3 veckor.

Datum: 2013-07-31 | Tid: 20:05:00


Jaaá ännu en vecka har gått och Walter blir hela 3 veckor idag!! :) Den lille förändras och utvecklas för var dag, det är helt fantastiskt att vara med om!! ♥
Walter har under denna vecka hunnit träffa sina nya polare som har kommit till världen (Beccas och Ciccis små kottar) och så har hans farmor varit här i ett par dagar och gosat ordentligt och skämt bort oss allihop!! Härligt!!
 
 

2 veckor.

Datum: 2013-07-24 | Tid: 21:18:00


Idag blir vår gosse 2 veckor gammal, det går undan! Imorgon är det dags att besöka BVC och vi hoppas han har gått upp bra ännu en gång! På hembesöket hade han nästan gått upp till sin födelsevikt, Walter är duktig på att äta han (vilket han gör konstant)! :)
En stadig nacke har vår goss!
 

Vad gör vi?

Datum: 2013-07-23 | Tid: 14:10:00


Vi följer allas råd om att ta vara på tiden med Walter, vi tar allt i vår takt och mycket lugnt med en massa gos och mys! Kan säga att det är sköönt att bara ta dagen som den kommer och vara med min familj! :)
Har dock haft lite små problem med mitt kejsarsnitt som har varat lite och så har det kommit sårvätska. Så i fredags var vi på vårdcentralen där de rengjorde och jag skulle fortsätta med det, blev det inte bättre skulle jag kontakta dem igen. Jag var nära på att ringa igår men då hade det blivit bättre vilket det inte hade varit i helgen, så hoppas verkligen det håller den linjen nu och inte blir sämre för det är inget kul att vara halv handikappad och be om allt. Skönt ska det bli när såret är läkt! I lördags var vi en sväng i Fågelmara och sedan Bergkvara, efter den dagen var vi helt slut! ;) Så dessa dagar tar vi det lugnt och vila oss och bara är!!
 
Två trötta killar!
 
 En vaken kille!
 
Walter fick sig ett fredagsbad!
 
Alfred är nanny och vaktar barnen!
 
Vagnen är skön att sova i!

1 vecka.

Datum: 2013-07-17 | Tid: 21:56:02


21.24 ikväll blev Walter exakt en vecka gammal och vad fort det har gått! Tycker han ändras för var dag som går, going!! Vi myser fortfarande en massa och tar det lugnt här hemma, imorgon ska vi på höftledsscreening, en kontroll som BB rekommenderade och som ändå är gratis! ;) Sedan kommer BVC på besök hos oss så jag vet två som kommer vara helt slut framåt kvällningen!! :)
 

♥ Grattis Walter, en vecka idag! ♥
 
 

Syster Emil.

Datum: 2013-07-17 | Tid: 20:59:00


Imorse var det dags för sista sprutan, jag tackar syster Emil som vart duktig och gett mig dem!! Haha! :)


Datum: 2013-07-16 | Tid: 13:04:07


Jag älskar er mest på denna jord ♥

Äntligen är du här vår Walter.

Datum: 2013-07-13 | Tid: 20:45:00


Onsdagen den 10 juli, kl 21.24 kom äntligen vår efterlängtade Lilleman!! Han vägde 3740 g och var 53 lång vårt lilla mirakel! Vi har haft underbara dagar med vår son och flera blir det, nu är det bara att njuta av det fina och inga kan vara mer stolta än vad vi är just nu!! :) Idag kom vi hem och nu ska leva i vår bebisbubbla! Vi är så nedrans lyckligt lottade och bara älskar livet just nu! ♥ Älskar mina pojkar Emil, Alfred och Walter!
 
En knappt 5 timmar gammal Walter!
 
Nöjd och nybadad kille!
 
 
Ahh så skönt att vara hemma med mamma och pappa! ♥
 

Helgen.

Datum: 2013-07-08 | Tid: 12:14:00


På lördagkvällen drog vi till Stars N Stripes för att träffa goda vänner och äta gott!! V 39 (40).
 
 
När vi sedan kom hem kände vi att vi inte var så trötta, så jag och Emil åkte en runda! Vi hamnade bla på dragsö där det var dans och folk i rörelse, mysigt!
 
 
Igår skippade vi beachen och drog till IKEA för att köpa den nedrans garderoben och allt gick hur bra som helst! Tur jag har en stark karl som kan bära och skönt att garderoben nu är köpt! :)
 
 
Alfred hann med ett bråk på landet med "kusinen", som han såklart förlät för det lilla gruffet! :) Men det blev ett litet bett i Alfreds tass så nu har tratten åkt fram och hoppas på att det inte bli inflammerat.. Det är ju iallafall tur att Alfred har ett större medicinskåp än vad vi har! ;)
 
 
Denna dag vet jag ej vad den bjuder på, lilleman ska ju komma enligt BF! Haha, vi får nog vänta lite till på rackarungen! Alfred och jag har iallafall tagit vår dagliga morgonrunda runt stumhollmen och nu hänger jag på balkongen och svalkar mig. Kanske att jag får mig ett städryck, få se!

Duktig gobbe.

Datum: 2013-07-06 | Tid: 13:47:01


Emil putsar fönster medan jag sitter i stolen med melonvatten och skådar! ;) haha!


Finaste skötväskan.

Datum: 2013-07-04 | Tid: 20:31:00


Jag har ju haft turen att ha en mamma på jobbet som sy mycket i vaxtyger och är hur duktig som helst! Så efter mina önskemål sydde hon en skötväska till Lilleman och den blev ju hur bra som helst! Den blev bättre än vad jag hade kunnat tänka mig! :) Är verkligen superdupernöjd och tänk Lilleman blir unik med denna väska då ingen annan har en lika dan! ;) Toppen! Besök gärna Elses hemsida här: elses.se
 

Fick till ett extra axelband i orange som vi kan byta ut när vi vill ha den fräsigare, kan sätta in en bild på lilleman eller varför inte på hans föräldrar på locket som lilleman kan kika på när han sitter i vagnen, inuti väskan har Else gjort en lite olika fack som är superbra och även en klämma! Ja, jag kan nog inte beskriva hur NÖJD jag är med väskan!

En kur med antibiotika.

Datum: 2013-07-04 | Tid: 19:12:00


Idag var det då dags för Alfred att åka till doktorn med både ögat och huden! Om ögat sa de att de inte var någon fara, att alla hundar kan få en utväxt liksom och så länge den inte irritera så var det ingen fara! Alfreds öga är varken rött och han bry sig inte om den så det var lugnt! :) Huden då ja.. ja hon kollade hans journal och såg att han haft problem innan men även hon kunde inte riktigt säga vad det är som utlöser inflammationen/eksemen. Maten tror ju inte vi att det är eftersom de kan komma närsomhelst och då och då. Alfred har helt enkelt mycket känslig hud och doktorn tyckte att det var bra att vi höll han kortklippt! Så iallafall så fick Alfred antibiotika som han ska käka i tio dagar så att inflammationen lägger siig! Han var så duktig så och fick sig ett tuggben när han kom hem! Han blev helt slut efter alla aromer och händelser hos doktorn! :)
 
Stackarn är snart frisk igen!
 
 

Alfiiee.

Datum: 2013-07-02 | Tid: 18:00:00


Igår upptäckte vi nån plutt eller nått vid Alfreds öga.. Jag trodde först att det var ögongegga, men de satt fast så de var det inte. Idag ringde jag veterinären och bokade in en tid till han, tänkte passa på och kolla upp hans hudinflammation också, se om de kan veta denna gång vad det beror på. Min lilla Alfred på torsdag så blir det doktorn!
Hittade en massa gamla bilder från när Alfred var liten, tänk att han har hängt med i åtta år redan!! :D Min sötnos!
 
 
 
 
IKEA råttan har han inte tröttnat på än idag, den får de aldrig sluta sälja! ;)
 
 
Kent & Alfred i unga dar!
 
 

Mat, mat, mat & mat.

Datum: 2013-07-01 | Tid: 19:15:00


Haha känns som om mina senaste inlägg bara handlar om mat och här kommer ett till bara för det! :D
Igår kom bror Jonas och Ewa ner till oss! Ewa älskar indiskt mat så de ville prova den indiska maten på PM och vi tackar ju inte nej till att äta mat eller prova! :) De hade faktiskt god indisk mat och vi alla blev mätta och belåtna! Sedan strosade vi runt här i Kkrona i solen med en glass i handen och hade det bra, film blev det också senare! Härlig söndag!!
Min rätt som jag åt, vad det nu var! ;)
 
Idag hade jag en lunchdate med Hanna.B och hon längtade efter sushi och såklart att vi skulle äta de! :) Säger som alla andra gånger, sushi kan jag äta hur mycket som helst, gottigott!! Vi hade det trevligt som vanligt och avlutade med en glass såklart! ;)
Hanna är mer än nöjd!!
 
Efter att ha lunchat med Hanna gled jag hemåt där mamma väntade på mig och vi drog till lite olika secondhand butiker, mamma tycker om att gå i dem! Mamma fyndade en hel del, jag själv hitta mig en bok som jag blev nöjd över! :) Härlig måndag helt enkelt!
Imorgon är det dags för ett besök på MVC då vi går in i v 39 (40)!
 
Idag är det en vecka kvar till BF, men jag känner mig lugn och lilleman kommer när han kommer! ♥ Ju mer man tänker på datumet ju drygare tror jag det blir, att det känns långsamt. Därför är det bättre att tänka att det lär bli övertid så blir det ju bara en bonus om han kommer innan och tiden känns mindre dryg, tycker jag!! För jag känner mig varken tung eller svullen som en flodhäst som de säger att man gör under de sista tiden. Nu är det ju sista tiden och jag känner mig inte alls fet och klumpig som man tydligen ska göra! :P Fötterna har svullnat upp rejält någon enstaka gång när jag överansträngt mig. Och visst är jag lite tröttare än vad jag var för någon vecka sedan men järntabletterna håller mig vid liv och jag rör på mig så mycket jag kan för att hålla konditionen i form!  Sedan får jag bortse all glass och mat som jag äter, men de är ju något som tillhör sommaren tycker jag! Att kunna gå ut och äta en bit mat eller ta en glass i goda vänners lag! :D


RSS 2.0