Då kicka vi igång en ny vecka.

Datum: 2012-01-30 | Tid: 18:35:36


Kan tipsa om ett bra band som klingar fint i öronen och heter First Aid Kit, lyssna gärna på låten nedan!




Ja när man låg här på soffan i helgen blev det ju också lite filmtittande och kan rekommendera Real Steel för den som gillar robotar och en bra story! Den blev för mig en ny favorit, grym film!

 

Tiden går verkligen fort nu när jag jobbar och jag trivs jättebra och nu börja jag också komma in i arbetet och hur de arbeta på förskolan! Imorgon ska vi ha gympa! :) Har förresten äntligen lyckats platsa in en tid hos ortopeden som ska se till att jag får ett par ilägg till mina stackars fötter! Yiippi!!


Soffpotatis.

Datum: 2012-01-29 | Tid: 18:42:52


Kul.. allt hann försvinna när jag skrivit inlägget klart... Fredagen kom Lisa och Lowe till Karlskrona och vi åkte till Hanna där vi fick jääääätte god mat och mååånga goa skratt!! Jag hade öppningen i fredags och kan ju sjunga om att jag var trött plus att sminket hängde, men de hade ju suttit sedan 05.00! ;) Förkylningen blev värre och värre men är glad att jag fick en dag och kväll med Hanna och Lisa för resten av denna helg har jag legat pall i soffan! Nu känner jag mig liite bättre och hoppas att jag blir friskt snart så jag kan träääna!!


Hejåhå vad vi busade!!




Min tappra kamrat i soffan!!



Tog mig ut idag! ;)


Öppning imorgon.

Datum: 2012-01-26 | Tid: 20:10:18


Och det innebär att stiga upp mitt i natta..! Så godnatt!!


Krasslig.

Datum: 2012-01-25 | Tid: 21:07:43


Är fortfarande krasslig och kan inte träna, skit tycker jag... :( idag är de också den 25:e och löning, förutom till mig. Fick mitt sista CSN i december och den lilla lönen för dessa två veckor kommer inte förrän feb. Men den som spar han har! Har sparat undan så
jag iallafall har till mina räkningar!! :)

Var föresten på ett möte för nya lärare som Lärarförbundet anordnade, mycket givande måste jag säg! Synd bara att man var lite trött och hjärnan inte ville
ta in mer info! ;) annars ett bra möte att gå på för att veta lite runtom och vad man har för rättigheter!


Planera.

Datum: 2012-01-23 | Tid: 17:23:31


Tänkte kika över vad man ska hitta på, på gympan imorgon som vi har med barnen varje tisdag, så förslag tas gärna emot! ;) Igår planerade jag lite vad jag ska göra med den grupp jag kommer att ha torsdagar då vi har temaarbete! Mycket att tänka på och huvudet är fullt, men kul är det när man kommer till de härliga barnen på förskolan!! Trivs som bara den!

Min förkylning vägra ge sig och innan jag kommer igång att träna ha man väl gått upp sina kilon igen.. VILL TRÄÄÄNA!!!

Temla och kaffe.

Datum: 2012-01-22 | Tid: 22:05:57


Igår var Emil i bkvara för att hjälpa la familia lite. Så med sig hem fick han temlor som mamma hade gjort!! :) annars brukar jag inte vara något fan av temlor men denna var riiiktigt fin! Tack mamma!!

Igår kväll gjorde jag varm smörgåstårta som jag bjöd pappa och Emil på!! Riktigt fin är den! Mysig och trevlig kväll hade vi!


Håller med!

Datum: 2012-01-22 | Tid: 09:58:39


Läste Schulmans tankar om de senaste påhoppen av drottningen och ha tyckt hela tiden, varför går man på drottningen om något som hennes pappa gjorde? De kan ju för tusan hon inte rå för. Någonstanns får de dra gränsen!


Läs hela HÄR!

Ett par timmar senare.

Datum: 2012-01-21 | Tid: 17:13:58


Hela dagen har gått åt att städa upp här hemma och tillslut blev det hemtrevligt igen! ;) Fick även upp lite av det jag fick på min examensfest!


Luffarträden i mitten fick jag av Åsa m familj och lampan fyndade jag igår!



Inga stjärnor i fönstret längre! Skålen på bordet fick jag av Helén och Hanna.B!



Denna fina vas fick jag av Hanna.S!



Ljuslyktan i mitten fick jag av Becca m familj och skålen av Frida m familj!



Tadaa rent och fint igen på databordet!

Dags att städa upp?

Datum: 2012-01-21 | Tid: 11:29:42




Behöver garanterat städa i denna lägenhet kan jag säg! Så det blir det bland annat att göra idag, ska ta och slänga ut julen också! ;)

Sjuk & trött.

Datum: 2012-01-19 | Tid: 19:29:13


Att vara sjuk och trött är ingen bra kombo när man ska kolla på den otecknade Casper filmen! Haha satt och lipade igenom nästan hela filmen och tyckte så synd om stackars Casper :( men den är samtidigt rolig!

Det är inte bara jag som är trött i detta hus, Affe tar en lur i väntan på att jag ska få på mig jacka och även när man tigger är det tufft att vara på vakt!


Tekoppen i knät.

Datum: 2012-01-18 | Tid: 20:18:54


Då har snart den första arbetsveckan passerat och jag trivs mycket bra på förskolan som jag jobbar på! Det har varit många nya intryck och nu är man ute på allvar! :) nästa vecka starta vi med egna grupper och ska ha lite temaarbete!! :) ikväll ha jag också vart på möte och nu sitter jag i soffan med te och försöker dämpa en förkylning som är på ingång! Träningen har fått vila denna vecka men jag cyklar till jobbet varje dag så still är jag då inte!


Arbetsmyra.

Datum: 2012-01-16 | Tid: 14:56:38


Vi börja med att tacka alla goingar som gjorde denna helg oförglömlig!! Min examensfest blev mycket, mycket, mycket lyckad!!! :D Jag fick en massa fina saker av alla, TACK! ♥

En av presenterna var en cykel som jag hade cykelpremiär för imorse när jag cyklade till jobbet! Gled fram som en konung! ;) Det gick jättebra att jobba idag, dock något trött då de är mycket att tänka på i början och hålla reda på, men de går fort att komma in i att! Denna dag tänker jag bara ligga på soffan och inte göra ett smäck, borde egentligen göra en massa men känner att jag är värd att slappa! Ska ju faktiskt träna senare ikväll! :) Fick tyvärr inte mkt bilder i helgen, är kass på att komma ihåg att ta kort, dumma mig! Men bjuder iaf på två bilder!


Hade en liten sovkamrat i fredags!! :)


Voila, gjorde glasståg till efterrätt på examensfesten! :)


Fredagen den 13:e 2012.

Datum: 2012-01-13 | Tid: 22:22:03


Det var då jag tog examen!! :D


Examenshögtid.

Datum: 2012-01-12 | Tid: 23:01:31


Idag vad det opponering och det gick som förväntat. Men samla energi och fixa till det blir snarast!
Glömmer examensarbetet nu i några dagar, då jag har anlänt till Bkvara, imorgon åker vi till Växjö för EXAMEN då det är examenshögtid och på lördag blir det examensfest!!! :D yiihhaa!

Glömmer plugg ett par dar och händer med den goaste!!!


Sista taget.

Datum: 2012-01-11 | Tid: 21:34:38


Känns som om dagarna inte riktigt räcker till.. Idag har jag hälsa på förskolan jag ska jobba på, färgat håret, va hemma en sväng och kollade i garderoben inför fredag och lördag. Efter de drog jag igång tvätten, sedan iväg o träna, kom hem duscha, diska, tvätta, ut med hunden o packa. Åååhh är helt slut nu och fortfarande snurra huvudet av en massa saker jag måste fixa, vad jag ska ha med mig imon när det bär av till bkvara på eftermiddagen, vad jag ska köpa till min fest på lördag.. Ja de är en del just nu.. Imon bär de av till Växjö och opponering, vet typ hur det kommer att se ut! Godnatt!


Andas?

Datum: 2012-01-10 | Tid: 21:10:03


Ja, igår hade vi vår redovisning för de andra som skrivit sitt examensarbete nu i höst och det gick bra för vår del. Jag tycker att de andra också har varit mycket duktiga i sina arbeten och redovisningar! Men även att vi endast har opponering kvar i denna utbildning så känns det lite långt ifrån examen. Vi har idag kollat igenom det arbete som vi ska opponera på, jätte bra är deras! Sedan har vi gjort lite tillägg som vi visste behövdes och som vår handledare tyckte! Så förhoppningsvis efter torsdag när vi har fått examinatorns kommentarer kanske de inte är så mycket tillägg... kan man hoppas.. Nehe nu lägger jag ner plugget för denna kväll! Imorgon ska jag hälsa på förskolan igen som jag ska jobba på i de två närmsta månaderna och efter det ska jag till syrran och bli fin i håret inför min EXAMEN!!


Inleder sista veckan.

Datum: 2012-01-08 | Tid: 22:10:51


Helgen ha varit kalas! Det ha vart filmmys och igår fick vi lite gäster vilket ledde till utgång! Hade supertrevligt!! :) Idag mår man som man förtjänar kan jag säg! Ha faktiskt övat på min presentation av examensarbetet vi ska ha imorgon, Emil fick vara min publik! ;) Detta blir den sista veckan i Växjö och som student! Yihhaa!!!


Tre & ett-halvt-år.

Datum: 2012-01-06 | Tid: 20:44:25


Om en vecka är det dags för min examenshögtid, jag tar EXAMEN! Höstterminen 2008 för tre och ett halvt år sedan  startade jag lärarutbildningen inriktning: barns lek, lärande och utveckling i förskolan, jag skulle bli förskollärare! Nu står jag här i januari 2012 och är strax färdigutbildad och är där jag har väntat på i dessa år: att få börja jobba! Under dessa år har det varit blod svett och tårar men självklart mycket härliga äventyr med fester, middagar, häng på bibblan, spelkvällar och promenader med mitt tjejgäng som jag fann! Bjuder på bilder från den gamla goa campus-tiden! :D

 

 

Nu hoppar vi in i verkligheten! ♥

 

 


Med datorn som bästa vän.

Datum: 2012-01-05 | Tid: 11:52:42


Yees dessa dagar har verkligen bestått av intensiva pluggdagar med långa nätter och tidiga mornar. Men tillslut fick vi ihop alla delar till examensarbetet och 00.30 inatt skickades det in!! BAAAAM. Fast bara för att det är inskickat är det ju inte färdigt. Vi vet i vilka delar som vi behöver redigera och lägga till. På måndag kommer vi att redovisa vårt arbete med vår fina powerpointen som vi har snickrat ihop idag! På torsdagen ska vi ha slutseminarie, fredag examenshögtid och lördag är min examensfest!!!! :D Så lite ljus i tunneln ser jag just nu, men bara lite! ;) Resten av denna dag bli lite till plugg och sedan INGENTING, så skönt! 


Nu blir det myyys!

Happy fucking new year.

Datum: 2012-01-04 | Tid: 17:51:15



Japp då var vi inne i 2012 och gör som alla andra, hoppas att det nya året ska bli snäppet bättre än förra! Året har startat mycket stressigt. Nyår var helt kanon, bästa på länge! Vi lagade mat ihop, skrattade, kollade på alla fiiiina fyrverkerier och spela UNO in till gryningen! Sparkade igång de nya året rejält, en perfekt kväll helt enkelt!!


Redo att skala potäter!



Fixa ostbricka! Även till katterna ;)



Mitt finfina nyårsgäng!



Mmmmm förrätten men blåmusslor var gudomlig!




Varmrätten var lika god dem som var oxfilé med potatis/spenatkaka med konjaksås



Efterrätten glömde jag att plåta, polkagrisdröm hade vi som va pricken över i:et!


La liga efter tolv!






Dessa dagar har varit mycket slit framför datorn då vi ska få ihop de sista delarna i examensarbetet. Ska skicka in den ikväll sedan kommer de bli fortsatt arbetet på den men har iaf en helhet nu. Så tillbaka till skrivandet!




RSS 2.0