Ett år har gått.

Datum: 2013-10-31 | Tid: 10:46:00


Det är idag exakt ett år sedan lyckan kom till oss, vi fick veta att vi skulle bli föräldrar! Den lycka och glädje vi kände när graviditetstestet plussade var total, jag gjorde nog tio test, då jag inte litade på dem eller trodde att det var sant!! haha!!!! Glädjen att just vi fick chansen att bli föräldrar, för det är tyvärr ingen självklarhet och att bli med barn är ett projekt och mycket som ska spela in.. Lyckan kom till oss och ännu mer lycka blev det när vår finaste son väl kom till oss! Det går inte beskriva hur stor kärlek vi har till honom och starkare blir den för varje dag! ♥
 
Häftig känsla!
 
Några timmar gammal!
 
 
Vårt lilla hjärta!

Prickar i köket.

Datum: 2013-10-30 | Tid: 22:43:06







På promenad.

Datum: 2013-10-29 | Tid: 17:43:56


Alfred är intresserad av det knarriga ljudet som kommer från båtarnas rep! :)
 
 
Grabbarna!

Iphone 5S.

Datum: 2013-10-29 | Tid: 11:07:38


Wihii igår fick jag hem min nya Iphone 5S! Hittills är jag nöjd, mjukvaran är jag van med sedan min Iphone 4S, men denna är lättare, snabbare och smalare (bra för min lilla mini hand)!! :) Nöjd tjej som alltid när det gäller Apple! Det jag är mindre nöjd över gällande Apple är att jag inte kan ha en "vanlig" extern hårddisk till min macbook. Jag kan öppna och föra över bilder från den, men jag kan inte lägga över bilder från datorn till hårddisken. Men Apple är smarta att göra produkter så att man måste köpa till och de gör man ju!
 
Igår var Ludwig och jag på Smurfarna 2! Den var faktiskt jätterolig och bra!! :D Den var nog till och med bättre än ettan! Haha! Sedan gav i oss ut i blåsten och drog både donken och City gross!! Nu ska jag göra pannkakssmet för snart anläder Ludwigs systrar med sin mor och då blir det hejbaburibba!!! :D

Helgen i Instagram.

Datum: 2013-10-28 | Tid: 09:33:51


Sanna, Emil och Ninja kom på fika i lördags!! Alltid lika trevligt att få besök att det gänget!!! :) Nästa gång är det vi som åker ut till Hasslö!! Hihi! Walter fick denna söta kanin av dem!! :)
 
Senare på kvällen kom Hanna för en Så mycket bättre och gottekväll!! :) Vi dukade upp med ostar, kex, godis, chips, ölkorvar och gotte, vi åt och vi åt!! :D Där ökade vi nog några kilon!! Haha! En supermysig kväll hade vi ihop som alltid i Hannas sällskap!! :)
 
Walter fick denna napphållare av fina Hanna, hon kände nog på sig att jag springer och letar efter den ständiga nappen!! :D
 
Igår gjorde jag för första gången en fiskbenfläta som jag lyckades med!! Tycker dem är så fiiina!! :)
 
Sedan blev det kroppkakemiddag hos mamma och en massa kusinmys!! Mmmm så gott det är med mammas kroppkakor!!
 
Denna vecka har Ludwig höstlov så han fick åka med oss hem igår för ett par dagar hos sin kusin och biomys med moster såklart!! :)

Klassiska höstpromenaden & kaffet.

Datum: 2013-10-25 | Tid: 12:31:24


Idag tog vi oss en tidig promenad i det friska vädret, det är verkligen skönt att komma ut och gå (som jag har tjatat om innan)! Sedan fick det bli det dagliga kaffet och tidningen som jag köpte igår, Camilla Lundsten som skapat Littlephant är ju med!! :) 
 
Vacker morgon!
 
Rumpnissen & Trasselsudd!
 
Littlephant!!

Vinst & kusinmys.

Datum: 2013-10-24 | Tid: 23:02:56


Tycker denna dag känns som om den har varit hur lång som helst!! Walter och jag tog oss en liten tur till Centrumsalongen och hälsade på damerna! :) Sedan mötte vi upp Emil och tog några enstaka affärer och sedan hämtade jag ut ett paket (vår vinst)! Walter och jag öppnade paketet tillsammans och där i låg en röd och fin filt från färg & form!!! :) Det var jättefin och gosig, haha vi som älskar filtar och har en massa kan inte få för många!!! :D Sedan kom Walters kusin Linus till oss på lite mat och han stod för efterrätten som var hemmagjord äppelpaj, myycket god var den! Han kan han :) En trevlig och rolig dag/kväll har vi haft!! :) Just de, mitt i allt så fick vi Walters "gamla" vagn såld efter två dagar på blocket, GUTT!!
 
 
Nöjd kille!!
 
 Kusinmys!!!
 
 Jaá Crescent vi tackar för vår fina tid med dig!! ;)
 

Nu gungar vi.

Datum: 2013-10-22 | Tid: 20:25:36


Idag kom Åsa på besök och då bakade jag scones och äppelpaj som vi festade loss på!! :) Alltid lika trevligt med besök!
Walter skulle gunga lite, men hann knappt gunga en runda förrän han sov! Söta unge!! ♥
 
 

Doplåtar.

Datum: 2013-10-22 | Tid: 09:18:00


Dessa två fina låtar hade vi på Walters dop som Claes sjöng och spelade himlans bra! :)
 
Utan dina andetag
 
En helt ny värld
 

JAAAAAAAAA.

Datum: 2013-10-21 | Tid: 09:54:00


Äntligen har jag vunnit en tävling!!! :D JAG!!! Walter och jag bruka tävla lite numera för att prova lyckan och det är ju inte fel om man kulle vinna något! ;)
Jag har aldrig haft direkt tur i spel och tävlingar, jag minns när vi var små. Mormor tog lotter med Lisa och mig i midsommarhagen där vi kunde vinna gosedjur, Lisa vann alltid (ibland fler än en grej) och mormor fick stå där med lilla mig tills jag vann! Haha stackars mormor och så var det alltid, Lisa vann haha!!
Men idag vann vi, vilken bra start på denna vecka!! Det är nog Walter som för lyckan med sig!! :D
 
Yihuu mitt förlag till Färg & Form rodde hem vinsten!!! :)
 
 

Idoler & bus.

Datum: 2013-10-21 | Tid: 09:43:00


Lördag och söndag har vi varit barnvakt åt Lowe!! Så i lördags åkte pappa, Emil, jag, Lowe och Walter in till Kalmar för att träffa Lowes idoler som han hade tjatat om!! :) Väl där vågade han inte hälsa på björnen, men vid andra tillfället vågade han närma sig giraffen iallafall, sötnosen!! :) Jonas, Ewa och Neo kom också för att träffa gänget!! Det blev en sväng på Hansa city och IKEA där det inhandlades lite smått och på kvällen bjöd papajan på tacos som vi åt och åt! :D
Igår var vi en sväng hos Frida och Claes där det bjöds på paj och hos pappa senare gjorde jag söndagsstek och Lisa paj! (Morfars mat) ;)
Det har varit en supermysig och ROLIG helg med mycket skratt och full rulle i vanlig ordning, igår var jag trött när jag kom hem vill jag lova!! Tur att det är mysväder idag!! :)
 
Lowe laddade upp med sina idoler!
 
 Walter fick låna Lollo! :)
 
 Neo vågade krama Lollo, men Lowe höll sig i morfars famn!
 
 Det är tufft att träffa sina idoler!
 
 
 
Haha det blev tyst i morfars kök! Lowe tyckte visst att vägen behövde saltas!!! :D Haha!
 
 
 
 

3 månader & egen resväska.

Datum: 2013-10-19 | Tid: 09:59:43


När man är på resande fot då och då som vi är, är det klart att grabben ska ha en egen resväska!! :) Nu åker vi mot Bergkvara en natt! :) 




Sushi & ett gott skratt.

Datum: 2013-10-18 | Tid: 23:28:44


Vilken fantastiskt rolig kväll vi har haft! Det blev sushi, trolleri och en massa skratt! Det var verkligen en välbehövlig kväll med vännerna! :) Nu är familjen nerbäddad och säger natti för imorgon bär det av till Bergkvara! Där blir det barnpassning och Kalmar för att träffa Lowes idoler från Ving resan!! :)

Taaack för en superkväll!! 😂




La familia.

Datum: 2013-10-18 | Tid: 17:04:06


Denna soliga och ljuvliga fredag ska familjen spendera med Annie & Robert där det bjuds på sushi! :D




Ugglor på balkongen.

Datum: 2013-10-18 | Tid: 12:18:00


Hittade faktiskt dessa roliga ugglor och plåtburk på Netto när vi var och gled där för ett tag sen!! :) De blir perfekta på balkongen, så där får de bo!! 

Godnatt min skatt.

Datum: 2013-10-17 | Tid: 22:27:27





Det där lilla extra.

Datum: 2013-10-17 | Tid: 21:48:42


Idag njöt vi av höstvädret på vår runda, slapp bli svettig vilket ibland kan leda till tappat tålamod på min kära hund! Haha! ;)
 
Denna höstdag gjorde vi hemmagjorda hamburgare! När jag gör egna hamburgare har jag endast salt, peppar och min trolldryck: Liquid Smoke! Den är verkligen pricken över i:et i hamburgaren! Det var under min stundenttid som jag stötte på denna flaska då vi gjorde egna hamburgare hos familjen Sjöberg/Stuxberg!! :) Sedan dess har den hängt med!!
 
MYCKET ost är också ett måste i burgaren, sedan är dundersuperburgaren klar att äta!! MUMS!
 

Skrikfest.

Datum: 2013-10-16 | Tid: 12:33:21


Igår kväll/natt kom lilla gossens skrikfest! Stackarn var inte alls nöjd. Efter en tuff natt sover man som bäst i mammas famn! Älskade unge! 💛


Första vaccinationen.

Datum: 2013-10-15 | Tid: 16:56:00


Igår var det dags för Walter att få sin första vaccination, det blev också en vägning och mätning och allt såg toppen ut!! :) Hans kurva är som den ska vara! Första sprutan som Walter fick rörde han inte en min, men den andra tjöt han lilla gossen, men bara en liten stund sen var han igång och jollrade och skrattade med barnmorskan igen! Han vet när han ska charma! Efter sprutorna kan de få feber, sova läänge och även få ett skrik anfall på kvällningen. Sov gjorde en han liten stund, sedan var vi på återträff efteråt med den gamla föräldragruppen och då kan man ju inte missa något, febern skulle komma idag isf och den har inte kommit..än! Skrek gjorde han lite grann igårkväll och natten var lite halv orolig!
 
Dåsig kille efter vaccinationen!
 
Plåster på varje lår!
 
 Morgonen är det alltid ett glatt moment!
 
 Idag därimot har han knoppat in lite extra!! 
 

WALTER KJELL STORBERG 10.12.13.

Datum: 2013-10-14 | Tid: 21:58:00


Vill TACKA alla ni som kom och förgyllde Walters dag i lördags då han döptes! Tack till er alla som hjälpte till med allt, tack för en massa fina presenter och bidrag till hans sten, TACK för att ni gjorde Walters dag till en speciell dag som kommer att minnas för alltid! ♥
Nu blir det bildbomb!! :) Ännu fler bilder kommer när jag hämtat dem hos min fotograf!
 
Dukade kvällen innan och temat var såklart ORANGE!
 
 
 
Walter döptes i Fredrikskyrkan här i Karlskrona!
 
Pappa & Mamma var faddrar!
 
Mitt stora ♥
 
När han fick vatten på huvudet var det lugnt.
 
Det var lite ledsamt, liiite men sedan var det bara glädje hos denna lilla prick!
 
 
 
Emil med de supergoda smörgåstårtorna som söta Helen & Fredrik gjorde!!
 
 
Våra underbara gäster!
 
Gästerna verkade ha det trevligt! ;)
 
Tårtorna var MUMS!
 
Fyra generationer! Pappa, jag, farfar och Walter!
 
Haha syskonskaran TAIKON med barn som jag alla älskar!! ♥ Söta Oliver saknas dock och som jag också älskar! ♥
 
TACK ännu en gång varenda en av er som kom!! Å har ni kanske någon bra bild som ni vill dela med er av till mig så får ni gärna slänga iväg ett mail till: [email protected] PUSS på er!
 

3 månader.

Datum: 2013-10-10 | Tid: 19:23:55


Då har det gått tre månader sedan vår Walter bestämde sig för att komma till oss! Varje stund med W är helt underbar, han är verkligen vårat lilla mirakel och jag är så tacksam att det blev just han! :) Älskade unge!
 
Grattis på 3 månadsdagen Walter, älskar dig!! ♥
 
 
 
 

The Buppa Brand.

Datum: 2013-10-10 | Tid: 16:50:01


Åkpåse & filt har kommit från The Buppa Brand!!

Instagram.

Datum: 2013-10-09 | Tid: 20:08:18


Vissa åker till Tyskland, vi åker till Willys! 

En liten funderare! 

Walter stödjer rosa bandet! 🎀

Inspiration till Walters rum.

Datum: 2013-10-08 | Tid: 15:30:00


 
 
 
 

Vilken helg.

Datum: 2013-10-06 | Tid: 22:43:37


Numera tycker jag vårt schema är fullspäckat hela tiden! I fredags var vi i Bkvara, mamma fixade till dopklänningen och vi hämtade vagnen! Igår drog Emil igång med fönstrena och så tog vi en tripp till lyckeby. 
Idag fick jag bli ompysslad av Hanna då hon var så snäll och fixade mitt hår och så blev det fika ihop! Efter det tog Emil och jag en långrunda med grabbarna och så åkte vi och handlade! Ja vi har och göra hela tiden!! :) 

Gofika med Hanna!! 

Nöjd tjej med nyfärgat hår och underbart väder!! 

Bugaboo Cameleon.

Datum: 2013-10-06 | Tid: 10:04:00


Walter har fått ett nytt vrålåk, Bugaboo Cameleon av sin kusin! ;) Eftersom Lowe ska få ett syskon behöver de större vagn och då passade vi på att köpa loss deras bugaboo! Vi har kommit fram till att den blir smidigare för oss och den blir perfekt här i stan!! ;) Crecentvagnen har varit mycket bra men den passade inte riktigt oss, det är smidigare för mig när jag är ute med hund och barnvagn att kunna svänga på en femma med en hand! ;) Jag som tyckte innan att små hjul fram är så fult, hah nu står jag här med en!! Förstod inte då hur smidigt det faktiskt är! Det är ju så, första vagnen vet man inte riktigt vad man vill ha förrän man testat!
 
Grabbens nya åk!!
 
Grabben har gett sitt godkännande!! Morgongos i vagnen!!

Så fint.

Datum: 2013-10-05 | Tid: 00:07:37


Vi har så söta pensionärs grannar brevid oss! 


Trettio år.

Datum: 2013-10-03 | Tid: 21:23:00


HIPP HIPP HURRA FÖR IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE EMIL 30 ÅR!!! ♥ Vi har firat denna dag med en träff med prällen inför dopet, Emil har handlat lite kläder och vi inhandlade födelsedagsmaten SUSHI!! :) Efter middagen blev det tårta och presentöppning! :) Av mig och grabbarna fick Emil en biljett till Jesus Christ superstar som visas här i Karlskrona nästa år! Den ska vi gå på och göra något ihop bara han och jag, något som vi inte har gjort innan! :)
 
Mmmm sushi och födelsedagsfirande! ♥
 
Stolt pappa på BB! Jag älskar er! ♥

Trött grabb.

Datum: 2013-10-02 | Tid: 20:20:32


Var visst en liten som somnade på soffan innan kvällsmaten! 😉 ✨🌙


Glad kille.

Datum: 2013-10-01 | Tid: 22:46:42


Walter var iallafall glad till en början när vi idag skulle gå till MVC, annars brukar det vara tvärtom! Han somnade gott när pappa Emil mötte upp oss och hade han en liten stund! 💖
När jag kom hem så var Lowe och Lisa hos mig och vi har bara myst och haft en skön dag ihop!! 

Going!! 

K A L A S .

Datum: 2013-10-01 | Tid: 09:40:17


Kalas är kul tycker jag och det är ju tur att vi är så många i familjen så det är kalas lite titt som tätt!! 😃 Igår var det lilla Tilde som fyllde 1 år och bjöd på god mat och smarrig tårta!! 😋



RSS 2.0