Då va vi igång.

Datum: 2010-08-30 | Tid: 18:54:26


Japp idag ringde min klocka 04.40 och jag tog mig upp tio minuter efter och jag känner att det va strongt gjort av mig! :) Som sagt då var det dags för skolan igen att dra igång och ca 07.45 var vi framme i Växjö igen och nu är det dags för Läs-, skriv- och matematikutveckling för verksamhet i skolans tidiga skolår. Det var mycket info idag och det kommer nog allt bli kämpigt i denna kurs, men nu när de går neråt i räkningen på utbildningen har man något att se fram emot, tre terminer kvar! Yiihha! Det bästa men att vi är igång med plugget är att man få träffa tjejerna igen!! Nu när det tar sin tid numera att ta sig hem ifrån skolan och inte de 2 minuterna som jag hade innan. Så var det bara att kila till Lisa en sväng på salongen, ut med hunden, handla o laga mat. Jag är nu proppmätt och ska strax ta mig an disken och sedan kolla läget inför morgondagen, sedan tar jag kväll! Ja välkommen termin och hösten!!

Nu har ågren kommit för att stanna, för denna termin.

Datum: 2010-08-29 | Tid: 17:05:59


Idag har vi söndag ch imorgon börjar allvaret för mig och tjejerna igen :/ Är inte speciellt taggat till att börja skolan igen efter att kollat lite på schemat och uppgifter. Så imorgon 06.05 tar jag bussen ut till min samåkare! Lär vara en aningen sliten på morgonkvisten, önskar att jag var en morgonmänniska. Men jag tror inte Affe kommer vara piggare när vi tar morgonrundan i ottan! :)
Helgen har varit bra, bäst i fredags då jag och Emil åkte till Växjö för att träffa tjejerna igen för lite kräftskiva o de va såååååå trevligt så! Pataj fram till morgonkvisten blev det! :)

På tåget mot Växjö!

I växjö var det glada miner! :)

Nu ska jag fortsätta o ligga i sängen med mitt godis o slappa tills Alfred kommer hem igen för då blir de en skön kvällspromme!!


Ljuset.

Datum: 2010-08-27 | Tid: 14:20:19


Denna grabb vill börja med att tacka med dessa hundögon för alla kommertarer och det va svårt att välja hundvakt, men det löste sig till slut efter mycket om och men!  Papaj du är guld värd! Tummen upp!

Ha hunnit dona här lite, lite under dagarna i veckan jag och Emil! Här kommer lite bildbevis! :) T ex har tavlan kommit upp ovanför sängen och jag hittade en plats till min palm, så länge! :)

Dessa fina prylar fick jag av min kära arbetskamrater när jag slutade! Bästa!!



Ja och när hundvakten nu är löst i sista minuten så är det bara att börja packa och fixa sig inför kvällens kräftsiiva i Växjöstaden med damerna! Wiihoo!!! Seeyaa!

Du där.

Datum: 2010-08-25 | Tid: 14:15:50


Nån som är sugen på att leka med mig från fredag till lördag? Husse & matte ska åka iväg på kräftskiva i växjö! Jag är en snäll hund på fem jordsnurrar och tycker om att sova och jag är lugn (förutom när jag går ut kanske) ;) Mysa gillar jag också att göra och jag är rumsren! Släng in en kommentar om du vill hänga med mig! Morfar??


// Alfred

Snart.

Datum: 2010-08-23 | Tid: 14:43:52


Snart är jag tillbaka för att berätta om mina bus igen! Återhämtning!!



RSS 2.0