Effektiv dag.

Datum: 2011-03-31 | Tid: 21:00:39


Startade dagen med att jobba 07.30 till 16.00, kom hem och fyllde i mina lönepapper, lagade pannkakor, diskade, vek tvättberget och pratade ett par timmar med Lisa! :) Sedan gav jag och Alfred oss ut på en långrunda för att lämna lönepapperna sedan vidare för att hämta ett paket och efter det lämnade vi böcker!

Imorgon är det ännu en jobbdag framför mig, 09.15 till 17.45 blir det och helgen är mycket kluven hur den blir! Hursom så löser det sig, känns bara som om man ha tusen saker att göra numera!

I paketet låg denna efterlängtade dress! Deeen är underbar och jag myser till tusen nu!! Fiint! ♥


Jahhop.

Datum: 2011-03-30 | Tid: 17:52:59


Blev lite mycket nu känns de som, ha fått en restuppgift i skolan och snart kommer en till, men det har jag mig själv att skylla och det kommer jag att fixa. Har även jobbat idag och imorgon blir det jobb också! Fintfint! Nu slöa jag mest framför ett avsnitt av BB som jag missat och laddar till träningen 19.00.



Året är 2007.

Datum: 2011-03-29 | Tid: 19:27:17


Känner ni igen detta vackra par?! :P


Frisk luft.

Datum: 2011-03-28 | Tid: 20:16:15


Efter en hel dag inne lyssnades på föreläsningar och intro var Nina och jag ganska mosiga i hjärnan! Det blev då en promenad med Maria och Bella runt trummen! Det var superhärligt med solen i sikte! Efter promenaden blev det god mat som Nina lagat och vi andra blev mätta och belåtna!


Daffedress.

Datum: 2011-03-27 | Tid: 16:27:52


Iiiiihhh nu har jag beställt en daffedress!!! Ha väntat länge nu och kände att det var dags att slå till nu! WONDERFUL! Här ska mysas!


Saltö.

Datum: 2011-03-27 | Tid: 14:50:38


Igår blev det en dag/kväll på saltö hos Hanna! Det blev god mat, vin och så kollade vi på gamla kort och fick oss en massa goa skratt! Hanna fick sin födelsedagspresent i efterskott som var ett armband, hon blev superglad! :)



Om ett par timmar tuffeliluffa jag med tåget med riktningen Växjö! Då blir det ett par dagar med Ninafina och skola såklart!


Goood mooorgon.

Datum: 2011-03-26 | Tid: 08:40:51


Klockan 07.30 slog jag upp ögonen och klev upp, utvilad och pigg! Har inte så mycket värk idag (kommer säkert senare). Så jag och Alfred begav oss ut i de fina vädret för en promenad och det var underbaaart! Mindre underbart blir det nu, för nu ska jag plugga järnet så man hinner ut ännu mer i de fina vädret!





Även Kent fann solsidan inomhus.



Auuu.

Datum: 2011-03-25 | Tid: 20:06:18


Är hemkommen från afterworken på Nivå! Hängde med Emil och Jonas men jag var inget vidare sällskap tro jag, kalastrött var jag och så har min tandvärk kommit tillbaka :( Emil och Jonas skulle vidare på konsert och min tanke var att påbörja min rapport, men som det känns just nu har värken tagit över mig helt och hållet. Väntar in tiden för att ta en kvällis med Alf och sedan gå och slagga, kan man det en fredag? Som de känns just nu: Jooo dee! Hoppas på att vara piggelin imon och köra en race på förmiddagen med pluggeriet! PS. Jag har inte ätit en våffla idag på våffel-dagen.


Något som får mig att glömma värken är denna låt som min Emil har tillägnat till mig! Har världens bästa kille som jag älskar mest av allt!

 

Här har ni texten om ni är som mig, att det tar för mycket kraft och svårt med koncentrationen att lyssna på texter. ;)

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful

And I tell her every day

Yeah I know, I know

When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay

I say

When I see your face

There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails

I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day


Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking

If you look okay
You know I say

When I see your face

There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are

The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face

There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are.


4 av 5 dagar.

Datum: 2011-03-24 | Tid: 21:29:19


Så fint, ska jobba imon med! Känns så skönt att få vara på samma ställe och att de vill ha mig där! Idag fick jag det stora ansvaret och ha stängningen, de ni! ;) Har även fått två dagar nästa vecka som jag ska jobba! Kaatjjiing!

Ja annars händer de inte mycket här, Emil och jag blir kvar i Kkrona i helgen och tur är väl de för jag har en rapport som ska in på måndag och i vanlig ordning har jag ej börjat! Men som jag har sagt innan så är tidspress min grej gällande skolarbeten! Så, ja min helg gå i pluggets spår och förhoppningsvis lite avkoppling!

Snart blir de till att slagga, man får ta och gå i sängs tidigt nu när man behöver 100 procent energi om dagarna med barnen! :)

Fint.

Datum: 2011-03-23 | Tid: 18:21:15


Datorn är just nu inne i en snigel period, går hur sakta som helst och hakar sig konstant!

Ligger just nu utslagen på foffan, har jobbat idag med och även imon blir ett pass! Känns så skönt och jag trivs på det stället kanon, samtidigt som jag får mig en cykel tur dagligen! :)

Ladda mina batteri nu till träning som starta 19.00.


Kent.

Datum: 2011-03-22 | Tid: 21:16:48


Idag är den herr Kent som har namnsdag och då bjöds det på färsk räka att festa med!



Det gick jätte bra och jobba idag, insåg verkligen hur underbart det är att jobba med barn och längtar verkligen tills jag är färdig. Ska jobba imon med på samma ställe! Yihha!

Trött är jag nu med, va och tränade innan, gööttt!! Efter de blev det räkmacka med min finaste man!

Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen.

Datum: 2011-03-22 | Tid: 08:02:44


Idag öppnar skatteverket upp portarna för de som ha e-legitimation, för att kolla upp sin deklaration. Nyfiken som man är kunde man inte hålla sig borta! Gjorde jag rätt så ser det ljust ut för mig när skatteåterbäringen kommer! Skatteverket.se



Nehe dags att göra sig iordning, för idag ska jag jobba! :)

Väntan.

Datum: 2011-03-21 | Tid: 10:35:37


Segt börja inte förren 13.15 idag till 15.00, känns lite meningslöst men måste man så måste man. Just nu sitter jag mest och vänta in tiden, klura på om jag ska åka till campus tidigare lr inte.

Idag bär det hem till Kkrona igen till mina grabbar, ska bli skönt att komma hem igen, det är det alltid!

Borta bra, men hemma bäst.







Sista kvällen.

Datum: 2011-03-20 | Tid: 18:59:57


Ringde Sj och de sa att jag skulle kunna köpa en biljett som va opersonlig, så jag gick ner till stationen och snackade till mig en biljett! Löst, gutt! Eller vem vet kanske bli avslängd i Emmaboda! ;)

Sista kvällen är kommen hos Caroline och som vanligt har vi haft underbara dagar ihop och det kommer bli tomt när tösen åker låång ifrån oss alla! Tur det finns internet så vi kan hålla kontakten! Vi sitter i vanlig ordning med datorerna och inväntar att Big Brother ska börja vid 21.00.


Tack snälla Papajan för att du ha haft Alfred hos sig dessa dagar, du är wonderful!!


F****n.

Datum: 2011-03-20 | Tid: 12:53:36


Åhhh jag blir så trött på mig sjäälv. Givetvis så glömde jag legget hemma, jag klara mig utan de tänkte jag. Tills nu. Skulle nu boka tåg hem till Kkrona imorgon och kommer då på att man måste ju ha legg när man visa biljetten. Orka inte! Någon som vet hur man kan lösa detta?


Soffhäng.

Datum: 2011-03-19 | Tid: 20:10:01


Caroline och jag har intagit soffan med gotte och bara är.


Ååkej.

Datum: 2011-03-19 | Tid: 12:54:36


Dålig är bara förnamnet vad jag är idag. Kolla på huset fullt av hundar och ligger halvt död. Ge mig energi!


Jag är med.

Datum: 2011-03-18 | Tid: 10:10:07


Jahoop säger som alla andra, var inte våren här? Iofs så är det ju "bara" mars ännu! Så här såg det ut när jag tittade ut genom Carolines fönster 07.40.



Skaffade igår Voddler till mobilen, det är en app där man kan se filmer direkt i mobilen och är gratis. Bara bli medlem på deras sida sedan är det bara att kolla film i mobilen! Kanon!




Eftersom Caroline snart dra till Kinatown har jag nu skaffat mig skype så att vi kan hålla kontakten! Med skype kan man ringa via datorn och chatta med varandra gratis vart man än befinner sig, samma sak gäller det med appen i Iphonen! Superbra!

Va uppe idag och gjorde en intervju med min praktikplats, passade då på att göra reklam för mig själv och sa om de behöver vikarie så kan de önska mig! Fick positiv feedback tillbaka! :)

The Smurfs.

Datum: 2011-03-18 | Tid: 00:22:08


Som jag har väntat på smurfarna, såg för ett tag sen att den skulle komma ut i sommar men enligt moviezine kommer den visas i september, seeegt! Slå gärna ett kik på trailern!


Checked.

Datum: 2011-03-17 | Tid: 16:58:34


Igår hade vi återsamling av tjejgänget hos Caroline med god mat! Det var kul att träffa tjejerna igen, det var inte igår precis! Det blev även lite vin och spel! Jag vann näästan!

Idag tog jag mig ensovmorgon sedan gav jag och Caroline oss ut för att möta upp Nina och göra henne sälle för lite käk! När jag och Caroline kom hem igen bokade jag rum till mig och Emil för det andra bröllopet som är i juli och är i Gnesta! Ska bli så himla kuul och jag längat som tusan tills dess! Bara det att jag får träffa Ullis igen efter ett par års frånvaro känns så himla kul! Här kommer vi bo:












Väskan is back.

Datum: 2011-03-15 | Tid: 22:03:46


Som ni ser har jag moblerat om lite här på bloggen, men bara för tillfället. Kommer en annan header så småningom..när vet ingen!

Väskan är näst intill packad och imon far jag till Växjö för att spendera tid med min kamrat Caroline!! Man vet ju aldrig de kan bli bland de sista helgerna Caroline är i Växjö så då få man minsann passa på! :) Vet redan nu att vi kommer att ha kul, de är aldrig en lugn stund när vi hänger, kanske en liten liten stund men den är sällsynt! :)

På träningen idag va mitt favvo pass inställ så det blev step 1 och det gick bra med det med, jag lökade i vanlig ordning! Min fallbeskrivning är nu också klar och den ska redovisas imorgon, yihaa! Medan jag satt med den varvade jag med lite fotoredigering, njut! 









Jag vill, jag vill, jag vill.

Datum: 2011-03-15 | Tid: 11:00:28


Ha sagt det förut, säger det igen: jag vill ha en ny kamera! Helst en systemkamera, finns det ingen billig och bra sådan? Annars vill jag ha en kompakt kamera som inte ta grusiga bilder, blir dassiga i färgen och inte en dålig skärpa! Hur kul är det att lägga upp halv dåliga bilder jämt? GE MIG EN KAMERA NU!


Pluggpaus.

Datum: 2011-03-14 | Tid: 14:33:46


Så söt liten flicka.

 

Orginalet är riktigt go.

 

 


Min helg.

Datum: 2011-03-13 | Tid: 18:19:29


Hockeyn gick bra, KHK vann och det blev festligheter efter det! En mycket trevlig och lyckad kväll blev det! Igår blev det lugnare, det blev melodifestivalen med massa gotte och min käraste Emil!

Två glada fans.


Idag har det också gått i lugnets spår, skönt! När vi vi ute på morgonrundan var det lite mörkt väder ute men trotts det var det varmt och heelt vindstilla!

Fint när husen speglar sig i vattnet.



Tanken var att jag skulle åkt till Växjö antingen idag eller imon, men tyvärr säger min budget nej till det och jag får åka upp på tisdag istället. Läängtar tills den dagen man jobbar och kan göra precis som man vill utan att pengarna ska sätta stopp.

Hipp hipp hurraa.

Datum: 2011-03-11 | Tid: 13:49:53


Igår var jag runt om i länen, först kronoberg län, sedan kalmar län och tillslut blekinge län! Idag är det käre Ludwigs födelsedag och han blir hela 8 år! Stor kille nu och näst intill smartare än sin moster Sanna! :) Så igår stod Ludwig för kalas och han hade bestämt att det skulle vara tacos, mycket bra val tycker jag för det var supergott! :)

Lillkillen börja bli stor nu.



Åhh vad härligt det var idag att komma ut i solen och kunna ha sin vindjacka. Myyysigt, solen jag gillar dig när du inte är så stark! :)


Ikväll har Emil och Häll bokat bort på fox and anchor för att kolla på KHK mot Visby och jag ska med! :) Håller tummen för att de blir fint väder imon med så man kan ge sig ut i naturen! :)

Kent o CO hälsa er alla en trevlig helg!


Det går bra nu.

Datum: 2011-03-09 | Tid: 14:26:54


Idag ringde klockan för ovanlighetens skull! ;) Jag blev förra veckan ringd av bemanningsteamet, dit jag skickade mitt CV för lite timmvik. Så idag var jag på informationsmöte där vi gick igenom hur allt funkade och så, jag lämnade mina tider som jag kan jobba så nu är det bara och vänta in jobben! :) GUTT! Fick även reda på att de två uppgifter vi har fått tillbaka i skolan har jag fått VG på, så nu är det bara att köra på! YIIHHAA! Och ev på fredag ska jag och Emil kolla på en annan lägenhet här i staun! FINT!

Efter att jag hade varit på mötet idag så gick jag ut på stan för en fika med Eke. Då var kommun gobbarna minsann ute och sopade undan all grus så: välkommen våren! Eke och jag fikade ordentligt, vi började på 1344, sedan gick vi ut och satte oss på torget i solen och efter det gick vi och fikade på Lennarths! Underbart!Tanken  med resterande av denna dag, är nu att jag idag/ikväll ska ta tag i en uppgift som vi har. Jag min tok trodde jag hade två veckor på mig,  den ska in nästa vecka. Som vanligt blandar jag ihop allt, men ska ro hem det här också, inga problemas!


Allt på en dag.

Datum: 2011-03-08 | Tid: 21:38:13


Hoppsan jag va visst trötter i morse igen, alltid! Men jag och Alfred tog oss ut i det underbara vädre och gick av oss 4 km, så skönt med sool!




Idag är det även kvinnornas dag, som jag inte är direkt insatt i, betyder det att vi inte lika mycket värda de andra 364 dagarna? Äch jag klara mig utan sådana dagar, jag blir i allafall uppskattad var dag!
Sedan har vi temledagen idag och jag har faktiskt inte ätit något temla idag vilket jag tycker är bra gjort att mig! Som flicka var jag inte speciell förtjust i semlor med grädde, så min snälla mor gjorde med mosad banan i semlan! Muuums! Fick idag nöja mig med isterband, spenat och potatis som var lika gott det! :)



I vanlig ordning hade jag inte med mig mitt huvud när jag skulle iväg och träna. Mobilen bruka jag lömna hemma men nycklarna följer alltid med i farten, utom idag. Emil var hemma när jag gick med skulle iväg senare, när jag och Hanna är påväg hem från träningen kommer jag på att nycklarna inte är med. När vi kör förbi lägenheten är ingen tv igång vilken innebär att Emil då inte är hemma! ;) Jag springer upp och känner på dörren men ingen hemma. Hanna och jag fick köra ut till Saltö och hämta hennes mobil, ringa Emil, åka in till stan igen, plocka upp nycklarna, sen äntligen kom jag in genom dörren!

Pa landet.

Datum: 2011-03-06 | Tid: 20:38:43


I fredags bar det av till Bkvara för min och Emils del! En härlig helg har det minsann varit! :)

Heavy la beslag på min väska denna gång.


Prins är med vid middagen.


Ellen hade namngivning.



Avsluta denna söndag med Sushi, kan inte bli bättre.



Bio rio.

Datum: 2011-03-04 | Tid: 00:13:37


Ikväll har jag och Hanna varit på bio!! Haha snacka om vara typ ensamma i salongen, när vi kom var det bara vi och tillslut ramlade det in hela tre stycken! En biosalong för sig själv är man inte van vid, så kolla på filmer som har gått ett tag, lova att ni få bra platser! :) Vi kollade på The Tourist, den var faktiskt kanon bra, så den kan jag verkligen rekommendera!

Nu tar jag natten, Godnatt!


Resultat.

Datum: 2011-03-02 | Tid: 21:13:45


Så kom då äntligen denna dag som jag har längtat efter, ja jag vet inte hur länge! Kvart över nio kom Hanna och vi plockade upp Lisa på vägen! Här har ni dagen!

Min tatuerare Anna. :)



Hanna startade.



Superfiin.



Sedan var det min tur.








Ååååhhhh vad jag är nöööjd, Anna är världens bästaste! :)



Nu är jag nöjdaste som man bara kan bli! Hanna, Lisa och jag körde sedan lite shopping på IKEA och lite till! Nu avslutar jag kvällen med att fira med ett glas rött! ;) Bästa dagen på läänge!

Vad é de med mig?

Datum: 2011-03-01 | Tid: 11:14:14


Igår lyssnade jag på min ljudbok hela dagen, känns som om den aldrig tar slut! Därimot var jag slut hela dagen igår, sov till och med två timmar på eftermiddagen som jag aldrig gör annars. Men duktig var jag och slet mig upp till träningen.

Idag vaknade jag klarvaken strax innan sju då Emil ger sig av, jag lyssnade på min bok någon timme och tog en powernapp på en timme, fatta inte hur jag kan vara så trött? Är det 25 års krisen som kommer nu? haha! Jag är nog mer som ett barn som behöver mina 10 timmars sömn. Gjorde mig till och med färskpressad juice nu på morgonen så inväntar att vitaminerna ska kicka in, sedan blir det till att lyssna på ljudboken som aldrig tar slut!

Imon är det den stora dagen som jag har gått och väntat på för länge nu, tatttaattaatoo dagen! Jag kommer att göra något i denna stilen:


Dessa ligger i grunden till min tatuering sedan får vi se vad jag och Anna kommer fram till! :D Imon får ni se resultatet!



RSS 2.0