Underbara dag.

Datum: 2013-05-30 | Tid: 21:46:44


Idag ställde jag mig och bakade lite bullar som vi skulle ha med i fikakorgen på Lowes och Hilmas sommarfest som deras förskola anordnade! :) mysigt att träffa barnen!!
Jordgubbarna börja bli mogna ute på balkongen och självklart tog jag mig ett smakprov idag, jäääätttegoda är gubbarna!!! :D


Födelsedagsbarnen.

Datum: 2013-05-29 | Tid: 14:38:10


Idag är det Mamma och Kents födelsedag!!! :) GRATTIS säger jag till er!! :)


Minikläder.

Datum: 2013-05-23 | Tid: 17:40:00


 
Igår kom detta lilla goll till Karlskrona och hälsade på moster! :) Åhh vilken härlig dag vi hade med shopping och en massa gos! Snart så kan han Sanna och Emil, just nu är de Na och Mim eller Mer! :)
 
Idag har jag i godan ro fixat och trixat lite här hemma! Med Alfred till hjälp har det gått smort! :) Har tvättat lillemans kläder och lakan, Alfred va vid min sida hela tiden och kikade nyfiket när jag packade upp grejer och sorterade kläder! :) Han blir allt en bra storebror/nanny! ;)
 
Allt skulle kontrolleras av Alfred! :)
 
 
Balkongen är full med minikläder! :)

Egen mjukglass.

Datum: 2013-05-21 | Tid: 19:35:53


Provade Arlas nykomling, egen mjukglass!! Helt OK var den, smakade som mjukglass helt enkelt! :) extra gott med lite strössel och nougatsås på! :)


Nu går jag hem.

Datum: 2013-05-21 | Tid: 18:42:00



Igår var jag hos doktorn och pratade om min onda rygg, fötter och leder mm. Det doktorn kunde göra var att skriva ner mig på 50%! Resten av de 50% ska jag ta ut semesterdagar och går det inte så blir det sista alternativet att ta ut resterande i föräldrardagar.
Hu som haver så gjorde jag min sista dag idag lite hastigt vilket känns konstigt. Det känns tungt att lämna mina härliga och underbara kollegor som jag stortrivs med till tusen, samtidigt som det blir skönt att få varva ner och hoppas att min rygg och leder blir bättre! Jag är glad att det är till mina kollegor jag kommer tillbaka till när jag har varit hemma min tid! ♥ Utan dem skulle inte arbetet vara roligt! :)
 
Gänget!!
 
 

Det händer grejer.

Datum: 2013-05-19 | Tid: 18:05:51


V 32 eller 33 hur man nu ser på att! ;)
 

Sol, sol, soooool.

Datum: 2013-05-18 | Tid: 17:06:00


 
Idag packade vi picknickkorgen och gav oss iväg till Saltö! Åååh så gott det var att få ligga och gotta sig i solen! Riktig sommarvärme var det! :) Var lite knepigt att sitta på filt, så det var bara att upp och hoppa då och då. Nästa gång ta jag med solstolen! :D
Nu har jag smörjt in brännan och ska ladda upp inför eurovision ikväll, Hanna kommer över och joina i vanlig ordning! :)

Heeelg.

Datum: 2013-05-17 | Tid: 18:24:50


Då var denna arbetsvecka slut och därmed helg! Jag börjar min uppvilning med lite vitaminer på balkongen efter denna sooliga dag! :)

Trevlig helg på er!


Besök, saknad & gubbar.

Datum: 2013-05-14 | Tid: 19:13:00


Efter att jag hade jobbat i fredags kom bror med familj och hälsade på innan de skulle åka hem till Vadstena igen! Härligt att se dem och kul att de kom och hälsade på oss här! :) Det  blev lite käk och snack innan de for iväg, härligt!!
Fick denna fina lykta i present av dem, den kommer bli perfekt på balkongen! :)
 
 
Lördagen var vi veliga om vad vi skulle göra, hade egentligen en massa att göra här hemma men hade inte riktigt lust med detoch så saknade jag Lisa & Lowe så vi bestämde oss för att åka och hälsa på dem! :D
 
Moster ville ha glass och det blev det!
 

Söndagen blev det en massa fix här hemma! Emil grejade med en dörr och jag planterade om blommor och rensade bland all skit vi har! Annars är det jobb i vanlig ordning och vi har varit på sista föräldragruppen. Är helt slut numera när jag kommer hem. Drygt!
 
Det börja komma gubbar ute på balkongen! :)

Fika & vila.

Datum: 2013-05-09 | Tid: 19:11:02


Igårkväll efter jobbet vandrade vi över till Sanna, Emil och lilla Ninja! Där fick vi en massa gofika och det blev en hel del snack! :) härligt att träffa la liga!

Idag har jag inte gjort många knop. Ha rensat lite sen blev det vila för hela slanten. Känns som det var längesen jag gick chansen att vila, de ha varit full rulle den senaste tiden! Imorgon blir det jobb!


Vår dag.

Datum: 2013-05-07 | Tid: 18:48:00


Idag är det Lisa och jag som fyller 27 bast! :) Det har alltid varit vår dag, finns inget som heter min dag när man är två! :) Det är vad vi är vana vid och det känns bra att alltid haft någon vid sin sida!!
 
 
 
Denna dag startade ypperligt! När jag kom till jobbet stod en liten kör med barn och kollegor och sjöng för fulla muggar!! :D Fick en finfin kruka med smultron av dem som passar perfekt till vår balkongodling! :) Så snälla är mina kära kollegor!!
Var även en sväng på MVC och med lilleman var det bra, dock hade magmåttet sprungit iväg lite. Det berodde förmodligen på att jag fick en ny barnmorska idag och att de mäter lite olika som hon sa, inget att vara orolig för! Men för att ha det under kontroll ska jag dit redan nästa vecka och kolla så lilleman inte växer på i megafart! :)
När jag kom hem väntade det en present från min fina kille!! :) Fick mig en perfekt termos som jag hade önskat migl, här kan det drickas kaffe! ;) Sedan käkade vi sushi som vi startade som födelsetradition förra året!! :) Denna dag har varit kanoners!!

 

Lowe.

Datum: 2013-05-05 | Tid: 19:51:46


Igår bjöd Lowe in till 2 års kalas med temat Musse Pigg! :) Mamma Lisa hade gjort supergoda cheesecakes och kakor som vi åt tills vi mådde illa!! ;) Haha! Till och med jag fick lite presenter av nära och kära eftersom jag fyller på tisdag! Bra att Lowe ställer till med kalas som moster Sanna kan smyga sig in på!! ;) hihi!
 
 
 
 
Idag kom Ludwig och pappa ner till oss!! :) Så vi har vart lite här och var, bla blekingeplantan, spanat staket, glassiären och så skulle vi premiära med minigolf men så stängde de såklart när vi kom. :( Alltid lika härligt att ha besök även att man är lite trötter emellanåt!
 
Tulpaner fick jag både av mamma & pappa!! Härligt med blommor!!
 
 
 

Balkongen.

Datum: 2013-05-03 | Tid: 19:40:00


Det börja arta sig på balkongen nu!! :)
 
 
 

Hit & dit.

Datum: 2013-05-03 | Tid: 19:27:00


I lördags gav jag och Emil oss iväg till Ullared i ottan! Ja som vi hade befarat så var det ju såklart smockat med folk, men vi tog de vi skulle ha och hade rasslat över på fyra timmar. Det blev en massa köp till lilleman såklart och till Emil och mig blev det inte mycke!! ;)
 
I måndags var Emil och hämtade vagnen, så nu är det andra vrålåket på plats!
 
I tisdags fick jag fina rosor av min Emil!! ♥
 
 
I onsdags drog vi till IKEA där det var mycket mindre folk! ;) Handlade även där grejer till lilleman så nu har vi en massa att göra! :) Det gick också fort på IKEA, jag är inte direkt i shopping moodet numera och tröttnar på att gå i affärer och handla! Det är ju alltid något positivt med det! :) Haha! Vi hittade äntligen stolar till balkongen som blev superbra! Skippar att ha soffa där och kör med varsin stol, annars kommer vi aldrig hitta något som passar! :)
När vi var klara på IKEA handlade vi lite käk och så grillade vi hos Lisa och Timmy, årets första grillning är alltid godast!
 
Idag slutade jag tidigt och mötte upp Helén för en fika, vi satt ute på Lennarts och guuud vad härligt vi hade det i soolen! Äntligen är våren här! Känner mig genast liiite piggare!!!
 
Imorgon blir det 2-års kalas för Lowe och efter det så kanske det blir lite lugnare med allt farande och fix och trix här hemma, ligger lite efter nu! :)
 
 


RSS 2.0