Första veckan.

Datum: 2014-08-24 | Tid: 22:07:39


Då var första veckan av jobb och förskola avklarad! :) Såå kul att vara tillbaka på jobbet och Walter trivs på sin förskola kanon! :) Igår fick Walter och jag en hel dag ihop med vår Emil, det var så skönt att ha han hemma lite! En dag tillsammans och då blev det fönsterputsning och plock här hemma, kul va?! Men tyvärr ska det göras de med! Vi hade mys med god mat, film och gotte på kvällen! Idag har jag och Walter försökt komma underfull med hur vi ska ha det i Affes nuvarande rum, få se hur det går. Flyttade iallafall in Walters leksaker, så har dem en startpunkt! Medan vi grejade i rummet ryckte Walter tag i garderobs hyllor som han fick över sig och ett stort sår fick han i ansiktet! :( Stackaren, han är verkligen en liten klumpig olyckskråka, hans skrubbsår hade nästan gått över så fick han detta. De är ju så när det är fullt ös, ena blåmärket hinner inte försvinna innan nästa kommer! ;) Han är tapper kille som gråter en skvätt sen är det oftast bra! Har även haft lite leksaks och nappjakt, Walter har gömt dem någonstans, kan inte hitta hans gömma bara så vi få se om han avslöja de för mig! ;)
 
Hemma från förskolan!
 
Denna buse river ut alla handdukar som han sedan bäddar med! :)
 
Lyxade till fredagen med pannkakor, banan och hallon! 
 
Jag tog en ljuvlig morgonpromenad med Alfred idag i det svala vädret, höösten är påväg!! :D 
 
Utslagen hjälte somnade vid lunchen! 
 
 Alfred vet var maten kommer & Walter vet var man ska slänga maten som idag landade fint på Alfred! :) 

Bulltjuven i Karlskrona.

Datum: 2014-08-18 | Tid: 21:31:00


Helgen bestod av en mysig träff med Hanna.S där det blev snack, skratt och bus! :) Härligt att ses! På lördagen kom Lowe till mig och Walter så vi hade en mysig dag med Åsa! Vi gick på marindagen och kollade på en massa båtar och de militära! Lowe var superduktig och såklart tog vi en runda till lekparken där grabbarna lekte och hade det kul! :) En kanon dag med duktiga men trötta grabbar mot slutet! Igår hade Walter och jag en dag hemma för att ladda inför vår förskole- och jobbstart! Innan pappa Emil drog och jobbade provade vi cykelsitsen på morgonkvisten och Walter tyckte om att glida! Igår var det också Walters namnsdag som vi firade med bus och stimm! :)
Idag startade jag igång jobbet och det känns skönt att vara tillbaka hos min fina kollegor och det ska bli så kul att jobba igen! För Walter hade det bara gått bra, han sköter sig och ha det bra på sin förskola! :) Det känns skönt att jag är trygg med hans förskola, det blir så lätt då! :)
 
Har även haft en liten bulltjuv här i helgen!
 
Medan mamma dammsuger hittar denna lilla gosse torra bullar i komposten, nöjd var han också! :) Haha det går inte att bli arg på honom i dessa situationer! Haha!
 
Vi ritade lite på morgonkvisten när Lowe kom!
 
Lowe red på sälen i lekparken!
 
Walter ville också hälsa på sälen, lite skeptisk till en början!
 
Sedan fick sälen en kram!
 
Underbar dag med Åsa & underbara ungar!
 
En härlig cykeltur på morgonkvisten igår med en glad mamma & glad son! :)
 
Alfred få stå ut med mycket, här är han en häst! :) Tur Alfred är så snäll, lite för snäll kanske! Haha!
 
Kolla läget lite med diskmaskinen!

Inskolning, jobbstart, husresning & mys.

Datum: 2014-08-14 | Tid: 21:52:00


Imorgon är två veckor av inskolning slut för Walter och på måndag börja allvaret för både han och mig! :) Det har gått jättebra denna vecka under inskolningen, jag har lämnat honom och kommit och hämtat honom, jag har fått MMS om hur det går för han och följt dem på facebook! Kanonbra tycker jag! Så jag är inte orolig när jag ska lämna honom på måndag då jag dra igång och jobba mina 50% fram till okt, fröknarna är kanon på Walters förskola och så kan det ju vara lite att jag vet hur det fungera på förskolorna att de är därför jag är lugn! Jag vet ju att det blir bättre bara efter någon minut när han är ledsen och jag går, men visst lite känns det ju allt!!
Det ska verkligen bli superkul att börja jobba igen, träffa alla mina fina och kära kollegor, få jobba med de minsta barnen som blir ett äventyr då jag har varit med de största barnen nu! Ah de är nästan så att jag längtar till måndag! Nästan som när man var liten och skulle börja skolan efter sommarlovet! :) Jag vet ju att jag kommer vara skit trött de första veckorna innan rutinerna är inne och att det är tufft, men de tar vi då, positivt tänkande ska det vara och som sagt med de bästa kollegorna kan man icke ha tråkigt! :) I'M BBBACK!
 
 
Taddaa den utlovade bilden på Alfred efter friseringen! :) Finaste hund!
 
Ja vad säger man? Nya favoriter: "I drömmarnas trädgård" som få platsa listan tillsammans med "Babblarna" & "Teletubbies"
 
 
Nyfiken på promenad!

Igår åkte vi ut till Trummenäs för att se hur det går för killarna, de hade husresning av Lisa och Timmys hus i tisdags, om jag inte minns fel! Säger bara de, det är verkligen ett kanonjobb de gör och de är duktiga som får ihop allt och sliter som tusan gör de! Bra resultat blir det när pappa, Emil och Timmy jobbar! :) Finns inga ord hur duktiga de är!
 
Kusinerna leker på vår trädgård! ;) I bakgrunden ser ni Lisa & Timmys hus: Villa Hillewi! :) Vi kommer inte ha långt till varandra! Wuhuu!
 
Walter ser över blommorna i vår trädgård! ;)
 
Här sitter han, på Holmgårdsvägen 10, vår kommande adress! :D
 
Ja tjooo och tjimm är det verkligen när grabbarna är igång! :)
 
¨
Flickan tyckte om Trummenäs & såklart när faster tittade ner i vagnen! :)
 
Väl hemma blev det prov av de nya regnkläderna som passade bättre än de stora vi köpt! Dubbelt upp har vi nu! Redo kille för regn & rusk på förskolan!
 
Leka med Alfred är en ny favotit för Walter, det tycker han om!
 
Idag sov Walter på förskolan & då passade jag på att träffa min fina Annie! Sedan hämtade vi hem go ungen för en massa bus & mys! ♥

Góbitar från 12 månaders plåtningen.

Datum: 2014-08-10 | Tid: 21:59:39


En månad sent, men bättre det än inga alls! Det är helt sjukt vad som händer på ett helt år med både utseende och utvecklingen! Walter ser inte alls ut som den lilla skit vi hade med oss hem från BB! :) Lika fort lär nog hans uppväxt gå så jag får nog vänja mig! Walter är verkligen den underbaraste som ger livet en mening och min fina Emil som alltid finns vid min sida! ♥
Idag för ett år sedan startade vi vår månadsfotografering som vi skulle göra fram till Walter blev 1 år vilket han nu är! Nu får jag hitta på något annat att göra, men någon fotografering då och då lär det nog allt bli med vår lilla modell! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
För 1 år sedan såg han ut som en söt liten dino, sjukt att det är samma unge som på resten av bilderna! ♥

Balkonghäng, stranden, klippning, karuseller, kusinhäng, kompishäng & inskolning.

Datum: 2014-08-08 | Tid: 21:24:45


VI har hunnit med och spendera en del varma kvällar på balkongen detta år! En kväll hade jag Annie här och det blev lite vin och gotte, vi blev även överraskade med ett mega fyrverkeri som hölls nedanför oss och vi fick första parkett med dunder och brak! En annan kväll hade vi Lisa, Linda, Helen och Timmy som blev lika trevlig kväll det! :)
Eftersom som Emil och Timmy jobba på från morgon till kväll på Timmy och Lisas hus, så hade jag Lisa med barnen här i en hel vecka! Underbart att ha sällskap av mina fina! Under den veckan hann vi med och träffa Thesse och lilla Willam två gånger, det ska bli så kul när vi alla tre damer bor ute i Trummenäs och kan hänga ännu oftare! :) Syskonen Frida och Jonas med barn och sambo var nere i Kkrona så vi tog ett kvällsdopp (eller jag badade med barnen) och hade det mysigt på stranden! Det blev en tur till Bkvara för att träffa Jonas med familj lite till, vi va även ute i lyckeby och shoppade lite, Walter fick sig en klippning av snälla moster, Lisas svägerska Linda kom fredag till lördag och det va då vi hade en trevlig kväll på balkongen och dagen efter tog vi en tur på Karlskrona skärgårdsfest! En eloge till Linda som åkte och åkte karuseller med Lowe! :) När Lisa och barnen hade åkt blev det verkligen tomt!
Men sedan så i tisdags så började Walter sin inskolning på förskolan som han ska gå på! Eftersom Emil har varit borta en del i sommar och efter att Walter hade sina vattkoppor har han blivit liite mammig (det var nämligen pappa innan)! Det har gått kanon iallafall, som sagt lite mammig men Walter blir tuffare och tuffare för varje dag och idag sov han där utan problem! Tycker han har varit duktig även om det har varit under hans numera gamla sovtider och han har varit trött mitt lilla gryn! Han ska ha koll på mig, var jag är och går jag lite iväg ska han efter vilket han släpper mer och mer! Fröknarna är jättesnälla så det kommer att bli kanon! :) En vecka kvar av inskolningen sedan börja jag jobba! Wihii de ska bli kul att börja jobba och komma in lite i vardagsrutinerna! Visst är det underbart att vara hemma med vår finaste men tyvärr måste ju även lite cash in också! ;) Mjukstartar på 50% fram till oktober sedan 100 %, så det blir lagom början för mig och Walter!
 
I onsdags träffades vi i mammagruppen och Walter sina kompisar för att fira in alla sötnosar som fyllt 1 år! :) Igår kom fina Annie och hängde med oss hela dagen lång, underbart! :)
 
En kväll med Annie!
 
En glad Annie! :)
 
 Fyrkererierna lät ju som tusan så när de var över fick denna söta kille vara med en liten stund! :) 
 
 
Lisa & jag tog en del kvällpromenader under veckans gång!
 
Två underbara dagar med Thesse & söta William!
 
En helt annan kille blev Walter efter klippningen!! Fina unge!
 
I Bergkvara tog grabbarna ett åk!
 
 
I Kkrona tog de ett till åk! ;)
 
Lowe tog ännu ett åk på Skärgårdsfesten!
 
Tröttaste killen efter inskolning!
 
Nääästan hela gänget som fyllt 1!! Kanondag!
 
Mnja lite putt kille som provar sina kläder inför hösten! :)


RSS 2.0