Vrålåket.

Datum: 2013-04-24 | Tid: 21:25:52


Idag åkte vi till Bkvara och liljas för att hämta våran nya bil som snälla pappa hade gjort iordning!! :) Fin Volvo V50 blev det och den rullade hem till Kkrona så bra så! :)


Roadtrip, barngos, party & blommor.

Datum: 2013-04-21 | Tid: 18:00:28


Denna helg har vi hunnit med en hel del!! :) Nu när solen ligger på och värmen börja komma kan man inte sova till det speciellt i detta hem, så vi har varit uppe med tuppen och gjort en massa!! Det har blivit en roadtrip till Bkvara där vi kollade på bil, så snart har vi en egen kärra! Såklart blir det en volvo, är man uppväxt i en volvofamilj så är valet inte så svårt! ;)
I vanlig ordning hälsade vi på alla när vi var på landet och pappa bjöd på mat och Lowe stod för underhållningen! :) Hängde med Ludwig och hann gosa med lilla Tilde också!! Var hos mamma och spanade in deras nya soffa och säng, provsatt soffan en bra stund som var skön! :)
 
Medan Emil var och hjälpte sin pappa idag så var jag hos Lotta, som hade inredningsparty!!! Jag slog till på och köpte mig en jättefin ram som kommer bli perfekt här hemma och Lotta bjöd på sina hemmagjorda päronbiskvier som var såååå goda!!! :D Mmmm!!
Sedan mötte jag upp Emil på blomsterlandet, vi handlade lite krukor, jordgubbar, smultron, solros och tomater som Emil har planterat till balkongen!! Så snart får vi allt ta tag i och hitta några möbler till balkongen!!
 

Yeiii.

Datum: 2013-04-19 | Tid: 22:27:05


Igår klarade min fina Emil uppskrivningen vilket betyder att han fick äntligen körkort igen!!! :) Så nu är det bara en Volvo vi ska hitta!! ;)


Tanken.

Datum: 2013-04-17 | Tid: 20:02:23


Tänk vilken snäll kollega jag ha som köper en souvenir till mig när hon är i London!! ;) Tack Annie för att du tänker på mig!! ;) haha!!


Denna helg.

Datum: 2013-04-14 | Tid: 17:57:00


Igår kom mamma och Johnny och hälsade på!! Med sig hade mamma dessa fina snödroppa och köttfärslimpa som hon hade gjort! Till det blev det potatis och så gjorde hon sås!! Mmmm mammas mat är bäst!! Sedan fikade vi med en massa gott och hade det bra!!
 
Innan vi fick besök tog vi en snabb sväng på stan för att handla lite krämer och tröjor till mig. Såklart hittade vi också lite fynd till Lilleman som vi inte kunde motstå! :)
 
Idag tog vi oss ut i det superfina vädret och gick en långrunda! Det var verkligen skönt, även att det inte går att gå i rask takt längre! ;) Haha! Vi hade även premiär på balkongen och fikade lite och sedan var det dags för Alfreds söndags dusch! Emil gled iväg på kalas och då passade jag på att städa här hemma! Så nu är det dags att inta soffan om en stund! Är helt sluut!! :)
 
 
Förresten vi var återigen på glassiären häromdagen!! Mmmm det är verkligen gott med glass och farligt att ha det nära! :)

Nehee.

Datum: 2013-04-06 | Tid: 19:33:00


Det blir inte alltid som man har tänkt sig.. Hade planerat för en massa idag, men så blev det inte..
 
Det blev en tidig morgonrunda med Alfred..
 
..fika med Alfred och lilleman..
 
..mkt vila med Kent..
 
.. och Alfred var nöjd över att spana in folket ute! Thats it.

Premiär.

Datum: 2013-04-04 | Tid: 17:49:58


Idag raggade jag upp Hanna som ville följa med mig till Glassiären! Som jag har gått och suktat efter att få komma dit och mmmmmm det var så gott!! :)
 

Påsken i full fart.

Datum: 2013-04-02 | Tid: 18:16:33


Dessa lediga dagar har verkligen bara dragit iväg, det har varit fullt ös från fredag till måndag!! :) I fredagskväll åkte vi till Bkvara och hängde med Lisa med familj! :) Sedan tidigt på lördagen åkte vi till Vadstena till Petter med familj, för att fira Petter som fyllde 35! :) Var ett härligt kalas/fest med god mat, goda kakor och tårta och många härliga skratt! :D Härligt att så många kunde åka upp! Jag, pappa och Emil bodde på vandrarhem där vi var uppe i ottan på söndagen och checkade ut! ;) Efter det fick vi frukost hos broder och det blev en promenad i Vadstena! Efter vi hade fikat styrde vi mot Bkvara igen där vi landade hos Lisa med familj igen och hade det bra! Igår passade vi på att hälsa på mormor och sedan åkte vi hem till Kkrona! Borta bra, men hemma bäst! Har varit härliga dagar iväg och träffa alla i familjen men också skönt att vara tillbaka i vardagen! ;) Nu ska jag vila ut mig efter denna fullspäckade helg! ;)
 
Bror Jonas & bror Petter som fyllde 35! :)
 
Mmmm vad god tårtan var!!
 
Jag gjorde en tavla till Petter som han fick av oss!
 
Ut i sooolen!
 
Kusinerna Lowe & Ludwig myser i Bkvara.
 
Så här trötta var Hilma & Emil när vi åkte hem till Kkrona igår! ;)
 


RSS 2.0