vara kvar med mina goa arbetskamrater som är allra BÄST!!! :D Det känns också skönt att jag har något att komma tillbaka till efter min ledighet!! 2013 kunde inte startat bättre!!! :) Nu ska jag fira vidare med min godiskål!
 
Yiihhaaaaaa!!!!

Älskar dig, mitt allt!

Datum: 2013-01-08 | Tid: 21:29:56



Lathelg.

Datum: 2013-01-07 | Tid: 21:16:48


Ja det blev ännu en helg med lat och inga måsten! Jag blundar verkligen för allt som måste göras numera, en annan dag tänker jag! Kanske att man är piggare då! ;)

I fredags kom Frida med familj och pappa!! Ludwig stannade kvar, han ville ju såklart sova över och hänga med sin moster! :)
Lördagen gav vi oss ut i den härliga solen på en runda och sedan blev det soffan med film! Innan Ludwig åkte hem rundade vi såklart donken! ;)

Usch nu längtar jag verkligen till våren och ljuset! Bruka inte känna så såhär tidigt men nu är det verkligen mörkt och segt hela tiden!! Känner mig som grinchen numera, slängde till och med ner stjärnorna i helgen och fram med de vanliga lamporna! Kom snart herr vår!!


Ingen kunde röra oss.

Datum: 2013-01-02 | Tid: 17:39:00


 
"Den 17-18 december 2012 spelade Kent in en helt ny låt. Den heter ”Ingen kunde röra oss” och alla intäkter från den kommer att tillfalla ROKS – Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige."
Kent.nu
 
"Lyssna, köp, sprid!"

2013.

Datum: 2013-01-01 | Tid: 18:56:00


 
Då har 2013 tagit fart och jag kan väl inte skryta om (som alla andra gör när de har varit nyktra och många andra druckit) att jag är pigg så här första dagen på det nya året! Igår dukade jag upp för mina gäster och vi åt tre-rätters som var supergott såklart! ;) Vi gjorde det lätt för oss och gick ut på balkongen vid tolvslaget och fick se lite raketer puffa här och där! :)

 
 
 
 
Lowe, Lisa, Timmy och Frank slaggade över här och Lowe ville riktigt inte sova! Så med lite sömn tog Emil och jag oss an Lowe på morgonen så Lisa kunde få ta en tupplur! :) Hela dagen har kännt som om jag har varit bakis med min sömnbrist och imorgon börja vardagen då jag starta jobbet 6.15! Så snart får det nog ta och bli sängen om jag ska vara människa imorgon!!
 
 
 
 
2012 tycker jag har varit ett bra år, dock är jag dålig på att minnas tillbaka på saker och ting men några av mina bästa minnen från 2012 är: jag tog lärarexamen, fick ett perfekt vikariat med härliga arbetskamrater på en förskola, fick jobba hela sommaren hos socialförvaltningen som jag tycker är superspännande, fick en kanon lägenhet, fick komma tillbaka till samma förskola som jag startade mitt vikariat på våren, jag såg Kent & Winnerbäck, jag blev moster, vi campade på böda OCH vi fick en underbar nyhet att det ska komma en liten bebis till sommaren 2013! ♥ Så annat än BRA, SUPER, KANON OCH UNDERBAR kan jag inte säga att året  2012 var! 2013 ska bli mycket spännande att se vad det har att erbjuda! :)


RSS 2.0