Mitt Sommarlov.

Datum: 2010-06-16 | Tid: 10:24:38


Nu har jag varit ledig i nästan tre veckor och det har varit skönt! Jag har inte gjort något speciellt och det är skönt eftersom jag har verkligen behövt vila upp mig efter den tuffa terminen vi hade! Idag är meningen att jag ska packa ihop mina grejer ännu en gång, blir så trött på detta packande och bo i en väska. :( Men men man lever ju bara en gång! För ikväll bär det av till Bergkvara för imorgon börja allvaret och jobbsommaren! Varför vara ledig när man kan jobba och dra in pengar?! ;) Det är ju vad jag har gjort varje sommar och är man ledig vet man ändå inte vad man ska göra!  Kaaaattschhiiiing!! Visst det är skönt och vara ledig men också kul och jobba, höra på alla semesterfirares klagomål om hur vädret är! ;) Är det sol, är det för varmt - är det regn, vill man ha sol? Varför inte nöja sig med att vara ledig i stället? Hahaha!! :)
Jag har fått lite bildbevis under mitt sommarlov och här kommer ett smakprov! ;)

Grillning på klipporna här i Karlskrona är aldrig fel!! :)

Grabbarna i solskenet!

Lisa & Hanna!!

Jag var också med! :)

I Karlskrona slösa vi inte på kärleken! ;)

Busungarna var hos mig, jag var barnvakt! :)

Ludwig

Hilma


Detta är bara början av en bra sommar!! :) Snart ska jag luncha med Lisa!! :)

.Rock N Roll.

// S

1 underbart år ♥

Datum: 2010-06-10 | Tid: 10:04:29


♥ Idag är det min och Emils ettårsdag!! :) Tiden går allt fort, ett år sedan man fattade tycke för varandra och lika tokkär är jag än idag! Lyckligaste i världen är jag!! ♥ Tyvärr har inte min present hunnit ordnas utan blir lite försenad men Emils present till mig kom tidigare och det var en fin fin tatuering som han har gjort i bevis på sin kärlek till mig! Han älskar jag allt! Så ikväll blir det god mat, mys och ev bio!! ♥ Så ett underbart år har gått och många fin år framför oss har vi!! ♥ Älskar dej  min Emil! ♥

Kärlek

Jag ligger varmt om Emils hjärta♥

Lovely



Och ja vi ska vara ihop resten av våra liv så tatueringen var inte onödig!! ;)

.Rock N Roll.

// S ♥

Baka Baka Liten Kaka.

Datum: 2010-06-02 | Tid: 18:41:00


Idag steg jag och grabbarna (Alfred & Kent) upp i ottan för att få lite gjort. Började med en morgon promme, sedan gjorde jag färdigt den sista uppgiften i skolan och så har jag bakat! Åh tänk om man kunde bli hemmafru på heltid!! ;) Hahaa!

Alfred spanar in fartyget & posar!


Mina goda kakor!! :)


.Rock N Roll.

// S

Fisken I Vattnet.

Datum: 2010-06-01 | Tid: 18:32:54


Då va man Karlskronabo numera och jag trivs som bara den, att få vara med min Emil är underbart!! Lite lite grann har vi fått iordning, ingen idée att fixa de andra rummen eftersom vi ska tapetsera om!! Men bra har jag det!!
Olyckan har återigen varit framme, igår när jag diskade, sprack ett glas och i glaset var min lilla hand. Ajajaaj vad det blödde!! Och idag tog jag en paus i upppackandet och gick till Lisa när hon hade lucnh så vi käkade langos! MUMS! Medan vi åt gjorde vi allergiprov på mig. Det går till som så att man tar färg på ett plåster och sätter det bakom örat, sedan ska man ha det i 48 timmar. Bara det att efter någon minut började det sticka på mig och efter en halvtimma tog vi bort det och med flög det skinn, så ja det svider. Olyckan är med mig ännu en gång!! Men tur är det att det finns hätta att färga i! :)
Växjö, kvällen innan jag lämnade staden.

En glidar katt är jag nu återförenad med! :)

Ja, vi alla är lite morgontrötta! :)

Alfred och jag ger oss ut i blåsten!

MMMM vad gott det var med langos!!! :)


.Rock N Roll.

// S


RSS 2.0