Karlskrona Pride.

Datum: 2014-05-29 | Tid: 23:11:00


Idag startade Karlskrona Pride som håller på hela helgen! Självklart ska vi dit och Walter har laddat hela dagen med sin pride-jamas!! :) Du underbara, älskade unge!! ♥
 

Ensamma hemma.

Datum: 2014-05-29 | Tid: 23:08:10


Idag har vi röjt och städat här hemma! Emil åkte ikväll till sin kompis ett par timmar härifrån och ska hjälpa honom med en skorsten, vilket innebär att jag är hemma själv ett par dagar! Eller ja, jag har ju Alfred och Walter såklart! :) Det är inte längesen Emil åkte men jag saknar honom redan, jag tycker ju inte om att vara själv, är skönare att ha någon hos sig, speciellt sin fina sambo! Men meen de är ju bara några dagar så jag ska nog ta mig igenom detta! Haha! Sällskapssjuk, ja det är jag de! :)
Jag och mina två andra grabbar fick oss en mycket mysig och härlig kvällspromenad! :) Det är det som är lite krabbigt, själv, hund och barn! Men det ska går bra hittar nog rytmen i det med, efter ett par gånger kommer man in i det med!
 
 
 
 
 

Shoppingrunda.

Datum: 2014-05-29 | Tid: 22:52:22


Igår slutade Emil lite tidigare så vi gav oss ut för en liten runda på stan! :) Det blev en hel del, såklart till Walter eftersom det är roligare att handla till honom! Jag är lite lat så och orkar inte kolla på kläder till mig själv när jag ör på stan, då sitter jag hellre och nätshoppa i lugn och ro! ;) Haha! Som sagt hittade vi mycket fint och kläder som vi var ute efter så nu klara sig grabben ett litet tag! :)
 
 
Någon som var sugen på glass!
 
Lille konungen var nöjd!
 
Shoppingberget!

Bugaboo Cameleon Breezy Sun Canopy.

Datum: 2014-05-29 | Tid: 22:44:20


 
Så här snygg och spejsad är vår nya solsufflett Bugaboo Cameleon Breezy Sun Canopy! :) Först funderade jag på ett parasoll men efter lite forskning så insåg jag att det inte talade så mycket för det så man får ändra parasollet när man går! Så vad passar då inte bättre än en solsufflett som täcker hela barnet, har UV-skydd och ventilation! Perfekt för mig som irritera mig soliga dagar när jag är på promenad! :) Jag fattar inte dem som lägger en filt över, hur tänker man där? Blir ju noll syre och det är ju som att sova i ett instängt tält och det är ju inte det bästa.. Det säger sig självt tycker jag! Alla vagnar borde ha en solsufflett som denna, kan ha den i, ja iallafall fyra lägen! Kanon nu i sommar! :)

Farmorbesök, mammakväll, morsdag, sol & bad.

Datum: 2014-05-27 | Tid: 21:04:00


Ja, då var det dags igen för ett mega-bildbomb-inlägg! ;) Haha! Sedan sist har det återigen hänt mycket, vi har varit inne hos våra gamling-grannar och fått supergod mat med lite vin till, haha! Jag har varit ute med mammagänget och ätit god mat med en hel del dryck på Harrys!! Riktigt härligt var det att få dra loss lite med morsorna! Haha!
Walters farmor och Anders har varit här, då blev vi som vanligt bortskämda med en massa god mat och såklart en massa skratt! Mysigt när vi får vara med farmor Lillemor, som sagt vi har aldrig tråkigt! :)
När farmor hade åkt hem drog vi till Bkvara i några dagar. Där bjöds det på grillat, en massa lek och bus, mamma bjöd in till mors dag- och födelsedagskalas med en massa gott. På kvällen efter mammas kalas skulle Ludwig, Hilma och Lowe bada så vi följde med den underbara kvällen! Såklart har vi också varit ute i det sköna (varma och svettiga) vädret och barnen har badat och haft det gott! Kan ju iallafall summera denna vecka med en massa MAT och gottigheter, farligt, farligt! Haha!
 
Som sagt firade vi mamma på mors dag men det var också min första och jag kunde inte haft en bättre dag! Att få vara med (nästan) hela stor familjen, äta gott, solen och bara njuta av att ha det så underbart tillsammans finns nog inget ting som kan slå! ♥
 
 Så här trött blir man när farmor är på besök! ;) 
 
Premiär på glassiären med farmor!
 
 Va ute & åkte lite när farmor & Anders var på besök! 
 
 När Lowe är iväg på kalas sno Walter hans plats i vagnen & för en promenad med Hillewi! :) 
 
 Kusinbus!
 
 Sådan far sådan son! ♥
 
 Kusin-snack! 
 
 Finaste lilla prinsessan få vara med ute! :) 
 
Kära mor med presenten i högsta hugg & all goooofika!! 
 
 Jag fick bonus, en fin blomma från min kära Emil för att han tycker jag är en sån bra mamma! ♥
 
 ♥
 
 
 Underbar kväll & barnen badar! 
 
 Walter höll sig på land men lika glad för det! 
 
 Det blev plask med kusinen dagen efter istället! 
 
 Sedan drog Lisa, Lowe, Hillewi, jag & Walter vidare till dem andra kusinerna.. 
 
..där det äntligen blev ett bad! 
 
Nästan fullt i poolen! 
 
 Nakenbad blev det också! 
 
Sööötaste Tilde svalkar fötterna!

Här kommer sommaren.

Datum: 2014-05-20 | Tid: 15:33:00


Hos mormor har man tigertofflor...
 
..och knapra på rabarber!
 
Sommar-killen!
 
 
Man måste bryta ihop lite..
 
..och börja om! :)
 
Wiiiiee!
 
 
Lowes traktor provades också!
 
Mina älskade killar! ♥♥
 

Kom på att idag är det exakt ett år sedan jag gick hem från jobbet, det är ju helt sjuk!! Saknar mina kollegor vääldigt mycket och det är ju nästan så exakt tre månader kvar till jag börja jobba igen! Hej åå hååå!! :) Har det fantastiskt bra här hemma med vårt lilla gryn! Samtidigt som det bli skönt med lite rutin och lite mer i plånboken varje månad! Hahaa! :) 

Hillewi Astrid Helén.

Datum: 2014-05-20 | Tid: 13:18:00


I lördags bjöd fina Hillewi in till dop! Det var jättefint och hon var hur duktig som helst! Det bjöds också på god smörgåstårta, supergod och FIN tårta! Få tackar familjen Thornell/Emilsson för en fin dag!
Finaste Hillewi! ♥
 
Kusin Hilma hällde upp vattnet! Duktig! Stolta faddrar var det också! :)
 
Måste ju skryta om syster Lisa, som hade gjort denna underbara, goda & fina tårta!
 
 
Present från oss, självklart hade jag gjort en namn/doptavla!
 
Walter snackade med sin fina kompis Moltas!
 
 
Finaste vännen! ♥
 
Moltas & Walter gick loss!
 
 
 
 
När kusin Tilde och Walter träffas..
 
..blir det alltid mys! ♥
 
Walter hade skoj med fina Filippa! ♥

10 månader.

Datum: 2014-05-16 | Tid: 08:19:00


Då har vår lilla gosse blivit 10 månader! Tänk två månader kvar och han är ett år! ETT ÅR!! Tiden går verkligen fort som mamma och jag njuter varje sekund med vår finaste gosse! Nu är det full rulle, Walter kryper i full fart, upp och stå vid allt, upp och ned, hit och dit och utforskar som bara den! Tänderna har kommit upp mer och mer, åtta stycken har han nu! :) Finaste, underbaraste killen i hela världen är du vår Walter! ♥
 
Grattis finaste Walter på 10 månaders dagen några dagar efter! Älskar dig av hela mitt hjärta! ♥
 
 
 
 

Åter en vecka har passerat.

Datum: 2014-05-15 | Tid: 21:52:00


Här rullar det på i full fart som vanligt!! :) Vi har hunnit med Bkvara i några dagar, Lisa och Timmy ska vara klara med renoveringen med huset snart så vi hjälper dem så gott vi kan så här på sluttampen! :) Walter har hunnit bli 10 månder också oj oj, två månader kvar och grabben är 1 år!! Hua!
 
I tisdags drog Lisa, jag och barnen in till Kalmar för att träffa vår kära kusin Marie! ALLTID lika trevligt att ses, man har liksom aldrig tråkigt i detta sällskap och skrattmusklerna får jobba! :) Det blev lite fika hos Marie och så tog vi en tripp till modehuset och IKEA! :) Kanondag med la liga!!
 
Annars har Lowe och Walter lekt på, vi har också varit hos de andra kusinerna Hilma och Ludwig där vi hade en kanondag med lek, stoj, hopp i studsmatta och fika! ;) Skön dag ute hade vi också!
 
Igår var hade jag en städ och fixardag! Idag har jag hängt med min fina Annie! Vi tog en tur på stan i lite affärer och lunchade! Sedan slängde vi ihop en kladdkaka här hemma som vi gottade oss med! En perfekt heldag med Annie, kan inte bli bättre! :)
 
Imorgon blir det återigen Bkvara, för då är det dags för dop, det är lilla Hillewi som bjuder in, ska bli så supermysigt!! Nu blir det bildbomb! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad blir det för mat?!

Kalasmånaden maj.

Datum: 2014-05-07 | Tid: 23:04:53


Idag är det Lisa och min dag!
 
Då maj månad igång-kickad och i maj fyller de flesta av oss i familjen! :) Den 2:a maj fyllde min kära storasyster Frida år! Igår fyllde systersonen Lowe år, idag fyller jag, Lisa och svärmor år!! Sedan har vi min farfar, mamma, min katt Kent och söta Neo som fyller i maj! En mycket fin och populär månad! ;)
 
Idag på födelsedagen kom Mamma, Lisa m barn och Frida m barn ner och mamma bjöd oss majsystrar på thai mat!! Mmmm!! :) Sedan blev det liten runda på stan och fika hos oss! En toppen födelsedag har jag haft!
 
Igår kalasade vi hos Lowe!
 
Gårdagens födelsedagsbarn!
 
Hillewi & Walter gillade att vara på thai restaurang! ;) Haha!
 
Dessa fina rosor stod och väntade på mig när jag kom hem! Från min älskade och underbaraste sambo! Älskar dig! ♥
 

Dagar med Farmor.

Datum: 2014-05-07 | Tid: 22:40:00


Förra onsdagen (valborg) packade vi bilden och tutade upp till Walters farmor i Arboga! :) Resan gick bra, det var lite gnälligt någon gång men det fixade babblarna! :) Såklart somnade Walter när vi näästa var framme!
Vi var hos farmor Lillemor och Anders ända till söndagen och hade helt fantastiska dagar. Vi blev verkligen bortskämda med god mat, shopping, mycket skratt, födelsedagsfirande, mysiga dagar, träff med kusin Emelie, åkturer, besök i stugan: Joddelholken och återigen god mat! :) Walter hade det kanon hos farmor och mycket saker att titta på, han var i paradiset! :) Vi får TACKA farmor/mor/svärmor och Anders för kanondagar!! Det var skönt att komma iväg lite! ♥
 
Resan upp blev lite bokläsning!
 
och babblarna när surheten kickade in!
 
Paket till farmor som fyller samma dag som mamma!
 
Walter hjälpte farmor att öppna!
 
På fika i farmors stuga Joddelholken!
 
Tre generationer utanför stugan!
 
Glada är dem!!
 
Här med!
 
Idag fyller svärmor & jag år!
 
Farmors soffa gillade vi, Walter tyckte om att klättra!!
 
Time to go home!
 
Matpaus!
 
Teletubbies är också en favorit!
 
6 timmar inkl matpaus tog det hem!


RSS 2.0