En glad påsk.

Datum: 2013-03-28 | Tid: 20:00:00


Jag har verkligen världens bästa kille som ställer upp och skämmer bort mig! :) Man ska definitivt inte klaga, va glada för det ni har! Jag är lyckligast med min andre hälft! :) Älskar dig min Emil! ♥


Bara för att.

Datum: 2013-03-27 | Tid: 22:06:14


Min kille är världens bästa, kände jag för att skämma bort han med lite blommor och gotte! :) Det är han värd!


Latmaskar.

Datum: 2013-03-25 | Tid: 20:44:24


Helgen gick i det lugna spåret! Vi var ute och gick i solen och fick lite motion, fixade till lite grann i barnrummet (Alfreds nuvarande rum), vi släckte ner varenda lampa och till och med nätet då det var Earth hour. Sedan blev det mest slapp hela helgen! Kan behövas för nästa helg blir det fullt ös då vi drar till Vadstena till bror med familj för att fira bror! :)
 
Ute på promenad!
 
Riktigt mys hade vi med en massa ljus!

Nyfrissad.

Datum: 2013-03-20 | Tid: 18:59:24


 
Tadaaa så här fin blev Alfred efter att varit hos frissan! Han hade skött sig bra men va lite kinkig när det kom till öronen så dem tar jag någon dag! :) Skönt att det gick bra och nu kanske jag slipper att stå och kämpa med honom, jag är ju inte lika snabb och duktig som frissan! :)
 
Var även på MVC idag och fick höra lillemans hjärtljud vilket var spännande! :) Ja allt såg bra ut med både mig och plutten, skönt! :)
 

Välkommen till familjen.

Datum: 2013-03-19 | Tid: 18:18:00


I vår Apple samling som består av Iphone 4s, AppleTv och Macbook Pro har vi nu värvat en ny vän; en Ipad! ;) Man kan väl säga att vi är lite av nörda så! Kan säga att det är hu smidigt som helst med AppleTv och om man har Ipad eller Iphones, man slipper alla sladdar och det är bara att koppla upp sig och titta i tv:n! :) Vi får väl se om jag lyckas slita Ipaden ur Emils grepp och prova på den! ;)
 
 
Imorgon är det dags för Alfred att gå till frisören för andra gången i sitt liv. Om ens första räknas då han var en unghund! Ja jag kan ju erkänna att jag är lite nervös över hur han ska sköta sig! ;) Väl uppe på trimmbordet kommer han nog klara det galant (hoppas jag)! Han är ju iallafall van vi att bli klippt, kan vara lite när de kommer till huvudet och hans öron då han inte tycker om det efter hans tid som öronhund. Så idag fick Alfred sig en dusch och en genomkamning så han är i någorlunda skick tills han ska till frissan! :)
 
Ny duschad och ny kammad Alfred! :)
 
 
 

Sköna söndag.

Datum: 2013-03-17 | Tid: 19:18:07


Denna söndag har jag suttit och knåprat lite på datorn, har mina små projekt! Vi har ju fått sätta ut skrivbordet provisoriskt i vardagsrummet (kontoret är som sagt under renovering) och jag ska inte klaga över min utsikt när jag satt och grejade!! :) Lite extra inspiration blev det!
 
 
 
Sedan efter det mötte jag upp Annie för en fika på staun som blev mycket trevlig! Skönt att få komma ur denna bunker där jag hängt i en vecka! Härligt att träffa Annie igen och imorgon ska jag jobba igen och träffa mina underbara kollegor som jag saknat denna vecka! :)
 

Första kläderna.

Datum: 2013-03-17 | Tid: 08:46:57


 
De första paltorna till Lilleman är inköpta och mer kommer det förmodligen bli! :) Dessa är från Kappahl och det är lite synd att utbudet här i Kkrona inte är så stort, tur jag har en syster som extraknegar på Kappahl i Kalmar som kan go loss! ;)
 
Har även klurat lite på hur vi ska ha barnrummet, vilka färger det kommer att gå i. Basen kommer iallafall vara svart och vitt sedan vet jag inte vilken extrafärg jag ska slänga in, det står mellan en mjuk grön, en mjuk gul eller orange! Även där kommer jag nog få ta till med min syster Lisa som är superduktig när det gäller inredning, tur jag har henne! :)

zzZzzZzzz.

Datum: 2013-03-16 | Tid: 19:30:00


Förra helgen var en härlig helg, på lördagen kom Frida, Lisa, Åsa och Lowe ner! Lisa och Frida skulle fixa sin hår så vi andra tre var nannys och tog ut Lowe på stan! :) Det blev shopping av liite större kläder, såklart bodys till lilleman (kommer bilder), vi smaskade på donken och så var vi och fikade! Vi var ett härligt nanny gäng som höll Lowe i schak, han var såå duktig när han var med oss! :) Senare på kvällen bjöd Svensson till middag och melodifestivalen! Det var en härlig kväll dock var det svinkallt när vi gick hem! :)
 
Mmmmmm säger Lowe!!
 
Söndagen var dock mindre rolig, jag var helt slut och jag sov verkligen bort heeela söndagen och mådde kasst. Det blev värre och värre, hade ont i huvudet som satan, hosta som bara den, snorig, frös och svettades och hade ingen energi. Så jag har legat hemma hela denna vecka och Emil joinade sjukstugan på tisdagen, fy fan säger jag bara, hatar verkligen att vara sjuk och jag blev ju aldrig frisk heller. Igår som först fick jag i mig riktig mat, ha typ inte ätit något, levt på honungsvatten och banan. Så denna vecka har jag sovit mig igenom och idag började jag komma igång liiiite. Vi får målaren här på måndag som ska måla om och tapetsera om kontoret/lillemans kommande rum så det har vi gjort ett tag med idag och rensat ur plus städat ur denna sjukstuga! Nu vill jag bara ha ENERGIIII!!!!!
 
Så här har det sett ut denna vecka, dock inte lika rofyllt som Kent!
 

Dagens I-landsproblem.

Datum: 2013-03-06 | Tid: 17:20:15


Min O´boy är sluuut!! :( å jag är för lat att gå och handla ny!! :P
 

Crescent classic 2013.

Datum: 2013-03-03 | Tid: 19:45:00


Vi har hela tiden varit inne på att vi ska ha en Cresent barnvagn (vet egentligen inte varför, har alltid gillat deras modeller) och kom snabbt överens om vilken det skulle bli! Skönt! Vi har gjort lite efterforskningar om vilken modell vi ska ha och kikat in vagnarna! Plusset var att modell 2013 hade orange färg vilket jag tycker är så fiint och Emil gillade den också, så idag åkte vi till Leksakshuset och kollade in modellerna för 2013! Vi var nog de snabbaste kunderna de haft gällande barnvagn då vi redan innan var klara vilken av vagnarna vi ville ha. De hade den hemma på lager vilket var super! Så i juni (vi väljer att hämta den då) ska vi hämta ut vrålåket som kommer att bli perfekt till lilleman! :)
 
Crescent classic 2013!
 
 

Egentid.

Datum: 2013-03-02 | Tid: 19:02:00


Det här med egentid är tydligen ett begrepp som kommit med åren som jag har hört talas om. Varför ska man ha det egentligen? Jag är nöjd om jag få vara ifred en liten stund ibland och bara slappa. Men att vara själv en hel dag eller kväll tycker jag inte om, jag vill ha någon att vara med! Tråkigt att sitta själv och glo ju! Med det sagt så är jag gräsänka ikväll och har varit det hela dagen! Sakna min karl redan ju! Har inte fått det jag tänk gjort, min insatts idag blev att laga lite mat och måla fönsterfärg. Skulle gjort lite mer men låg och läste en massa om bebis och en med dyslexi som jag, tar det på krafterna så det slutade med att jag somnade på soffan med boken i näven! ;) Nu har jag krypit ner i soffan igen och tänkte fixa lite frukt och värma på nutella till melodifestivalen börjar!
 
Lagade min goda kokoswok!
 
Sociala djur har jag typiskt nog inte ikväll!

Mars = Vååår.

Datum: 2013-03-01 | Tid: 19:00:00


För ett tag sedan när jag var trött på deet ständiga mörkret och kylan och längtan efter våren var STOR, googlade jag vår! :D Fick fram att i Sverige börja man räkna våren från och med den 1 mars! Idag har vi detta härliga datum och vädret har verkligen bjudit på sol och ljuset börja komma! Hoppas, hoppas att detta fina väder håller i sig, ingen årstid är så välkommen som våren är! Tänk vad skönt med mindre tjocka kläder och ett par lätta skor att hoppa i!! :)
 
 
Varken Emil eller jag orkade fixa mat idag så vi gled bort till donken och fetade oss, mmmm!! :) Sedan spanade vi in lite gulliga kläder till vår parvel (finns så myycket fint!!) och så handlade vi lite go frukt och MINERALVATTEN, mmmmm! :)  Så nu kan fredagsmyset fortsätta!!! :)


RSS 2.0