Mobilarm & sängmobil från Jabadabado.

Datum: 2014-01-29 | Tid: 11:04:14


Ska sälja en mycket fin mobilarm och sängmobil (båda i trä) från Jabadabado och tänkte kolla om det är någon av er som är sugna på att köpa dem, innan jag slänger ut att på blocket! :)
 
 
 
Nypris för mobilarmen (oanvänd) 249:- och 179:- för sängmobilen, jag hade tänkt mig 250:- för båda! Kommentera eller hör av er till mig om ni är intresserade! :)

Lite mera Villervalla.

Datum: 2014-01-28 | Tid: 14:53:00


Förra veckan kom det lite nya kläder till grabben som jag beställt från Villervalla! Fina grejer de! :)

Ompysslad.

Datum: 2014-01-25 | Tid: 20:24:24


Grabbarna drog ut på tripp för att kolla den nya Volvon som kommit och jag hade en bokad dag med Hanna.B, för att få håret färgat och klippt! :) innan drog jag en snabb snabb runda på stan!  
Blev jäättenöjd med håret, Hanna är så duktig!! När vi var klara med min frilla tog vi en repa på hemmakväll och köpte lite gotte och vidare till Sumo sushi!! Mmmmm sushi är såå gott!!! Löööv it!! 
Nu ska jag bädda ner mig hos Emil med ett glas rött, godis och en skräckfilm! Ha en fortsatt ljuvlig lördag! 




Britax Multi-Tech II.

Datum: 2014-01-20 | Tid: 16:04:00


I förra veckan kom Walters nya bilbarnstol: Britax Multi-Tech II! Ja här är vi ute i god tid, minsann! Det är ett par månader kvar tills han kan använda den, men det var nedsatt pris på jollyroom så vi slog till! Sen tycker jag ju om att var ute i god tid, det är ju jag de! :)

Provsitta måste man och godkänd blev den också av lille kungen! :)

Babysimm för första gången.

Datum: 2014-01-19 | Tid: 19:20:56


Idag var det då dags för Walter att stiga ner i plurret! Till en början var han lite avvaktande och skeptisk, men lugnet var hos han hela tiden! :) Efter lite sång och plaskande med pappa, var han som fisken i vattnet och hade det gott! När vi var klara hann vi inte utanför badhuset förrän Walter låg och sov, vår duktiga gosse! Nu är han pigg igen och glider omkring som en liten solstråle, tolka det som att han har haft en lyckad dag! :) Min älskade unge, hela familjen längar redan till nästa söndag (8 söndagar ska vi till simmet) då alla ska ner i plurret!! :)
 
Walter & kompisen Liam! :)
 
 
Haha Walter låg inne med de tightaste badkalsipperna!! :D
 
 
W hade liiite svårt att dela med sig!! Haha börjas redan!
 
 
Nu vill vi ha söndag igen!!

Rensa rensa.

Datum: 2014-01-19 | Tid: 09:01:59


Ja nu så har vi fått bort en hel del saker här hemma som bara stått och inte används! Det gick bra att rensa förrådet, jag och Walter var nere en liten stund då det var Emil som hade en massa att rensa! :) 
När vi var klara blev det en tripp till bkvara med först kaffe hos pappa och sedan mat och mys hos mamma! Bror Jonas med familj var också där så vi passade på att umgås till kvällen! Emil gled en runda till fågelmara med de grejerna som rensats ut, hans pappa m familj kunde ha på deras loppis! Kanoners! 

Idag är det dags för Walter att hoppa i den stora bassängen då babysimmet börjar, wihuuu!! Ska bli så kul detta! :) 

Förråds redo!! 


Barnvakten rycker ut.

Datum: 2014-01-17 | Tid: 22:20:00


Frida skulle idag fixa Lisas hår och medan Lisa var iväg hade jag Lowe hos mig och Walter! Verkligen fullt ös med två ungar, men det gick fint! Lowe hjälpte mig att göra pannkakssmet och när vi gjort halva så hittar han vatten och slår i! Jag småskrattar medan jag tar ett andetag och vi börja om! :D VI fixade andra omgången fint och det blev en god fläskpannkaka som vi avnjöt till våra samtal om allt vid matbordet, goa unge!
Kul med bilarna!
 
Släkt?! Fågelholkarna!! :D
 
Vilar lite!
 
Disney junior är intressant!
 
Grabbarna och jag!
 
Måste ju rada upp mosters köksredskap! :D
 
Annars ikväll har vi bara tagit det lugnt, lilla familjen har i princip legat på golvet och lekt i Walters gym/lekhörn! :D Mysigt! Imorgon ska vi tralla ner i förrådet och rensa ut där! RENSA RENSA REEENSA!!!!

Walter tackar.

Datum: 2014-01-15 | Tid: 22:36:19


TACK alla ni som var så snälla och röstade på honom i lifestones tävling, men tyvärr vann han inte! :( Fast för oss är han en liten vinnare såklart!!! :) TACK! 


BVC & en tur på City Gross.

Datum: 2014-01-13 | Tid: 21:27:00


Idag var vi på BVC och pappa Emil var också med! Det var läkarundersökning och allt såg så fint ut, Walter hade gått upp nästan ett kilo, vuxit och charmade i vanlig ordning! Han passade på att spexa och visa att han kunde sitta och hans två små tänder! :) Vi fick svar på lite frågor vi hade och en salva med oss hem! Sedan var det hem och göra ugnspannkaka! Efter det gled vi till City gross för att hämta vår matkasse och handla! :) Nu har jag suttit och kämpat lite med fkassan, där deras sida buggade en del så nu är jag trött och vill sova, så nu ska jag joina Walter! Natt natt!
 
Trött gosse på City Gross!

Pollymuffins med Ahlgrensbilar-fluff & Haaannabesök.

Datum: 2014-01-12 | Tid: 21:16:20


 
Idag kom min fina Hanna.B till oss och när vi hänger blir det gofika och självklart bakade jag lite gofika! Hanna älskar Polly och jag älskar de nya Polly med smak av Ahlgrens bilar, så jag bakade en kombo: Pollymuffins med Ahlgrens bilar-fluff! Supersmarriga blev dem och vi åt och åt!
 
 
Recept på muffinsen hittar ni HÄR! Fluffet med smak av Ahlgrens bilar gjorde jag så här:
 
Ahlgrens bilar fluff (räckte till ca 9 muffins)
3 dl vispgrädde
60 g ahlgrens bilar

några droppar röd hushållsfärg
 
strössel
ahlgrens bilar

Jag klippte bilarna i mindre bitar, då gick det fortare att smälta dem. Värmde upp grädden försiktigt och blandade ner bilarna.
Sedan smältde jag dem på svag värme och det får INTE koka!! När alla bilar hade smält, ställde jag blandningen i kylen så att den skulle bli helt kall, över natten stod den där!
Jag vispade sedan upp blandningen till en fluffigare konsistens och tillsatte några droppar röd hushållsfärg för att få fluffet rosa (blir den för tjock kan man tillsätta lite mer grädde!).
 

Hanna är lika omtänksam som vanligt och med sig hade hon en bukett fina tulpaner och en liten tandborde till Walter så han kan borsta sina små riskorn han har!! :) hihi!
 
 
TACK Hanna!!

Fredagsmys, kroppkakor & goodfather.

Datum: 2014-01-12 | Tid: 18:25:00


I fredags passade vi Lowe en liten sväng! Sedan när Lisa, Timmy, Annie och Robban hade kommit så blev det kroppkakefest! ;) Dock blev det Blekingekroppkakan, inte hemmagjorda...denna gång! :) Kvällen blev full med skratt och ännu mer skratt, det är aldrig tråkigt med detta gäng!!!! :) Haha!
 
Goa gänget!!
 
Fick fin fina blommor av snälla Annie & Robban!!
 

Igår skulle vi gjort en massa men det blev faktiskt en dag i soffan, så sköööönt!! Jag fick även lite tavlor gjorda också!! Senare på kvällen kom pappa och besökte oss och vi hade lördagsmys!!
 
The goodfather hade en lite present med sig till Walter!
 

6 månader.

Datum: 2014-01-10 | Tid: 14:43:27


Ett helt halvår har gått sedan världens finaste Walter kom till oss, ETT HALVÅR?!! Var tar tiden vägen, tänk om ännu ett halvår är Walter 1 år, helt sjukt! Om tiden ändå gick att stanna!
 
För ett halvår sedan var dagen då du kom till oss och vi fick uppleva att bli världens lyckligaste föräldrar, helt magiskt och obeskrivligt! Känns som om det var igår du kom och kärleken växer för varje dag, kan inte tänka mig livet utan dig och pappa Emil!
 
Grattis finaste Walter på 6 månaders dagen! Älskar dig av hela mitt hjärta! ♥
 
 
 
 
 
 
 

Lilla familjen på vägen.

Datum: 2014-01-07 | Tid: 20:50:00


I söndags blev det en roadtrip för lilla familjen till Växjö, där väntades en repa på Grand Samarkand och en träff med våra fina vänner Rebecka, Robert, Filippa och Moltas!! Där bjöds det på mycket god mat, fika och en massa prat såklart, hihi! :) Längtar redan tills nästa gång vi ses! ♥
Walter tillhör inte de barn som somnar direkt i bilen, utan det gäller att pricka in rätt om han ska vara nöjd i bilen, annars kan man få höra på hans icke glada toner en bra bit på färden. Visst åker han gärna bil men det gäller som sagt att åka vid rätt tidpunkt så att säga! Tro det eller ej så sov denna gosse hela vägen till Växjö och hela vägen hem till Karlskrona, plötsligt händer det!
 
Glad goss som vaknade upp i Växjö!
 
 Väl framme var det mattajm & bra familjerum fanns det på Samarkand!
 
 Även mamma och pappa behövde något i magen! 
 
Walter låg och kikade i vagnen!
 
De tre goaste!
 
Walter & Moltas mös på ordentligt ihop, kan det vara en början på lång vänskap som deras mammor?!
 
Retro Walter "da da" på ordentligt numera! Igår hade vi en extra lång morgonmys sista dagen på pappas jullov!
 
Mycket som är spännande!
 
Alfred och jag tog oss en runda på tu man hand! Linus hade haft Alfred i söndags så igår kom han över på lite tacos och mys!
 
Idag har jag och denna gounge fått klara oss utan Pappa, tråkigt tyckte vi, men vi höll humöret uppe iallafall!
Tuuut tuuuut, här kommer rally-kalle!
 
Eller kanske raggaren?!

2014 är igång.

Datum: 2014-01-03 | Tid: 21:41:00


Nuu är vi tillbaka i Karlskrona efter ett par dagar i Bkvara med bla nyårsfirande, bus, middagar och besök på IKEA! :) Det har varit härliga dagar hos syster Lisa och bus med Lowe såklart! :) Nyår blev mycket bra med en massa skratt, tre rätters och heelt lagom! Fast det är ganska skönt att vara hemma och återigen komma in i sina rutiner och kanske få iordning på detta hem! ;)
 
Walter vilar upp sig på färden till kusin Lowe!!
 
Döör av skratt!!! Lowe är för söt som bäddar ner skohornet!! :)
 
Lilla familjen de sista timmarna av 2013! ♥
 
Mina hjärtan! ♥
 
Vår smarriga dessert vi hade nyår! Fryst nougattårta på nötig browniebotten!
 
Walter var så nöjd med kusinens gåstol att han fick låna hem den!! ;)
 
Trött blir man även att det inte festades på nyårsafton!
 
Efter lite vila fick vi god kalkonmiddag och bananasplitt hos mamma!!
 
Påväg hem till Karlskrona hade vi en rejält packad bil (tur vi kör Volvo), nu har vi iallafall fått hem Ikea prylarna!!!
 
Borta bra men hemma bäst!! ;)
 
 VÄLKOMMEN 2014!!


RSS 2.0