Säger bara en sak: Godnatt!!

Datum: 2013-02-25 | Tid: 21:11:18



Ännu en helg gången.

Datum: 2013-02-24 | Tid: 20:05:38


I fredags blev det galej och suupergoood mat med jobbet!! Härligt att göra något med mina Goa arbetskamrater!!! :)
I lördags var jag lite svårstartad men sedan kom vi igång och städade ordentligt här hemma, känns som om det var evigheter sedan jag gjorde de. Ha gått i dvala nu de senaste månaderna men hoppas energin är påväg tillbaka! :)
Idag fick vi besök av Pappa, Lisa, Timmy och lilla Lowe!! Jag lagade mat till gänget och bakade såklart till fikat! :) Nu är jag helt slut och känner jag mig själv rätt blir det snart snarklådan!!


Fullfart.

Datum: 2013-02-17 | Tid: 18:42:51


I fredags blev det träff med Centrumsalongens damer där det bjöds på god mat, mycket snack och en hel del skratt!! :) Haha hade nog ont i varenda skrattmuskel igår!! :D En härlig kväll helt enkelt!!
Igår mötte jag upp Hanna.B som var så underbar och fixade min förbaskade utväxt!! Så nu är vägbanan blond och som det ska vara igen!! Efter hårfix gick vi och gottade oss med bakad potatis och fika!! TACK HANNA för hjälp med hår och en kanon lördag!
Idag samlade jag energi att börja rensa i kontoret, en liten bit kom jag innan jag gav upp! Nu är det soffhäng med godisskålen!
 
Startade helgen med en rejäl gofika på jobbet, hjärtan från chefen och tårta från vår köksa! :)

Snabbt på stan.

Datum: 2013-02-14 | Tid: 20:02:54


Tog med mig Emil och tänkte jag skulle hitta några palter, men det var inte mkt jag hittade :S Få hoppas jag hitta något gammalt som jag kommer i, för imorgon ska jag gå på galej!!!! :D
När vi ändå va på stan passade vi på att äta lite Thai mat!! Mmmm!!


Semledagen.

Datum: 2013-02-12 | Tid: 19:27:07


Tar och fira denna semledag med en chokladboll!!! Mmmm!!


Bus & dop.

Datum: 2013-02-11 | Tid: 20:35:27


Denna helg har vi tillbringat i Bkvara och haft det bra!! Det har blivit bus, mys, god mat, häng och så ställde Tilde Liisa Stella till med dop på söndagen!! :) Härlig helg med familjen helt enkelt!!
 
Bus och mys hos Mamma/Mormor!
 
Söta Tilde i centrum!
 
Mamma Frida hade gjort tårtorna som var såå fina och goda!!
 
Denna tavla fick Tilde av mig och Emil! Jag har gjort den själv!

Ultraljud.

Datum: 2013-02-06 | Tid: 17:04:29


Japp idag var det äntligen dags för ultraljud! Det är ett friskt och piggt litet pyre som vi har och allt var bra! Skönt att äntligen få info hur pyret mår så slipper man gå och oroa sig för det! :) En häftig känsla att se vem det är som bor där inne!! ♥

Helgen.

Datum: 2013-02-06 | Tid: 17:00:32


Har jag inte orkat skriva in, har varit så tröött!! Iallafalla, i lördags kom Mamma, Lisa, Timmy och Lowe ner till oss! Det blev en sväng på stan, jag gjorde smörgåstårtor, vi fikade och hade det härligt!! Senare kom även Hanna och joinade oss till melodifestivalen och vi åt smörgåstårta till vi nästan sprack!! :) Mmmm gott!! Härligt när det kommer besök! Denna helg åker vi till Bkvara för då är det lilla Tilde som bjuder in till dop!! :D


RSS 2.0