Sanna + Emil = Sambos.

Datum: 2010-02-25 | Tid: 15:09:19


Yihhahaaaa vad jag är glad!! Den 1 juni får jag och Emil våran lägenhet som vi ska bo tillsammans i!!!! :D Den ligger på Trossö i Karlskorna, en trea är det!! Wiiiiee!! Så just nu kan jag inte bli mer gladare än vad jag är! Hihi!! Så nu blir det ännu en flytt för Sanna Thornell, ovanligt? Neej!! :)
Jag har packat klart också inför, hoppas jag! Fatta inte att varje gång jag ska åka så "ska jag inte ta med mig så mycket". Men hur blir det när jag är klar med packningen? Jo det är mer än vad man behöver!! Mitt schema ser ut så här: jag åker idag ner till Bergkvara med Mamsen, sen imorgon åker jag med Lisa och Timmy i ottan till Karlskrona för att bo hos Emil i fyra veckor och göra min praktik!!! Yihhaa!
Ne nu ska jag se så att jag fått med mig allt innan Mamsen kommer och plocka upp mig och grabbarna!!

.Rock N Roll.

// S

Igår var en underbar dag med sol och snön låg så fint!! :)



Grabbarna njuter av utsikten!!







Tiden går ju faktiskt fort.

Datum: 2010-02-23 | Tid: 21:20:03


Fy bubblan snart är det mars månad och dags för praktik igen och jag får bo hos min älskling i fyra veckor!! wiiee! Det har jag längtat efter jätte mycket! Mys!
I fredags kom Bumbi och hämtade mig och grabbarna! Vi gav oss ut i klass 2 varningen men det var ingen fara för rallybumbi, tvärtom, gutt med snö så man kan slira lite! ;) På lördagen var det dags för kalas för Bumbi och Claes! Det bjöds på uxfilé som Papaj skulle ha sagt! ;) Rikigt fint var det och rödvin till det, så gott så gott! Men dagen efter var ju inget att hurra för, då fick man allt ta smällen!! Aldrig dricka igen! ;)
Ha varit krasslig hela helgen nu, igår var det värst men det verka vara på bättrings vägen nu! Just de, tog mig ett par bloss i helgen, alltid gott när man dricker! Men efter det har jag inte rök mer heller! Så nu börja det arta sig hoppas jag!! iii!
Vi har till torsdag två böcker som vi ska läsa ut, skönlitteratur. Lite roligare att läsa än våran kurslitteratur! Läste en bok igår, det är nog rekord för mig att läsa ut en bok på en dag, annars är jag ju självaste snigeln när jag läser! Haha! Så idag har jag börjat på den andra boken, hemsk är den verkligen. uscha!
Nehe nu blir det mer bokläsning!

.Rock N Roll.

// S

Vem har sagt att allt är lätt?

Datum: 2010-02-18 | Tid: 18:58:40


Just nu finns det inte så mkt i mitt liv som luta sig åt den positiva sidan. Caroline har fått vara min avlastning av allt jobbigt som finns här i världen. TACK CARRO! ;) Till exempel när de stängde av elen idag så ville inte internet dra igång med detsamma och då var det en stycke Sanna som bröt ihop rejält. Att plugga idag gick inte bra, ingen koncentration fanns. Hundarna är mer än vanligt vilda när vi ge oss ut på promenad.. hmm! Lite av det som grämmer mig just nu och vad beror denna tunna och sköra psyke som tillhör mig? JOO, det är nu torsdag och jag har inte rökt ett enda bloss på dessa fyra dagar. Bestämde mig bara sådär i måndags att jag skulle sluta röka och det gick bra de första dagarna, men just nu tar psyket stryk. Men denna gång ska jag lycka och jag tro på mig själv också även att det är jobbigt vissa stunder, men jag har mitt godis som ersätter ciggen och de får bli nästa steg att ta bort! ;) Men något som jag tycker är konstigt är hur alla icke rökare alltid ha tjatat om hur rökare har dåligt emunförsvar och blir sjukare lättare. För min del har jag klarat mig utan sjuka (peppa,peppa) men nu när jag sluta röka flyger förskylning och halsont på som en bomb på mig. Hmm mycket konstigt, jag är inte van att vara sjuk så inget vidare detta.
Men idag ringde Bumbi och bjöd in mig till kalas så jag hoppas på att han kan hämta mig och grabbarna imon så jag får träffa Lisa lite, hade jag behövt! Givetvis är det kul att träffa alla i familjen men Lisa är något speciellt för mig och det vet vi alla! ;)
För att passa på och klaga lite till när jag ändå är igång är att jag har haft sån jädrans huvudvärk den sista tiden, fatta inte hur det kan komma sig för huvudvärk är inget som jag har. Men kan ju vara som Emil sa att jag anstränger min lilla hjärna nu när jag plugga så mkt och hårt! ;)

Seminarie uppgiften är klar till imon och snart ska jag ta mig upp ur sängen och ge mig ut med hundarna.

.Rock N Roll.

// S

Tillsammans.

Datum: 2010-02-17 | Tid: 16:01:30


Idag har det inte varit så stressat, va på en föreläsning i två timmar o eftter de gick jag hem och drällde i väntan på Määy! När hon var tillbaka på campus drog vi bort till vår polare Sus som är syo för att kolla kurser i sommar och om vi kan korta ner vår utbildning på något sätt. Vi fick iaf veta att det gäller att pussla pussla o pussla för att få ihop kurserna iaf!!

Ikväll vankas det god mat, god dryck och gott sällskap då vi är inbjudna till Määy för en kväll tillsammans innan vi skiljs åt! Ligger ju till som så för er som inte vet så ska Carro, Määy o Nina dra till Thailand och Becca till Kina på praktik! Jag och Sanna åker till fina kusten Karlskrona!! :)

Tha Gaaaang eveer!! ;)



.Rock N Roll.

// S

Bumbis dag.

Datum: 2010-02-16 | Tid: 19:38:37


Idag är det ingen vanlig dag för det är Bumbis födelsedag hurra hurraa hurraaa!! Grattis broder på födelsedagen! Och till Bumbis ära har jag knoprat ihop en liten fin bild!!  (min nya hobby!).



Idag har vi också temledagen men ingen temla för min del idag inte!! =) Maria bjöd på de i lördags så får leva på den idag! =) Numera äter jag temlor, men när jag var liten då minsann hade jag mosad banan mellan! MUMMA!!!



Istället för temlor gjorde jag mig lite mat och det blev ungsfalukorv med morot- och broccolimos till! Moset ser kanske inte så gott ut med det var det!! =)



Nehe nu nlir det ut i kylan för kvällsrundan med de  här två gangstrarna!!


.Rock N Roll.

// S

Vad händer här då?

Datum: 2010-02-14 | Tid: 20:37:23


Och ja jag vet att jag varit dålig på att skriva här nu, men ha haft fullt upp! =) Förra helgen kom Lisa och Bumbi till mei o då blev det festligheter, Timmy kom upp också på lördagen! =) Efter sei lämnade de en liten grabb som håller mei o Alfred sälle, nämligen Frankee!! =) Han trivs häri växjö som fisken i vattnet! ;)









Veckan har varit lika med PLUGGA.. Ha varrit mer på bibblan än vad jag har varit hemma känns de som men arbetet är nu klart och ag kan pusta ut för denna gång, imon är det ju ny vecka med mera plugg. :/



Jag är ju lite av en nattuggla och en kväll när jag inte kunde sova roade jag mei med att leda apps på iphonen och hittade ett roligt program! Här har vi resultatet med en bra modell!! ;)



I fredags så kom min älskling som jag inte hade träffat på typ tre veckor! Vi hade mys och jag fick ett jätte jätte fint halsband av min kära Emil! <3 Igår kom Häll till mei o Emiil så vi plus Maria drog in till staden och Caroline för att testa utelivet i växjö. Det blev lite dricka, melodifestival och twister innan vi gav oss ut för att gå på Loftet! Det var mkt trevligt och de spelade bra musik, men trött var jag tyvär! Men lyckad kväll var det och idag har det varit film o film o slappa!!



Älska min E mest av allt!

 

.Rock N Roll.

// S


Då var det fredag igen.

Datum: 2010-02-05 | Tid: 19:03:39


Fy bubblan vilken huvudvärk jag haaaar!! Det tycker jag inte om! Nu kom Nina för lite fredagsmys, vi har varit ute och gått, men huvudvärken försvann inte för det!! Nä nu ska jag åtegå till mitt sällskap!! Just de senare av denna kvällen kommer äntligen LISA!! :D yiiihaaaa!!!!

.Rock N Roll.

// S


Dagen med Sanna & Alfred.

Datum: 2010-02-04 | Tid: 15:51:25


Idag har vi varit på gott humör och jag vet inte varför! Kanske för att det snart är helg! :)



Jag & Alfred gosa lite!



Ut på promenad!



Sedan var vi tvugna att plugga lite!



Vissa palla visst inte studentlivet & ska bara slappa ist!



Alfred var sugen på att lira lite GH!



Rocklegenden Nr1!



Denna dag kan inte blir så mkt mer bättre, ett gott skratt har jag & Alfred haft idag!!!! ;)

.Rock N Roll.

// S & A


Specialpedagogik.

Datum: 2010-02-01 | Tid: 19:09:04


Japp det är vad denna vecka handlar om! Ha suttit på bibblaaan hela dagen idag och försökt få grepp om olika begrepp i specialpedagogikens värld! Fick iaf ihop en del och hjärnan är nu geggamojja! Men imon kör vi igen för på torsdag ska detta arbete vara klart, puuh!!
Så ikväll tar jag fritt från skrivandet lite och ger mei ut i snön med Alfie för att sedan kolla på Outesiders!!

Så här kan det se ut vissa dagar på bibblan, fast så var det inte idag!!

.Rock N Roll.

// S

 



RSS 2.0