Sushi & film.

Datum: 2012-08-31 | Tid: 23:37:18


Idag kom Lisa och Lowe ner till Kkrona! Vi gled och köpte sushi! Lisa tjatade och jag tackar inte nej till sushi!! :) Det blev även lite bus med Lowe gullet! :)
Emil och jag har även kolla lite film ikväll! Hanna har rekommenderat filmen DAGBOKEN! Hon hade rätt en film man lipa till, vilket Emil och jag gjorde ikapp! Riktigt bra film även jag kan rekommendera att se!!


Härlig kväll.

Datum: 2012-08-29 | Tid: 19:03:17


I måndags hade vi stängningsdag på jobbet och då donade vi alla för fulla muggar! Så där jag är fixade Annie och jag till sena kvällen med miljön! Det kom fram mer hållbart material där barnen kan bygga med återvinningsmaterial! Det kommer bli kalas detta!!
 
Vi byggde upp lite för att inspirera barnen!
 

 
 
Ikväll är Emil iväg och fiskar så jag lagade mig lite biff med bambuskott och ris! Tusan så gott det är och det smakade precis som om jag hade varit och köpt det hos en thaia!! ;) Mmmm! Jag tvättar även mellan varven och nu har jag satt mig ute på balkongen för att njuta av hösten som är på ingång! Jag kämpar även med att hålla min kära gurkväxt vid liv som har blivit angripen! :S Jag spraya såpvatten numera och hoppas att de som gurkorna som är på gång ska kunna växa till sig!
 


 

En ny hund.

Datum: 2012-08-26 | Tid: 21:14:00


Idag åkte Alfred återigen upp på klippbordet! Vi kämpade på i 4 timmar och nu kan jag säg att han är som en ny hund! :) Det var en hel del tovor här och där så han blev snaggad till max som han brukar bli! Bästa med att han är korthårig är han inte så hundinflamation lika lätt! Och såklart när vintern kommer slipper man snöbollarna i pälsen! :) Alfred åkte in i duschen idag igen för att få bort all småhår!
 
Odjuret innan.
 
Smalisen efter.
 
Nån som vill göra en kofta?!
 
Nu ligger Alfred och myser på sin nya bädd!! Han är inte ensam om att sova gott inatt kan jag säg!
 
 
 

Vilken dag.

Datum: 2012-08-25 | Tid: 22:33:10


Idag gled jag och Annie till IKEA!! Ojoj vad kul vi hade på trippen med äventyr och skratt!! :) Mycket lyckad!

Sedan när jag kom hem blev det lite kaffe med vår rumskamrat Mange!! :) Efter det var det bara och ta tag i att och skicka in Alfred i duschen!! Så gott han luktar nu och så fin! :)


Tlöööööött.

Datum: 2012-08-24 | Tid: 23:15:06


Idag var Emil och jag på hundbiten för att köpa en ny sax så jag kan klippa Alfred! :S Med oss ut hade vi även ett nytt foder som vi fick gratis som vi ska testa, det var bra mot känslig hud och även motverkande mot tandsten! Perfekt för Alfred! :)

Dagens ris kan jag säga gå till Karlskrona kommuns löneenheten!!! Både socialförvaltningen och barn- och ungdomsförvaltningen har strulat de senaste månaderna :S Fan vad trött jag blir på dem och så kan de inte betala ut förren in i nästa månad.. Även att jag påpekar att man har räkningar som ska betalas.. USCH jag blir så TRÖTT!!!

Tur jag har en snäll kille som bjöd en fattig tjej på sushi!!! ;) hihi!!! Imon åker jag och Annie till IKEA för att handla lite smått och gott till förskolan!! Nu går ögonen i kors och jag går i snarklådan! Natti!


Fullmatad helg.

Datum: 2012-08-19 | Tid: 22:14:45


I fredags anlände vi i bergkvara där det blev grillat och lite dryck hos Åsa och Mats! Mycket trevlig kväll och gott med grillat!
Lördagen drog vi till Mormor och fikade loss då hon har fyllt år! Va barnvakt en snabbis och lämnade över till Lisa så att jag, Emil och pappa kunde åka in till Kalmar och IKEA! :) Lite straff blev det allt! Senare på kvällen bjöd pappa på klassikern: tacos och det blev även sommarkrysset utan vinst då!
Idag har vi varit på dop då det var lilla Alfons som döptes och han skötte sig galant! Mamma skjutsade ner oss tillbaka till Kkrona och det blev lite affärsbesök och mat! Såklart gick vi även till den röda glassbussen (karlskrona glass) som har kvalitets glass och är super god! Fick en lektion en chefen om hans glass han gör! ;)
Inte en enda bild blev det i helgen, dåligt av mig! Men hoppas på ändring då min nya kamera kommer! ;)

Vet också att min blogg ser lite skum och icke rätt ut! Har dock inte varit inne och pillat.. Ska fixas den dagen comhem behaga att fixa vårt internet som inte har funkat sedan torsdags. Hör av sig som lovat har de heller inte gjort.. Tur att man har sin phone i dessa lägen!
Nu är det dags att sova, för imorgon är det en ny arbetsvecka!! :)


Aha aha.

Datum: 2012-08-15 | Tid: 20:00:14


Det är redan onsdag och jag har hunnit med och jobba och träna! Det är en bra start med att komma in i de gamla rutinerna! Till kvällsmat ikväll efter träningen slängde jag igop två bananer, frysta hallon, fryst ananas och lite mjölk som jag mixade  ihop! Det blev supergott samtidigt som det blev lite sorbet känsla över det! Fick även bli två ägg till! Vi få se om det går lika bra med matvanorna till helgen då det bär av till Bergkvara! Nu blir det strax kvälls kissen för Alfreds del!! :P
 
 
 
 

På gång.

Datum: 2012-08-14 | Tid: 21:49:23


Efter ett uppehåll va jag idag nere på gymmet och förde ett indoor walking pass!!! Fy sautan, svetten rann som aldrig förr, blodsmaken kom nästan, kroppen kämpade till max och jag fick minsann bekänna färg efter ALLT gott jag har mumsat i mig den senaste tiden! :S MEN imorgon ger jag mig på att igen och hoppas att de går åt det goda hållet framöver!! :)


Dags för rutiner.

Datum: 2012-08-12 | Tid: 19:06:02


I veckan kom Åsa och Lisa ner till Kkrona! Vi åkte över till Aspö och kollade när Caj Karlsson spelade på Kastellet!! Det var en mycket bra spelning och vi hade hur trevligt som helst! :)
 
 
 
Idag är jag något sliten. Fredag och lördag bestod av Sailet här nere i Karlskrona och vi var såklart där! :) Fredag hade vi pataj här hos oss och vi blev rejääält många och hur trevligt som helst! Igår gick vi lite på marinens dag och sedan gav vi oss på att igen! :) Märker att man inte är 20 längre med två dagars!! Hahaa! Alfred har haft fullt upp när det har varit sailet, han har stått och spanat i ett och hållit koll på folket! Dock var det lite brytande igår när man hade hört panflöjterna i tre dagar och det aldrig gav upp, så i morse var det så lugnt och skönt igen!! :) Haha!
 
 
Min gamla chef ringde mig i veckan och ville att jag skulle börja jobba igen! :) Så imorgon börja jag igen på förskolan som jag var på i våras och jag se fram emot det jääätte mycket!!!! :D Jag kommer sakna att jobba inom socialförvaltningen och jag kommer att ta med mig mycket erfarenhet därifrån! Så nu när det bara har blivit en massa skräp till mat och noll rutiner ska det bli skönt att komma in i rytmen igen! På tisdag börjaa jag med träningen igen och DET är verkligen på tiden kan jag lova!!
 

Häromdagen då det var söndag.

Datum: 2012-08-07 | Tid: 22:21:15


Var vi och åt glass, jag tog denna gång kokosglass! Mmm! Sedan blev det att åka en turist-tur med SPÄTTAN runt Trossö där vi fick veta lite historik! Senare på kvällen kom fröken Svensson, det blev lite vin och så lyssnade vi från vår balkong på Laleh som spelade borta på bastionen :)
 
 
 
 

En tur till Skåne och Tosselilla.

Datum: 2012-08-05 | Tid: 15:21:01


Var från torsdag till fredag i Tryde där vi hyrde en stuga hos Nostalgicaféet där de även hade nostalgimuseum! Det är coolt med alla gamla prylar från 50/60-talet och man ser att det även kommer tillbaka! Va även på Tosselilla för hela slanten där det badades, åkte karuseller och kollade djur! Kan jag verkligen rekommendera att åka till, de har allt! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0