Det ser mörkt ut.

Datum: 2010-04-30 | Tid: 12:19:05


Alfred och jag är inkomna för en stund sedan och var genomblöta för givietvis regna det ju idag. Alfred och jag tog på oss våra regnkläder i allafall och gav oss ut på en längre promenad! Det var mysigt att gå i regnet när man va klädd för det fast sedan kom jag på att jag och Caroline ha längtat efter vår grillning som vi skulle ha ikväll och även förr förra helgen men då regnade det också. Förstå inte varför det ska regna när vi så gärna vill grilla? Men det är bara till att hoppas på att regnet ger upp framåt kvällen!! ;)
Fick hänga in Alfreds och mina regnkläder i duschen eftersom de droppade efter dem och nu sitter jag med lite kaffe och snart ska jag ta tag i att städa iordning här i lägenheten för ikväll kommer Emil äntligen till mig!!!! wiiiieee!! :)

En blöt grabb!

 

.Rock N Roll.

// S

Tufft.

Datum: 2010-04-28 | Tid: 22:06:28


Det blev ganska tufft och sent igår och en tidigt morgon idag så ha sovit en stund och nu ha jag varit ute med Alfred och petat i mig lite makaroner! Goaa kommentarer fick vi igår i allafall!! :) Nehe nu ska jag ta o sova igen så man ha energi imorgon.




.Rock N Roll.

// S

Effektivt.

Datum: 2010-04-27 | Tid: 17:38:37


Idag ockuperade jag och Maria M-huset för att plugga! Japp två uppgifter knäppte vi av och är nu klara med dem! Så skönt är de eftersom vi nu ska börja med fördjupningsarbete kan man lägga fokus på de! 100% nu kööör vi!! :)
Ikväll är det Nina som bjuder in till middag och det ska bli så gott, så gott!!



Sakna min kära systeryster till max också :(



Dags och kladda på lite smink!!

.Rock N Roll.

// S

Vad säger man.

Datum: 2010-04-25 | Tid: 23:53:14


Jaahop då va denna helg slut och det har inte varit den roligaste kan jag säg med tanke på att man ha haft tentan hängande över sig! Men i fredags mös jag med Becca och Carro och igår och idag med Nina så helt katastrof har den inte varit! :) Nina och jag tog tag i tentaplugget idag och ha kämpat oss igenom alla frågor och begrepp och det var ingen lätt match direk. Jag är hemkommen ifrån Nina för en stund sedan och hjärnan är som gegga. Har i allafall gjort gett denna tenta en liten chans!
Imon är tentan 08.00 och jag hoppas att mitt minne som guldfisken är med mig!! Lycka till Sanna!!



.Godnatt.

// S

Skryt.

Datum: 2010-04-23 | Tid: 12:11:13


Se lite ljus i tunneln nu efter att jag fått tillbaka kommentarer av min basgruppsledare gällande en rapport jag skrivit och hennes ord lyder:

"Du har på ett utmärkt sätt beskrivit och förklarat relevanta teoretiska perspektiv och begrepp i angiven litteratur och på ett grundligt sätt och skriftligt redogjort för hur den egna VFU-platsen förhåller sig till och arbetar med specialpedagogiska frågor. En VFU-plats med Reggio Emilia-inspirerad pedagogik. Du har diskuterat det specialpedagogiska arbetet på VFU-platsen med hjälp av teoretiska perspektiv och begrepp i kurslitteraturen.
Din text har en tydlig struktur och utmärks av ett korrekt och välfungerande språk som underlättar för läsaren att förstå dess innebörd. Vedertaget referenssystem har använts. Din text visar på skärpa, djup och ett analytiskt förhållningssätt."

Yiihhaaaaa fick VG på den rapporten, de är inte illa Sanna!! Så in med mer skrivuppgifter i stället för de tråkiga salstentorna!!!

.Rock N Roll.

// S

Maria bjuder in.

Datum: 2010-04-22 | Tid: 17:33:08


Idag har Becca bjudit mig och Caroline på kinesiskt kokoskaffe med tillbehör och det var mycket gott måste jag få lov och säga!! :) Ikväll är det Maria som bjuder in oss damer på middag!! Så gott, så gott!!! Så nu inväntar jag på att klockan ska slå sju!!



.Rock N Roll.

// S

Skooona miig..

Datum: 2010-04-21 | Tid: 15:36:24


Här har man kämpat sig igenom biologi, fysik och kemi i höstadiet och naturkunskap i gymnasiet och var lycklig att aldrig få göra detta tråkiga igen. (Enligt mig som inte fatta ett skit inom dessa ämnen) MEN vad händer nu när man kommer till universitetet och ska läsa till förskolelärare, JO dessa ämnen kommer tillbaka fast i en större utsträckning och fortfarande lika komplicerade.. Fy och tvi säger jag bara. Visst innan hade man ett prov i varje ämnen men nu ska man få en fete smäll och ha tenta på alla dessa ämnen och det är inte nådig tenta vi snacka om. Nu ska jag få in i mitt lilla huvud till exempel allt om energi och dess uträkning, allt om ekologi och kretsloppet, allt om de olika uppvärmingssystemen, allt alla atomer och molykyler och vad det nu är, ja listan kan bli väligt lång och jag har härmet tappat motivationen till denna tenta totalt!!!! Vad ska jag med uträkning utav energi i förskolan med barnen, sätta mig ner i samlingen och börja räkna hur mycket en lampa dra eller?? Inte hade vi behövt gå in så djupt i dessa ämnen bara få kunskap som är relevant för mitt kommande yrke. Ha tusen andra uppgifter att göra också i denna kurs, men de känns ändå lungt eftersom de är skriftliga och det tycker jag bättre om eftersom att trycka in en massa info som jag inte fatta en piss av går ut lika fort igen och bortblåst efter tentans gång. JAA nu ha jag kastat ut lite skit här och kanske kan få lite mer motivation till helgen då det bli stenhård pluggeri inför tentan på måndag om de olika begreppen..... GAAAAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



.Rock N Roll.

// S


What the f**ck.

Datum: 2010-04-20 | Tid: 22:05:18


Inte visste jag att vintertiden höll sig kvar nu i april??? Kikade ut nu och ser att det SNÖAR!! Hmm, gillar jag inte rikitgt, men visseligen vädertönt som jag har blivit kolla jag vädret varje dag på telefonen och såg dessa flingor men inte trodde jag att det skulle bli verklighet! Men kan inte säga annat än att det i allafall är vackert när snön faller ner! :)


.Rock N Roll.

// S

I grevens tid.

Datum: 2010-04-20 | Tid: 21:05:05


Alfred och jag hann precis innanför dörren nu ikväll innan regnet ramlade ner ifrån himlen, så tur kan vi allt ha ibland! Kaaatttchhhiiing!!! :)
Denna dag har bestått utav pluggande, då bibblan var fullt så ockuperade vi M-huset som nästan var bättre att plugga i eftersom det är nästan bara glas så det var ljust och bra! :) Är en hel deeeel i skolan just nu och skallen är full och en stor tenta kommer på måndag och så ska det tryckas in ännu mer i min lilla skalle, få hoppas det få plats lite, lite till!! Fick i allafall gjort en uppgift idag så de är skönt, imon fortsätter pluggandet!! :/

Nu blir det slänga sig i soffan och kolla på DH!!

Beeec och jag blev visst kvar sist!! :)




.Rock N Roll.

// S


Visste du att..

Datum: 2010-04-19 | Tid: 20:49:31


Pingviner trillar på rygg när det flyger flygplan över dem. De följer nämligen flygplanen med blicken tillräckligt länge för att tappa balansen

Du bränner mer kalorier genom att sova än kolla på TV.

Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.

Marsvin och människan är dom enda djur som inte kan producera eget C-Vitamin.

Den röda pricken på 7UP kommer från dess uppfinnare. Han hade röda ögon för att han var albino.

Man tillbringar ca ett år av sitt liv framför spegeln.

Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

Det längsta spelet monopol varade i 660 timmar.

En kyss innebär att du växlar upp till 278 bakterier med din partner.

Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser.


Neheee nu kan jag inte lala runt mer på nätet, nu blir det lite, lite ,liiite plugg tro jag allt!!

.Rock N Roll.

// S


Keminist, javisst.

Datum: 2010-04-17 | Tid: 12:25:38


Igår hade vi en till rolig lektion, materia! Jag och min kamrat Caroline kämpade på med labben och hade kul när vi exprementerade! En kul grej vi gjorde var att vi hade en liten filmburk, sedan la vi i en brustablett och lite vatten på de. Locket på och in i skåpet!! Jag och Caroline visste vad som skulle hända men ändå stod vi nära o tittade och PANG så slog locket av!! :) Kul var det! Efter att vi hade slutat kom Lina och hälsade på Caroline så vi gick och fikade sedan en tur runt slottet!! :) Efter att tjejerna hade åkt kom äntligen min älskling som jag har saknat!! Så det var mys igår och nu ha vi varit ute och gått en långrunda!! Nu ska de mysas!!

Ett glatt labbgäng! :)






.Rock N Roll.

// S

 


La liga leker Skogsmulle.

Datum: 2010-04-15 | Tid: 20:24:21


Japp idag har vi varit ute i tre timmar och haft biologisk mångfald som gick ut på att vi skulle lära oss lite arter och naturskillnader! Det är ju det roligaste vi ha haft i denna kurs kan jag ju säg, sitter inne på föreläsningar eller räkna ut hur mycket en vattenkokare drar är inte så kul tycker jag. Efter tre timmar ute så drog jag, Maria, Maciej, Carro och hundarna såklart ett varv runt växjösjön! Ojoj det var verkligen en runda som heter duga för en annan men skönt var det och när jag kom hem stäadade jag och gjorde mat, nu ha jag varit ute med Alfred och tänkte ta kväll!!
Alfred är nu bättre i rumpan och tacka alla för stödet!! ;)

Första gänget klara med sina presentationer av arter!

Nina presenterar hasselnötsträdet!! :)



Självklart så var solen med oss!



Sanna hittade ett träd som hon gillade!



Sannas grupp hittade två paddor som hade det lite trevligt! ;)



.Rock N Roll.

// S

Lääängar.

Datum: 2010-04-15 | Tid: 12:19:56


Vill inte göra någonting just nu utan att vara med min älskliing som kommer imon jag jag längtar som tusan!!! Vill ha fredag nu och inte plugga eller städning som jag måste göra. Ge mig fredaag!!! :)

Du & Jag



.Rock N Roll.

// S

Tur?

Datum: 2010-04-14 | Tid: 17:00:59


Alfred tror jag börja bli bättre, han har gått med tratten nästan hela tiden och ibland släpper jag han fri ifrån den otäckingen. Jag ger han en dag till så hoppas på att det blir bättre, som det ser ut nu så är det på bättringsvägen!! :) Men smörjer och rengör det gör jag än!!
Gjorde ett litet försöka på bibblan idag att ta itur med lite plugg, fick ut en hel deeel papper när vi skrev ut en avhandling. Det var nog de som jag fick gjort, ha inte så mycket till motivation antingen är det för att jag vet att kursen snart är slut och då får jag flytta till min älskling eller så är det att jag saknar honom för mycket. Men orolig är jag inte för min motivation för jag kommer lösa plugget tills vi sluta!! :)
Ikväll blir det middag med tjejerna äntligen, som jag har tjatat om detta!! ;)  Så det var Caroline som inte orkade med mitt tjat mer och bjöd in oss till middag ikväll!! :) Trevligt trevligt!!!



.Rock N Roll.

// S

Obi-dobi-dobi-dobi-dolyckan.

Datum: 2010-04-13 | Tid: 18:54:48


Japp självaste olyckan är både jag och Alfred. När ska det går i rätt riktning för oss kan man ju börja undra? Aldrig kan man får som man vill, frid!! Nu är det Alfred som ligger på förstaplats, efter att jag har klippt honom så har han blivit lite svullen där bak om man säger så! Så han kliar och dona stackarn och en annan står där helt handikappad och kan inte göra så mycket. Jag lyfte på luren och ringde vetrinären och de sa att det kanske är något hårstrå som ligger och kliar så jag kunde prova med att duscha honom, rengöra och smörja. Så det var bara att hysa in hundstackarn i duschen igen och sedan på med tratten. Nu är det rengjort och smörjt och Alfred sover som en sten eftersom stackarn inte kan röra sig så smidigt med tratten. Han fick en smärtstillande tablett av mig också så att det förhoppningsvis skulle dämpa. Eftersom jag och Alfred hänger hos vetrinären lite titt som tätt så hade han både smärtstillande och speciell rengörningsmedel i hans neccesär! :) Tur det i allafall!! Vetrenären sa att om det inte blir bättre inom de närmsta dagarna så ska vi ta kontakt med dem igen. Så jag tänkte rengöra och smörja varje morgon och kväll o hoppas, hoppas, hoppas och hoppas att det blir bättre med Alfred, för ingen av oss två vill åka till vetrinären :/ Passade på att köpa två märgben till ALfred när jag var och handlade så de ligger och vänta på honom i frysen som han ska få! :)
Ikväll blir det en lång kvällsrunda så att Alfred kan vara fri från tratten en liten stund i allafall!! :)

Man kan inget annat än att nästan få en tår när man ser denna ledsna kille, tur att han är stark!



.Rock N Roll.

// S

Energi.

Datum: 2010-04-12 | Tid: 19:56:49


Idag hade vi en lektion och det var: energi i hemmet. Fyy vad jag tycker det är tråkigt med energi. Inget kul i det alls faktiskt men vi gjorde det hyfsat kulnär vi fick labba och göra kortslutning och sånt, men att räkna ut, ne de är absolut inte min grej. Tummen ner för det!! Det var en skön kväll för en längre kvällsrunda för Alfred och mig!! :) Så tummen upp för det!
Nehe nu är det dags för Håkans bar!! ;)
Trött kille!



.Rock N Roll.

// S

Sol, sol jättesköna soool.

Datum: 2010-04-11 | Tid: 17:54:18


Med denna dag startade jag och Alfred med att gå en låååångrunda på två timmar med Maria och Bing!! Grabbarna var mer än nöjda att få komma ut i solen och det var jag och Maria med, till och med att man nästan blev lökig där ett tag!! ;) hahah! Sedan Efter det bar det av till Tufvan för lite fika i solen, Carro och Nina kom också, så gott så gott!!!

Alfred ser visst nått!!                                                  Det var visst bara Bing! ;)



Oense frågetecken



Bing plaska på medan Alfred posa!!



Vårt promme-sälle!!! :)



Snart så kommer Maria hit och då blir det ingen promenad, i stället blir det viiin!!! ;)

.Rock N Roll.

// S

DogMakeover.

Datum: 2010-04-10 | Tid: 16:53:48


Och så kom då äntligen denna dag då jag tog tag i Alfred och klippte honom!! Alfred vet alltid vad det är som gäller när klippbordet kommer fram så han försvinner allti av någon konstig anledning! :) Klippningen tog som jag hade trott, 4 timmar.Så nu är både jag och Alfred sega i benen och slöa! Men frisk är jag allt idag så tänkte passa på o städa innan jag säcka ihop totalt!!! Här kommer fin fina, före och efter bilder på min klimp!! :)

Odjuret, innan klippning:



Fina grabben efter blod, svett & tårar! ;) Föresten någon som vill ha ullet till en kofta?!



Nu är Alfred redo för beach -10!! ;)



.Rock N Roll.

// S

Alfred ♥

Datum: 2010-04-09 | Tid: 22:03:06


Har inte mycket till energi, men jag har i alla fall lyckats med att duscha Alfred, laga fredags mat och så har jag hittat ostbågarna! :) Alfred är allt en bra kamrat som alltid är med mig, han tycker jag allt om!! ♥

En ny duschad Alfred som nu luktar så gott, så gott!!


Fredagslyx som var lammfilé med rödvinssås!!




Alfred hittade visst skålen med ostbågarna!!



Vi ger snart upp denna mysiga kväll för att sova!!

.Rock N Roll.

// S & A

Fler smällar?.

Datum: 2010-04-09 | Tid: 14:31:20


När jag vaknade imorse kändes det som om någon hade dängt till mig min en stor stekpanna.. Inget vidare mådde jag och jag som skulle upp och skriva min seminarie uppgift, med det blev inget med det och ångesten kryper i hela min kropp för det men man kan ju inte samtidigt hjälpa om man bli sjuk. Inte min grej att vara sjuk heller och jag som skulle på galej ikväll med.. :( Kanske att jag känner mig som människa igen lite senare, det hoppas jag på! Annars blir det en kväll med Alfred och mys eftersom Emil kommer ju inte denna helg. :( Är glad att jag har min lilla Alfred som kan ta hand om mig när jag behöver bli ompysslad. Få jag mer energi ska jag plugga, duscha och klippa Alfred i helgen. Då är det min tur att pyssla om Alfred! Nehe krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv blir det nu..



.Rock N Roll.

// S

ZzzzZZzz.

Datum: 2010-04-08 | Tid: 20:16:28


Tror allt att jag börja bli sjuker eller nått. Ha varit riktigt trött och mår inget vidare ikväll, hoppas bara att man inte bli sjuk nu innan helgen! :(



Idag har vi haft föreläsning och så ha jag och ALfred varit ute o gått med tjejerna, trevligt var det! :) Ha inte orkat göra så mycket mer faktiskt och det tycker jag inte om! Imon kommer min älskling till mig och det ska bli underbart!
Mamsen är här ikväll också och vi har fixat med våra fiskar! ;) trevligt med sällskap är det allt!

Ne nu ska jag släpa mig ut med Alfiiee!!

Ett vårtecken, Alfred sitter på sin plats och luktar på våren!! ;)



.Rock N Roll.

// S

Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen.

Datum: 2010-04-06 | Tid: 19:05:10


Idag startade nya kursen som inte verka vara någon höjdare, den kommer att handla om begrepp inom naturvetenskap. Inte min starkaste sida kanske! Men när jag kom hem så hade jag fått deklarationen som låg så fint i brevinkastet!! Kan säga som så att det var i alla fall ett väldigt gott besked jag fick!! :) GUTT E DE!!! Så nu kanske juni bli räddad iaf, eftersom att jag inte får mycket csn pengar i maj! Fint!!

Becca och jag tog även en tur med grabbarna runt sjön och man kunde nästan tro att det var hundarnas dag, hundar överallt så grabbarna mådde allt gott på vår runda!!

Neheee nu ska jag åtegå till min andra matlagning för denna dagen!! :)

.Rock N Roll.

// S


Det var denna helg det.

Datum: 2010-04-05 | Tid: 22:35:44


Tillbaka i Växjö efter en lååånghelg! Det var knappt att jag vågade mig till Växjö efter att man hade läst om två mord här så Alfred och jag låste oss inne när vi kom hit!! :)
Helgen har varit bara braa! I torsdags åkte jag ner till Bergkvara och gick påskkärring med Hilma och Ludwig! Man måste ju föra tratitionen vidare!! ;) Vi gick ihop lite godis i alla fall!! Hihi!!

Så här söta va vi när vi va påskkärringar!! :)



Fredagen så tog jag mig ner till Kkrona för att äntligen få vara med Emil!! Fredagen hade vi mys för att sedan ladda inför 30 års festen på lördagen!! Jag och Jonas var på stan på förmiddagen och fyndande lite! :) Sedan på kvällen var det dags för festligheter och det var verkligen en mycket lyckad fest och jag hade mycket roligt och det fick jag känna dagen efter som var mindre rolig!! Min och Emils påskmiddag bestod av varsin pizza!! :) Knappt att jag fick i mig den, så dålig va man! Men efter lite godis och sömn var jag lite piggare och idag var jag pigg som en lärka!
Nu ska jag kolla klart på Johan Falk (Ameen vad faan) Hahaa!! Efter det blir det nana inför kursintroduktionen vi har imon.

Saaaakna min baby till tusen redaaan :(



.Rock N Roll.

// S

Glad Påsk.

Datum: 2010-04-01 | Tid: 15:07:58


Efter många om och men så har jag bestämt mig att jag åker hem över helgen!! Så ikväll bär det av till bkvara och imon forsätter jag till kkrona till min älskling!! Så GLAD PÅSK på er från mig och Alfred!!!



.Rock N Roll.

// S


RSS 2.0