Ingen bra dag.

Datum: 2012-02-29 | Tid: 20:43:09


Usch tycker jag bara har varit trött och gnällig denna dag. Och träningen kändes bara tung. Ingen vidare dag. Så nu ligger jag i sängen för att sova och hoppas på en piggare och gladare Sanna till imorgon!! :) godnatt!


Kickstart my heart.

Datum: 2012-02-27 | Tid: 19:15:41


Tycker denna dagen har varit helt ok, eller ja det beror på hur man ser på det! Slutade tidigt idag, har dock varit en aning trött idag. Fatta inte hur, har ju sovit. Sedan har jag fått någon mongo-ryckning i ögat som kommer och gå och det är verkligen skit irriterande! Undra vad det är? Aja när jag kom hem satte jag mig vid datorn och öppnade examensarbetet. Snacka om ångestframkallande. Lite kompletteringar kan jag inte skjuta på längre, men tycker verkligen inte om de :P Vill ju slippa allt som heter plugg... Satt iallafall i ett par timmar och nu är det snart dags att svira om till träningskläder och ge mig av för lite träning!!



TJOHOOO here we gooo......again!

Oooouuuu.

Datum: 2012-02-26 | Tid: 20:34:03


Hej å hå vad duktiga vi har varit idag! Emil och jag startade dagen med att ut och gå 5 km, sedan gick vi och solade! När Emil drog till gymmet cyklade jag ut i motvinden till Friskis för lite Step 1 och så cyklade jag såklart hem igen! Efter dusch och mat blev det avslutningsvis en lite längre kvällsrunda med Alfred! Så JAPP, duktiga har vi allt varit idag så här en söndag! :D Nu blire sängen med mitt hjärta och Vampire diaries!

Grönt och gott.

Datum: 2012-02-26 | Tid: 16:08:08




Spenat- och kiwidrink. 2 glas.

1 påse baby spenat (65g)
2 dl fryst mango
1 urgröpt kiwi
3 dl äppeljuice

Mixa ihop ingredienserna och häll upp i glas.

Mmmm en mycket god och nyttig drink som jag kan rekommendera, en riktig energi kick!!

En dag på stan med baby.

Datum: 2012-02-26 | Tid: 10:09:35


Fredagen blev mycket lyckad med afterwork på Scandic!! :) Mådde sisådär igår när jag vaknade, men med lite treo och käk gjorde piggnade jag till. Så Emil och jag gav oss ut på stan! Till en början hittade vi verkligen ingenting, men tillslut lyckades vi skramla ihop lite grejer! :)
 

Väska från Åhléns.



Mascara från Loreal.


Träningsbyxor från H&M.



Träningslinne från Stadium.


Nu blir det frukost och sedan en lååång promenad i det fin, fina vädret sedan ska jag ta och träna idag!

Frallor & afterwork.

Datum: 2012-02-24 | Tid: 07:05:39


Är uppe ottan och har köpt frallor till jobbet! Ikväll blir det afterwork med damerna från centrumsalongen :) kan inte bli bättre!! Nu: moot jobbeet!!


Ännu mer besök.

Datum: 2012-02-23 | Tid: 21:14:05


Vad härligt det är när man kommer hem och hela familjen Broman är hemma! Barnen var dock aningen trötta och hungriga till en början med efter lite mat så! Mina goa troll har jag allt saknat och kul är det när de kommer och hälsa på! :) Synd bara att moster Sanna inte har så mycket att göra, tur att tv:n finns! :P Pedagogiskt! Jepp! Kul var det iallafall att få ha familjen på besök! Lyllos mig, har fått besök två gånger denna vecka av lantisarna, de är inte illa de inte! :D

Lång dag som har varit superhärlig.

Datum: 2012-02-22 | Tid: 21:37:35


Dagen startade klockan 04.30 då jag hade öppningen på förskolan idag! När jag slutade kom MAMMA och plockade upp mig! :D Så vi åkte till ortopeden som var en skojfrisk och pratglad man! Hahah! Han fixade skräddarsydda ilägg till mig och vilken skillnad jag kände med en gång. Det är ju så mycket lättare och skönare att gå helt plötsligt! :D Trodde inte man kunde märka de så tydligt! Sedan var vi och provade lite special inneskor som jag har tänkt köpa och där kände jag också skillnad direkt! Nu glider jag ju runt med ett par billiga inneskor hårda som sten.. Noot good! Så det blir det snart ändrat på! :D
Det har varit en skooojiig och härlig egendag med Mamma!! :love:


Om nu Lowe har en sån vacker dress... (som han fick av moster) ;)



Ska inte mamma-Lisa ha en matchande då?! ;) Hihi!



Mmmmm så gott det var!!!



Iiiiihhh denna fyndade jag på bokrean, så nu ska jag se om jag kan fynda hennes första bok med! :D


Var har kvalitén tagit vägen?

Datum: 2012-02-22 | Tid: 08:03:00


Fastnar jag för någon bas-klädes-plagg till exempel köper jag det gärna fler gånger om! Men under den senaste tiden vet jag inte hur mycket det fuskas. Är industrin så girigt för producenter? Har köpt bas linne och leggins på Gina Tricot lääänge.. och för varje gång jag ska köpa det igen har det ändrat kvalité med att ex. minskat plagget, som med linnet där brottar-ryggen bara blir mindre och mindre. Sist var legginsen redan trasiga utan att jag ens hade använt dem och de bara är stelare för varje gång jag köper nya. De minskar tyg och byter ut mot sämre och hårdare kvalité. Då undra ni förstås varför jag fortsätter att handla där. JO för jag gillar plaggen och linnet finns inte någon annan stanns vad jag vet. Gina Tricot har ofta snygga kläder fast de är lite väl dyra till den kvalitén man får. Jag menar att använda en blus som kostar typ 200:- som blir noppig efter andra användningen är inte kul eller värt de. På HM där vet man att man får det man betalar för, där blir man inte förvånad om det inte håller! Där betala man billigt och vet därmed att det är ibland lite sämre kvalité! ;) Men de kan ha kläder som håller mycket bra! 
Det visade sig visst att Stadium också kör samma fuling. Köper alltid en munktröja där och denna gång när jag köpte den hade de också bytt ut kvalitén, mycket tunnare kvalité och slappare va den..
Är de så att man idag tillverka för att saker och ting ska gå sönder som sedan leder till att konsumenterna ska handla igen? Tycker det var bättre förr när man la ner lite arbete bakom saker och ting och de höll längre! Inte undra på att vi idag blir ett slösande samhälle!

Temadagar.

Datum: 2012-02-21 | Tid: 19:03:27


Idag är det fettisdagen och för min del har det inte blivit någon semla och lika bra väl de! ;) Numera finns det dagar till allt, det våfflor, kanelbullar och kladdkaka lite extra då de har sina egna dagar. Undrar om dessa dagar uppkommer bara för att affärer ska tjäna en extra slant på vad-det-nu-är-för-dag?
Surfade in på temadagar.se och hittade en maaassa olika dagar det finns att fira här är bara en pyttedel av alla dagar det tydligen finns att fira:
Internationella pizzadagen, Tulpanens dag, Sten Stures ben, Lösenordsbytardagen, Kramens dag, Frufridagen, Halvsnödagen, Nutelladagen, Clean Out Your Computer, Grapefruktens dag, Internationella isbjörnsdagen, Myggholkens dag, Cheese Doodle day, Morotens dag, Nässlans dag, Silikonbröstens Dag & Internationella orgasmdagen.

Ja det finns verkligen allt att fira!



Jag undrar minsann om min lilla Lowe-Ture-Sventon har ätit sig en temla idag, på denna dag?! :)

En glad Sanna.

Datum: 2012-02-20 | Tid: 17:56:29


Yeei fick idag veta att jag har fått förlängt på förskolan i en månad till!! :) Skönt att veta en månad framåt att jag har något! :D Det ska jag ta och fira med ett pass step 1 ikväll! ;) Nu jädra ska jag ta tag i träningen och inte bli sjuk igen :S


Serier och film.

Datum: 2012-02-19 | Tid: 14:49:10


Emil och jag var och kollade på bio, En gång i Phuket i fredags, helt OK vad den! Vi skrattade, men kanske inte lika mycket som övriga i biosalongen! Haha!




Igår lagade jag mat och bjöd in Hanna som har fyllt år! :) Så vi spelade helt hysteriskt, kollade melodifestivalen och hade det trevligt! Mange och Johan kom och joinade också! :)




Denna dag går i lugnets spår! ;) Emil och jag håller på att gå igenom säsong 1 av Vampires diaries, som är grymt bra serie! Då resten av denna dag kommer gå till att gå igenom ett par avsnitt! ;)





En annan serier som vi har fastnat för är Once upon a time, den kan jag rekommendera att se, man blir fast! :) Så den ska vi också försöka hinna se igenom ett par avsnitt! :)




Ikväll ska vi kolla på Steve Jobs - mannen som förändrade världen som går på tv4 fakta, 21.00. Den dokumentären kan nog vara riktigt intressant tro jag! Speciellt för en annan som är Apple tokig! ;) Dokumentären krockar med premiären av Big Brother, men de kan man ta igen om play! ;) Haha ja nu är är de dags att bli beroende av Big Brother, få se om de är nått att ha i år.

Promenix.

Datum: 2012-02-16 | Tid: 21:22:06


Yeeii jag och Hanna tog oss ut i snön och gick en snöig och backig slinga här i Kkrona! Vill lova att man blev lökig! ;) haha! Imöörrn är de dags för fredag och jag sluta tidigt och då ska jag och min kollega ta en fika i staun!!! :) wiiee! Sedan blir de bio med min Emil på kvällen!! Bra start på helgen!!

GRATTIS TILL BROR JONAS SOM FYLLER ÅR IDAG!!! :)


Datum: 2012-02-14 | Tid: 19:02:55


Det gick bra hos veterinären igår, Alfred hade någon form av hudinflammation och öroninflammationen hade inte brutit ut helt, skönt!. Veterinären var jättesnäll och Alfred liksaså, han blev sövd och fick slagga en stund. Hem med oss fick vi spec. schampo och örongrejs, och så ska vi även rengöra inflammationen morgon och kväll. Det tar sin lilla stund att rå om Alfred med det är det värt!

Idag var det min tur att gå till doktorn och de tog blodprov på mig och ska kolla om jag är allergisk mot bla pälsdjur. Doktorn sa att om jag är allergisk så få jag ev lämna bort mina djur, men icke sa nicke att jag gör de! Nääänänänä, då kan jag minsann stå ut och jag tror att de kan lugna ner sig lite när Alfred blir bra. För jag läste att när ex djuren "mjälla" så är det de man reagera på och in päls osv. Och just nu är ju Alfred så torr att de snöa runt honom så jag hoppas på att när han blir bättre blir jag bättre! :)

Det har ju heller inte undgått för något att missa att det är alla :love: dag! :) På förskolan firade vi med lite muffins och så har Emil och jag myst med sushi, god dessert och choklad! Härligt med lite extra i vardagen! :)




Ha en fortsatt bra kväll!

Mat, snö & planering.

Datum: 2012-02-12 | Tid: 15:44:37






Helstekt entrecote med hasselbackspotatis och tzatziki blev det till schlagern och myset igår!! Mmm gott var det kan jag säg! Tycker låtarna som gick vidare igår var helt OK dock fel klädval av David, passade inte låten tycker jag! Jag gillade Top cats, annars var det ganska lama låtar! Grabbarna i detta hushåll var ganska trötta igår och slocknade som stenar!




En aning trötta! ;)


Imorse när jag steg upp snöade de som tusan och jag blev helt glad, vet inte varför! Många vill har vår och det vill självklart jag med, men snön lyser upp i de mörka och det är så mysigt sådana här fina dagar! Och så få man pulsa lite extra när man är ute på sina rundor! ;)



Har påbörjat lite fönstermålning och lyssnat igenom boken till temaarbetet som vi har nu på jobbet! Mycket bra bok måste jag säg, handlar om vänskap, natur och värdegrunder! Emil och jag har legat i sängen med godisskålen mellan oss, feta eller?! :D JOO dee!!

Myser och tar hand om varandra.

Datum: 2012-02-11 | Tid: 18:55:26


Är ganska mör, ha stått med Alfred igårkväll och idag och klippt till honom så huden ska få luft och så vetrinären kan se bättre bakom all päls! ;)


Kan inte sluta och tycka synd om stackaren.


Nu ska jag laga god mat, sedan ska vi mysa till tusen!! ♥

Tratten och finkel.

Datum: 2012-02-10 | Tid: 13:27:30


På måndag är de Alfred som ska till veterinären. Upptäckte mer hudinflammation eller hot spot som de heter, på honom igår, snart är hela han avskalad :( ska ta hand om honom och fixa till pälsen ikväll. Ska även passa på att kolla hans öron på måndag då han har öroninflammation på g, de kan man minsann efter alla gånger som Alfred har haft de! Även att jag ha grejer hemma att fixa hot spoten så känns de skönt att åka till veterinären och få bra hjälp och ev medicin! Så helgen blir att ta hand om min Alfred!


Struntade i min snuva.

Datum: 2012-02-08 | Tid: 21:11:36


Och gick och trääääääääänade idag!!! Äntligen! :) Imorgon är de jag som har öppning 06.15 och ska nu sova!! Godnatt!


Hälsokick.

Datum: 2012-02-07 | Tid: 21:25:57


Var och nästan länsade Apoteket igår! ;) De från vänster är till mig och till höger är Alfreds! Alfred har fått hudinflammation, ha fått de på benet och lite i pannan. Hade lite rengöring kvar sen sist han hade hudinflammation. Så nu behövde jag kortison, resten av grejerna är bonus till han! :) Så få hoppas att inflammationen blir bättre, annars få vi bege oss till veterinären!
På tal om doktorn ska jag till vårdcentralen och göra allergitest då jag misstänker att det är något som jag inte tål, kaan bara mina kära djur, men vi få se!! Hoppas det bara är nått virus eller baskilus! ;) Haha inom en månad ska jag besöka tandläkaren och dra ut tand, vårdcentralen och göra allergitest och så ska jag till ortopedien och prova ut ilägg. Japp blir ingen billig månad minsann och mer fel på mig kan man väl inte hitta på mig för ett tag! ;) haha!


Veckan är slut.

Datum: 2012-02-05 | Tid: 19:52:02


I fredags var det afterwork med mina jobbarkompisar och det blev en superlyckad kväll!! :) Vi var på Stars och käkade gott och gjorde musik quiz och gissa vilka som vann? JO VI! :)



Igår var jag en smula sliten och slappade på dagen, sedan kom Helen, Fredde och Linus över och kollade på melodifestivalen! :) Rätt låtar gick vidare om ni frågar mig!! Idag har jag gått och donat här hemma! Det blev en bra helg detta! Inleder vecka 4 nu med min förkylning som VÄGRA att ge sig, alla tips för att bli frisk mottages gärna!!!




Hej mitt vinterland!

Uppe med tuppen.

Datum: 2012-02-03 | Tid: 13:05:48


Idag va jag uppe tidigt och fick packa på mig en hel del kläder, är ju ganska kallt 06.00 på morgonen när jag ska ut med hunden! ;) det positiva med denna snö som kommit är att det lyser upp, det är inte så mörkt och tråkigt ute!! :)

Ikväll är de afterwork som gäller!! :)

 


Vart går gränsen?

Datum: 2012-02-01 | Tid: 18:33:44


Var går egentligen gränsen för bilder som läggs upp och de som länkas på Facebook? Bilden som fick mig att verkligen spy, var ett bröst med hål där det var larver eller va fan de i, FY FAAAN, ÄCKLIGASTE bild jag sett i heeeela mitt liv och då är inte jag den som är känslig.. Är det okej att länka sånna bilder? Jag ser denna bild framför mig hela tiden, USCH! :bigeyes: Vill jag se bilder på djur som mår dåligt, barn som svälter, blir misshandlade, människor med sjukdomar kan jag googla upp de, det är inte det första jag vill se när jag logga in på Facebook. :S Då vill jag veta vad man klura på eller gör denna dag. Vet att folk länka för att föra budskap men jag anser att man kan bry sig på annat sätt för jag vill inte se nått jävla äckligt bröst med larver i, fy faan.. behåll dem för er själva! Jag exempelvis brinner för ätt hjälpa stackars djur, men jag lägger inte upp bilder på blodiga, magra eller döende djur utan jag skänker slantar till WWF! Något annat som också är poppis på Facebook är dessa ultraljudsbilder var och varannan lägger upp. Jag unnar och är verkligen glad för de som ska bli föräldrar, jättekul att ett litet liv är påväg :love: Men är inte de lite väl privat att lägga upp på Facebook? OK att bilden hänger hemma på kylskåpet där vänner kommer hem och ser det men Facebook? :question: Hur gjorde man innan facebook fanns? Hängde upp på anslagstavlan på ICA? :bigeyes: Hmmm ja var och en gör ju som de vill och NEJ om jag någon gång gör ett ultraljud kommer jag INTE lägga upp det på Facebook, då får man besöka mig hemma!

Funka de gamla ordspråken?

Datum: 2012-02-01 | Tid: 17:42:58


Ät fisk, bli frisk brukar man säga. Jag tog mig en portion med fisk till middag och hoppas att jag ska slippa denna förkylning!



Har en plan B, OM inte fisken funkar! Min favorit, OTTO GLASS!!



En parentes, blir aldrig försent att griljera julaskinkan! ;)


RSS 2.0