2013 då vårt mirakel kom till oss.

Datum: 2013-12-30 | Tid: 07:41:00


Det har hänt mycket under 2013 men det som är nummer ett på min lista, kan ni nog räkna ut! Vårt mirakel Walter kom till oss den 10 juli, vi blev föräldrar och därmed en liten familj! Den känslan är heeelt obeskrivlig, den går inte att beskriva i ord och vi älskar denna lilla varelse mest av allt på denna jord, han är verkligen det finaste vi har gjort och har! Tack för att du är du finaste Walter! ♥ Nu är snart 2013 över och vi har ett nytt fartfyllt år att se fram emot med nya utmaningar och fina stunder tillsammans! Jag älskar er Emil och Walter! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TA HAND OM VARANDRA OCH NJUT AV VARJE MINUT!
 
GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR LILLA FAMILJEN STORBERG/THORNELL!
 

Dagarna i jul.

Datum: 2013-12-29 | Tid: 18:19:00


Vi har haft en mycket bra jul och Walters första jul har varit kanon i Bkvara och Fågelmara! Förutom att pappa Emil åkte på halsfluss julafton-natten så honom har vi inte sett så mycket av! ;) Det blev ganska minus på sömnsidan och en hel del kaffe! Men nu är Emil på benen och det är mer jag som är lite sådär, vet inte om det kan vara nått på g :/ Vi har varit hemma en liten sväng i några dagar och idag kom kusin Linus med julklapp till Walter! :) Imorgon bär det av till kusin Lowe igen för att fira nyår! :)
 
Lille-tomten vid julfrukosten!
 
Godingarna!
 
Paket från mamma och pappa!
 
Walter fick sin första Volvo! En volvo v50!
 
Sitter gott i morfars uxblod-soffa! haha!
 
Gjorde glöggpäron med saffransfluff!
 
Trötta killar på julaftonkvällen!
 
När vi kom hem provade Walter sina badbyxor!
 
Kusin Linus kom idag med en liten julklapp!

GOD JUL PÅ ER ALLA.

Datum: 2013-12-24 | Tid: 14:07:44


Önskar familjen Storberg/Thornell


4:e advent & dan före doppardan.

Datum: 2013-12-23 | Tid: 23:14:00


Dagarna i dagarna. 
 
Eftersom både jag och Emil har dyslexi så börja vi i god tid att stimulera Walters  läs- och skrivutveckling!! Haha! 
När jag hade Annie hos mig i fredags fick Walter jättefint tallrikset i julklapp, perfekt, precis vad vi behövde!!! 👍
 
 
Fina Hilma blev i lördags hela 6 år!! Och en så stor tjej ska ha ett fint paket som moster gjorde till henne! 🎁

 
Passade även på att gå loss med lite julklappsinslagning, när jag hade min kreativa stund!
 
 
Walter sover gott bland sina moln och vilar upp sig, för imorgon är det JULAFTON!!!! 🎄

Pådrag, middag & julklapp.

Datum: 2013-12-19 | Tid: 21:28:08


Igår skulle jag kolla vad det var som va så intressant som Alfred prompt skulle skulle stå och kolla på (han vägrade att lyssna). Förstod ju varför han hade fullt upp och kolla, utanför var det fullt pådrag med poliser och grejer! Vad som hade hänt vet jag fortfarande inte!! Händer grejer här i staun minsann! :) 
 
Senare på kvällen drog Lisa, Timmy, Pappa, Emil, Walter och jag till Ronneby Brunn för att äta tre rätters, och Walter fick gå på restaurang för första gången! :) Det var mycket god mat och vi hade kul med skratt och mätta blev vi alla! :)
 
Idag kom fina Helen till oss för att fika och hänga lite! Med sig hade hon en julklapp till Walter, hans första julklapp blev detta! I paketet var det jättefina kläder som passar perfekt till en fin kille! :) TACK!! Vi lurade in Helen i instagramträsket och hon lurade in oss i babbelträsket! Haha! En mycket bra dag/kväll hade vi tillsammans! ♥

Namnklossar.

Datum: 2013-12-17 | Tid: 13:44:55


 
Dessa fina namnklossar fick Walter av Åsa som hon har gjort själv! Superfina är dem och passar vår svart/vita inredning!!! :) Tack Åsa, du är duktig du! Ps. Åsa säljer dessa om någon är intresserad! ;) Hihi!

En liten röst, tack.

Datum: 2013-12-16 | Tid: 22:10:00


Tydligen finns gossen kvar att rösta på, förmodligen december ut! Så ni som inte har röstat släng in en röst HÄR är ni supergulliga!! Funkar också om man är på en annan IP adress och har en annan mail! ;) Haha! Jaaa jag vet att jag är en tjatmaja! :P
 

3:e advent.

Datum: 2013-12-15 | Tid: 22:49:04


På luciadagen i fredags kom Lisa, Åsa och Lowe hit på morgonkvisten, Walter och Lowe fick lussa för oss!! ;) Walter fick också superfina klossar från Åsa som hon har gjort själv (bild kommer)!!!
När våra gäster hade åkt så drog familjen ut på stan och donade lite sedan blev det fredagsnöjet: stormarknaden! ;)
Igår steg vi alla upp tidigt, vi åt, gjorde oss i ordning och sedan hämtade vi upp Linus för en tripp till Kalmar och IKEA! :) En rolig dag hade vi verkligen igår och vi var precis slut när vi kom hem, haha! :)
Idag har jag donat här hemma och Walter och Emil har slappat! ;) Idag äran till 3:e advent visade Walter att han minsann kan rulla från mage till rygg mer och mer, ahhh de går undan med allt här nu, han få hia sig lite!! ;) hihi! Duktiga goss!
Nu är jag svintrött och ska joina mina grabbar som sover så gott så gott!
 
Vårt mini lussetåg! :)
 
Precis inkomna på IKEA!
 
Vi letar inspiration till vår tavelvägg!
 
Linus letar också inspiration! ;)
 
Pappa/Morfar hade Alfred medan vi var på IKEA, på hemvägen fick Walter äran att provsitta den gamle stolen! :D
 
Nöjd kille efter att visat upp sina skills! ;)

Första tanden.

Datum: 2013-12-12 | Tid: 21:38:00


Nu har vi svaret på vad varför Walter inte har varit riktigt nöjd utan lite gnällig hit och dit, han håller på och få sin första tand!!! :D Lilla gossen de kunde väl vi fattat, haha! Emil kände något vasst i hans mun idag och där var den, det lilla riskornet! :)
Tycker Walter har kämpat på bra, trodde det skulle vara mycket värre när tänderna är på gång, men som sagt det är ju bara första tanden, det ska ju komma ett gäng till så vi lär nog få känna på att! ;) Han har lite, lite feber, men inget som märks så på honom, han har ikväll pratat på och haft sin goda sida framme! :)
 
Nöjd gosse med sitt lilla gryn! :)

Dra åt skogen.

Datum: 2013-12-12 | Tid: 13:34:00


Gillar verkligen INTE när tikarna har sina löp-perioder i detta område.. Alfred är precis tokig när man ska ut och gå med honom, går inte få kontakt med hunden..Väl inne trippar han runt som en osalig ande och ska kika efter brudarna och små gny då och då.. sanslöst! Nu bara för det så ligger han lugnt och fint i vanlig ordning, är väl slut efter vår helvetesrunda. Gick mer än 4 km i 110 kändes det som, arg som en bi var jag och svetten rann! Nu när vi alla har lugnat ner oss lite, Alfred ligger lugnt och sover, Walter sover också och jag ska äta min lunch i lugn och ro, ja då är det ta mig en fan en annan hund i detta hus som står och ylar.. Yiihaaa känner jag då, or not!! Liite bitter? JA!
 
 Älskar dig gör jag iallafall!!

Vaccination, piece of cake.

Datum: 2013-12-11 | Tid: 13:46:46


Idag var det då dags för Walter att få andra omgången vaccination! Kan säga som så, att den ungen slutar aldrig att förvåna mig! :) Alltid när vi kommer till BVC slänger han till med charmör sidan och skrattar och ha sig, sötnosen! Annars har han varit små gnällig här hemma nu i två veckor och inte riktigt nöjd, han ska helst byta aktivitet var femte minut och nätterna har han legat och bökat, guppat och hatt sig, haha! Men som sagt idag var det då tajm för sprutorna, en i vardera ben. Han fick sockerlösning innan vilket slank ner utan problem, sedan fick han första sprutan, han sa inte ett ljud. Efteråt skrattade han åt barnmorskan och kvittrade på! Sedan kom den andra sprutan som gör lite ondare och där tjöt han till i max tio sekunder, sedan var det bra och Walter kvittrade vidare och skrattade som ingenting hade hänt! OKEJ?! :) Han har nog fått mammas höga smärtgräns! haha! Så vi får se, vi får väl betala för detta på något sätt, inatt eller imorgon natt. För en så här lätt match får vi nog inte! :)
Grabben har också gått upp och vuxit som han ska, kurvan har till och med dragit iväg lite! :) Han hade gått upp ca 1.3 kg och vuxit 2 cm på en månad! Vår älskade lilla knobbis!! ♥
 
Duktiga grabben!

GLÖM INTE ATT RÖSTA.

Datum: 2013-12-11 | Tid: 06:32:00


En liten påminnelse om röstningen på vår fina Walter!! Klicka in HÄR och rösta på innan fredag är ni gulliga!! TACK till alla som röstar ni är guld värda!!
 
Denna kille ska ni rösta på!! :)

5 månader.

Datum: 2013-12-10 | Tid: 19:35:00


Idag på denna Nobeldag blir vår lilla kille hela 5 månader gammal! :) Ååhh vad tiden går fort, hinner ju inte med känns det som!! :) Så imorgon är det dags för Walter att få sin 5 månaders vaccination och det kommer går så bra så! :)
Idag har vi Walters kusin Linus här på besök, vi ätit gott och fikat på goda muffins som Linus bakat! Det har firats ordentligt denna dag! :)
Grattis på 5 månadsdagen Walter, älskar dig!!
Dagen till ära bär grabben fluga denna dag!
 
 
 
 

Ny favorit.

Datum: 2013-12-09 | Tid: 21:58:08


Cloettas Polly med ahlgrens bilar, fantastisk god!! Mmmm!!! 


2:a advent.

Datum: 2013-12-08 | Tid: 22:03:53


Inatt var det en liten herre som inte riktigt ville sova så bra. Han var även uppe tidigt och jollrade på och var glad iallafall! Två som var mindre pigga var hans mor och far! Men efter en balja kaffe och ett gäng bullar plus daim, kickade sockret in och vi var på g och drog en sväng till biltema! ;) Annars denna advent har vi inte gjort ett smack, har kollat på en film för en gångs skull! Har bara tagit det lugnt och legat i soffan, vilket jag behöver, är full rulle annars! 
Nu sover grabben och vi ska joina mer än gärna denna kväll! ZzZzzzz!! Godnatt! 

Godnatt min skatt! 💛

En frisk & solig lördag.

Datum: 2013-12-07 | Tid: 20:01:00


På morgonkvisten gav familjen sig ut på en långpromenad och det var mycket friskt och skönt! :) När vi kom till amiralitetsparken där de har en hundgård, släppte vi loss Alfred så han fick springa av sig lite till och han mådde mer än gott! :)
Emil åkte sedan till Bkvara där han och pappa fixade med däcken på vår nya bil som vi har köpt! :) Vi kände att V50:n var lite liten för både, barn, hund och vagn. Vi har ju ofta mycket saker med oss när vi åker någonstans, så nu får Alfred återigen sitta i bagaget, vilket han lär sura över (han mådde gott i framsätet)! :)
 
 
 
 Gladaste hunden i stan!
 
Glad kille vid elvakaffet! :)
 
 
 
Snor pappas burgare! :P
 
Denna snygga V 70 -11, fick det bli! Men kommer nog allt sakna vår fina V50 lite!

Julgrupp & adventsstake.

Datum: 2013-12-05 | Tid: 10:24:51


I måndags gjorde jag i ordning blomgrupper och adventsstaken som kom fram så att vi kunde tända första ljuset! :)
 
 
 
 
 
 

Från stjärna till moln.

Datum: 2013-12-03 | Tid: 13:57:00


 
Det är väl klart att grabben ska ha en filt som matchar hans lakan!! :) Jag passar på och gå loss med denna gula från Färg & form, eftersom de har tagit bort dem ur sortimentet, vilket jag tycker är jättetrist då denna gula färg är så varm och fin! Denna filt kom pappa Emil hem med igår när han hämtat matkassen, underbar karl jag har! Honom älskar jag minsann mest! ♥

Ser du stjärnan i det blå.

Datum: 2013-12-02 | Tid: 21:30:26



Mina småstjärnor! 

1:a advent.

Datum: 2013-12-01 | Tid: 20:09:00


Igår var lilla familjen på glöggafton hos Emma & Jonas, supertrevligt var det och de hade gjort det så mysigt! :) Drack årets glögg, men jag vet inte om den hade någon speciell smak, den smakade glögg helt enkelt! ;) Årets smak är tydligen hemlig fram till något visst datum eller hur det var! :) Min favorit bland årens glögg är ju saffran och bland det alkoholfria alternativet är det såklart hjortron!
 
Denna 1:a advent har jag planterat om lite blommor, plockat, fått upp fler stjärnor och Emil har putsat fönster! Hade egentligen tänkt jag skulle hunnit med mera, men så blev det icke och ingen adventsstake fick jag iordning! Det får vänta tills imorgon!
 
Walter firade sin första, 1:a advent med att sitta i sin stol! :) Stora killen! ♥


RSS 2.0