Fina vänner.

Datum: 2014-04-28 | Tid: 22:26:00


Igår hade vi underbara gänget Helen, Fredde och Tess här!! :) Det blev god lunch, snack och sedan ut i solen där det blev glasspremiär med Karlskronaglassen, mmmm det är verkligen den goaste glassen som finns! Kvalité! Sedan var det dags för babysim och lilla fisken i vattnet trivdes som bara den efter påskuppehållet! :)
 
Fina vänner!
 
Idag kom finaste Annie till oss! Emil och jag skulle på möte med Hem1 och för första gången skulle vi ge oss av utan vår lilla goss!! :) Han brukar finna sig och hänga med oss överallt, inget med de! Men idag ville han hänga lite med Annie medan vi var på möte och såklart fick han det! ;)
 
Kolla läget i skåp & lådor!!
 
Babblarna is the shiit!
 
Bästa nannyn Annie!! ♥

Fantastisk vårdag.

Datum: 2014-04-26 | Tid: 21:57:37


Denna soliga och fina dag tillbringade vi med Hanna & Gustav, Jonas & Lena med familj ute på Stumholmen där det blev grillning, fika och en fantastisk dag!! :)
Världens sötaste unge!! ♥
 
 
Vaaar är Walter?!
 
Karlarna fick grilla!
 
Mmmmmm!!
 
Bus med Hanna!
 
Uuuundeerbaar är du!
 
 
 
 
 
Hannas brillor var grejer de!
 
Mina två som är mitt allt! Älskar er mest! ♥

Lite från våra dagar.

Datum: 2014-04-26 | Tid: 21:26:48


En liten skit som mjukstarta bland lådorna!
 
 
Mycket nöjd kille som slängt ut det mesta och är på topp!
 
Står upp samtidigt som man kan dra i Alfred är kul!
 
Tjohoo vad kul det är med egen vagn!
 
 
Igår firade vi att tomtköpet nu är genomfört!! :)

Påsken en vecka senare.

Datum: 2014-04-26 | Tid: 21:11:00


Påsken tillbringade vi den mesta tiden i Bergkvara med mina kära syskon, mor, far och såklart alla kära syskonbarn! Hade underbara dagar med mycket skratt, god mat, utflykt och mys med familjen! Vi tog också en tur till Walters farfar där det blev fika, häng med farfar och så fick vi se många många söta kaniner!!! :)
 
Vila upp sig inför dagar i Bergkvara!
 
Envis familj ta sig fram överallt!
 
Väl framme på den fina grillplatsen!
 
Spana in maten!
 
 
Walter spexa lite!
 
Mysfika hos Farfar!!
 
Walter med sin Farfar! ♥
 

GLAD PÅSK.

Datum: 2014-04-17 | Tid: 13:35:40


HOPPAS ALLA FÅR EN UNDERBAR PÅSK & NJUUUT ORDENTLIGT ALLESAMMANS!
 
GLAD PÅSK ÖNSKAR FAMILJEN STORBERG/THORNELL!
 
Vårt lilla guldkorn!
 
 
 
 

Bugaboon går från vinter till vår & sommar.

Datum: 2014-04-17 | Tid: 11:08:00


Nu när värmen, våren och påsken kommer så passade jag på att pimpa om Walters vagn! :) Från det mörka till det ljusa! Med sin gula fleece matcha Walter fint med den gula suffletten! ;)
 
Walters bugaboo blev så fin så fin!
 
Beställde även förra veckan ett bumperskydd från ida.p design! Där jag önskade att det skulle svart/vitt och gärna med prickar, ränder och döskallar och resultatet blev ju hur bra som helst!! Walter tyckte om sina pillisar under rundan! :) Det är kul med lite hantverk, det är gjort med mer kärlek!
 
Supernöjd!!
 
I påsk skulle vi egentligen tagit en tripp till Walters farmor i Arboga, men det blir en tur i Valborg i stället! Mysigt, ser vi verkligen fram mot!!! ♥ Det får bli en mindre tripp till Bergkvara i påsk för att samla alla Walters kusiner på min sida! Det blir lite utflykt med grillning och bus! Härligt!

Góbitar från 9 månaders plåtningen.

Datum: 2014-04-16 | Tid: 11:55:00


Det finaste vi gjort! ♥
 
 
 
 
 
 

Instagram-tävling med swea FORM.

Datum: 2014-04-15 | Tid: 11:33:00


För er som har instagram konto är nu en tävling igång med swea FORM (@sweaform), där du kan vinna ett valfritt tryck (det lottas ut 2 stycken) hos sweaform.com Så va gärna med och tävla! Heja Heja! ;)
 
 
Dela gör du genom att print screena bilden, om du har en Iphone klickar du på hem-knappen & lås-knappen samtidigt! Andra mobiler vet jag inte hur man gör, googla! ;) Tänk också på att ha en öppen profil eller godkänn att @sweaform följer dig, för att kunna se ditt tävlingsbidrag!
 
Klicka på bilden för att komma till @sweaform på instagram!

Ännu mera kusinhäng.

Datum: 2014-04-11 | Tid: 21:06:00


Igår kväll kom Lowe & Timmy till oss (Timmy skulle resa vidare inatt), så då tyckte jag att Lowe kunde komma och hänga lite med oss! :) Så denna dag började mycket tidigt än vanligt, Lowe och jag mjukstartade med lite tv mys! Sedan har det bara rullat på med: kojbygge, steka pannkakor, bus, mys, ut i regnet till lekparken osv! Dagen har varit å fartfylld att alla killar (Walter, Lowe och Emil) nu ligger och sover som bara den! Tror nog att jag också ska ta och joina snart, lär nog bli ännu en tidig morgon imorgon! ;)
 
Lowe hjälper gärna till!
 
Mys efter frukost!
 
Inspektion av kojan!
 
De hade kul inne i kojan!
 
Vet inte, gungbrädan i lekparken kändes sådär, aningen läskig! Haha!
 
Lowe hann inte ens äta upp maten förrän han sov, sötnosen! ♥

Dagar i Bkvara.

Datum: 2014-04-10 | Tid: 23:03:50


Vi har spenderat några dagar i Bergkvara hos Lisa med familj! Få passa på nu när både Lisa och jag är hemma! :) Vi drog en repa i måndags, till vår kära BB-vän Becca med familj i Växjö!! Ojoj det var verkligen full rulle med ungarna, äta, fika, prat och skratt! Vi drog också allesammans en repa till Samarkand och kikade i affärer! Haha vilken dag vi hade, den kommer vi komma ihåg för alltid, haha! Det är kul att vi har haft kontakten i alla dessa, snart 28 år och vi har gått igenom mycket! Det är inte som en träff när vi var 18 direkt! Men lika underbart nu som då, fantastiskt alla ens stadier i livet! Att träffas under kaos/skratt/stress/lugn med barn och mina fina tjejer få toppenbetyg!
 
Annars har vi tagit lite dag för dag i bkvara, det har blivit mycket bebisgos med Hillewi, lek med Lowe, träff med familj, Walter tycker det är superkul att få leka med kusinerna!! Nu blir det bildbomb!! ;)
 
Forsättningskursen på babysimmet är alla tiders!
 
Walter premiäråkte i sin stol i söndags, trött kille efter simmet!
 
Walter & Lowe busar på!
 
 
Minstingarna Hillewi & Walter är trötta!
 
Ååååå trötta! ;)
 
Walter försökte sno Hillewis napp!
 
Solen visade sig lite grann, såklart gled vi ut!
 
Walter få känna på gräs för första gången! ;) hihi!
 
 
Nöjd grabb som fick köra porsche!
 
9 månader idag & han fundera på vad han ska hitta på för bus! ;)
 
 När mamma & pappa prata pension på banken fick Walter Nordeas maskos bävern Jalmar att leka med!

9 månader.

Datum: 2014-04-10 | Tid: 22:55:00


Idag blev vår skatt 9 månader! Walter är i full gång med att stå på knäna (något kryptag kommer ibland) och dra sig upp för saker och ting! :) Hittade han stående vid Lisas trapp häromdan, puh det går undan nu!! ;) Annars dadda han på, äter och utforska! Vår älskade unge!! ♥
 
Grattis finaste Walter på 9 månaders dagen! Älskar dig av hela mitt hjärta! ♥
 
 
 

Sköna dagar.

Datum: 2014-04-03 | Tid: 21:12:00


I tisdags hade vi vår fina Annie här på besök! Så skönt att få vara med henne, ha det kul ihop, Walter busar, ha sagostund och myser med Annie!! En perfekt dag hade vi ihop!! En kanon vän är hon min Annie!! ♥
 
Sagostund i gymmet!
 
Annars har vi inte haft något alls inbokat denna vecka, vilket har varit skönt! Vi har bara varit, fixat här hemma och myst!! Härligt att få ladda om batterina ibland, det behövs det med!! I väntan på att få bo grannar (vilket är ett tag till) kör vi med face-time och telefon var dag med moster Lisa och kusinerna Lowe och Hillewi!! Dagens teknik är bra skit de! :)
 
Walter smilar upp sig när han få se Lowe på skärmen! 


RSS 2.0